Kızlaar işte minik mucizemiz Maşallah diyelim :)))Eki Görüntüle 660110 )
Maşaallah Rabbim analı babalı sağlıkla büyütsün çok güzelKızlaar işte minik mucizemiz Maşallah diyelim :)))Eki Görüntüle 660110 )
Slm anneleriiim :) ve tatlı bebişleriii :) hemen başlayım anlatmayaa gece saat 4 te tuvalete uyandım gittim iç çamaşırımda ıslaklık vardı ama fazla değildir onunla birlikte çoook az yok denecek kadar 2 damlacık kan vardı önemsemedim geçenlerde başıma gelen idrar yolu enfeksiyonu kanaması sandım sonra yatağıma gittim yatar yatmaz sancı irdi belimden karnıma kasıklarıma ve kuyruk sokumununa yayılan bir sancı ama onu da yalancı sancı sandım bekledim yarım saat geçer mi diye geçmedi eşimi uyandırdım ne yapalım hastaneye gidelim dedik gittik direk nst ye bağladılar orada hafif sancı var dediler serum bağladılar sancı kesiciymş serumu bağlayınca benim yine tuvaletim geldi gittik tamamen boşaldı iiçimden ne varsa :) tuvaletten gelince midem bulandı yine bi boşaltı oldu çıkardım ondan sonra hemşire korktu bide alttan muayene edelim dedii baktı 4 cm açıklık başlamış doğum dedi bunun üzerine eşim annemleri radı bu arada benim sancılarım iyice şiddetlendi annem i görünce ben bağırmaya başladım acıdan anneeee anneeee diye bütün hastane duyuyormuş en son ben doğum odasına aldılar saat 7 ye geliyodu o masaya oturdum hala bağırıyorum ebe bağırma sancı gelince ıkın dedi ıkındım ıkındıkça kızım geliyodu hissettim en dışarı nefes verme ıkın dedi ebe ıkındım bütün gücümle ve kızııııım geldiii hemen alıp kordonunu kestiler benimm ses seda kesildi kızımı suya tutup babasına göstermeye götürdüler 5 dk. sonrada eşi geldi onuda alıp bana dikiş attılar benide masadan kaldırıp odaya götürdüler direk kızımı aldım kucağıma hayatımda başıma gelen en güzel duyguyduuuu allahım herkese nasip etsin tüm isteyenlere bebeğim erken doğdu ama çok şkür çok sağlıklıyız ikimiz de :) 2700 gr 47 cm kızımın adı fatma oldu :) darısı başınıza teyzeleri
teşekkür ederim canım. eşim biyomedikalci montajını yaptığı tıbbi cihazların tahta kasalarını işimize yarar diye eve getirmişti. Alt değiştirme standını ve hasır sepetin altındaki standı o malzemeden yaptı alt değiştirme standını boyamadık yapışkanlı kağıtla kapladık hasır sepeti hazır aldık içini sağ olsun kızımın halası dikti alt standınıda babası yaptı ve boyadı tabi yapmak kolay olmadı ama eşimin elinden gelir söylediğine göre dekupaj testere biraz tahta ağaç tutkalı ve kafadaki güzel bir projeyle yapılmayacak bişey yok :) koltuğumuzu ise kayınvalidemlerden aldık iskelesi sağlamdı komple krem renge boyadık süngerlerini ve dış kılıfını yeniledik bu arada boyamız özel bebeklere zararlı olmayan polisanın kokmayan su bazlı boyası :) Allah hepimizi bebeklerimize sağlıklı bir şekilde kavuştursun.
Üzülmedim tırstım doğum başlangıcımı ki diye :)
arkadaşlar kızımın odası tamam gibi bakalım beğenecek misiniz :)
kapı süsünü, alt değiştirme standını , sepetini ve emzirme dinlenme koltuğunu eşimle beraber yaptık :)
Slm anneleriiim :) ve tatlı bebişleriii :) hemen başlayım anlatmayaa gece saat 4 te tuvalete uyandım gittim iç çamaşırımda ıslaklık vardı ama fazla değildir onunla birlikte çoook az yok denecek kadar 2 damlacık kan vardı önemsemedim geçenlerde başıma gelen idrar yolu enfeksiyonu kanaması sandım sonra yatağıma gittim yatar yatmaz sancı irdi belimden karnıma kasıklarıma ve kuyruk sokumununa yayılan bir sancı ama onu da yalancı sancı sandım bekledim yarım saat geçer mi diye geçmedi eşimi uyandırdım ne yapalım hastaneye gidelim dedik gittik direk nst ye bağladılar orada hafif sancı var dediler serum bağladılar sancı kesiciymş serumu bağlayınca benim yine tuvaletim geldi gittik tamamen boşaldı iiçimden ne varsa :) tuvaletten gelince midem bulandı yine bi boşaltı oldu çıkardım ondan sonra hemşire korktu bide alttan muayene edelim dedii baktı 4 cm açıklık başlamış doğum dedi bunun üzerine eşim annemleri radı bu arada benim sancılarım iyice şiddetlendi annem i görünce ben bağırmaya başladım acıdan anneeee anneeee diye bütün hastane duyuyormuş en son ben doğum odasına aldılar saat 7 ye geliyodu o masaya oturdum hala bağırıyorum ebe bağırma sancı gelince ıkın dedi ıkındım ıkındıkça kızım geliyodu hissettim en dışarı nefes verme ıkın dedi ebe ıkındım bütün gücümle ve kızııııım geldiii hemen alıp kordonunu kestiler benimm ses seda kesildi kızımı suya tutup babasına göstermeye götürdüler 5 dk. sonrada eşi geldi onuda alıp bana dikiş attılar benide masadan kaldırıp odaya götürdüler direk kızımı aldım kucağıma hayatımda başıma gelen en güzel duyguyduuuu allahım herkese nasip etsin tüm isteyenlere bebeğim erken doğdu ama çok şkür çok sağlıklıyız ikimiz de :) 2700 gr 47 cm kızımın adı fatma oldu :) darısı başınıza teyzeleri
iyi geceler kızlar, o kadar yorgunum ki anlatamam.
7 makina çamaşır yıkadım bugün. evim çok sıcak oluyor kuruyanları hemen ütüledim.
akşama kadar ütü yaptım. dün yufkacıya gitmiştik merkezde. 14 tane yufka almıştım.
ıslak börek yaptım dondurucuya koydum doğum sonrası için.
25 tane alcaktım adam o kadar çıkmaz deyince kalanın hepsini aldım.
iyiki de 25 tane yokmuş. 14 taneyi bile zor sardım.
gözümden uyku akıyor.geçmişi okumadan yatmayayım dedim.
bu gece yattığım yeri beğenirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?