2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
hazirandan kaçak geldim :) doğumlarınız yaklaştı sizin. nasıl durumlar sizde. :) bi arkadaş doğum yapmış sanırım. hayırlı olsun

Somewherecold cok gecmis olsun.allah şifa versin.
Ben cok merak ettim seni doğurdun sandim.
"İçindeki gaz ve şişkinlik olmayan canli"
Hatta görünce bu nereme sığmış arkadas nasil Durmuş bile diyeceksin:))))

hazirandan kaçak geldim :) doğumlarınız yaklaştı sizin. nasıl durumlar sizde. :) bi arkadaş doğum yapmış sanırım. hayırlı olsun
hoşgeldin:)
doğumlar başladı, hatta ikiz anneleri ile birlikte 5. sanırım bu
herkes hop oturup hop kalkıyo şuan:)
her belirtiyi doğum işareti mi acaba diye düşünüyoruz:)
sen nasılsın?

sen nasılsın?

heyecan doruktadır :) bende temizlik yapıp aldığım beşiği kurcaktımda, az sinirlerim bozuldu nete vurdum kendimi. sizi gördüm birde buraya bakim dedim. demin de mart annelerini okuodum. :)

sen nasılsın?

nst ye girdin mi hiç. hazırlıklar tamam mı. ya birde şey sorayım geçen aklıma geldi. bizim topikteki kızlar diolarki artık çantaları hazırlayalım kenarda dursun. benim daha eksiğim çok. mart sonu belki tamamlamış olurum. çantayı o zaman yaparım sanırım. bildiğim kadarıyla yıkamak gerekior herşeyi. zaten ben normalde de aldıklarımı yıkamadan giymem. ama ben mart sonu çantayı yaparsam daha 2,5 ay kalıor vakit. sonlara doğru tekrar yıkamak gerekir mi ki. dur dur toz olur onlar gene

heyecan doruktadır :) bende temizlik yapıp aldığım beşiği kurcaktımda, az sinirlerim bozuldu nete vurdum kendimi. sizi gördüm birde buraya bakim dedim. demin de mart annelerini okuodum. :)
kız sen niye kuruyosun beşiği? bırak eşin yapsın, ikeadanmı aldın?
aslında benimde yemek, ütü yapmam, evi biraz toplamam lazım ama sanki çalışıyomuş gibi pazar depresyonuna girdim:)

kız sen niye kuruyosun beşiği? bırak eşin yapsın, ikeadanmı aldın?
aslında benimde yemek, ütü yapmam, evi biraz toplamam lazım ama sanki çalışıyomuş gibi pazar depresyonuna girdim:)

eşim krcak zaten :) ağız alışkanlığı. ben nasıl kurayım bu halde. evet ikeadan aldım. içinin yatağınıda ikeadan aldım ama iyi görünmedi gözüme. kurup bakıcam. beğenmezsem değiştircem

nstye girdim 2 defa, rutin kontroller sırasında, hazırlıklarımda tamam:) bi bebeğin yatağı gelmedi daha:)
bence normal giden bi hamilelikse gerek yok erken hazırlamaya, dediin gibi dururken yine tozlanıcak
bide alıcakların tamamlanınca hepsini birden yıkarsın, zira makineyi doldurmuyo bile minnacık şeyler:)

yatağın nasıl. yün yaptırcam diodun. öle mi. uyku seti aldın mı. ve yıkadın mı

he ii o zaman:)
nie ii görünmediki? yatakmı beşikmi?

yatak da yün olucak ewet, hatta olmuştur heralde
uyku seti deil nevresim almış annem
kayınvalidem uyku seti aldım dedi ama bilmiyorum nası bişe:)

Son düzenleme:
he ii o zaman:)
nie ii görünmediki? yatakmı beşikmi?

yatak da yün olucak ewet, hatta olmuştur heralde
uyku seti deil nevresim almış annem
kayınvalidem uyku seti aldım dedi ama bilmiyorum nası bişe:)

yatak ince geldi. birde beşiğin içine koyup bakcam nasıl diye

Tatlım süpersin gözlerim dolu dolu okudum. Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin.
Bir avazda dedikleri böyle birşey heralde...
Valla darısı başımıza...

arkadaşlar kızımın odası tamam gibi bakalım beğenecek misiniz :)

kapı süsünü, alt değiştirme standını , sepetini ve emzirme dinlenme koltuğunu eşimle beraber yaptık :)

Eklentiler

• $DSCN1175.webp
    24,3 KB · Görüntüleme: 47
  • $DSCN1174.webp
    18,4 KB · Görüntüleme: 38
  • $DSCN1173.webp
    15 KB · Görüntüleme: 50
  • $DSCN1176.webp
    21,3 KB · Görüntüleme: 53
  • $DSCN1171.webp
    28 KB · Görüntüleme: 47
  • $DSCN1169.webp
    31,4 KB · Görüntüleme: 41
  • $DSCN1168.webp
    20,1 KB · Görüntüleme: 26

Çok geçmiş olsun arkadaşım, umarım yakın zamanda sonuç alırsın.. Bu arada Mergen'den henüz haber yok, biz de merak ediyoruz..

41 kere maşallah Boo Ne güzel bir solukta sağlıkla almışsın yavrunu kucağına:)) Güzel Fatma'mıza çok güzel, sağlıklı, mutlu, sizinle ve tüm sevdikleriyle geçireceği upuzun yıllar kocaaamaan bir ömür diliyorum... Gözünüz aydın olsun, ayrıca biiz de cesaretlendirdiğin için çok sağol Çok sevgiler...

kapı süsünü, alt değiştirme standını , sepetini ve emzirme dinlenme koltuğunu eşimle beraber yaptık :)

Her şey çok çok güzel olmuş, özellikle alt değiştirme ve beşiğine bayıldım Güzel günlerde kullanın inşallah:)

Canım gözün aydın.ne güzel bir doğum geçirmişsin.Allah anali babalı büyütsün.hayırlı evlat olsun sizlere .
E darisida bizlerin başına inşallah.Rabbim bizleride tek nefeste kurtarsın.oglumu kucağıma görmek istiyorum artık.onu özlediğimi hissediyorum garip bi duygu.:26:

Bu yazdıkların cesaretimi artırdı.. :)) adıyla yasasın ins. Anali babali büyümesini nasip etsin Rabbim
merhaba 4 nisan mı olacak sezeryan tarihin b
neeeeeeee
Voltajimmm tarih mı aldiiiiiii ??
Gercek mı ?

Cok ciciler cokkk.. Saglikla kullanmanız nasip olsun inşallah .. Emeginize değmiş cok seker gözüküyor odanız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…