- 15 Ekim 2012
- 4.625
- 1.360
- 198
bi yeri mi ağrıyo acaba :26:benimkide gece 1den bugün 11:30a kadar huysuzdu sürekli, ani bağırmalar, düz ağlamalar, durup durup bakınmalar, ıkınmalar, sıkınmalar, gaz çıkardı, emdi, altı temizlendi, mama yedi, neler neler..
yok uyumadı, uyutmadı, o ağladı ben ağladım..
nolucak bu iş böle bilmiyorum
kakasını yapıyo, mide gazını çıkarıyo, pırt pırt yapıyo
korkuyom artık
kızlar biz gazları çıktı sanıyoruz ama hala gazı olabilir bebiklerin...3 gün önce benim kızım da böyleydi...git gide ağlaması şiddetlenince(sesi kısıldı kuzumun ağlamaktan) acile gittik...karından röntgen çektiler...çok gazı var dedi dr...fitil verdi ama biz beceremedikDelirmek uzereyim!!
Evlat uyu diye yalvariyorum.. Mubarek yok uyumuyor.. Pazartesi dr kontrolunde kabizlik icin duphalac verdi.. Bir kez bir cay kasigi.. Pztesi hemen basladim vermeye.. Sali sabah bi kez kaka yapti.. Surup bir hafta on gun bir cay kasigi sonra duzene girer yarima dusur dedi dr.. Eee iyi hos dedi de cocuk oyle bir ikiniyor ki.. Ama yok kaka filan cikmiyor. Popoya zeytintagi suruyoruz yok.. Cocuk karin agrisi cekiyor muhtemelen. Kivrim kivrim oluyor kizariyor morariyor.. Dermanim kalmadi artik.. Uykuya dalamiyor.. Tam uyuyacak agridan aglamaya basliyor.. Ve dun sabah 5den beriboyle..
Ne yapsam ki? Kafayi yemek uzereyim..
al bendende o kadar, deliricemDelirmek uzereyim!!
Evlat uyu diye yalvariyorum.. Mubarek yok uyumuyor.. Pazartesi dr kontrolunde kabizlik icin duphalac verdi.. Bir kez bir cay kasigi.. Pztesi hemen basladim vermeye.. Sali sabah bi kez kaka yapti.. Surup bir hafta on gun bir cay kasigi sonra duzene girer yarima dusur dedi dr.. Eee iyi hos dedi de cocuk oyle bir ikiniyor ki.. Ama yok kaka filan cikmiyor. Popoya zeytintagi suruyoruz yok.. Cocuk karin agrisi cekiyor muhtemelen. Kivrim kivrim oluyor kizariyor morariyor.. Dermanim kalmadi artik.. Uykuya dalamiyor.. Tam uyuyacak agridan aglamaya basliyor.. Ve dun sabah 5den beriboyle..
ama gündüz niye rahatbi yeri mi ağrıyo acaba :26:
dilleri yok ki söyleseler dertlerini
kızlar biz gazları çıktı sanıyoruz ama hala gazı olabilir bebiklerin...3 gün önce benim kızım da böyleydi...git gide ağlaması şiddetlenince(sesi kısıldı kuzumun ağlamaktan) acile gittik...karından röntgen çektiler...çok gazı var dedi dr...fitil verdi ama biz beceremedikeczaneden damla aldık...yağ karışımlarından oluşan bi şeymiş...adı metsil...biz çok faydasını gördük kızlar...kuzum 3 gündür rahat...kakasını yaparken azıcık zorlanıyo ama günde 2-3 kere yapıyo...onun dışında kuzum çok rahat...hatta kızımızı öyle rahat görünce eşim bile bebek bakmayı yeni öğrendik dedi bi de ağlayınca durduramayınca arabayla gezdirin...biz 2 kez denedik,ikisinde de arabaya biner binmez uyudu
ama gündüz niye rahatbizde biogaia kullanıyoruz, akşamları veriyorum ben
Chosy kahvemle beraber yazdıklarını okuyordum...
Eskiler hep der ki "babasına düşkün cocuk gece iyi uyur"
Tam tersi ise sende ,sana ... Hee öyle .
Teselli etti mı :26:
uzman tv'de bebeklerin gaz sorunuyla ilgili çok güzel videolar var canım...
eşim bulup izlemişti...
orda,bebeklerin gaz sorunu hep aynı saatlerde ortaya çıkar diyodu...
mesela bizimki de gündüz çok rahat...
ama her gece 3-5 nöbetimiz var
onun dışında emzirip,gazını çıkarıp atıyorum beşiğe...
metsil günde 4 kez kullanılabiliyo demişler eşime,ben 6 saatte bi veriyorum kuzuma...
hatta sabah 6 gibi vermiştim,saat 10' da altını feci doldurdu öyle gaz çıkardı ki rahatladı kuzum
kızlar gaz ve sebepsiz acı çekerek ağlama şikayeti yaşıyorsanız yediklerinizi bir gözden geçirin;bakliyat yada mısır içerikli yiyecekler bebeklere ağır geliyor
ben geçen gün çok çektim bu sebepten,sizlere de hatırlatayım istedim
Ya gülmeden okuyacaktım ben :26:kahve, çay gaz yapar diolar bide, hıh
ya babası sadece 2 gecedir oğluyla aynı odada yatıyo
dün tatildi, gündüz 3 saat uyudu, dün gecede ben nası kalkıcam 8de diyo
zaten sinirlerim tepeme çıkıyo, bide öle demiyomu, boğuvericem
teselli mi? ben uyumak istiyom(
şimdide 2buçuk saat olmak üzere, uyanmadı
uyanıcak diyede uyumuyorum bende, daha sersem oluyorum
ama bilseydim bu kadar uyuyacağını beklermiydim, offf off(
ben yediklerime çok dikkat ediyorum canım ama oluyo yine dekızlar gaz ve sebepsiz acı çekerek ağlama şikayeti yaşıyorsanız yediklerinizi bir gözden geçirin;bakliyat yada mısır içerikli yiyecekler bebeklere ağır geliyor
ben geçen gün çok çektim bu sebepten,sizlere de hatırlatayım istedim
kucağa alıştı ama o konuda kvyi suçlayamam, annemde ben uyyım diye aldı hepYa gülmeden okuyacaktım ben :26:
Ben caysiz duramam gözüm neyim seyirir enemm.
Acaba kucağa mı alıştırdı kv. Geceleri alıp durmuyor muydu?
Mesela bizde uyku kuşu olmuş derler
Kucakta ,ee ee pıış pış anca öyle uyur.
Birde daha düzen oturmadı.
Her gık dediğinde baktıysa ondan da olabilir.
annem hatta göğüslerini sıcak tut diyo, emzirme bitince hemen kapat filan dioben yediklerime çok dikkat ediyorum canım ama oluyo yine de
chosy,eşim de aynı şeyi söyledi kızımı dr'a götürdüğümüz gün...çalışıyosun,eve kapandın,stres oldun,acaba o çocuğa mı yansıyo dedi...videodan izlemiş...
seninki çok ağlamış gece,demekki gaz çok sıkıştırdı yavruyu
annem,anne üşütünce de bebekte gaz olur derdi,havalar her ne kadar güzel olsa da üşütmemeye çalış canım...
chosy kız güldürdün gerçekten :)
bende çok dikkat ediyorum,hatta hastanede 1 ay patlıcan kabak ve bamya dışında sebze ,çiğ sebze meyve,bakliyat,soğan sarımsak,çerez yasak yeme dediler hala yemiyorum
geçen gün cornflaks yedim çocuğu acayip sıkıştırdı;sebebini anlayana kadar çatladım(
canım ya valla bilmiyorum.
onay alması gerekirdi önce memurun onu yapmamış.
onaylanmışsa yanlış harf yazıldığında bile düzeltilmiyormuş, nüfusla ilgili işlemlerde mahkeme kararı gerekiyormuş.
ne düşünücem bilmiyorum öncesinde bu kadar tantana olunca inanasımda gelmiyor.
akşam nüfus müd. aradı komutanım çok mahçup oldum size karşı ne diyeceğimi bilmiyorum diyor o da.
eşim geldi biraz önce dilekçe yazılmış imza attım adliyeye gidiyorum dedi
merdivenlerde diyor ki bana bzimkileride bir arıyayım öyle kalsın derlerse değiştirmem dinlemedi bile beni gitti.
sen onu değiştirme görüşürüz dedim bağırdım merdivenlerde. gerip duruyor beni yaaa.
annemde o sana şaka yapıyor sen herşey ciddi anlıyorsun diyor.
nüfus cüzdanına bakmadım bile o kadar sinirliyim.
artık yediklerimi yazsammı acaba:26:
annem warken sürekli bişeler yediriyodu da, 2 gündür yemek bile yapıp yiyemiyorum
bugün hala kahvaltı edemedim, atıştırdım azıcık bişeler
Delirmek uzereyim!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?