2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

bende diorum kurulum filanmı acaba, süper olmuş walla, ellerinize sağlık:))

Kızlaar işte minik mucizemiz Maşallah diyelim :)))Eki Görüntüle 660110 )

Allahım yeri sen bennnnn, tü tü maşallah, Allah nazarlardan saklasın, kendince hiç erken gelmemiş Fatmamız, gayet memnun hayatından:)
bide hiç yeni doğmuş bebek gibi değil maşallah, kimi bebek böle oluyo, geçen sene bi arkadaşım doğurmuştu, ilk gün gördük, hiç öle yeni doğan bebek gibi deildi, maşallah maşallah, çok güzelllll

Masallah fatma kizimiza.. Boo canim nasil guzel anlatmissin.. Gidip dogurasim geldi :))
Allahim hayirli saglikli mutlu evlat eylesin..

Herkeslere iyi geceler.. Yarin benim icin buyuk gun.. Doktor kontrolumuz var ve artik bir tarih belirlenir sanirim.. Feci heyecanliyim.. Yarin gorusuruz fiatiklar..

Canım bebişin hayırlı olsun, ağzına sağlık, çok güzel anlatmışsın.
Hepimizi heveslendirdin valla :)
Allah uzun ömürler versin, çok tatlı yüz kere bin kere maşallah
Melek gibi kızın, çoook güzel.
Darısı başımıza artık, inşallah bizim doğumlarımız da seninki gibi kolaylıkla olur.

Kızlar,
Güzeller güzeli Fatma'nın doğuşu hepimizi heyecanlandırdı, Rabb'im hayırlısıyla bir an önce kucağımıza almayı nasip etsin bize de.
Yarın 10.45'te randevumuz var bizim de bakalım oğluşumuz ne kadar büyümüş? Bugün acayip bel ağrım vardı, şu anda karnımda aşırı hareket ediyor. Hayırlısı bakalım.

tuncss canım yarın benimde doktor kontrolüm var..bende cok heyecanLIYIM.bakalım nasıl geçecek tuşe muayenesi..doğuma girer gibi hazırlandım..

Hayır olsun voltajım,
Her gece birimizi doğurtuyosun kızz, nedir bizden çektiğin

Belki bizim kızlar aynı gün gelmeye karar verirler, kim bilir..
Çantamda eksik olarak terlik kalmıştı bi tek, aldık onu da bugün, tamamlandı çok şükür.
Malum olmuş bak sana, senin hisler tavan yapmış yine zaar

Geçmiş olsun canım, hiç bilmiyordum ben de böyle bir hastalık olduğunu.
İnşallah pomad fayda eder ve bebeğin gününü geçirmez umarım.

arkadaşlar kızımın odası tamam gibi bakalım beğenecek misiniz :)

kapı süsünü, alt değiştirme standını , sepetini ve emzirme dinlenme koltuğunu eşimle beraber yaptık :)

Çok beğendim canım ben, ellerinize sağlık.
Eşin maşallah ne kadar yetenekliymiş.
Allah sağlıkla, sıhhatle kullanmayı nasip etsin hepsini.

Merhaba bahsettiginiz belirtiler bende de var kasintidan kafayi yemek uzereyim bunun icin cildiyeye mi gitmeliyim

Son düzenleme:
tuncss canım yarın benimde doktor kontrolüm var..bende cok heyecanLIYIM.bakalım nasıl geçecek tuşe muayenesi..doğuma girer gibi hazırlandım..

anaaammmm.. çok heyecanlı.. benim olmayacak öyle muayene.. doktorum nstni çektir yanıma öyle gel dedi.. son son konuşucaz tarihi filan..
ama bende ne olur ne olmaz mantığı ile perşembe günü tamamen hazırlanmıştım..
hatta bugün böyle içimden bir ses bu hafta bitecek diyor.. hastane çantamız için son eksikleri de ekledim.. birde lohusa şerbetleri için bardaklarımızı da süsledik.. onları da sardım paketledim.. şimdi hastane için tek eksiğim sepetim kaldı.. kavanozlarımı içine koyacağım sepet aramaktayım.. onu da hallettim mi tamamdır..
doktor inşallah bu hafta bu işi sonlandırır diyorum..

voltaaaajjjj
bacım kuzum canım tatlım balııımmm.. bi çakralarını açsan da benim durumu görsen ne olur sanki.. herkesi görüyon da bi beni görmüyon ayyy, sen beni sevmiyon muuuu
şaka maka bu hafta doğum için uygun mudur bacım ya? doktor gel çarşamba perşembe halledelim dese ne demeliyim ki?

Kızlaar işte minik mucizemiz Maşallah diyelim :)))Eki Görüntüle 660110 )

oyyyy maşallah barekallah kuzuya bak hele nasıl da mutlu
yavrum benim yaaa, çok tatlı annesi maşallah Fatma'ya,
Rabbim uzun sağlıklı hayırlı bi ömür nasip etsin inşallah,
bizlerede kolay doğum nasip etsin inşallah,
bol bol emsin, güzelce beslensin inşallah annesinden

ycl2012 ,odanız harika olmuş, ellerinize sağlık,
benim kocamda sağlam şeyi bozar koyar, bide '''''yaptım yaaa ben onu''''' der

voltajım, benim son 4-5 gündür tansiyonum yüksek çıkıyo,
doktor en son kontrolde ölç demişti bende günde 3 defa ölçüyorum, sabah 11-7 ile başlıyo, gece 14-7 oluyo ve baş ağrısı yapıyo çok fena, şişiliklerim zaten had safhada,
sende tansiyon problemi çıkmıştı yaa bu durum normal doğuma engel olur mu yada bebeğe zararı var mı?

Doğum haberleri başlayınca sürekli takipteyiz varmı başka doğuran eden diye ? Çok heyecanlıyız çooook !!!
Kızlar yardım istiyorum hemeroit oldum bugün aniden çok can sıkıcı ve yakıcı Dr bir krem verdide varmı bildiğiniz doğal çözümler??

mrb arkdaşlar ben çalıştığım için okuyordum ama cvp yazamıyordum artık evdeyim inşallah bende katılabileceğim sohbetlere:))
arkadaşım ben geçen hafta ciddi hemoroit geçirdim ama hakettim hamilelik önceside vardı zaten hem son ayda olup hem de acılı acılı turşular yiyince azdırdım iyice sonra burda araştırdım ne iyi gelir diye zeytinyağı sür demişlerdi aynen sürdüm ve o gece hemen rahatlattı beni bir iki gün sonrada geçti zaten.tabi o geçene kadar acı filan sürmedim ağzıma halada korkarak azıcık yiyorum.inşallah yardımcı olabilmişimdir.

bo0'nun kızını gören gaza geldi herkes önceden doğumdan korkarken şimdi doğurmak için can atar oldu

sen yine de kendini fazla yormamaya çalış canım...
gerçi hareket halinde olmak insana daha iyi geliyo...
ben gündüz iş yaparken çok iyiyim,gece yatınca yerimden kımıldamak bile işkence gibi oluyo :26:
demekki hep iş yapmam gerek diyorum bazen

özelden yollamasın yaa buraya yazsın :26:
bende dolaba börek,sigara böreği ve poğaça koydum ama bi kaç çeşit kurabiye ve sarma da koymak istiyorum...tarifleri buraya yazarsa biz de faydalanırız...bende tarif çok ama daha önce yapıp dolaba hiç koymadığımdan nasıl olur bilemiyorum :26:

karnımız acıktı kızımla uyandık,süt içtik,şimdi geri yatıcaz...

Kızlar günaydın bende uykusuzlar kervanına katıldım akşam saat 9 dan beri kasıklarım ağrıyor uyuyunca geçer dedim ama geçmemiş 4 te lavaboya kalktım hala devam ediyor ama öyle gaz sancısı gibi garip bişi Dr gideyim desem ne bi düzeni var ne aralığı bilemedim işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…