Dmt canım hangi gaz ilacından verdi size doktorunuz ve işe yaradı mı..menun kalırsanız bende doktoruma yazdırabilirim..bizde de gaz ve kaka sıkıntısı devam hala..
ofpufya, chosy doğum hikayeleriniz çok güzel..ben de yazmak istiyorum doğum hikayemi ama sanki beceremeyecekmişim kelimeler yetersiz kalacakmış gibi geliyor minik oğluşuma kavuşma anımı anlatırken..
ofpufya o nasıl bir doğum hikayesidir arkadaş insanın bir daha doğurası geliyor valla :)
mrb kızlar
benim gögsümde bi sertlik oluştu
emzirirken çok ağrım oluyo
hiç bi şekilde de yumuşamıyo
netten araştırdım biraz
mastit belirtisi gibi
bunun için ben yine kadın doğum uzmanına mı gitmeliyim?
prensessena bugün doğuma mı gidecekti????
iklem ben de onu merak ediyorum sıklaşıncagel dediği dayanılamayacak kadar olunca mı hani ? benim sürekli bi ağrı ve sancı var karnımda belimde kasılıp kalıyorum ama öyle aman aman bağırmıyorum dediğin gibi yarın sabah gideceğiz ne diyecek bakalım doktor. hurma etki ediyor mu onu da bilmiyorum ama yemeye devam ediyorum
dertsiz arkadaşım nasıl bi yanlış gerçekten bu orda isim yazılırken onaylanıyor halbuki zamanım adliye ve nüfus arasında geçtiğinden işlemeden önce onay alınıyor diye biliyorum ben de ama farklıdır belki bu kez ama bi ay da geçse on ay da geçse diret arkadaşım annemin ben büyüyene kadar içinde kaldı ismim. şu an ben ekletince dünyalar onun oldu..alışamıyor canım gerçekten istemediği bir isme
canım ya valla bilmiyorum.Ya dertsiz
Hani cogu iste fire kayıp hata vs gibi hak varya
Nüfusta öyle bir hak yokumuydu ki?
Bakalım görelim ne olacak gidişat
canım ya valla bilmiyorum.
onay alması gerekirdi önce memurun onu yapmamış.
onaylanmışsa yanlış harf yazıldığında bile düzeltilmiyormuş, nüfusla ilgili işlemlerde mahkeme kararı gerekiyormuş.
ne düşünücem bilmiyorum öncesinde bu kadar tantana olunca inanasımda gelmiyor.
akşam nüfus müd. aradı komutanım çok mahçup oldum size karşı ne diyeceğimi bilmiyorum diyor o da.
eşim geldi biraz önce dilekçe yazılmış imza attım adliyeye gidiyorum dedi
merdivenlerde diyor ki bana bzimkileride bir arıyayım öyle kalsın derlerse değiştirmem dinlemedi bile beni gitti.
sen onu değiştirme görüşürüz dedim bağırdım merdivenlerde. gerip duruyor beni yaaa.
annemde o sana şaka yapıyor sen herşey ciddi anlıyorsun diyor.
nüfus cüzdanına bakmadım bile o kadar sinirliyim.
Kizlar bebegim saat 10dan beri agliyor gaz sancisi mi bilemedim yirtti kendini arada bi sakinlesiyo yine basliyo kolik mi ki
Annem de habire karni ki ac yetmiomu dio mama verdim ama kesilmedi aglamasi
canım ya valla bilmiyorum.
onay alması gerekirdi önce memurun onu yapmamış.
onaylanmışsa yanlış harf yazıldığında bile düzeltilmiyormuş, nüfusla ilgili işlemlerde mahkeme kararı gerekiyormuş.
ne düşünücem bilmiyorum öncesinde bu kadar tantana olunca inanasımda gelmiyor.
akşam nüfus müd. aradı komutanım çok mahçup oldum size karşı ne diyeceğimi bilmiyorum diyor o da.
eşim geldi biraz önce dilekçe yazılmış imza attım adliyeye gidiyorum dedi
merdivenlerde diyor ki bana bzimkileride bir arıyayım öyle kalsın derlerse değiştirmem dinlemedi bile beni gitti.
sen onu değiştirme görüşürüz dedim bağırdım merdivenlerde. gerip duruyor beni yaaa.
annemde o sana şaka yapıyor sen herşey ciddi anlıyorsun diyor.
nüfus cüzdanına bakmadım bile o kadar sinirliyim.
Ohh ne iyi etmissin.Kiz bizde pazar gunu çıkmıştık ama esimle cok panik oldu:)biz bugün parka çıktık,oğlumla kızımla...çok iyi geldi,hatta eve gelesimiz yoktu..akşam balkona çıktım hala cıvıl cıvıldı sokak..havalar iyice ısınsa da akşam gezintileri yapsak ailecek..
cok sagol meryemcim insallah rahatlar kuzum.dmt geçmiş olsun canım kötü bişey çıkmamış çok şükür.... şurup işi yarar inşallah..
Dmt motilium U bize rotavirusu olmuştu kızım ishal kusma offf.kusmasın diye vermişti kiz sanki.
Öyle bir özelliği de mı varmış :26:
Ama benim kızımın kabizligina once allah duphalac care oldu.
Kizlar bebegim saat 10dan beri agliyor gaz sancisi mi bilemedim yirtti kendini arada bi sakinlesiyo yine basliyo kolik mi ki
Annem de habire karni ki ac yetmiomu dio mama verdim ama kesilmedi aglamasi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?