2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
Dmt canım hangi gaz ilacından verdi size doktorunuz ve işe yaradı mı..menun kalırsanız bende doktoruma yazdırabilirim..bizde de gaz ve kaka sıkıntısı devam hala..

canim motilium diye bi surup verdi kaka yapamadigi icin. uc gunde etki edermis. gunde dort kez verilecek. bugun basladik fayda gorecek miyiz bakalim.
biogaiaya da devam dedi

ofpufya, chosy doğum hikayeleriniz çok güzel..ben de yazmak istiyorum doğum hikayemi ama sanki beceremeyecekmişim kelimeler yetersiz kalacakmış gibi geliyor minik oğluşuma kavuşma anımı anlatırken..

canım banada öle geliyo, hissettiklerimin yanında yavan geldi yazdıklarım:) senin hikayende bize güzel gelicek, çünkü her doğum hikayesi özeldir:)

Kizlar bebegim saat 10dan beri agliyor gaz sancisi mi bilemedim yirtti kendini arada bi sakinlesiyo yine basliyo kolik mi ki
Annem de habire karni ki ac yetmiomu dio mama verdim ama kesilmedi aglamasi

spinal ve epidural olanlara hayranım yemin ederim... ben uyutulduğum halde batikonlamalarını bile uyutulunca istedim arkadaşlarım olduğu halde ekip kaldı uyanık olmak.. ofpufya çok güzel anlatmışın doğum hikayeni tebrik ederim cesaretine...

dmt geçmiş olsun canım kötü bişey çıkmamış çok şükür.... şurup işi yarar inşallah..

Canım geçen gün benim göğsüm öyle sertleşti bebiş emdi sağdım duş aldım yine sağdım ettim olmadı en son ütüyle fazlaca ısıtılmış havluları koyduk o sert yerlere masaj yapa yapa sağdım baya bi vaktimi aldı ama foşur foşur süt geldi işe yaradı sertlikler geçti ben doğum yaptığım hastanedeki ebeyi aramıştım

cnm ya senin nisan gelmismiydi?
benim bu sabah geldi sanirim pembe kirmizi gibi akti baya. dr kanama ve suyun gelince gel demisti. bu kanama sayilirmi ku simdi?
off ya o kadar okuduk ettik ama basa gelince gormemisin oglu olmus durumuna geldi, napacagimi bilmiyorum.

bende hala sancilar hafif oyle bagirtmiyor acidan...

Ya dertsiz
Hani cogu iste fire kayıp hata vs gibi hak varya
Nüfusta öyle bir hak yokumuydu ki?
Bakalım görelim ne olacak gidişat
canım ya valla bilmiyorum.
onay alması gerekirdi önce memurun onu yapmamış.
onaylanmışsa yanlış harf yazıldığında bile düzeltilmiyormuş, nüfusla ilgili işlemlerde mahkeme kararı gerekiyormuş.
ne düşünücem bilmiyorum öncesinde bu kadar tantana olunca inanasımda gelmiyor.
akşam nüfus müd. aradı komutanım çok mahçup oldum size karşı ne diyeceğimi bilmiyorum diyor o da.
eşim geldi biraz önce dilekçe yazılmış imza attım adliyeye gidiyorum dedi
merdivenlerde diyor ki bana bzimkileride bir arıyayım öyle kalsın derlerse değiştirmem dinlemedi bile beni gitti.
sen onu değiştirme görüşürüz dedim bağırdım merdivenlerde. gerip duruyor beni yaaa.
annemde o sana şaka yapıyor sen herşey ciddi anlıyorsun diyor.
nüfus cüzdanına bakmadım bile o kadar sinirliyim.

Bu tür sakalar yapar mı?Hic hoş birsey değil insanın bam telinden saka yapılması .sen birde lohusasin yani.Enes ismini bile kabul etmene şaşırmıştım ben .
Bizimkilere sorayım deyince sanki onunkiler herbirseyden anlar .elbette öyle kalsın diyecekler.birde etrafınızda ne kadar dangalak insan var ,hepsi komutandan özür dileyecek hatalar yapıp duruyorlar.bu kaçıncı.Benim kalbim dayanmayacak dertsizim ,su isbir hallolsaydı.

Dmt motilium U bize rotavirusu olmuştu kızım ishal kusma offf.kusmasın diye vermişti kiz sanki.
Öyle bir özelliği de mı varmış :26:

Ama benim kızımın kabizligina once allah duphalac care oldu.

Kizlar bebegim saat 10dan beri agliyor gaz sancisi mi bilemedim yirtti kendini arada bi sakinlesiyo yine basliyo kolik mi ki

Ay canım benim ,ne oldu acaba?
Neden ağlamış gaz falan mı vardı ki?
Normal ağlarsa açlıktan ama çığlık atarak birden ağlarsa gazdan olur

dertsiz eşinin doğru söylemediğini iddia etmek istemem ama ben de yaşadığım bir olayı anlatayım..evlendiğimizde kimlik değiştirmeye gitmiştim kızlık soyadımı da kullanacaktım, dalgınlıkla söylemeyi unuttum adam kimliği elime verdi baktım adım ve yeni soyadım neyse aldım çıktım yolda giderken birden aklıma geldi aaa dedim ben kızlık soyadımı da kullanacaktım naptım deyip geri döndüm adama dedim ya yanlışlık oldu bunu değişirmisiniz, o da dilekçe yazıp yazı işlerinde imzalatıp getir dedi dilekçemi yazdım imzalattım verdim adam yeniden çıkardı ilk kimlikte veriliş nedeni evlenme yazıyorken ikincisinde veriliş neden değiştirme yazıyodu hatta.hepsi toplasan 15 dk aldı..kaldı ki senin eşin komutanmış onunkini hayli hayli halletmeleri lazım üstelik kendi hataları benimkinde benim dalgınlığımdan kaynaklanmıştı..ya adamlar işi bilmiyor, ya da eşin tüm ihtimalleri zorluyor..

biz bugün parka çıktık,oğlumla kızımla...çok iyi geldi,hatta eve gelesimiz yoktu..akşam balkona çıktım hala cıvıl cıvıldı sokak..havalar iyice ısınsa da akşam gezintileri yapsak ailecek..
Ohh ne iyi etmissin.Kiz bizde pazar gunu çıkmıştık ama esimle cok panik oldu:)
Burda da hava sahane kac gündür
Hatta oyleki kv gitti hava düzeldi
Bende bugun bebek arabamızı tüm çıkardım attım makinaya iskeletini de cifledim ohh mis.temizdi ama olsun.artik o park senin bu park benim çıkarmam gerekir.

dmt geçmiş olsun canım kötü bişey çıkmamış çok şükür.... şurup işi yarar inşallah..
cok sagol meryemcim insallah rahatlar kuzum.
Dmt motilium U bize rotavirusu olmuştu kızım ishal kusma offf.kusmasın diye vermişti kiz sanki.
Öyle bir özelliği de mı varmış :26:

Ama benim kızımın kabizligina once allah duphalac care oldu.

mide ve bagirsakta gaz, mide bagirsak sistemindeki hareketliligi duzenleme, kusma vs. gibi baya bisey yaziyor cnm. bagirsakta cok gaz cikti ya ondan verdi sanirim. kakaya etkisi ne olacak ki acaba?

benimkide gece 1den bugün 11:30a kadar huysuzdu sürekli, ani bağırmalar, düz ağlamalar, durup durup bakınmalar, ıkınmalar, sıkınmalar, gaz çıkardı, emdi, altı temizlendi, mama yedi, neler neler..
yok uyumadı, uyutmadı, o ağladı ben ağladım..
nolucak bu iş böle bilmiyorum
kakasını yapıyo, mide gazını çıkarıyo, pırt pırt yapıyo
korkuyom artık

Delirmek uzereyim!!

Evlat uyu diye yalvariyorum.. Mubarek yok uyumuyor.. Pazartesi dr kontrolunde kabizlik icin duphalac verdi.. Bir kez bir cay kasigi.. Pztesi hemen basladim vermeye.. Sali sabah bi kez kaka yapti.. Surup bir hafta on gun bir cay kasigi sonra duzene girer yarima dusur dedi dr.. Eee iyi hos dedi de cocuk oyle bir ikiniyor ki.. Ama yok kaka filan cikmiyor. Popoya zeytintagi suruyoruz yok.. Cocuk karin agrisi cekiyor muhtemelen. Kivrim kivrim oluyor kizariyor morariyor.. Dermanim kalmadi artik.. Uykuya dalamiyor.. Tam uyuyacak agridan aglamaya basliyor.. Ve dun sabah 5den beriboyle..

Ne yapsam ki? Kafayi yemek uzereyim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…