kızlar hepinizi çok özledim ben izne ayrıldım bu hafta basında ondan beri annemle temizlik yapıyoruz geçen bi girdim baktım ne var ne yok yazamadım çıktım hemen annem öyle harıl harıl çalışırken ben pc ye oturunca kötü oldum kalktım hemen bide geçen günden sonra pek girmek istemiyordum sizi üzdüğüm için temisliğide bu saatlerde bitirioruz anniş gidiyor tabi sabah 9lardan bu saatlere kadar temizlik yapınca da bende hal kalmıyor pc basına oturacak fcb**k dan soruyorum sizi ersnil*m mesaj atmaya çabaladım kaç kez ama mesaj kutun doluymuş göndermedi her seferinde kızlar sağlığınız sıhatiniz iyi insallah ya ben hurmaya dayanamıyorum yemeyeyim diorum ama gelip gidip hurma yiyorum biraz sancım var simdi ama yorgunluktan bence tüm dolabımı döktüm yerleştirdim yıkadım hava süperdi balkona serdim diğerleri yıkanırken onlar kurudu yıkananları serdim kuruyanları topladım yerleştirdim bi tek ütüleneceklerim kaldı simdi ama ona da benim takatim kalmadı oğlumun odasının temizliği bitti benim oğlan çok minnak çıktı ya muayenede pazartesi tekrar kontrol var bakalım ne diyecek 2400 dü geçen hafta bakalım bayaa beslendim 20 kilo aldım kızlar yaa 71 olmuşum ama bebeğime yaramıştır insallah ama dısarıdan belli olmuyor benim kilo onu anlamadım 20 kilo aldım diorum kimse inanmıyor neyse bayaaa uzun oldu umarım iyisinizdir hepiniz geçmişe bakamadım fcb**k dan boo nun doğum yaptığını öğrendim simdi bi hemen ona yazayım bide bacılarım beni unutmuşlarmı bakem dedim aklım hep sizde annem kıskanıyor artık tüm gün sizi anlatıyorum =) mergenim seni de çok merak ediyorum haberi olan yok mu kızlarrrr
Kızlar bahsetmiştim önce de dr um 15-18 nisan arasında bir gün hastaneden ayrılıyor. ve benim doğum 25i görünüyor.
İlk riskim bu doğumumu başka bir dr gerçekleştirebilir eğer zamanında gelirse bebiş. hastanede 6-7 tane kadın doğumcu var ama sadece 2 dr normal yaptırıyor biri benimkiydi diğeri de başka bi dr. adana da en son tercih edeceğim dr lardan biri. Son haftada dr değiştirmek istemiyorum.
Artı ben ne kadar çok istesem de sağlıklı bir normal doğum yapma olasılığım çok da yüksek değil çatı muayenesi yaptıramayacağım çok korktum ağladım istemedim. Bilinçaltıma çok kötü şeyler yerleşti sanırım. Dr un odasında 20 dakika ağladım. Dr sabırla bekledi ama yok yaptıramayacağım kızlar yokk. Stres yaptıkça gerildim karnım taş gibi kesildi, çınar da etkilendi biliyorum.
Ayrıntıları uzun uzun yazamıyorum ama sezeryan olacak gibi görünüyor tabi erken gelmeye kalkışmazsa..
Saol voltaj, kociss almis bol bol muz,yiyorum aklima geldikce cereziydi,taylisiydi dolu ama su da var ki yataga yatali istahim da eskisi gibi degil artikk..hareket yok ya acikmiyorum da...
24 haftada 2500 tu , seninki ne kadar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?