2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
merhaba arkadaşlarr oğlumun adını KEMAL koymuştuk ama değiştirdiik adı UFUK oldu ... sizlerle paylaşmak istedim ... dağtılacak hediye magnetlerimiz içine koymak için sepet araba ve apı süsümüzü sipariş ettik perşembe günü elimizde olacak doğum çantamıda hazırladım .:)) ama esiklerimiz var onlarıda kısa sürede halletmem lazım bebek bezi ıslak mendil bana terlik çorap makyaj malzemelerim kaldı onlarıda tamamlarsam herşey hazır . beşiğimizde kuruldu . ve geriye sadece doğum sancılarını beklemek kaldı
Allahım hepimize sağlıklı birşekilde kucağımıza almayı nasip etsin inşallahh arkadaşlarr bir avazda kavuşalım bebişlerimizee

canım 2 haftadır bende de akıntı çok fazlalaştı dr vajinal muayene yapmıştı geçen hafta normal vajinal akıntı sorun değil dedi

kızlaaaaaar haftalardır ilk defa bugün doktordan güzel haberlerle döndük kızımın suyu artmış dr ilk defa bu kadar iyi gördüm suyunu dedi kızımda 3300 gr olmuş anasının kuzusu dr muhtemelen şekerin yükselmiş dedi ki bende bu hafta götürdüm tatlıları şekerin yan etkisi bu ama işe yaramış dedi tabi yine ekledi dikkat edeceksin şekere dedi yediğin tatlılarda belli dedi 1 haftada 1.5 kilo almışım :18: ama kızım iyi ya gerisinin önemi yok Allah'ın hikmeti bu da işte şeker var diye üzülürken olmasının işe yarayacağınıda düşünmemiştim... var işte her işte bir hayır... birdahaki randevumuzu bu defa 1 haftadan 10 güne çıkardı 26 martta birdahaki randevumuz kızım tam 36+0 oluyor o zaman ve bize doğum tarihimizi verecek fazla değil ya o hafta içerisinde yada diğer hafta olacak bu tarih ne kadar suyun artmış olsada geçmişi sıkıntılı olduğundan riske atamam dedi bizden haberler böyle

Çatlicam bugün ben içim sıkılıyor şu akıntı tekrar oldu öküzcanımı aradım yoğunmuş benim tekrar akıntım oldu dedim ayy insan bi panik yapar dimi sanki 10 tane doğurdu kilo alıyor baskı yapıyo ondan işte olmazsa akşam doktora gideriz dedi gamsız gamsız kapattı telefonu çok sinir oluyorum çok

Ama hanipeks herkese ozelden mesaj atmisti sistem bloke etmis mesajlar acilmiyordu ben hanipeks ve egomego ile whatsapp sayesinde konusuyordum gorkemre de hediye arkadsim oldugunda faceten arkadas olmustuk bu sekilde gruba ekledim ikisini, ben boyle bir grup acalim diye yazmistim burada kimseden cvp gelmedogi gb kk admini beni mesajla bir gizel payladi neler cektim :)) bunu da hanipekse soyleyince o da soylemeye kokrtu zaar ne edem ne edem yani

sana hanipeks soylemistir sen.istemedin demek biziiiiii
Bana bugun kargoyla canbebeden iki yenidogan bezi ve oyuncak mor ayi gondermisler sana da o geldi bence :)

Periiii cok sevindim.hadi gözün Aydın:)
Maşallah pitira...

Ofpufya
Sakın ol hayatım oda seni panikletmek istememiş olabilir,
İlk bebekte iste hep acemilik babada da oluyor.
Akıntın kanlı degilse cok korkma ama istersen Dr ara bir danis.

sağol canım çok şükür

Son düzenleme:

Kan yok canım ama insan bi ilgilenilsin merak edilsin istiyor ben eşimi hamileliğimde hiç böyle hayal etmemiştim ama ikinciyi düşünmeye karar verirsem melül melül meleticem onu kesin kararlıyım ilkinin acısını çıkarıcam kısmetse hayırlısıyla kızımıda bi kucağıma alayım korksun benden :)

Hee bebeci bizim vatzepimiz yok
Sen canbebeye üye mı oldun
Mezosa ben kargoyla zehrayi yolladım

canım sakin kafayla oturup bi daha düşün bence, ama sezaryen de dünyanın sonu değil ya, nası rahat edicekse için öle olsun boşver

canım kızacaksın ama bu olanlar sana dr unu değiştirmen için bir işaretmiş gibi geliyor bana :26:

hanipeks tatlım nolur kendini yıpratma çınarımızı da üzme. en doğru kararı yine sen vericeksin biz ne desek boş. allah yardım etsin canım.

Alternatif kalan tek dr hayatta asla doğum yaptırmam dediğim bir dr. İnşallah drum ayrılmadan gelir de çınarım sezeryana gerek duymam

Ahah,
Sakın öyle aht etme.ben tek cocuk kalacaktım lohusalikta 15 gün yatacaktim,
Kocamı sancım var diye dondurecektim
Fossssss

slm kızlar bio doğum mu yaptı
bi gün giremedim çok şey kaçırdım demekki
benimde dün çatı muayanem vardı çok kolay geçti
doktor normal için bi engel yok dedi sen de normal istiyorsun dimi dedibende aslında ben baştan beri sezeryan düşünüyordum ama siz erken olabilir deyince fikrim değişti biraz dedim.sezeryan olursa ne zamana gün verirsiniz diyede sordum 27-28 mart olablir dedi.
eşinin çok fazla kireçlendiğini söyledi sancıda çok az çıktı nts de.
bende son olarak 30 marta kadar beklemeye karar verdim.eğer dedim o zamana kadar doğurmazsam 1 nisanda sezeryan istiyorum tamam dedi haftaya cumaya kadar doğurmazsan cuma günü konuşuruz dedi.
bana rahmi temizlemek için fitil ve krem verdi fitil sabah kalktığında su gibi akabilir korkma dedi.gece kalktım altım ıslak biraz tereddüt ettim acaba suyum mu geldi diye baktım ki doktorun dediği gibi fitil akmış

hanileks ben miyim kız

kız yoğunluktan kimseye mesaj atamadım ki benim hatam benim hatam :26:

Hanipeksss
Evet sensin hatta düzeltmeden yazinca bak bu çıkıyor
"Hanilerde " veya "hamileme"

Evet cnm bendede bu aralar çok sık olmaya başladı.. Hatta geçen aha kesin nişanım geldi dedim böyle adet olur gibi hissettim kendimi.. Çamaşırımda afedersiniz böyle topak gibi beyaz akıntı wardı we bi kaç gündürde olmaya dewam ediyo. İnternetten araştırdım biraz son haftalarda akıntının çok olması gayet normalmiş demekki rahim kendini temizliyo.. Korkmana gerek yokk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…