2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
Booo masallah kizina nasil güzel melek resmen isallah bizde senin gibi kolay dogum yapariz bir avazda kucagimiza aliriz bebeklerimizi mergen sende dogum yapmis olmalisin keske kk'ya girsen de haber versen

canım hayırlı olsun.doğumun çok güzel olmuş.inşallah bizimkide kısa ve güzel geçer.Allah adıyla yaşatsın.

Ellerinize sağlık:) Benim eşim de yeteneklidir ve sepetimizin altına o da bir stand yaptı, şimdi sizinkini gösterince eşinin yaptığını daha çok beğendi. Bir daha mı yapsam diyor:)) Güle güle kullanın...

Kızlaar işte minik mucizemiz Maşallah diyelim :)))Eki Görüntüle 660110 )

Allah'ım bu ne güzellik, nasıl güzel gülen bir bebek 41 kere yetmeyebilir 410 kere
Ayrıca hiç erken doğmuş bir bebek gibi değil nazarlardan sakınsın, kaç kilo doğdu kızın? Ayyy çok güzel kızın ya

Masallah subhanallah fatma kizimizaa .çok güzel bir bebek .Rabbim size bağışlasın.
Mergen dende böyle güzel haberler aliriz insallah.

41 kere maşallah tatlım dünyalar güzeli kızına ve sana
canım çok şükür erken olmasına rağmen Fatma ve sen iyisiniz
bol sütlü,az gazlı,derin uykulu günleriniz olsun inşallah :)
doğumu da öyle güzel anlatmışsın ki yanındaymış gibi hissettim,çok duygulandım
Rabbim hepimize sağlıkla yavrularımıza kavuşmayı nasip etsin inşallah..

kızlar sabahtan beri çarşıda gez toz sonra eve gel temizlik yap derkeeenn sonunda evimi tertemiz yaptım halıları yerleştirdim misler gibi oldu yarına bi balkon yıkamak kaldı artık doğuma hazır ve nazırım boo nun hikayesi çok hoşuma gitti hevese geldim doğurasım var

Kızlarr boo nun kzını görünce bende coşku arttı iyice...Şurda 11 günüm kaldı,sonra benim kız da gelecek hayırlısıyla..ne güzel yaa,boo şu an keyfini sürüyor bebeğinin..bir an önce doğursam diyorum bende..

Boo ve güzel meleği hepimizi gaza getirdi valla
Rabbim Mergenden de Boo gibi hayırlı haberler almayı nasip etsin inşallah..

bizim boya bitti çok şükür yarında temizliği yapılacak ama bende bittim
herşeyin yerini ve düzenini ben bildiğim için oturmam mümkün olmadı
tamamen ümidimi kesmişken son anda miniğimin odasını da hazır ettik
bu hafta içi doğurmaz da perde ve halı da ayarlayabilirsem çok güzel olacak oğluşumun odası
odamız tamam olduktan sonra bende uzun bir yürüyüş yapmayı planlıyorum,oğluma yardımcı olmak için

fıstığım ne çok yormuşsun kendini öyle
ellerine sağlık ama birden yüklenme kendine artık öyle;dinlene dinlene yap işlerini
ıslak böreği nasıl yaptın?dolaba atılmalık güzel tariflerin varsa özelden bana da yollasana tatlım yedikçe seni hatırlarım :)

Boo
Yirim onu ben ayyyy:))))))
Maşallah subhanallah barekallah
Ya o ağız burun yutmuk gibi dedikleri bu
Kar tanesi.
Allahım nnazarlardan kem gözlerden korusun.
Size bagislasin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…