- 15 Ekim 2012
- 4.625
- 1.360
- 198
Ya kızlar bişi sorucam dün akşamdan beri lavaboya gittikten hemen sonra beyaz akıntım geliyor dün akşamdan beri bu üçüncü oldu öyle kokulu falan değil bildiğin bembeyaz krem gibi bişi öncesinde oluyordu doktor normal demişti ana şimdi zaman yaklaştıkça tedirginlik veriyo sizede oluyomu böyle akıntı?
Ama hanipeks herkese ozelden mesaj atmisti sistem bloke etmis mesajlar acilmiyordu ben hanipeks ve egomego ile whatsapp sayesinde konusuyordum gorkemre de hediye arkadsim oldugunda faceten arkadas olmustuk bu sekilde gruba ekledim ikisini, ben boyle bir grup acalim diye yazmistim burada kimseden cvp gelmedogi gb kk admini beni mesajla bir gizel payladi neler cektim :)) bunu da hanipekse soyleyince o da soylemeye kokrtu zaar ne edem ne edem yaniVayyy anasiniii
Suna bak grup kurmuşlar
Dağılalım kızlar
Sarımsak icli disli soğan yalnız başlı.
Bebeci
Gözüm görmesin seni
Mezosta grupta mı varsa Keleş'i kapip Mezopotamya diyarına gidiyorum,
Ahey ahey.
Kimler var
Ayyy nasil haset, bahanelere bak.
Cok ağıdım geldi.
Değme felek değme değme :'(
Ne mesajı kız görmedim msj bennerde o.. Ben grupta falan yokum.No hanipeks gacisi ve bebecik sosyal medyada havalarını atıyorlar . Hıh
Artık gizli gizli tlf dan giriyom radyasyon ve psikolojimi bozduğu için net yasak bana :))) orta 2 ye yeni geçtim ya net yasakmis. Hey allahım ya. Kv neyse de annem eski tip öğretmenlerden beni sınıfında ogrenci sanıyor hala.. Yasaklar listesi boyumu gecti. Çikolata bile yasak :))))
Bence BoO normal dogum yapmadı hast bu kadar kaldığına göre sezeryan demek ki, sende bana bosa gazı verdin. Bende ne mutluydum 3-5 saat sanciylan dogurucam diye
Bir de beni postaneden aradılar evin yerini sormak için :) biri birsey gönderdi zaar ... Heyecanlıyım....
sağol canım çok şükürPeriiii cok sevindim.hadi gözün Aydın:)
Maşallah pitira...
Ofpufya
Sakın ol hayatım oda seni panikletmek istememiş olabilir,
İlk bebekte iste hep acemilik babada da oluyor.
Akıntın kanlı degilse cok korkma ama istersen Dr ara bir danis.
Periiii cok sevindim.hadi gözün Aydın:)
Maşallah pitira...
Ofpufya
Sakın ol hayatım oda seni panikletmek istememiş olabilir,
İlk bebekte iste hep acemilik babada da oluyor.
Akıntın kanlı degilse cok korkma ama istersen Dr ara bir danis.
canım sakin kafayla oturup bi daha düşün bence, ama sezaryen de dünyanın sonu değil ya, nası rahat edicekse için öle olsun boşver
Canim benim hakkinda hayirlisi olsun insallah.
Hic sitres yapma kendine.allahim.bir cikis kapisi gosterir mutlaka.
Sezeryanda olsa normalde olsa onemli olan tek sey senin ve cinarin sagligi.
Her iki.dogum seklininde zorlu yanlari var. Allahim hepimizin yardimcisi olsun.
Moralini bozma bence..Benim durumda senden farksız bende bugün canımı sıktım ağladım ama sonra da boşverdim herşey olacağına varır diyerek. Benim doktor da normal doğuma katılmıyormuş, sadece sezeryan olursa giriyormuş. Normal doğuma asistanlar giriyomuşki ogün artık hangisi nöbetçiyseymiş. Eşim canını sıkma başka doktora gideriz falan dedi ama son 4 haftada hangi doktora gidilirki diye düşünmeden edemedim. Gerçi doktorla birebir görüşmedik ben NST ye gitmiştim bugün orda çalışanlardan öğrendim yarın kontrolümde kendisiyle konuşucaz artık bakalım hayırlısı. Hiç düşünmek istemiyorum, sen de öyle yap. Belki de o zamana kadar kalmayacak doktorun ordayken doğumun gerçekleşecek. Çatı muayenesine gelince, bence burda arkadaşların olumsuz anlatımları insanı etkide bırakıyor. ben hiç kafama bile takmıyoken şimdiden onun stresini yapmaya başlar oldum. Gerçi her halikarda erkek doktora gidenler için sıkıntılı bir durum olmalı bu ama acı kısmını burdakilerden öğrenip etkilendim. sırf bu muayene için sezeryan düşünmeye kalkışma. Normal doğum şansız varsa bence bir çırpıda vazgeçme. Çatı muayenesini sona bırak o gün doğum sancısıyla bu günkü gibi hissetmeyeceksin belki de..çok uzattım ama kısacası stres yapma akışına bırakmaya çalış..
canım dr'la ilgili sıkıntın olmuş sanırım
sinir bozucu olduğunu tahmin edebiliyorum ama; düşünüp taşınıp sonunda doğru kararı vereceğinizden eminim
normal olmasını gerçekten istiyorsan dr'a çok da takılma bence;doğumuna ebeyle birlikte mutlaka bir dr refakat edecek..
belki Çınar senin dr gitmeden evvel gelir normal yoldan
ama yapamayacağına inanıyorsan da dr'unla konuş gitmeden önce sezeryan için
hakkınızda hangisi hayırlısı ise Rabbim onu yaşatsın inşallah..
canım kızacaksın ama bu olanlar sana dr unu değiştirmen için bir işaretmiş gibi geliyor bana :26:
hanipeks tatlım nolur kendini yıpratma çınarımızı da üzme. en doğru kararı yine sen vericeksin biz ne desek boş. allah yardım etsin canım.
Kan yok canım ama insan bi ilgilenilsin merak edilsin istiyor ben eşimi hamileliğimde hiç böyle hayal etmemiştim ama ikinciyi düşünmeye karar verirsem melül melül meleticem onu kesin kararlıyım ilkinin acısını çıkarıcam kısmetse hayırlısıyla kızımıda bi kucağıma alayım korksun benden :)
Ahah,
Sakın öyle aht etme.ben tek cocuk kalacaktım lohusalikta 15 gün yatacaktim,
Kocamı sancım var diye dondurecektim
Fossssss
Hahsy bebeci cam sildim diye ne havaydi onlar
Allah'tan hepsini silmedin
Kiz senin bu yazıyı rüyamda gördüm,
Kurbisim kocam yazıyor ama baskasının adi altında.
Bende sabah beri diyorum kimdeydi bu yazı.
Birde hanilekse vurdum rüyamda ay hala icim bir hoş.Kizkardesimmis.
Kızıyorum kiziyorrum sak diye vurunca,ay oda bembeyazmis kipkirmizi oldu
Boynunu bukup ağlıyor ben boyle olsun istemezdim diyor
Senin yüzünden bebeği minnacikken aldırdın ne ise yarattın dedim ayy
Uyandim Hemen soluma tükürdüm
Ama hanipeks herkese ozelden mesaj atmisti sistem bloke etmis mesajlar acilmiyordu ben hanipeks ve egomego ile whatsapp sayesinde konusuyordum gorkemre de hediye arkadsim oldugunda faceten arkadas olmustuk bu sekilde gruba ekledim ikisini, ben boyle bir grup acalim diye yazmistim burada kimseden cvp gelmedogi gb kk admini beni mesajla bir gizel payladi neler cektim :)) bunu da hanipekse soyleyince o da soylemeye kokrtu zaar ne edem ne edem yani
sana hanipeks soylemistir sen.istemedin demek biziiiiii
Bana bugun kargoyla canbebeden iki yenidogan bezi ve oyuncak mor ayi gondermisler sana da o geldi bence :)
Ya kızlar bişi sorucam dün akşamdan beri lavaboya gittikten hemen sonra beyaz akıntım geliyor dün akşamdan beri bu üçüncü oldu öyle kokulu falan değil bildiğin bembeyaz krem gibi bişi öncesinde oluyordu doktor normal demişti ana şimdi zaman yaklaştıkça tedirginlik veriyo sizede oluyomu böyle akıntı?
Hanipeksss
Evet sensin hatta düzeltmeden yazinca bak bu çıkıyor
"Hanilerde " veya "hamileme"
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?