iyi geceler kızlar, o kadar yorgunum ki anlatamam.
7 makina çamaşır yıkadım bugün. evim çok sıcak oluyor kuruyanları hemen ütüledim.
akşama kadar ütü yaptım. dün yufkacıya gitmiştik merkezde. 14 tane yufka almıştım.
ıslak börek yaptım dondurucuya koydum doğum sonrası için.
25 tane alcaktım adam o kadar çıkmaz deyince kalanın hepsini aldım.
iyiki de 25 tane yokmuş. 14 taneyi bile zor sardım.
gözümden uyku akıyor.geçmişi okumadan yatmayayım dedim.
bu gece yattığım yeri beğenirim.
sorun yok, üzülmüyorsun buna değil mi?
Benim 5-6 haftadır oluyor, normalmiş, hem gittiğim eğitimlerde söylendi, hem de doktorumuz onayladı sorun olmadığını.
İyi geceler canlar..
Midemde yaangin vaaaarrr.. Belimde de sancilar.. Uyku gozumden akiyo ama yok ne mumkun dalabilmek..
Bende elime suyumu aldım tv karşısına geçtim.. Midemok kötü kafamı yastığa koyduğum an aldv alev yanıyorum
Ahhh ahhh cnm ne masraf karşılaması.. Benden gelip oğlum bana para bırakmadımı diyip bide para hesabı soruyo.. diorum banada wermedi diye.. Sana wermemesi beni ilgilendirmez bana wericek dio.. E diorum ewde 2 çocuğu war ne yiyip ne içicekler bunlar.. Bende çocuğum diyo.. Oğlumun parasını yiyemeden ölücem bu gidişle diyo.. Ahhh ahhh bnmki ne kölelik ne nede kendimi kullandırtma.. Tamamenn aptallıkkk. En baştan ipleri ona werdim herşeylerine tmm dedim şimdide başıma biniyolar işte.. Ama bunun huyunu ailesi dahil tüm akrabalrı biliyo we Allah yardımcın olsun diyolar her defasında.. Çünkü çocuğa bak desem ben bakamam şunu yap desen ben yapamam der işin içinden çıkar.. Tamamen eski kafalıı düşünceleri flnn.. Bazen eşime der sen hiç bunu döwmüyomusuntöbe töbe.. zamanında kendi çok dayak yemiş kocasından.. Bende diorum ben senin gibi haketmiyorumki yemiyorum demekki.. Cahil iştee cahilll.. Beter böcekk diorum ben ona Diyo 3. de olursa daha temizliğimide yapamassın sen şimdii Walla canım anlatsam şok yaşarsınn herkes haline dua etsin.. Bnm kaynanadan beteri yokkk bu bilinsinnn
benimki de ilgilenmez,hastaneden geldim geleli "ne haldesin "demedi...umrunda değilim biliyorum ama çok da önemli deği benim için...dediğim gibi onun da sorası gelecek elbet..ama ben de ona hizmet etmiyorum..başlarda o da beni çok kullanmaya kalktı,ben tavrımı koydum..bana diş geçirmek için çookkk uğraştı,etmediği eziyet kalmadı ..her yolu denedi bana zarar vermek için..biz sokak ortalarında bile kavga ettik,oğluma bakmak için evime gelen annemi bile kovdular evden hala ellerim titrer hatırladıkça..
şimdi sıradan bir ilişkimiz var..ama insanların yanında çok ilgiliymiş gibi davranır laflarıyla...halbuki ki herkes onun ne olduğuğnu biliyor..
ben bunları pek hatırlamak istemiyorum ama benim de ömrümden ömür gitti onla uğraşırken..
Biz dun aksam seri uretime gectik , is cikisi kayinvalideme gectik, daha magnetler bitmedi deyince hadi yapalim dedi, esim evden malzemeleri getirdi, ekip olusturuldu :)
magnet
kalip çizici : ben
kece kesici : kaynim (e)
(1 haftalik iznimde kendi ailemin yanindayken kendi babam da 200 keceden 120 tanesinin kalibini cizmisti)
kece yapistirici : ben
miknatis yapistirici : kayinvalidem
kurdele kesici : kayinbabam
kurdeleyi silikonla fiyonk yapici : ben
çicek ve ugur bocegi hazirlayip fiyonklarla beraber kecelere silikonla yapistirici : kocacim, kayinvalidem ve diger kaynim (s)
Kapi susu
tel ile kalip cikarici : kocacim ve diger kaynim (s)
kalibi kurdela ile kaplayici : kayinvalidem
tulleri olculere gore kesici : kayinvalidem
kesilen tulleri sayilara ve renklere gore gruplayip kaliba monte edici : ben
cay kola tatli su meyve cerez servisi : kayinbabam
Aksam sekize dogru basladik, bittiginde gece iki bucuga geliyordu saat. Kapi susu tamamen hazir degil daha.
Yayinda ve yapimda emegi gecen butun ailemi sevgiyle kucakliyorum
canım,nasıl oldun,dinlenince geçti mi sancın :26:kızlar ya bişey soracagım ben 3 saate yakın avm de gezdim geldim bulaşık yıkadım çamaşır astım sancım vardı biraz daha arttı sıklaşmaya başladı ama nişan bişey yok sahte sancıdır demi yürüdüğümden:18: böyle afedersiniz vajinama baskı yapıyo gibi ağrı vuruyo regl sancısı gibi
ne güzel bi aile tablosuBiz dun aksam seri uretime gectik , is cikisi kayinvalideme gectik, daha magnetler bitmedi deyince hadi yapalim dedi, esim evden malzemeleri getirdi, ekip olusturuldu :)
magnet
kalip çizici : ben
kece kesici : kaynim (e)
(1 haftalik iznimde kendi ailemin yanindayken kendi babam da 200 keceden 120 tanesinin kalibini cizmisti)
kece yapistirici : ben
miknatis yapistirici : kayinvalidem
kurdele kesici : kayinbabam
kurdeleyi silikonla fiyonk yapici : ben
çicek ve ugur bocegi hazirlayip fiyonklarla beraber kecelere silikonla yapistirici : kocacim, kayinvalidem ve diger kaynim (s)
Kapi susu
tel ile kalip cikarici : kocacim ve diger kaynim (s)
kalibi kurdela ile kaplayici : kayinvalidem
tulleri olculere gore kesici : kayinvalidem
kesilen tulleri sayilara ve renklere gore gruplayip kaliba monte edici : ben
cay kola tatli su meyve cerez servisi : kayinbabam
Aksam sekize dogru basladik, bittiginde gece iki bucuga geliyordu saat. Kapi susu tamamen hazir degil daha.
Yayinda ve yapimda emegi gecen butun ailemi sevgiyle kucakliyorum
Kulakları çınlasın Mergen sık sık karikatür ve fotoğraf paylaşırdı...
Umarım bebekleri ve o çok iyilerdir.
canım,nasıl oldun,dinlenince geçti mi sancın :26:
benimde yaklasık bir gün sürdü ara ara adet baslangıc sancısı gibi ertesigün ntsye girdim cıkmadı ağrı bebişte cok hareketliydi ogün ya ondan sahte sancı ayaklarını biraz yukarda tut.uzan dinlen hayırlısıyla bişey olmaz.
Ayyy canım yaaa.. Ne yap biliomusun .. Bi koltuğa uzan.. Sancıların aralıklarını hesapla.. Düzenlimi düzensizmi.. Bide uzanınca belki geçer.. Dediklerine göre baya yorulmuşsun belkide yorulduğun için olmuştur.. Bende bi kere avmde baya gezmiştimm.. Artık yorgunluktan çocuk sanki kasıklarıma düşmüş gibi ağrım olmuştuu ama hemen ewe gidip uyudum qeçti..
canım uzan biraz dinlen,bir süre sonra geçerse yalancı sancıdır,yormussundur kendini büyük ihtimal..
sağolun kızlar akşam yatağa yatınca biraz daha devam etti ondan sonra yavaş yavaş azaldı sanırım yorgunluktanmış.yine yürümeye çıkacağım bi an önce bu kızı aşagıya indirmem lazım
günaydın ve hayırlı pazarlar hatunlar,
ben de dün ikeaya gideyim dedim. malum bilirsiniz ikeayı çıkışı bulana kadar labirent gibi her yeri dolanıyorsunuz.
eve geldiğimde kasıklarım ağrıyordu. gece yattığımda ise sağ tarafımdan öyle şiddetli bir ağrı girdi ki doğum başlıyor sandım
neyse pozisyon değiştirip biraz bekleyince geçti..
diyorum eşime artık benden geçti gezme işi. kak kı...nı evde otur. bu gidişle sokakta doğurursak şaşırmayalım.
vitamin canım günlük rutin yürüyüşlerini aksatma. sen normal doğum istiyordun değil mi?
birde doğuma 3 ya da 4 gün kala malum bölgeye zeytin yağı sürülmeliymiş. rahimi yumuşatıyormuş diye okumuştum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?