2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

Yok annem yaa benimki yerli yerinde duruyor bence :)

günaydın
bu saatte günaydın mı olur diyebilirsiniz
gece uykusuz geçen onca saatten sonra sabah uyuyakalmak paha biçilemez
geceleri bir sağa bir sola zoraki dönüşlerle uyumaya çalışmak çok zor oluyor artık. bu arada geceleri galiba benim sancım oluyo, bir taraftan da ter basıyo. ayrıca en ufak bir hareketimde kalçamdan çatır çutur sesler geliyo. baya bi gevşedi sanırım. doğum sancısı beni gece yakalayacak bu gidişle.

Kızlar aynen bende BoO dan cok etkilenmisim gece her sancıda dogum diye kalkıp çamaşır kontrolü yaptım oyle de uykusuz kaldım ki korkudan Allahım ne olur bu gece olmasın diyorum her uyandığımda, kendimi oyle uykusuz güçsüz hissediyorum ki ikinamam bu durumda halim yok diyorum ((. Sabahı sabah ettim şimdi sersem gibiyim..

Bu arada hem anne hem kv olunca verim alınmıyor hiçbirinden :)) kv tekken herseyi hallediyordu annem gelince saldilar sürekli lak lak gece yarılarına kadar fisir fisir genc kızlar sanki dedikoduları bitmiyo ... Dün uyumuş kalmışım aksam vakti bir uyandım esim gelmiş ortada yemek yok. Uykunun siniri de var hamilelik de bahanem.. iyice atarlandim bunlara kaç saattir niye birsey yapmadınız diye :)) esim sok oldu. Dedim muhabbetten yemek bile yapmıyorlar ( gülerek söyledim ama gayet netti ) bozuldu ikisi de. Yine ben yaptım o saatten sonra yemeği. Esime dedim böyle olmuyo bu bize kapak olsun. Bir daha olursa birine önce birine sonra gel diyeceğiz .. İkisi aynı anda yarardan cok benim psikolojime zarar... anca isime karışsınlar.. Bahaneleri de var senin düzenini bilmiyoruz dedim bir haftayı gectiniz alışın artık kalacağınıza göre kendi düzeninizi kurun.. Ben iyice gerildim zaten.. Sürekli tepemdeler. Elimi karnıma götürsem sancı mı geldi mideme götürsem bulantı mı geldiiiiiiiii

Heyheylerrrrrr geldi bana heyheylerrrr

Psikopata bağladım tlf elimde 15 dk da bir doğuran var mı diye girip bakıyorum :)))) sıkın dişinizi :))

Psikopata bağladım tlf elimde 15 dk da bir doğuran var mı diye girip bakıyorum :)))) sıkın dişinizi :))

Aynen ya ,
İki haber daha gelse psikolojik olarak doğuracağız,
Tarihi gelen değil sancısı gelen doğuyor diye.
Boo eve gecte
Anlat gayri,suda varki en ufak bir belirtin biriyle tutarsa topicteki paniğe bak sen

Ben.geldim kizlar...

Yarin annemler temizlige gelicek.camasilari.ortadan kaldirmam.lazim.ama.hava kotu.hemen.kurumuyorlar.ve ben.ainir.oluyorum.
Actim petekleri serdim camasirlari ustune kurutmaya calisiyorum.daha.iki.posta.var.
Kociste haftaya daha cok yanimda kalabilmek.icin bu hafta sonu calisiyor.
Gunler gecmiyor.

Havam batti
Ya iyi ki gaza gelip temizlikci almadim ulasamiyorum tam temiz olsun diye almayi dusunmustum aglardim parama
Su kotu ruyadan sinra soluna tukurmeyi esim soyledi bana da yapmayi unutuyorum

Canım facbk ta grubunuz mu var yoksa ekli misiniz birbirinizde? bi sayfanız varsa bana da söyleyinn
Cnm grup kuruldu ama buradan yazinca sakat oluyor yonlendirme yaptiniz diye uyari yapiyorlar:/

Mezos Hanim
Sen benim Msj okumadın mı (ellerini vura vura ağlayan smile)
Beğenmedin mı moralini yerine getirmedi mı sancın mı var miden mı bulanıyor hemde tlf karnından cek

Oh kızımın öğlen yemeğini hazırladım ayy ben çokmu abarttım acaba Dr kontrolünden beri hergün çorba ana yemek pilav 3 tencere öğlende bi güzel yoğurtla yiyorum bunları bu bebiş Doğunca neresinden yemek tepicem acaba :) psikopata bağladım resmen yeme içme işini

selam şekerler..

herkesler iyidir inşallah..

geçmişe bakamıyorum.. pek yorgun uyandım bugün.. tüm gün yatmayı planlıyorum.. artık iyice zorlanıyorum.. dönmek, yürümek, oturmak, kalkmak herşey eziyet..
gördüğüm rüyalar kabuslar da cabası..

Allah'ım hayırlı vakitte kurtarsın hepimizi..

kendinize dikkat edin.. ara ara telden gelmeye çalışırım..

öpüyorum minik kuzularımızı da sizi de

Vayyy anasiniii
Suna bak grup kurmuşlar
Dağılalım kızlar
Sarımsak icli disli soğan yalnız başlı.
Bebeci
Gözüm görmesin seni
Mezosta grupta mı varsa Keleş'i kapip Mezopotamya diyarına gidiyorum,
Ahey ahey.
Kimler var
Ayyy nasil haset, bahanelere bak.
Cok ağıdım geldi.
Değme felek değme değme :'(

Aynen ya ,
İki haber daha gelse psikolojik olarak doğuracağız,
Tarihi gelen değil sancısı gelen doğuyor diye.
Boo eve gecte
Anlat gayri,suda varki en ufak bir belirtin biriyle tutarsa topicteki paniğe bak sen

Mezos Hanim
Sen benim Msj okumadın mı (ellerini vura vura ağlayan smile)
Beğenmedin mı moralini yerine getirmedi mı sancın mı var miden mı bulanıyor hemde tlf karnından cek

Ne mesajı kız görmedim msj ben nerde o.. Ben grupta falan yokum.No hanipeks gacisi ve bebecik sosyal medyada havalarını atıyorlar . Hıh

Artık gizli gizli tlf dan giriyom radyasyon ve psikolojimi bozduğu için net yasak bana :))) orta 2 ye yeni geçtim ya net yasakmis. Hey allahım ya. Kv neyse de annem eski tip öğretmenlerden beni sınıfında ogrenci sanıyor hala.. Yasaklar listesi boyumu gecti. Çikolata bile yasak :))))

Bence BoO normal dogum yapmadı hast bu kadar kaldığına göre sezeryan demek ki, sende bana bosa gazı verdin. Bende ne mutluydum 3-5 saat sanciylan dogurucam diye

Bir de beni postaneden aradılar evin yerini sormak için :) biri birsey gönderdi zaar ... Heyecanlıyım....

Ya kızlar bişi sorucam dün akşamdan beri lavaboya gittikten hemen sonra beyaz akıntım geliyor dün akşamdan beri bu üçüncü oldu öyle kokulu falan değil bildiğin bembeyaz krem gibi bişi öncesinde oluyordu doktor normal demişti ana şimdi zaman yaklaştıkça tedirginlik veriyo sizede oluyomu böyle akıntı?

Hadiii ne çabuk arkadas
Heyecanlandim bende bana noluyosa
Kiz Msj atmıştım sana.
Nasil görmedin yazana kadar göbeğim çatladı
Boo nun normal olup olmadıgının şüphesini bende dun yazdım ama kapalı kutu bacı yazmadığı sürece bilemicez.ama normal olsa aksam eve geçerdi dedim ama hastanelere bağlı.

Son düzenleme:

Normal canımmm doktorum kan gelmediği sürece normal demişti

Drlar normal ama yoğunluğuna bakın diyorlar.sık sık mı nadir mı vs.
Benim her hamilelikte cok olurdu bunda sıfır hic yok.
Bende hayret ediyorum.

Benim de 3 gündür var o akıntı ama hamilelik günlüğünde de yazıyordu normalmiş. Cok yogun dediğin gibi. Çamaşır değişmekden bı hal oldum

Okumadım tlf mesajı mı burdan özel msj mı. Gerçi ikisind de birsey yok

Hadi BoO aydinlat bizi :)

Bu arada sabahki videoyu kim paylaştı hatırlamıyorum izledim ALLAH RAZI OLSUN .İYİ GELDİ

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…