dün bir arkadaşım elledi benim karnımın üst tarafını biraz inmeye başlamış dedi.
kız yok deme öyle inmemiştir daha diyorum, tırsıyorum yaa..
ee inecek ama diyor, böyle yumuşamış biraz burası diyor, sonra iyice yumuşayacak daha da inecek diyor.
günaydın hanımlar, doğurmadınız di miben rüyamda bütün gece doğurdum hatta boo dan nasıl etkilendiysem saat tam 4 te sancı tuttu "hıh" dedim "gelio" gelmedi valla dr umu kocası bile benim kadar rüyasında görmemiştir ay ne çenem düştü böyle sabah sabah
günaydın arkadaşlar,
sabaha kadar doğurdum durdum ilk defa böyle rüya görüyorum.
hiç uyumamış gibiyim yorgunluktan mahfoldum.
dün son eksiğim emici külotuda aldıktan sonra tamam hazırım artık dedim.
demez olaydım. rüya görüyorum uyanıyorum tekrar dalıyorum başka bir rüya...
arada eşimde uyandırıyor "canım çok sayıklıyorsun noldu"diyor.
ben doğuruyorum senin haberin yok dedim.
adamın pörtlemiş gözlerle yatakta öyle bir doğruluşu vardı ki görmeliydiniz.
arada uyanıyorum pijamama dokunuyorum ıslaklık var mı diye.
off off stres beni de sardı... :18:
kızlar migrosta depend emici külotlar 16,95'ten 13,90 a düşmüş,
dalin sıvı deterjan 19,50den 15,90a düşmüş bilginize....
Yok annem yaa benimki yerli yerinde duruyor bence :)
Psikopata bağladım tlf elimde 15 dk da bir doğuran var mı diye girip bakıyorum :)))) sıkın dişinizi :))
Havam battiHahsy bebeci cam sildim diye ne havaydi onlar
Allah'tan hepsini silmedin
Kiz senin bu yazıyı rüyamda gördüm,
Kurbisim kocam yazıyor ama baskasının adi altında.
Bende sabah beri diyorum kimdeydi bu yazı.
Birde hanilekse vurdum rüyamda ay hala icim bir hoş.Kizkardesimmis.
Kızıyorum kiziyorrum sak diye vurunca,ay oda bembeyazmis kipkirmizi oldu
Boynunu bukup ağlıyor ben boyle olsun istemezdim diyor
Senin yüzünden bebeği minnacikken aldırdın ne ise yarattın dedim ayy
Uyandim Hemen soluma tükürdüm
Cnm grup kuruldu ama buradan yazinca sakat oluyor yonlendirme yaptiniz diye uyari yapiyorlar:/Canım facbk ta grubunuz mu var yoksa ekli misiniz birbirinizde? bi sayfanız varsa bana da söyleyinn
Psikopata bağladım tlf elimde 15 dk da bir doğuran var mı diye girip bakıyorum :)))) sıkın dişinizi :))
Aynen ya ,
İki haber daha gelse psikolojik olarak doğuracağız,
Tarihi gelen değil sancısı gelen doğuyor diye.
Boo eve gecte
Anlat gayri,suda varki en ufak bir belirtin biriyle tutarsa topicteki paniğe bak sen
Mezos Hanim
Sen benim Msj okumadın mı (ellerini vura vura ağlayan smile)
Beğenmedin mı moralini yerine getirmedi mı sancın mı var miden mı bulanıyor hemde tlf karnından cek
Hadiii ne çabuk arkadasNe mesajı kız görmedim msj bennerde o.. Ben grupta falan yokum.No hanipeks gacisi ve bebecik sosyal medyada havalarını atıyorlar . Hıh
Artık gizli gizli tlf dan giriyom radyasyon ve psikolojimi bozduğu için net yasak bana :))) orta 2 ye yeni geçtim ya net yasakmis. Hey allahım ya. Kv neyse de annem eski tip öğretmenlerden beni sınıfında ogrenci sanıyor hala.. Yasaklar listesi boyumu gecti. Çikolata bile yasak :))))
Bence BoO normal dogum yapmadı hast bu kadar kaldığına göre sezeryan demek ki, sende bana bosa gazı verdin. Bende ne mutluydum 3-5 saat sanciylan dogurucam diye
Bir de beni postaneden aradılar evin yerini sormak için :) biri birsey gönderdi zaar ... Heyecanlıyım....
Ya kızlar bişi sorucam dün akşamdan beri lavaboya gittikten hemen sonra beyaz akıntım geliyor dün akşamdan beri bu üçüncü oldu öyle kokulu falan değil bildiğin bembeyaz krem gibi bişi öncesinde oluyordu doktor normal demişti ana şimdi zaman yaklaştıkça tedirginlik veriyo sizede oluyomu böyle akıntı?
Drlar normal ama yoğunluğuna bakın diyorlar.sık sık mı nadir mı vs.Ya kızlar bişi sorucam dün akşamdan beri lavaboya gittikten hemen sonra beyaz akıntım geliyor dün akşamdan beri bu üçüncü oldu öyle kokulu falan değil bildiğin bembeyaz krem gibi bişi öncesinde oluyordu doktor normal demişti ana şimdi zaman yaklaştıkça tedirginlik veriyo sizede oluyomu böyle akıntı?
Benim de 3 gündür var o akıntı ama hamilelik günlüğünde de yazıyordu normalmiş. Cok yogun dediğin gibi. Çamaşır değişmekden bı hal oldumYa kızlar bişi sorucam dün akşamdan beri lavaboya gittikten hemen sonra beyaz akıntım geliyor dün akşamdan beri bu üçüncü oldu öyle kokulu falan değil bildiğin bembeyaz krem gibi bişi öncesinde oluyordu doktor normal demişti ana şimdi zaman yaklaştıkça tedirginlik veriyo sizede oluyomu böyle akıntı?
Hadiii ne çabuk arkadas
Heyecanlandim bende bana noluyosa
Kiz Msj atmıştım sana.
Nasil görmedin yazana kadar göbeğim çatladı
Boo nun normal olup olmadıgının şüphesini bende dun yazdım ama kapalı kutu bacı yazmadığı sürece bilemicez.ama normal olsa aksam eve geçerdi dedim ama hastanelere bağlı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?