2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
Aynen kızlar bende leptopu karnıma koydum yazamıorum walla Çocukları uyuttum bende qidim yatim sabah erkenden boyacı gelcekk hayırlısıyla şu işlerimide bitirebilseydim bebeğim doğmadan.. Hafiftende karnımda ağrı war azcık uzanimm bugün çok ayakta kaldımm yorgunumm.. Çocuklarda uyuyoken bende dinlenim.. Herkese iyi qeceler.. Kendinize we bebişlerinize iyi bakın.. Doğuma fln qiderseniz su, nişan, sancı vs. olursa buraya yazmadan qitmeyin bi yere

bu gece bana da uyku yok anlaşılan. yataktan geri çıkıp geldim gram uykum yok. biraz takılayım, kitap falan okuyayım gelir belki...

Kulakları çınlasın Mergen sık sık karikatür ve fotoğraf paylaşırdı...
Umarım bebekleri ve o çok iyilerdir.

iyi geceler kızlar, o kadar yorgunum ki anlatamam.
7 makina çamaşır yıkadım bugün. evim çok sıcak oluyor kuruyanları hemen ütüledim.
akşama kadar ütü yaptım. dün yufkacıya gitmiştik merkezde. 14 tane yufka almıştım.
ıslak börek yaptım dondurucuya koydum doğum sonrası için.
25 tane alcaktım adam o kadar çıkmaz deyince kalanın hepsini aldım.
iyiki de 25 tane yokmuş. 14 taneyi bile zor sardım.
gözümden uyku akıyor.geçmişi okumadan yatmayayım dedim.
bu gece yattığım yeri beğenirim.

tatlım ne kadar çok yormuşsun kendini
iyice dinlenmeden kalkma güzel bir uyku çek
bir daha da bu kadar abartma gözünü seveyim madalya vermez kimse sana yazıktır sana da bebişine de

İyi geceler canlar..

Midemde yaangin vaaaarrr.. Belimde de sancilar.. Uyku gozumden akiyo ama yok ne mumkun dalabilmek..

Bende elime suyumu aldım tv karşısına geçtim.. Midemok kötü kafamı yastığa koyduğum an aldv alev yanıyorum

kızlar mide yanması için sürekli ilaç kullanmak içinize sinmiyosa naneli şekerler var ya en acı olanlarından(marka veripte banlanmıyım şimdi) onlardan alıyorum bn gece yatarken iyi geliyo isterseniz bide onu deneyin..gerçi sabah kalktım yine mide yanmasıyla uyandım..ama ilaç da alsak yine aynııs olcak..en azından içimiz rahat ederek istedğimiz kdr kullanabiliriz şekeri..bana faydası oldu bi deneyin isterseniz..

Biz dun aksam seri uretime gectik , is cikisi kayinvalideme gectik, daha magnetler bitmedi deyince hadi yapalim dedi, esim evden malzemeleri getirdi, ekip olusturuldu :)

magnet

kalip çizici : ben
kece kesici : kaynim (e)
(1 haftalik iznimde kendi ailemin yanindayken kendi babam da 200 keceden 120 tanesinin kalibini cizmisti)
kece yapistirici : ben
miknatis yapistirici : kayinvalidem
kurdele kesici : kayinbabam
kurdeleyi silikonla fiyonk yapici : ben
çicek ve ugur bocegi hazirlayip fiyonklarla beraber kecelere silikonla yapistirici : kocacim, kayinvalidem ve diger kaynim (s)

Kapi susu

tel ile kalip cikarici : kocacim ve diger kaynim (s)
kalibi kurdela ile kaplayici : kayinvalidem
tulleri olculere gore kesici : kayinvalidem
kesilen tulleri sayilara ve renklere gore gruplayip kaliba monte edici : ben

cay kola tatli su meyve cerez servisi : kayinbabam

Aksam sekize dogru basladik, bittiginde gece iki bucuga geliyordu saat. Kapi susu tamamen hazir degil daha.

Yayinda ve yapimda emegi gecen butun ailemi sevgiyle kucakliyorum

Son düzenleme:
Kimsecikler yok gibi, herkes uyuyor mu yoksa :) Ben artık sabahları uyuyamıyorum

Canım, Rabb'im sana kolaylık versin, diyecek laf bulamadım. Hakikaten ben öpüp de başıma koyayım o zaman. Bir sürü yelek, hırka örüp getirmiş torununa benimki. Gösterişi çok sever, belki ondandır ama yapmayabilir de yani.
Benimkinin en sinir olduğum yönü de şu kayınpederimin yanında gelinimiz becerikli tabii, gibi laflar eder, o yokken de bana başka gelinlerin yaptıklarından anlatır durur benden de beklediğini söylemeye çalışır. Kayınpederim varsa sorun yok yani. Maşaallah onun gibisi olamaz zaten :) Çok seviyorum.

Canım, sen de en güzelini yapmışsın. Mesafeli duracaksın keyfine bakacaksın. Ohhhh

Maşaallah, ne güzel bir tablo :) Allah bozmasın birliğinizi, mutluluğunuzu, huzurunuzu :)
Ellerinize sağlık bu arada magnetine bayıldım ben de. Bebişinin ismine göre düşünmüşsün ve çok orijinal olmuş.

canım,nasıl oldun,dinlenince geçti mi sancın :26:

ne güzel bi aile tablosu herkesin ellerine sağlık

esmer_lover kaygananın yaptıklarını okudukça şok oldum nasıl insanlar var yaa allah sana sabır,onada merhamet versin inşallah...

geceleri uyuyamayanlar kervanında ben de varım...mide yanmasından değil ama bi türlü rahat edemediğimden...oda oda geziyorum geceleri...bu gece en son mutfakta kalmışım,sabah gelip eşim alıp götürdü yatağa
buraya yazmaya fırsatım olmadı,cuma gecesi soluğu acilde aldık...midemde sancı vardı,bi süre sonra öyle arttı ki ne yatabildim,ne oturabildim,ne de yürüyebildim,nefes alışımı bile engelledi...meğer bizim pıtırcık çok hareket ettiğinden ve karnım küçük olduğundan yukarıdaki organlarımı sıkıştırmış ve gaz sıkışması olmuş...serum yedim,tam olarak geçmedi ama aslında bol bol yürüyüş yapıp karnımın bi an önce aşağıya inmesini sağlamam lazım,yoksa bu kız organlarımı da beni de mahvedecek
bütün bunlara rağmen evde temizliğe devam ediyorum bo0'nun doğumundan sonra kızımın bütün eşyalarını yıkamıştım,dün odasının tozunu tekrar aldım,giysilerini yerleştirdim...
az sonra eşim gelince tülleri yıkayıp ona astırma planım var
haftaya bütün işlerimi bitirmem lazım...
dolaba börek sarıp koydum,sigara böreği ve poğaça da koyucam,kurabiye falan da koymak istiyorum,daha sarma da sarılacak
çok işim var çoooooook
bazıları dolapta kurabiyenin koktuğunu söylediler,ben daha önce hiç koymadığımdan bilmiyorum,doğru mu acaba
off çok çene yaptım,gidip işlerime başlıyım
laterna boya yapıyo mu acaba,hafif hafif sancım var demişti,inşallah çok yormaz kendini :26:
bo0'dan da bi daha haber alamadık :26:
mergen ne yaptı ondan da hiiiç haberimiz yok

Son düzenleme:
Biz uyandık, kahvaltımızı ettik. Şimdi de sıkılıyoruz :S İş yapmaktan korkuyorum, dün bayağı bıçak saplanır gibi ağrılar oldu alt tarafta. Buzdolabını sileyim bari dedim, annem yine yok yok uzanma eğilme diye diretti telefonda :S
Boş boş da sıkılıyorum.
Uyanzın artık millet hadi

Kızlar bende bugün başlıyorum temizlik olayınaa.. Dün birsürü ççamaşır yıkadımm.. Bugünde boya yapılıck. Yarında temizlik inş..

canım,nasıl oldun,dinlenince geçti mi sancın :26:

canım uzan biraz dinlen,bir süre sonra geçerse yalancı sancıdır,yormussundur kendini büyük ihtimal..

sağolun kızlar akşam yatağa yatınca biraz daha devam etti ondan sonra yavaş yavaş azaldı sanırım yorgunluktanmış.yine yürümeye çıkacağım bi an önce bu kızı aşagıya indirmem lazım

aynen,bizim kız da yukarda hala,bugün babamız yürüyüşe götürcek ormana,azıcık iner belki aşağıya
evde o kadar iş yapıyorum inmiyo zilli,illa gezicek

günaydın ve hayırlı pazarlar hatunlar,
ben de dün ikeaya gideyim dedim. malum bilirsiniz ikeayı çıkışı bulana kadar labirent gibi her yeri dolanıyorsunuz.
eve geldiğimde kasıklarım ağrıyordu. gece yattığımda ise sağ tarafımdan öyle şiddetli bir ağrı girdi ki doğum başlıyor sandım
neyse pozisyon değiştirip biraz bekleyince geçti..
diyorum eşime artık benden geçti gezme işi. kak kı...nı evde otur. bu gidişle sokakta doğurursak şaşırmayalım.

vitamin canım günlük rutin yürüyüşlerini aksatma. sen normal doğum istiyordun değil mi?
birde doğuma 3 ya da 4 gün kala malum bölgeye zeytin yağı sürülmeliymiş. rahimi yumuşatıyormuş diye okumuştum.

zeytinyağı iyi fikirmiş de bu veletlerin ne zmn geleceği belli olmuyorki baksana ışığı gören geliyo pırt diyee..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…