teşekkür ederim canım. eşim biyomedikalci montajını yaptığı tıbbi cihazların tahta kasalarını işimize yarar diye eve getirmişti. Alt değiştirme standını ve hasır sepetin altındaki standı o malzemeden yaptı alt değiştirme standını boyamadık yapışkanlı kağıtla kapladık hasır sepeti hazır aldık içini sağ olsun kızımın halası dikti alt standınıda babası yaptı ve boyadı tabi yapmak kolay olmadı ama eşimin elinden gelir söylediğine göre dekupaj testere biraz tahta ağaç tutkalı ve kafadaki güzel bir projeyle yapılmayacak bişey yok :) koltuğumuzu ise kayınvalidemlerden aldık iskelesi sağlamdı komple krem renge boyadık süngerlerini ve dış kılıfını yeniledik bu arada boyamız özel bebeklere zararlı olmayan polisanın kokmayan su bazlı boyası :) Allah hepimizi bebeklerimize sağlıklı bir şekilde kavuştursun.
Kızlaar işte minik mucizemiz Maşallah diyelim :)))Eki Görüntüle 660110 )
kızlaar işte minik mucizemiz maşallah diyelim :)))Eki Görüntüle 660110 )
Masallah fatma kizimiza.. Boo canim nasil guzel anlatmissin.. Gidip dogurasim geldi :))
Allahim hayirli saglikli mutlu evlat eylesin..
Herkeslere iyi geceler.. Yarin benim icin buyuk gun.. Doktor kontrolumuz var ve artik bir tarih belirlenir sanirim.. Feci heyecanliyim.. Yarin gorusuruz fiatiklar..
Komşu,Komşu hu
Bugun nihayet senide gördüm rüyamda
Benim rüyalar artık sizlerden ibaret,acaba bu gece hanginizi görürüm.
Neyse,
Aynı hastaneye gidiyoruz ,kontrol yapılıyor çıkıyorsun bana voltaj 1 cm acılmam var diyorsun.
Ay ben bir geriliyorum (cok asabiyim rüyalarda))
Çabuk yat diyorum anam bir telaş bende çantan nerde terlik arıyorum kırmızı gecelik mı battaniye mı birsey var elimde ay rezil oldum:))) birde Sinem diye biri var meydan da kimse artikin.
Bana o ara demezler mı sen ne geziyorsun ikinizde doguma hadi
Enemmmmmm
Enemmmmm benim sancı ne yok ama nasil birden atıyorum kendimi yatağa su gelecek çekilin diye
Uyandım şükür yoksa o kivranmaya dogururdum kesin:))))
güneydın kıslar;
ben yokken doğuranlar mı olmuş;
boo bebişine kavuşmuşmuşsun canım,gözün aydın. hemen haber vermişsin doğumunu, demek ki mümkün olduğu kadar iyi bir doğum geçirmişsin diye düşünüyorum. haberlerini bekliyoruz canım.
mergen de mi doğurmuş, tam olarak anlayamadım.
kıslar bu arada ben pupp oldum; ben hiç duymamıştım, duysaydım ne değişirdi, doktorun verdiği pomata iki gündür kullanıyorum;henüz faydasını görmedim:sonuç:
çatlaklarınızda çok kaşıntı varsa pupp olabilir.
uzun uzun anlatmicam zaten bir arkadaş anlatmış
allah düşmanıma vermesin, ben sabırsızlıkla doğurmayı bekliyorum
http://www.kadinlarkulubu.com/dogum-yapanlar/307341-pupp-hastaligi.html
arkadaşlar kızımın odası tamam gibi bakalım beğenecek misiniz :)
kapı süsünü, alt değiştirme standını , sepetini ve emzirme dinlenme koltuğunu eşimle beraber yaptık :)
41 kere maşallah arkadaşım ne kadar güzel bir bebek, Allah nazarlardan korusun bu meleği...Kızlaar işte minik mucizemiz Maşallah diyelim :)))Eki Görüntüle 660110 )
tuncss canım yarın benimde doktor kontrolüm var..bende cok heyecanLIYIM.bakalım nasıl geçecek tuşe muayenesi..doğuma girer gibi hazırlandım..
Doğum haberleri başlayınca sürekli takipteyiz varmı başka doğuran eden diye ? Çok heyecanlıyız çooook !!!
Kızlar yardım istiyorum hemeroit oldum bugün aniden çok can sıkıcı ve yakıcı Dr bir krem verdide varmı bildiğiniz doğal çözümler??
bo0'nun kızını gören gaza geldikızlar sabahtan beri çarşıda gez toz sonra eve gel temizlik yap derkeeenn sonunda evimi tertemiz yaptım halıları yerleştirdim misler gibi olduyarına bi balkon yıkamak kaldı artık doğuma hazır ve nazırım boo nun hikayesi çok hoşuma gitti hevese geldim doğurasım var
sen yine de kendini fazla yormamaya çalış canım...Boo ve güzel meleği hepimizi gaza getirdi valla
Rabbim Mergenden de Boo gibi hayırlı haberler almayı nasip etsin inşallah..
bizim boya bitti çok şüküryarında temizliği yapılacak ama bende bittim
herşeyin yerini ve düzenini ben bildiğim için oturmam mümkün olmadı
tamamen ümidimi kesmişken son anda miniğimin odasını da hazır ettik
bu hafta içi doğurmaz da perde ve halı da ayarlayabilirsem çok güzel olacak oğluşumun odası
odamız tamam olduktan sonra bende uzun bir yürüyüş yapmayı planlıyorum,oğluma yardımcı olmak için
özelden yollamasın yaa buraya yazsın :26:fıstığım ne çok yormuşsun kendini öyle
ellerine sağlık ama birden yüklenme kendine artık öyle;dinlene dinlene yap işlerini
ıslak böreği nasıl yaptın?dolaba atılmalık güzel tariflerin varsa özelden bana da yollasana tatlım yedikçe seni hatırlarım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?