2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

ay canım ya aklım sendeydi valla 1 haftadır yok bu kız hayırdır dedim banyoda aklıma geldin:)
bebişin kilosunu takma nolur ben de takmıştım başıma ne işler açtım
onların sağı solu belli olmuyo ne bebişlerin ne ultrasonun:)boşver sen yemene bak kiloları veririz doğumdan sonra hep birlikte burda:)

canım sakin kafayla oturup bi daha düşün bence, ama sezaryen de dünyanın sonu değil ya, nası rahat edicekse için öle olsun boşver

Hepiniz çoktan bitirmiştir bile ama ben nisan sonu doğum diye erteliyordum bugün bebişimin cicilerini ütüledim ve hastane çantamı hazırlamaya başladım neler koydum?

2 gecelik
2 pijama takımı
1 sabahlık
3 emzirme sütyeni
1 emzirme atleti
10 tane göğüs pedi
göğüs ucu kremi
pişik kremi
1 tane emzik
1 hastane çıkışı 10 lu
2 tane hastane çıkışı 5 li
3 tane çorap
3 eldiven
2 tane yelek
1 tane battaniye hastane çıkışındada var bi tane 2 tane yeterli olur galiba
çocuk bezini ve hasta bezini de yarın alıcam başka neler koyayım

Kızlar bu lapa ısını abartmayinda,
Bu kezde seker meker çıkmasın.
Sonra vicdanimla basbasa kalmak istemem.

herkese iyi geceler tatlı rüyalar yarın görüşmek üzere kızlar bakalım yarın ne haberlerle uyanacağız

Bu lapa nasıl yapılıyor ki acep? Benim bebiş hastasında göre iyi ama erken alınacağı için en kısa zamanda çok kilo aldirmam iyi olur..
Ha voltaj deyiver bakimm..

iyi geceler fıstıklar..

Boo'nun doğum haberini görünce şok oldum okumaya daldım geçmişi :))

Boo tatlım Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin yavrunu inşallah,doğum hikayeni de paylaş en kısa zamanda

kızlar doğum yapanlara hayırlı olsun diyorum, darısı zamanında bizim başımıza inşallah:))
umarım herkes iyidir.
uzun zamandır yazamıyorum, sadece okuyorum o da geçmişte atladıklarım vardır kesin.
evimi taşıyalı 1 hafta olacak. atlattık çok şükür ama yerleşmek de bir o kadar zor. annemlerde kalıyoruz.
oğlumu dedesiyle bırakıyoruz, annemle ben günde 3-4 saatliğine eve gidip yerleştirme yapıyoruz, daha fazlasına dayanamıyorum. sanırım 1 haftaya biter tümüyle yerleşmemiz. dua edin.

bu arada bugün doktor kontrolüm vardı. 34+0. haftamdayım, 2300 gr dedi. suyu iyi, herşey yolunda dedi doktorum. 2 hafta sonra çağırdı, gerekirse o zaman nst ye alırız dedi. büyük ihtimal ozaman doğum tarihimiz de belli olur. ilki sezeryan olduğu için 38 buçukuncu hafta gibi olur diye tahmin ediyorum. çok heyecanlıyım:))))

hepinizi öptüm.

Tuna,
Hani lapaya daha fazla su ile lapa olacak.
Yalnız su var diyetler bile var lapa ile.
Tuzsuz ve yagsiz olursa diyet tipi oluyor aman dikkatte,Cok hızlı kilo verdiriyormus.
Yinede yağa boca etmemeli.
Dogana kadar iyice toplanır ya,
Muz sut vs ye bol bol.

Canim benim hakkinda hayirlisi olsun insallah.
Hic sitres yapma kendine.allahim.bir cikis kapisi gosterir mutlaka.
Sezeryanda olsa normalde olsa onemli olan tek sey senin ve cinarin sagligi.
Her iki.dogum seklininde zorlu yanlari var. Allahim hepimizin yardimcisi olsun.

Moralini bozma bence..Benim durumda senden farksız bende bugün canımı sıktım ağladım ama sonra da boşverdim herşey olacağına varır diyerek. Benim doktor da normal doğuma katılmıyormuş, sadece sezeryan olursa giriyormuş. Normal doğuma asistanlar giriyomuşki ogün artık hangisi nöbetçiyseymiş. Eşim canını sıkma başka doktora gideriz falan dedi ama son 4 haftada hangi doktora gidilirki diye düşünmeden edemedim. Gerçi doktorla birebir görüşmedik ben NST ye gitmiştim bugün orda çalışanlardan öğrendim yarın kontrolümde kendisiyle konuşucaz artık bakalım hayırlısı. Hiç düşünmek istemiyorum, sen de öyle yap. Belki de o zamana kadar kalmayacak doktorun ordayken doğumun gerçekleşecek. Çatı muayenesine gelince, bence burda arkadaşların olumsuz anlatımları insanı etkide bırakıyor. ben hiç kafama bile takmıyoken şimdiden onun stresini yapmaya başlar oldum. Gerçi her halikarda erkek doktora gidenler için sıkıntılı bir durum olmalı bu ama acı kısmını burdakilerden öğrenip etkilendim. sırf bu muayene için sezeryan düşünmeye kalkışma. Normal doğum şansız varsa bence bir çırpıda vazgeçme. Çatı muayenesini sona bırak o gün doğum sancısıyla bu günkü gibi hissetmeyeceksin belki de..çok uzattım ama kısacası stres yapma akışına bırakmaya çalış..

Saol voltaj, kociss almis bol bol muz,yiyorum aklima geldikce cereziydi,taylisiydi dolu ama su da var ki yataga yatali istahim da eskisi gibi degil artikk..hareket yok ya acikmiyorum da...

Cati kkntrolu ole kotu bişiy degilmis..benim kanams olunca alttsn bakti dokttorum acilma varmi diye,dayanilmayacak bisey degil..gerçi benim ağrı eşiğim yüksek sanırsam, çok acıyacak dedikleri iki iğnemde de bir halt anlamadım, ebe bile şaştı..:)

Kocisi ikna ettim.sonunda uyumasi.icin.
Sabah ise gidiyor ben uyumuyorum diye kocisde uyumuyor.
Ee ben gunduz uyuyorum kocisim ne yapsin.
Artik.ikimizde iyice sitreslendik.
Aallahim hayirlsiyla atlatmamizi nasip.etsin ins.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…