2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
kız niye dövüyon sen beni şamar oğlan mıyım ben bir gün çınar dövüyor bir gün sen dövüyorsun
Kiz sana çınarı anlatam,
Boyle laci bir slopetİ vardı keten gibi.
İcinde mavi gri ince çizgili bir body.
Cok kibar bir bebekti hani boyle fos fos gözleri vs gömülen değil.
Kirpikleri kasları belirgin hatta sacı uzun yani cok değilde favorileri kulaklarının onune gelmiş duzdu sacları kahkulunu taramisiz yana doğru
Tatlı ki nasil ama sana kizginim ya erken aldırdın diye sana ellettirmiyordum kaynana style

Kızlar ben geldim.benimde krem beyaz akıntı çok fazla var.kanamalı olmadığı sürece sıkıntı yok.iç çamaşırı degistirmekten gına geldi sadece.
Boo gelmedi değilmi hala.ben nedense onun normal yaptığını düşünüyorum kızlar ya.

İyi haftasonları kızlar,

Dün ne güzel bir haber gelmiş, Boo'nun ve bebeğinin sağlık haberine çok çok sevindim:) Bir taraftan da korktum ne çantam hazır ne bişi:18::18: sanırım pek çoğumuzda aynı psikoloji olmuş. Ve doğum rüyalarında bir patlama yaşanmış:) Dün gece ben de rüyamda doğuruyordum ama çok çok sıkıntılı bir rüyaydı.. Sabah duşa girdim ve suya anlattım rüyamı, suyla beraber aksın gitsin diye...

Boo vaktin olduğunda bize yazarsan çok seviniriz ama sağlık haberlerinizi almak da yeterli şimdilik..

Peri çok sevindim suyunun artmış olmasına, maşallah Okuduğum her yerde ve doğum yapan arkadaşlarımdan da öğrendiğim kadarıyla 36. hafta dolduktan sonra artık içiniz rahat olsun diyorlar:) ama nedense içimden bir ses kızını kucağına 1 nisan bile olsa nisanda alacağını söylüyor:))

Hanipeks sıkma canını..Benim dr.umda sezeryana sıcak bakıyor gibi geldi bana, halbuki sen nasıl istersen öyle yaparız diyordu. Geçende sana sezeryan yaparız belki???? dedi. Dur bakalım hayırlısı..Beni 28. haftadan beri nstye alıyor dr, ama çoğu yerde bu kadar erken haftalarda riskli bir durum yoksa yapmaya gerek yok diyorlar.

Ersnil sen de gün almışsın:))) okuyunca çook heyecanlandımm:)) tedirginlik hissediyorsun sanırım ama aklına hiç öyle şeyler getirme, düşünsene haftaya bu satlerde bebeğin kucağında olacak biz de burada güzel haberlerini bekliyor olacağız:)

Tuna sen de gün almışsın:))) yatmak çok sıkıntı veriyor olsa da sık dişini canım, az kaldı.. senin de güzel haberlerini heyecanla bekliyoruz.....

Herkesi çok öpüyorum...Çok sevgiler...

Baykuş bebek şekeri sormuşsun, ben daha önce yazmıştım, onu kopyalayıp yapıştırdım:)

Tuncs mevlüt için keçeden baykuş istediğini yazmışsın, bebek şekeri bakarken gittigidiyor da gördüm bu baykuşları, tanesi 1.50 tl. Mevlütte çok fazla gerekmez, 30-40 tane bile sipariş etsen yeter sanırım. Belki satıcıyla konusup biraz daha indirim isteyebilirsin. Bir bak belki beğenirsin.

urun.gittigidiyor.com/bebek-anne/son-trend-baykuslar-bebek-sekeri-nikah-sekeri-78179584

Secilce saol canım..benim gün zoraki oldu ama şimdi kızımı kucağımda alacağım günü satıyorum tek tek..evet yatmak çok zor, neyseki çok uzun sürmeyecek...

Evet canim gunu aldm.
Hem heyecanliyim mutluyum hemde tedirginlik var.
Birde insan evde kaldikca surekli.dusunuyir sanirim.o nedenlede geriliyorum.
Anneme gitsem zaman daha cabuk gecebilir ama bu seferde kocis erken gidip gec geliyo.aklim.onda.kaliyo.
Zor yani. Keske.kocis izin.alabilse ama isleri yogun ve zor gorunuyo.
Allahim.yardimcimiz.olsun

Ayni.cevaplari.daha.kac kere vercem.acaba.
Ben eylule.kadar ne yapcam.ya gelip.giderse.allahim.yardimcim olsunyada bn sitresim.hersey batiyor.

Kocisi kirmadim gelsin annen dedim ama sitrese giriyorum ya.
Off offf cok yapmacik geliyor.

Ne işi varmış erkenden doğumda gelseydi daha iyiydi ama sen bilirsin şeker ben anlamıyorum bu kv lerin erkenden gelip evlerimize kurulma merakını !!! Bu arada benimkinden hala ses yok 1 hafta oldu gelinlere insafları torunlara merakları bu kadar işte böyle yapıp sonra doğuma gelirse eşimden çekinmesem kapının önüne koyuveririm herhalde

Kocisi kirmadim gelsin annen dedim ama sitrese giriyorum ya.
Off offf cok yapmacik geliyor.

Dimi cnm yaa.. Bu kaynanalar hep aynı qerçekten...
Bu arada bizimde bugün köyden bi akrabamız wefat etmiş.. Kaynanamla kaynatam akşam köye qidiolar..
Biz aynı binada oturduğumuz için çok sorun çıkıyo aramızda we herşeyime karışıyo..
Dün hastane çıkışı için aldığım 2 takım zıbın gösterdim.. Ne dese iyi.. Amaaan yeter yeter birini yıkarsın awucunun içinde diğerini qiydirirsin.. Biz öyle yapardık diyip durdu.. Ve bnm 3. çocuğum olck ne diğerlerine ne buna bi çorap yada ne bilim bi mendil bile almadı.. Ama anca aldığıma yeter.. hee iyiymiş.. diyip durduo sinir oluorummm..
İnşallah onlar köydeyken doğar bebeğim yaaa.. Hastanede doğum yaptığımda annemle beraber yanımda kalmıştı 2 sindede.. Anca hemşirelerden yemek ister çay yokmu bi çay getirin der.. Sanki o doğum yapmşta millete naz yapıo hizmet beklioo.. Hiç unutmuorum 2. çocuğumda hastane parasını çok bulmştu (350tl).. Biz parayı yolda bulmadık diye taa hastane müdüryle konuşmaya kalkışmıştı.. Hem çay yok hem para istiolar demiştiGülüorum yaa töbe töbee...
Benim kız 3günlükken kan kusmuştu.. Doğum sıraasında yutmuş we 3. gün kusarak çıkarmıştı hmn hastaneye gittik 150 tl ödedi diye yemin ederim her zmn we hatta en son dün kızımı sewioo güya .. Way Ela wayy doğdun büyüdün bide kan kustun ölecen sandım bnm 150 milyonumu yedinnn diyip dururrr.. Offf off ne insanlar warrr.. O günleri hiç unutamam ağlaya ağlaya ölmüştmmm artıkk... Oğlumdada daha 3 günlük lohusayım yatıorumm bana dedi kıçını diktin numaradan yatıosun kalk bize çay hazırla demişti.. Onun ewnde kalmştım güya 40ım çıkana kdr yatarm diodum 10 günde kendi ewime indim hmnnn.. Çok uzattım yaa yine içim daraldı yineee

Ersnilcim sen bana bakma ben kv ye hala sinirim geçmediği için çok doluyum umarım sorun yaşamazsın canım hem haftaya bebişin kucağında olacak kısmetse bunu düşün moralini yüksek tut kv ler geldikleri gibi gidecekler sonra biz bebişlerimiz ve kocişlerimizle başbaşa kalıcaz o güzel günleri düşün :)

Benimki altımdayken suratını gören yok..sabahtan beri eşim hizmet ediyor, öğlen dışardan yedik, az önce de annem akşam yemeği getirdi, simdi fe mutfağı toparlıyor, ahhh ah..annem olmasa biz perişandık.

Yazdiklarini okuyunca sok.oldum resmenn
Demek ki beterin beteri var. Biz farkli.mahallelerde oturuyoruz.sukur.ki.
Zaten yazinda koye gidiyor bu yil.gitmez gerci.millet ne der diye dusunuyor.
daha yeni hamile kalmadim simdi ilgilenmeye basladi. Kulagima geliyor.tek.amaci milletin ne dedigini dusunmk.
Madem.ilgilencen gel.evime.faydan dokunsun dimi. Gecen geldiginde kahvaltiya.misafirde vardi.yaninda oturup.dugun cdsi.izlediler bende temizlik.yaptim. Esim ogrenince cok.kizdi.iste bu yuzden ilgilense bile yapmacik geliyor.elide degil.

Allahim yardimcimiz.olsun.

Ben ilk bir haftadan sonra anneme gecicem canim.
Kaynanam onun derdinde. Yarin annmler gelcek ya dolma yapmis.
Hani bn ilgileniyorum gibisine.ilgilenen.annemler gelmeden oncede yapardi.
Ancak arayio.sana geliyorum.demeyi biliyor ya yemege ya kahvaltiya yanindada misafir.
Ben ugrasip.duruyorum.neyseki.evde durdugum bir haftada annemde..yanimdda olcak
Su.gunleri.hayirlisiyla.atlatiriz.ins.

Ne varsa bizin annelerimzde var canim.
annem 2 haftada.bir gelip.evimi.alt ust temizledi hep.ki calisiyor.
Yarin da yine gelicek cantamizi yerlestircez. Iyiki annem var bir hafta.sonrada.alip.goturcek beni.rahat edicem.

Kaynaam.sen gidersin oglum kalir yolu uzun demeye getirdi.
Kocisimde.sinirlendi ben.esimi.birakmam.gider gelirim.diye.
O.zamnda saka yaptim dio.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…