2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
hala gözümde uyku yok ama zorla da olsa uyumaya çalışmam lazım yarın pek maceralı geçecek gibime geliyor
hepinize hayırlı geceler güzeller

aynen öyle canım annemi bile istemiyorum rahat edemiyorum kimsenin yanında.
eşim de diyor sen iyice bana sardın bana bağlandın (şapşirik daha ne istiyon dimi)
annem çalışıyor zaten ondan birşey bekleyemem
kaynanam köyden gelecek bana yerleşecek ondan sonra gecem gündüzüm o olacak
kimseyi istemiyorum dediğin gibi bir tek eşimi istiyorum ama o da benim ilgimden yada ilgi beklememden bunalıyor galiba

kocamı tv karşısından kaldırıp odamıza götüreyim
uykuya dalmak zor ama uğraşayım artık
İyi Geceler hamişler ve yeni annişler

Vala canim.al karsina konus.
Zaten surda ne kadar kldi ki azcik.sabirli.olsun kocisin.
Gerci bazen anlamalari.icin yasamalari lazim.seninze o sansin yok.kanimca.
Bn hem anneme gittim hem.kaynanami cagirdim. Sukur ki kocis anlatmadan da gozlemliyerek bir seylerin farkina variyor.
Allahim yardimcin olsun.

Benimde annemler cok ilgili allah razi.olsun kaynanam.tam tersi.ilgsiz.
En guzeli simdilik.kendi.basina kalmak.kocisler.ilgili.olsun yeter.

Sanirim.sitresliyiz bizi.mutlu.etmek.zorlasiyir.
Bazen bende kocise cok yukleniyorum gibu geliyor ama.elimdende bisi gelmiyo.
Saolsun elinden geleni yapiyo.

kızlar yazıcam evime gidip telefon çok zorrr öptük hepiizi

Son düzenleme:
Tuvalete çadır kurucam.. Uykumdan uyanıp apar topar wc ye gitmek öyle zor geliyor ki şimdi sabaha kdr uyuyamam uykum da açıldı

günaydın hanımlar, doğurmadınız di mi ben rüyamda bütün gece doğurdum hatta boo dan nasıl etkilendiysem saat tam 4 te sancı tuttu "hıh" dedim "gelio" gelmedi valla dr umu kocası bile benim kadar rüyasında görmemiştir ay ne çenem düştü böyle sabah sabah

canım kızacaksın ama bu olanlar sana dr unu değiştirmen için bir işaretmiş gibi geliyor bana :26:

Günaydınn kızlarr siz bebek bezini kaç numara aldınız yeni doganlar için çok küçük diyorlar 2numara almayı düşünüyorum ama sizede sorayım dedim

Günaydın güzeller gününüz güzel olsun inşallah

sabah erkenden uyandık ailecek;karnımda tuhaf bir ağrı var geceden beri boya için cesaretimiz kırıldı:18:
sanırım salon ve 2 çocuk odasını boyatıp bırakacağız işten gözüm korkmuş sanırım ki böylesi daha çok hoşuma gitti

Boo evinize geçer geçmez aydınlat bizi tatlım

günaydın arkadaşlar,

sabaha kadar doğurdum durdum ilk defa böyle rüya görüyorum.
hiç uyumamış gibiyim yorgunluktan mahfoldum.
dün son eksiğim emici külotuda aldıktan sonra tamam hazırım artık dedim.
demez olaydım. rüya görüyorum uyanıyorum tekrar dalıyorum başka bir rüya...
arada eşimde uyandırıyor "canım çok sayıklıyorsun noldu"diyor.
ben doğuruyorum senin haberin yok dedim.
adamın pörtlemiş gözlerle yatakta öyle bir doğruluşu vardı ki görmeliydiniz.
arada uyanıyorum pijamama dokunuyorum ıslaklık var mı diye.
off off stres beni de sardı... :18:

kızlar migrosta depend emici külotlar 16,95'ten 13,90 a düşmüş,
dalin sıvı deterjan 19,50den 15,90a düşmüş bilginize....

günaydın canım hiç sorma sürekli benzer rüyalar görüyorum bende.ama bu gece doğurmak dışında ne kadar saçma sapan rüya varsa hepsini gördüm eşim nöbetteydi gece 4 gibi gelirim demişti gelmemiş sonra hayırdır inşallah deyip aradım ve arabanın lastiği patladı diyor ya insan bi haber verir zaten karışık bi ton rüya görüp canım sıkılmış.

hayır olsun canım. doğum yaklaştıkça saçma sapan rüyalar görücez galiba böyle.

Günaydın kızlar benim kociş bugün çalışıyor Off nasıl geçecek bugün şimdiden çok sıkıldım tv dada bişey yok

hanipeks tatlım nolur kendini yıpratma çınarımızı da üzme. en doğru kararı yine sen vericeksin biz ne desek boş. allah yardım etsin canım.

mezoşum bekarken çalıştığım işyerinde bir çaycı abla vardı. kadın 50 yaşındaydı ama telefonda eşiyle konuşmalarını göreceksin, şaşırıp kalıyorduk. biz bekarlara o zaman şey diyordu afedersiniz "evde kocanın o....... olacaksın" o da ne istersen yapacak. bizde o zaman bu ne demek böyle derdik. ne demek istediğini evlenince anladık.

laternam canım boya işini bırakmanız iyi olmuş. inşallah diğer odaları da bir an önce bitirirsiniz.

voltajımmmmmmmm bende bingo mutlu yuvam aldım. deli gibi temizlik yapmak istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…