hoşgeldin:)hazirandan kaçak geldim :) doğumlarınız yaklaştı sizin. nasıl durumlar sizde. :) bi arkadaş doğum yapmış sanırım. hayırlı olsun
hoşgeldin:)
doğumlar başladı, hatta ikiz anneleri ile birlikte 5. sanırım bu
herkes hop oturup hop kalkıyo şuan:)
her belirtiyi doğum işareti mi acaba diye düşünüyoruz:)
sen nasılsın?
hoşgeldin:)
doğumlar başladı, hatta ikiz anneleri ile birlikte 5. sanırım bu
herkes hop oturup hop kalkıyo şuan:)
her belirtiyi doğum işareti mi acaba diye düşünüyoruz:)
sen nasılsın?
kız sen niye kuruyosun beşiği? bırak eşin yapsın, ikeadanmı aldın?heyecan doruktadır :) bende temizlik yapıp aldığım beşiği kurcaktımda, az sinirlerim bozuldu nete vurdum kendimi. sizi gördüm birde buraya bakim dedim. demin de mart annelerini okuodum. :)
kız sen niye kuruyosun beşiği? bırak eşin yapsın, ikeadanmı aldın?
aslında benimde yemek, ütü yapmam, evi biraz toplamam lazım ama sanki çalışıyomuş gibi pazar depresyonuna girdim:)
nstye girdim 2 defa, rutin kontroller sırasında, hazırlıklarımda tamam:) bi bebeğin yatağı gelmedi daha:)nst ye girdin mi hiç. hazırlıklar tamam mı. ya birde şey sorayım geçen aklıma geldi. bizim topikteki kızlar diolarki artık çantaları hazırlayalım kenarda dursun. benim daha eksiğim çok. mart sonu belki tamamlamış olurum. çantayı o zaman yaparım sanırım. bildiğim kadarıyla yıkamak gerekior herşeyi. zaten ben normalde de aldıklarımı yıkamadan giymem. ama ben mart sonu çantayı yaparsam daha 2,5 ay kalıor vakit. sonlara doğru tekrar yıkamak gerekir mi ki. dur dur toz olur onlar gene
nstye girdim 2 defa, rutin kontroller sırasında, hazırlıklarımda tamam:) bi bebeğin yatağı gelmedi daha:)
bence normal giden bi hamilelikse gerek yok erken hazırlamaya, dediin gibi dururken yine tozlanıcak
bide alıcakların tamamlanınca hepsini birden yıkarsın, zira makineyi doldurmuyo bile minnacık şeyler:)
he ii o zaman:)eşim krcak zaten :) ağız alışkanlığı. ben nasıl kurayım bu halde. evet ikeadan aldım. içinin yatağınıda ikeadan aldım ama iyi görünmedi gözüme. kurup bakıcam. beğenmezsem değiştircem
he ii o zaman:)
nie ii görünmediki? yatakmı beşikmi?
yatak da yün olucak ewet, hatta olmuştur heralde
uyku seti deil nevresim almış annem
kayınvalidem uyku seti aldım dedi ama bilmiyorum nası bişe:)
Slm anneleriiim :) ve tatlı bebişleriii :) hemen başlayım anlatmayaa gece saat 4 te tuvalete uyandım gittim iç çamaşırımda ıslaklık vardı ama fazla değildir onunla birlikte çoook az yok denecek kadar 2 damlacık kan vardı önemsemedim geçenlerde başıma gelen idrar yolu enfeksiyonu kanaması sandım sonra yatağıma gittim yatar yatmaz sancı irdi belimden karnıma kasıklarıma ve kuyruk sokumununa yayılan bir sancı ama onu da yalancı sancı sandım bekledim yarım saat geçer mi diye geçmedi eşimi uyandırdım ne yapalım hastaneye gidelim dedik gittik direk nst ye bağladılar orada hafif sancı var dediler serum bağladılar sancı kesiciymş serumu bağlayınca benim yine tuvaletim geldi gittik tamamen boşaldı iiçimden ne varsa :) tuvaletten gelince midem bulandı yine bi boşaltı oldu çıkardım ondan sonra hemşire korktu bide alttan muayene edelim dedii baktı 4 cm açıklık başlamış doğum dedi bunun üzerine eşim annemleri radı bu arada benim sancılarım iyice şiddetlendi annem i görünce ben bağırmaya başladım acıdan anneeee anneeee diye bütün hastane duyuyormuş en son ben doğum odasına aldılar saat 7 ye geliyodu o masaya oturdum hala bağırıyorum ebe bağırma sancı gelince ıkın dedi ıkındım ıkındıkça kızım geliyodu hissettim en dışarı nefes verme ıkın dedi ebe ıkındım bütün gücümle ve kızııııım geldiii hemen alıp kordonunu kestiler benimm ses seda kesildi kızımı suya tutup babasına göstermeye götürdüler 5 dk. sonrada eşi geldi onuda alıp bana dikiş attılar benide masadan kaldırıp odaya götürdüler direk kızımı aldım kucağıma hayatımda başıma gelen en güzel duyguyduuuu allahım herkese nasip etsin tüm isteyenlere bebeğim erken doğdu ama çok şkür çok sağlıklıyız ikimiz de :) 2700 gr 47 cm kızımın adı fatma oldu :) darısı başınıza teyzeleri
güneydın kıslar;
ben yokken doğuranlar mı olmuş;
kıslar bu arada ben pupp oldum; ben hiç duymamıştım, duysaydım ne değişirdi, doktorun verdiği pomata iki gündür kullanıyorum;henüz faydasını görmedim:sonuç:
çatlaklarınızda çok kaşıntı varsa pupp olabilir.
uzun uzun anlatmicam zaten bir arkadaş anlatmış
allah düşmanıma vermesin, ben sabırsızlıkla doğurmayı bekliyorum
http://www.kadinlarkulubu.com/dogum-yapanlar/307341-pupp-hastaligi.html
Slm anneleriiim :) ve tatlı bebişleriii :) hemen başlayım anlatmayaa gece saat 4 te tuvalete uyandım gittim iç çamaşırımda ıslaklık vardı ama fazla değildir onunla birlikte çoook az yok denecek kadar 2 damlacık kan vardı önemsemedim geçenlerde başıma gelen idrar yolu enfeksiyonu kanaması sandım sonra yatağıma gittim yatar yatmaz sancı irdi belimden karnıma kasıklarıma ve kuyruk sokumununa yayılan bir sancı ama onu da yalancı sancı sandım bekledim yarım saat geçer mi diye geçmedi eşimi uyandırdım ne yapalım hastaneye gidelim dedik gittik direk nst ye bağladılar orada hafif sancı var dediler serum bağladılar sancı kesiciymş serumu bağlayınca benim yine tuvaletim geldi gittik tamamen boşaldı iiçimden ne varsa :) tuvaletten gelince midem bulandı yine bi boşaltı oldu çıkardım ondan sonra hemşire korktu bide alttan muayene edelim dedii baktı 4 cm açıklık başlamış doğum dedi bunun üzerine eşim annemleri radı bu arada benim sancılarım iyice şiddetlendi annem i görünce ben bağırmaya başladım acıdan anneeee anneeee diye bütün hastane duyuyormuş en son ben doğum odasına aldılar saat 7 ye geliyodu o masaya oturdum hala bağırıyorum ebe bağırma sancı gelince ıkın dedi ıkındım ıkındıkça kızım geliyodu hissettim en dışarı nefes verme ıkın dedi ebe ıkındım bütün gücümle ve kızııııım geldiii hemen alıp kordonunu kestiler benimm ses seda kesildi kızımı suya tutup babasına göstermeye götürdüler 5 dk. sonrada eşi geldi onuda alıp bana dikiş attılar benide masadan kaldırıp odaya götürdüler direk kızımı aldım kucağıma hayatımda başıma gelen en güzel duyguyduuuu allahım herkese nasip etsin tüm isteyenlere bebeğim erken doğdu ama çok şkür çok sağlıklıyız ikimiz de :) 2700 gr 47 cm kızımın adı fatma oldu :) darısı başınıza teyzeleri
arkadaşlar kızımın odası tamam gibi bakalım beğenecek misiniz :)
kapı süsünü, alt değiştirme standını , sepetini ve emzirme dinlenme koltuğunu eşimle beraber yaptık :)
kapı süsünü, alt değiştirme standını , sepetini ve emzirme dinlenme koltuğunu eşimle beraber yaptık :)
Slm anneleriiim :) ve tatlı bebişleriii :) hemen başlayım anlatmayaa gece saat 4 te tuvalete uyandım gittim iç çamaşırımda ıslaklık vardı ama fazla değildir onunla birlikte çoook az yok denecek kadar 2 damlacık kan vardı önemsemedim geçenlerde başıma gelen idrar yolu enfeksiyonu kanaması sandım sonra yatağıma gittim yatar yatmaz sancı irdi belimden karnıma kasıklarıma ve .........götürdüler direk kızımı aldım kucağıma hayatımda başıma gelen en güzel duyguyduuuu allahım herkese nasip etsin tüm isteyenlere bebeğim erken doğdu ama çok şkür çok sağlıklıyız ikimiz de :) 2700 gr 47 cm kızımın adı fatma oldu :) darısı başınıza teyzeleri
neeeeeeeemerhaba 4 nisan mı olacak sezeryan tarihin b
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?