2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
arkadaşlar kızımın odası tamam gibi bakalım beğenecek misiniz :)

kapı süsünü, alt değiştirme standını , sepetini ve emzirme dinlenme koltuğunu eşimle beraber yaptık :)

çok güzel olmuş, güzel günlerde kullanın inşallah
sepetini ve koltuğunu ve de alt değiştirmeyi nası yaptınız anlamadım ben:)

allah kurtardı seni çok şükür... rabbim bizi de kurtarsın inşallah... rabbim bebeğine ve sana sağlık versin inşallah...

Maşallah
Allah hayırlı uzun ömürler nasip etsin İNŞALLAH.
Bizlere de kolay doğumlar...

çok güzel olmuş, güzel günlerde kullanın inşallah
sepetini ve koltuğunu ve de alt değiştirmeyi nası yaptınız anlamadım ben:)

teşekkür ederim canım. eşim biyomedikalci montajını yaptığı tıbbi cihazların tahta kasalarını işimize yarar diye eve getirmişti. Alt değiştirme standını ve hasır sepetin altındaki standı o malzemeden yaptı alt değiştirme standını boyamadık yapışkanlı kağıtla kapladık hasır sepeti hazır aldık içini sağ olsun kızımın halası dikti alt standınıda babası yaptı ve boyadı tabi yapmak kolay olmadı ama eşimin elinden gelir söylediğine göre dekupaj testere biraz tahta ağaç tutkalı ve kafadaki güzel bir projeyle yapılmayacak bişey yok :) koltuğumuzu ise kayınvalidemlerden aldık iskelesi sağlamdı komple krem renge boyadık süngerlerini ve dış kılıfını yeniledik bu arada boyamız özel bebeklere zararlı olmayan polisanın kokmayan su bazlı boyası :) Allah hepimizi bebeklerimize sağlıklı bir şekilde kavuştursun.

Boo canim arkadasim adiyla saniyla yasasin kizimiz ins. Allah hepimize kolay dogumlar nasip etsin, hikayen beni de cesaretlendirdi.

Foto foto foto foto

BoO canım gözün aydın hayırlı uğurlu olsun bebeğin ne güzel hemen kurtulmuşsunuz. darısı bizlere olsun bende normal doğum istiyorum korkuyorum ama seni okuyunca rahatladım

Kızlar foxta umutsuz ev kadınları başlıyor ve bu bölüm esimle izleyeceğiz.
Saclari kesilecek.Salya sumuk olacağımiza eminim ,

BoO Cnm sende bnm 2. doğumum gibi aniden gitmişsin hastaneye çok sükürde bi aksilik yaşamamışsın. Çok büyük geçmiş olsun cnmm.. Ne güzel kurtardın darısı bizim başımızaa. Allah bebeğinle size bir ömür mutluluk wersin Yarabbimmm

canım çok güzel ve çok kolay doğumun olmuş çok duygulandım okurken Allah kızına uzun ömürler versin

BoO canım ne kadar güzel bir bebek 41 kere maşallah tatlım. rabbim yüzü gibi bahtını da güzel eylesin.

iyi pazarlar iyi tatiller kizlarr

show tv de ilk nefes diye bi program var simdi onu izliyorum dogumdan bahsediyolar.
bi kadin konuk 5 tane dogurmus agzim acik kaldi

bende izliyorum,hatta bugün yetmedi bir de netten buldum izledim..

Kızlar foxta umutsuz ev kadınları başlıyor ve bu bölüm esimle izleyeceğiz.
Saclari kesilecek.Salya sumuk olacağımiza eminim ,

çakma olan dizileri sevmiyorum ben,cnbs-e de orjinali vardı onun ve bayılarak izliyordum,ondan sonra bu çok yapmacık geliyor..

Kızlaar işte minik mucizemiz Maşallah diyelim :)))Eki Görüntüle 660110 )

ayyy gülüyor bir deeeeee...maşallah çok çok güzel bir bebek,ömrü uzun olsun...

Amin. ne mutlu BoO bi solukta cennet kokulu bebişini kucağına almak nasip olmus. Rabbim sağlıklı uzun ömür nasip etsin insallah..

Ama çok tatlısın sen maşallah Rabbim sen koru..

Selam canlarim
Hergun okuyorum ama yazamiyorum
Boo masallahhh Fatmaya adiyla yasasin dogumun da cok guzel gecmisss Allah anali babali buyutsun
Darisi basimiza artik ins hepimiz rahat bi dogum geciririzzz
Opuyorum sizi

erken doğum korkusu yaşıyormusunuz kızlar?
ne tür belirtiler sizi korkutuyor.
ben doğum yamak isrediğim hastane bana 2 saat uzaklıkta.yetişemeyeceğim diye çok korkuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…