- 15 Ekim 2012
- 4.625
- 1.360
- 198
Kiz seni bilemedim yagünaydın hanımlar, doğurmadınız di miben rüyamda bütün gece doğurdum hatta boo dan nasıl etkilendiysem saat tam 4 te sancı tuttu "hıh" dedim "gelio" gelmedi valla dr umu kocası bile benim kadar rüyasında görmemiştir ay ne çenem düştü böyle sabah sabah
valla sana komisyon vermeleri lazım canım.Bingooo
Kknin distribütörlugunu üstlendim
Dertsiz yorma kendini aman,sakin sakin.
Bende bugun cam silecektim anam her yer sipir sipir su ,erimiş akmış kar yağmur birseyler oluyor.
Esime diyorum şunları acil durumda çantaya koyarmisin?
Yok yok asla beceremem nolur hazırla hatta çantaları yanyana koy bulamam ben diyor.
Ne panik ya sanki hadi al gel dedim.
Aynen ya bende duymadım hatta meteoroloji fani esim bile aksamdan baharlik kıyafetlerini hazirlattirdi.suan titriyordurGünaydın herkese,
Voltaj komşuu şok oldum valla, yerleri bembeyaz görünce, yağacak dendiğini de duymamıştım.
Dün doktora gittik biz de, 3.150 olmuş bizimki. İyice konumunu almış.
38den sonra her an bekleriz dedi, yürüyüşlere başlamamı tavsiye etti.
Hayırlısı bakalım, annemlere kahvaltıya gideceğim şimdi.
Kardeşim çorlu'da ünide okuyor, geldi bu haftasonu.
Özledi ablası kuzucuğu, hasret giderelim bugün.
Öptüm sizi..
Hee ben sildiydim bu hafta evlendigimden beri ilk kez bir hafta gitmedi :/Bingooo
Kknin distribütörlugunu üstlendim
Dertsiz yorma kendini aman,sakin sakin.
Bende bugun cam silecektim anam her yer sipir sipir su ,erimiş akmış kar yağmur birseyler oluyor.
Esime diyorum şunları acil durumda çantaya koyarmisin?
Yok yok asla beceremem nolur hazırla hatta çantaları yanyana koy bulamam ben diyor.
Ne panik ya sanki hadi al gel dedim.
annem valizini bile hazırlamış bekliyor canım.Dertsizim vallahi hic birsey hissetmiyorum,
Nazara geldim
Son haftana gelince annen gelmez mı
annem valizini bile hazırlamış bekliyor canım.
her aradığımda hayırdır bişey mi var diyor.
bende daha erken, oğlumun ter bezini, omuz bezini yıkamadım ben daha diyorum
çarşamba randevum var o zaman bişey söyler herhalde. sezeryan veya normal
Gunaydin kuzucuklar ,
Boo nun haberini hanipeks verdi fcbk uzerinden , yeni kalkmistim tek gozum acik tek gozum kapali okudum cok saskaloz oldum,yuksek voltajinda da dedigi gb basindan beri yazistigimiz icin boo ile cok daha farkli duyguya girdim sonra kk ya girip de sizin de yazdiklarinizi okuyunca aglaya aglaya takildim forumda
Bu gece de ruyamda gordum boo yu sancisi olmus ama acilma olmamis acil almalaro gerekmis ve sezaryen olmus anlatiyordu bicir bicir :)
Bende kk daki haberini defalrca okudum belko kiyida kosede ruyadir yaziyor diye ama yoktu , yuksek voltaj dedi ya ,aynen cool gaci :- ) artik bu dogum haberlerine alismaya baslasak daha iyi olur :)
Boo cum saglikla kucagina aldin cok sukur , duygusalliktan birsey de yazilmiyor yegenim dogmus da yanina gidemiyormus hissi mevcut bende,burukluk var kk ve hamilelik bizi ne hale getirdi masallah bizlere
inşallah benimde öyle olur canım ya. yoksa ne süt kalır ne moral. eşimede sürekli annemin geleceğini söylüyorum. annem arayıp şunu yaptım hazırladım, valize koydum falan diyor eşimde duyuyor bunları. bakalım napıcaz artık.inanki tartışma çıkacak diye korktuğum kadar doğumdan korkmuyorum.34+ dasın kuzum daha soylemeyebilir.
Annenin hazır beklemesi cok iyi insallah bir engel çıkmaz.
Kaynanain insallah misafiri falan gelir,gelemez geç kalır o gelen kadar annen gelmiş olur oda gelemez
Şimdiden düşünme,dogum hic tahmin ettigin gibi gecmeyebilir.ben hep panik oldum gerildim ama hicte düşündüğüm gibi olmadı şükür.
Bu kesde totem yaptım
Hic degisiklik yapmayacağım hep panik:)))
Dertsizcim ben 35+0 da kontrole gittim doğum şekli ile ilgili 37 de çatı muayeneni yapıp konuşucaz dedi Dr um ama sen yinede hazırlıklı ol
inşallah benimde öyle olur canım ya. yoksa ne süt kalır ne moral. eşimede sürekli annemin geleceğini söylüyorum. annem arayıp şunu yaptım hazırladım, valize koydum falan diyor eşimde duyuyor bunları. bakalım napıcaz artık.inanki tartışma çıkacak diye korktuğum kadar doğumdan korkmuyorum.
kızlar ya benim karnım çok aşağıda. sanki tam gününü beklemeyecek gibi. hiç yukarı çıkmadı o da ayrı konu zaten de. sanki erken olcak gibi bir his var içimde. 35+3te gidicem doktora temizliğimi yapar giderim nolur nolmaz.
Ya kızlar bu karnın aşağı inmesi nasıl bişi 35+3 teyim benim karnım hala aynı yerinde duruyo gibi yada çok yemekten midem şiş karnım yukarda gibi geliyo bana Kih Kih Kih :) bildiğin göğüs çatalının altından başlıyor şiş göbüşüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?