Ben ilk bir haftadan sonra anneme gecicem canim.
Kaynanam onun derdinde. Yarin annmler gelcek ya dolma yapmis.
Hani bn ilgileniyorum gibisine.ilgilenen.annemler gelmeden oncede yapardi.
Ancak arayio.sana geliyorum.demeyi biliyor ya yemege ya kahvaltiya yanindada misafir.
Ben ugrasip.duruyorum.neyseki.evde durdugum bir haftada annemde..yanimdda olcak
Su.gunleri.hayirlisiyla.atlatiriz.ins.
Ne işi varmış erkenden doğumda gelseydi daha iyiydi ama sen bilirsin şeker ben anlamıyorum bu kv lerin erkenden gelip evlerimize kurulma merakını !!! Bu arada benimkinden hala ses yok 1 hafta oldu gelinlere insafları torunlara merakları bu kadar işte böyle yapıp sonra doğuma gelirse eşimden çekinmesem kapının önüne koyuveririm herhalde
Baykuş bebek şekeri sormuşsun, ben daha önce yazmıştım, onu kopyalayıp yapıştırdım:)
Tuncs mevlüt için keçeden baykuş istediğini yazmışsın, bebek şekeri bakarken gittigidiyor da gördüm bu baykuşları, tanesi 1.50 tl. Mevlütte çok fazla gerekmez, 30-40 tane bile sipariş etsen yeter sanırım. Belki satıcıyla konusup biraz daha indirim isteyebilirsin. Bir bak belki beğenirsin.
urun.gittigidiyor.com/bebek-anne/son-trend-baykuslar-bebek-sekeri-nikah-sekeri-78179584
Şu eve misafir getirme huyu bizimkindede var ayy aklıma geldikçe kan beynime sıçrıyo
Yazdiklarini okuyunca sok.oldum resmenn
Demek ki beterin beteri var. Biz farkli.mahallelerde oturuyoruz.sukur.ki.
Zaten yazinda koye gidiyor bu yil.gitmez gerci.millet ne der diye dusunuyor.
daha yeni hamile kalmadim simdi ilgilenmeye basladi. Kulagima geliyor.tek.amaci milletin ne dedigini dusunmk.
Madem.ilgilencen gel.evime.faydan dokunsun dimi. Gecen geldiginde kahvaltiya.misafirde vardi.yaninda oturup.dugun cdsi.izlediler bende temizlik.yaptim. Esim ogrenince cok.kizdi.iste bu yuzden ilgilense bile yapmacik geliyor.elide degil.
Allahim yardimcimiz.olsun.
AMİNNNNNNKimseden kimseye fayda yokk.. Bizim en büyük yardımcımız önce ALLAH sonra ANNELERİMİZ.. Annem olmasa naparım.. P.tesi qelcek temizlik yapıcaz salı günüde kontrolüm war.. 2 gün kalcak yanımda.. Sonra bnm küçük kızı götürücek bakmak içinn.. Benim çocuklarımda ufakk büyüğü 3 yaşında o gitmio ayrılmıyo benden.. Küçüğü 1.5 yaşında tam dedeci.. Dedesini çok sewiyoo gidip kalıo 3-4 gün geliyo.. Ahh birazda yakın olaydı anacımm bana daha çok faydası olurdu.. O da diyo anca çocukları alırım kalsınlar bende yoksa sana başka türlü faydam dokunmuo kızım dio.. Yinede Allah razı olsun.. Birazda kaynanamla aynı binadayızz onlardan çekiniolar gelip gitme konusunda yoksa ben perişan olmamm..
Nasılsınız kızlar? İnşaallah herkes iyidir.
Çok uzun zaman oldu sanki :S Dün ödemelerimi yaptıktan sonra emzirme atleti, hasta bezi vs aldım eksikleri. Aylık market alışverişi yaptık, eve geldik ama ben bitmiştim.
BoO doğum yapmış şok oldum , eşime söyledim o da şaşırdı. Korkmaya başladım sıra bize geliyor. Allah analı babalı büyütsün inşaallah, sağlıklı sıhhatli :)
Aramızda bir hafta varmış, bir hafta sonra ben de doğurabilirim demek ki diyorum :S
Ama daha ne temizlik var ne bir şey :S
Kaynana sıkıntıları anlatılmış yine neredeyse hepimzin ortak dertleri. Allah yardım etsin, sabır versin diyorum.
Saka canavarı o,Kaynaam.sen gidersin oglum kalir yolu uzun demeye getirdi.
Kocisimde.sinirlendi ben.esimi.birakmam.gider gelirim.diye.
O.zamnda saka yaptim dio.
Kendi kızı yok herhalde.. O nd biçim laf kıçını yaydın fln.. Hak ettiğinden fazla yüz verme koy mesafeni çok sinirlendim..Dimi cnm yaa.. Bu kaynanalar hep aynı qerçekten...
Bu arada bizimde bugün köyden bi akrabamız wefat etmiş.. Kaynanamla kaynatam akşam köye qidiolar..
Biz aynı binada oturduğumuz için çok sorun çıkıyo aramızda we herşeyime karışıyo..
Dün hastane çıkışı için aldığım 2 takım zıbın gösterdim.. Ne dese iyi.. Amaaan yeter yeter birini yıkarsın awucunun içinde diğerini qiydirirsin.. Biz öyle yapardık diyip durdu.. Ve bnm 3. çocuğum olck ne diğerlerine ne buna bi çorap yada ne bilim bi mendil bile almadı.. Ama anca aldığıma yeter.. hee iyiymiş.. diyip durduo sinir oluorummm..
İnşallah onlar köydeyken doğar bebeğim yaaa.. Hastanede doğum yaptığımda annemle beraber yanımda kalmıştı 2 sindede.. Anca hemşirelerden yemek ister çay yokmu bi çay getirin der.. Sanki o doğum yapmşta millete naz yapıo hizmet beklioo.. Hiç unutmuorum 2. çocuğumda hastane parasını çok bulmştu (350tl).. Biz parayı yolda bulmadık diye taa hastane müdüryle konuşmaya kalkışmıştı.. Hem çay yok hem para istiolar demiştiGülüorum yaa töbe töbee...
Benim kız 3günlükken kan kusmuştu.. Doğum sıraasında yutmuş we 3. gün kusarak çıkarmıştı hmn hastaneye gittik 150 tl ödedi diye yemin ederim her zmn we hatta en son dün kızımı sewioo güya .. Way Ela wayy doğdun büyüdün bide kan kustun ölecen sandım bnm 150 milyonumu yedinnn diyip dururrr.. Offf off ne insanlar warrr.. O günleri hiç unutamam ağlaya ağlaya ölmüştmmm artıkk... Oğlumdada daha 3 günlük lohusayım yatıorumm bana dedi kıçını diktin numaradan yatıosun kalk bize çay hazırla demişti.. Onun ewnde kalmştım güya 40ım çıkana kdr yatarm diodum 10 günde kendi ewime indim hmnnn.. Çok uzattım yaa yine içim daraldı yineee
Kendi kızı yok herhalde.. O nd biçim laf kıçını yaydın fln.. Hak ettiğinden fazla yüz verme koy mesafeni çok sinirlendim..
Aynenn cnmm bende o gün ağlaya ağlaya yatağımı topladımm ayağa kalktım.. Kendi akrabaları fln geldi hani gelinin nerde yatıyo dedilerr baktılar ne yatak war ne bişeyy ben ortada hem çocuğa bakıorum hem hizmet ediorumm.. Dedimm ne yatmasıı böyle kaynana warkenn kaynanamda ordaydı.. Hiç sesini çıkarmadııı kıpkırmızı oldu milletten utandı herkeste ou öyle bi kınadıki anlatamammm herkes ne olduğunu anladıı we bana çok üzüldüler.. Şimdi kendi kızıda hamile.. Benden 3 ay küçükk onuda qörcesss onun kv aynı bnmkinin kafadannn .. Eeee bana etti kızından çıkacakk.. Bide bnm kv nin çok saçma bi lafı war ne mantıkla söylüyo bilmiorumm ama tüm yaptıklarını bu lafıyla daha iyi anlıorumki lafıda şu : BEN DOĞUM YAPANA ACIMAM.. Ne alaka bilmiormmm.. Herkes şimdi bana dua ediyo işte bi sancıda kurtar kızım allah kolaylık wersin fln diee.. Kıs kıs gülüyo diyo aman nolcak gitsin kuş gibi tünesin gelsinn.. Ahhhhhhhhhhh ahhhhh kızlarrrrrrr.. Ewlendiğime sırf bu kadın yüzünden çok pişmanımmmm ama elden bişey gelmiyooo keşke kaçıp gitsem bu şehirden ancak öle kurtulurummm.. Onun yaptıklarına bu forumdaki sayfalar yetmezzzz
bi kızı daha warr onun 4 çocuğu war hepside normal oldu en son 4.de demiştim amannn alışmıştır o artık pıt pıt çıkarmaya diyeİyi işte kendi kızı doğum yaparken telaşlanırsa " ben doğum yapana acımam" diyordun hayırdır dersin.. Kendi evinde yat bu doğumda kv gitmeyeceksin dimi??
bi kızı daha warr onun 4 çocuğu war hepside normal oldu en son 4.de demiştim amannn alışmıştır o artık pıt pıt çıkarmaya diyeKızmıştı niye öyle diyosunn bende dedim nolcak cnm hani sen acımıyodun şimdi noldu diye.. Öcümü almştm yani
Ben ztn aynı binadayım ama 4 sene beraber oturduk ewim ayrıydı ama gün içinde hep beraberdikk we yaşadığım 4 yıl 44 yıl gibiydi yıprattı beni cadı karıBu 3. hamileliğimde yine bi gün kawqa ettik ewime indim dahada çıkmadım.. Akşamda eşime dedim ya beni hemen babamın ewine götürüosun yada gidip annenin ağzının payını weriosun yeter daha dayanamıorum dedim we ewimi ayırdım kaynanadan.. İlk 1 hafta naz yaptı bana kv güya küstü ama sonra paşa paşa kapıma geldi yemek yemeye.. Evinde pek sewmez yemek yapmayı temizlik yapmayı.. Şimdi her gün bende yiyip içiolarr we son ayıma girene kadarda haftada 1 kez çıkıp ewini dip köşe temizliyodm daha yeni bıraktım ama onun bnm hiçbişeyimle ilgilendiği yok.. Ne çoluğuma çocuğuma bakar nede bi eksiğn warrmı diye sorar.. Ben anca ikisini uyutup kapıyı kitleyip koşa koşa markete pazara giderimm artık 3. de oldumu yandımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?