Esmer Lover nasıl tavır koymuşsun anlamadım ki,onun evindeki kölelikten kendi evinde köleliğe geçmişsin..hem çocuklara bakmıcak,sana bir yardmı dokunmayacak hemde sen ona hizmet edeceksin..seninki iyiliği de geçmiş,kendini kullandırtıyorsun..iyilik karşılıklı olur..
bende kayınvalidemle aynı binadayım ama o bana nasıl bir yardımda bulnmuyorsa,halimi hatrımı sormuyorsa,bende aynı şekilde davranıyorum..
sölediklerime kızma ne olur ama anlattıklarını okuyunca,senin kayınvaliden bırak iyilik yapmayı suratına bile bakılmayı hak etmiyor..
ya sen çocuklarını kiliteyip gittiğinde bişey olsa o evde..düşünmesi bile tüyleri ürpertiyor..o zman ağzından salyalar akıta akıta seni suçlar bir de o kadın..
sizin evin masraflarını filan mı karşılıyor,para desteğinde mi bulunuyor ki sen bu kadar taviz veriyorsun?
Ahhh ahhh cnm ne masraf karşılaması.. Benden gelip oğlum bana para bırakmadımı diyip bide para hesabı soruyo.. diorum banada wermedi diye.. Sana wermemesi beni ilgilendirmez bana wericek dio.. E diorum ewde 2 çocuğu war ne yiyip ne içicekler bunlar.. Bende çocuğum diyo.. Oğlumun parasını yiyemeden ölücem bu gidişle diyo.. Ahhh ahhh bnmki ne kölelik ne nede kendimi kullandırtma.. Tamamenn aptallıkkk. En baştan ipleri ona werdim herşeylerine tmm dedim şimdide başıma biniyolar işte.. Ama bunun huyunu ailesi dahil tüm akrabalrı biliyo we Allah yardımcın olsun diyolar her defasında.. Çünkü çocuğa bak desem ben bakamam şunu yap desen ben yapamam der işin içinden çıkar.. Tamamen eski kafalıı düşünceleri flnn.. Bazen eşime der sen hiç bunu döwmüyomusuntöbe töbe.. zamanında kendi çok dayak yemiş kocasından.. Bende diorum ben senin gibi haketmiyorumki yemiyorum demekki.. Cahil iştee cahilll.. Beter böcekk diorum ben ona Diyo 3. de olursa daha temizliğimide yapamassın sen şimdii Walla canım anlatsam şok yaşarsınn herkes haline dua etsin.. Bnm kaynanadan beteri yokkk bu bilinsinnn
Kızlar göğsümden bir damla kdr süt sızdı :s
Anladım canım,zor gerçekten işin..yüzsüz insana laf anlatmak en zoru bilirim bende..ar damarı çatlamış onun belli..tamam yardım etmesin sana ,bakmasın çocuklarına ama sen de yapma onun temizliğini hatta bir bahane yarat yemek yapmayı da bırak onlara,evlerinde ne halleri varsa görsünler..tabii eşinin tutumunu bilmem bu konuda ne der...
en azından kapını kapattın mı kafan rahat olur..Allah sabır versin sana canım..
ben de ek giremedim siteye.
bir iyi akşamlar demek istedim. doğum yaan oldu mu diye de merak ettim.
ben artık bu son günlere dayanamıyorum.çok ağrım var.bel ve karın ağrısı.sizde nasıl gidiyor?[/QUOTi
iyi akşamlar cnm.. en son BoO arkadaşımız doğum yaptı ama henüz bunun dışında bi bilqimiz yookk .. O ağrılar bendede oluyo doğuma hazırlanıyomuş vücut o yüzden demişti bana dr..
ben de ek giremedim siteye.
bir iyi akşamlar demek istedim. doğum yaan oldu mu diye de merak ettim.
ben artık bu son günlere dayanamıyorum.çok ağrım var.bel ve karın ağrısı.sizde nasıl gidiyor?
benimki de ilgilenmez,hastaneden geldim geleli "ne haldesin "demedi...umrunda değilim biliyorum ama çok da önemli deği benim için...dediğim gibi onun da sorası gelecek elbet..ama ben de ona hizmet etmiyorum..başlarda o da beni çok kullanmaya kalktı,ben tavrımı koydum..bana diş geçirmek için çookkk uğraştı,etmediği eziyet kalmadı ..her yolu denedi bana zarar vermek için..biz sokak ortalarında bile kavga ettik,oğluma bakmak için evime gelen annemi bile kovdular evden hala ellerim titrer hatırladıkça..
şimdi sıradan bir ilişkimiz var..ama insanların yanında çok ilgiliymiş gibi davranır laflarıyla...halbuki ki herkes onun ne olduğuğnu biliyor..
ben bunları pek hatırlamak istemiyorum ama benim de ömrümden ömür gitti onla uğraşırken..
kızlar ya bişey soracagım ben 3 saate yakın avm de gezdim geldim bulaşık yıkadım çamaşır astım sancım vardı biraz daha arttı sıklaşmaya başladı ama nişan bişey yok sahte sancıdır demi yürüdüğümden:18: böyle afedersiniz vajinama baskı yapıyo gibi ağrı vuruyo regl sancısı gibi
kızlar ya bişey soracagım ben 3 saate yakın avm de gezdim geldim bulaşık yıkadım çamaşır astım sancım vardı biraz daha arttı sıklaşmaya başladı ama nişan bişey yok sahte sancıdır demi yürüdüğümden:18: böyle afedersiniz vajinama baskı yapıyo gibi ağrı vuruyo regl sancısı gibi
Kiz seni bilemedim ya
Cilegi pudra sekerine banip yiyen37:)O seksü duduslar nere gitti
Yasliyim ben,
Ani degisim yapınca haber edin:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?