arkadaşlar bebeği 15 günlük olanlar bebekleriniz günde kac kez kaka yapıyor gazlarınız başladı mı
iyi de,güzel beslenemezsen sütün de olmaz ki :26:
ben gece emzirmeye kalkınca bile atıştırıyorum,sabaha daha çok sütüm oluyo o zaman diye...
diğer türlü sütüm az oluyo benim :26:
Chosy cok güldüm kız yazdıklarına :))
İhtiyacım vardı gülmeye zira kv geri dondü
Cok özlemiş bebisi de dayanamamış da sürpriz yapmışoyle şaşırdım ki.. Aradı birazdan ordayim deyince hemen esime cemkirdim neden söylemedin diye. Onun da haberi yokmuş bosuna atarlandim.. Baktım dayanamıyorum bindim otobüse geldim dedi , hatta esim kızdı insan yola çıkarken haberdar eder yol hali vs.. hic de oyle cok seviyo görünmüyordu yanimdayken ama baktığım her yerde onu görüyordum sesi kulağıma geliyordu falan dedi :26:
Neyse.. bana dogum hediyesi almış.. Kızıma hediye almıştı ama bana almayında icinde kalmış.. Düğünde bile bu kadar cömert degildi.. Şaşkınım :26:
Acaba bize mı taşınmak istiyoooooo
benimki sölediğim şeyi almış, doğumdan 2 gün önce verdi:) ilk veren olmak istemişAnam mezosun kv gelmiş
Ne almış ne ne ne
Benim kv gec esim aylardır bir dogum hediyesi alacaktı :)
Birde her Dr her hastane farklı galiba, bana sadece yoğurt ve süt yenip içme bu ay dedi.
Eve geldik kv cacik yapmış ye ye dedim yeme dediya ben duymadım kulak sağır ya diyor yalancı yağlı keçi
benimki sölediğim şeyi almış, doğumdan 2 gün önce verdi:) ilk veren olmak istemiş
kız mezoş ne almış hakkatten
Ne ne ne almış
Ya benim esim ilkte bilezik CICEK vs almıştı
İkincide laptop kamera vs almıştı ama laptopi k babaya hediye etti
Bak geldiler bana
Bunda da biraz birikmisim vardı dogum masraflari için git onu cek.ya yeminle ihtiyaçtan çekse hic birsey demem ama anasi varya sapsal sapsal hareket etsin ki bende kavga edeyim.allahtan ben eve gecer geçmez hemen getirip verdi bana yoksa girtlaklardim.zira yazin ben cocuklarimla annemde gelirse yazlık tutacak tatil yapacagum insallah
künye almış kıs:)
ama hala diyo acaba ayfonmu alsaydım yada acaba tabletmi alsaydım diye
nerde tutucan yazlığı???
Waooww.bosver ayfon saklanmaz kalmaz birde tam aliyorsun ustu cikiyor ama künye kalıcı
Yazlık ,Miami Miami dedi cocuklar ,dedim yok halk plajı nenize yetmeZ
Teyzemiz var Silivri ile bı yer daha söyler ama ben bilmiyorum silivriyide oburunu de .dediği yere esim gidip bakar uygunsa olur
Orda iyiyse oraya gelelim kiz
sakaci seniedremite gitsene
Ayyy dmt uyuz oldum seninkilere sabah uyandirilmak kadar zoruma giden gece uyandirilmak
Hayir birde bulunmaz fırsat gibi "hazır izindeyken"
Allah yardımcın olsun.
Dünde benimki aradı donuyormuş evine hemen soruyor ben almadım tlf esime diyor cocuklar nasil Zehra kızı kıskanıyor mü
Ya öldürdü beni cocukların ikisinide gözlerini kirpsalar aha kıskandılar yaa bak...
Zikkimmm
bandırma:)sakaci seni
Kiz sen nerelisin allah seni dooru gidiyon
canım yine ben seçtim ikinci ismi benim dediğim oldu.Bu tür sakalar yapar mı?Hic hoş birsey değil insanın bam telinden saka yapılması .sen birde lohusasin yani.Enes ismini bile kabul etmene şaşırmıştım ben .
Bizimkilere sorayım deyince sanki onunkiler herbirseyden anlar .elbette öyle kalsın diyecekler.birde etrafınızda ne kadar dangalak insan var ,hepsi komutandan özür dileyecek hatalar yapıp duruyorlar.bu kaçıncı.Benim kalbim dayanmayacak dertsizim ,su isbir hallolsaydı.
canım ya herkes farklı bişey söylemiş benimde bilmediğim bir konu. ne düşüneceğimi şaşırdım artık.dertsiz eşinin doğru söylemediğini iddia etmek istemem ama ben de yaşadığım bir olayı anlatayım..evlendiğimizde kimlik değiştirmeye gitmiştim kızlık soyadımı da kullanacaktım, dalgınlıkla söylemeyi unuttum adam kimliği elime verdi baktım adım ve yeni soyadım neyse aldım çıktım yolda giderken birden aklıma geldi aaa dedim ben kızlık soyadımı da kullanacaktım naptım deyip geri döndüm adama dedim ya yanlışlık oldu bunu değişirmisiniz, o da dilekçe yazıp yazı işlerinde imzalatıp getir dedi dilekçemi yazdım imzalattım verdim adam yeniden çıkardı ilk kimlikte veriliş nedeni evlenme yazıyorken ikincisinde veriliş neden değiştirme yazıyodu hatta.hepsi toplasan 15 dk aldı..kaldı ki senin eşin komutanmış onunkini hayli hayli halletmeleri lazım üstelik kendi hataları benimkinde benim dalgınlığımdan kaynaklanmıştı..ya adamlar işi bilmiyor, ya da eşin tüm ihtimalleri zorluyor..
soğuk damga vurulduktan sonra yapılmıyormuş onun ön esinde değiştiriliyormuş öyle okudum nette de.nüfus cüzdanı çıktıktan sonra mahkeme kararı olmadan cüzdanda düzeltme yapılamıyor. kolay gelsin, ne diyeyim
benimkide gece 1den bugün 11:30a kadar huysuzdu sürekli, ani bağırmalar, düz ağlamalar, durup durup bakınmalar, ıkınmalar, sıkınmalar, gaz çıkardı, emdi, altı temizlendi, mama yedi, neler neler..
yok uyumadı, uyutmadı, o ağladı ben ağladım..
nolucak bu iş böle bilmiyorum
kakasını yapıyo, mide gazını çıkarıyo, pırt pırt yapıyo
korkuyom artık
canım ya acaba göbeği çok mu kurudu.Delirmek uzereyim!!
Evlat uyu diye yalvariyorum.. Mubarek yok uyumuyor.. Pazartesi dr kontrolunde kabizlik icin duphalac verdi.. Bir kez bir cay kasigi.. Pztesi hemen basladim vermeye.. Sali sabah bi kez kaka yapti.. Surup bir hafta on gun bir cay kasigi sonra duzene girer yarima dusur dedi dr.. Eee iyi hos dedi de cocuk oyle bir ikiniyor ki.. Ama yok kaka filan cikmiyor. Popoya zeytintagi suruyoruz yok.. Cocuk karin agrisi cekiyor muhtemelen. Kivrim kivrim oluyor kizariyor morariyor.. Dermanim kalmadi artik.. Uykuya dalamiyor.. Tam uyuyacak agridan aglamaya basliyor.. Ve dun sabah 5den beriboyle..
Ne yapsam ki? Kafayi yemek uzereyim..
canım eşim hakimle falan hergün beraberler öğlen yemekleri, maçlar falan aralarından su sızmıyor. 3 mayısa duruşma tarihi almış eşim.bir hafta içinde halledicem demiş. hakim izinde olduğu için bu kadar uzun sürecekmiş yoksa hemen hallederdim demiş. neyse geç olsunda güç olmasın.nüfus cüzdanında sıkıntı varsa ancak mahkeme kararı ile değişiyor, benim oğlumdada olmuştu aynı sıkıntı ancak dava açtık mahkeme v.s 4 ay sonra düzeldi
bizimde iki isimden tek isme düşmek için dava açmıştık benzer konular yani, sormak istediğin olursa özelden mesaj atabilirsin ama avukat zaten gerekli işlemlerinizi yapar
patlıcan mı? ay ben patlıcan yedim bugün hastanede de vermişlerdi ama :26:chosy kız güldürdün gerçekten :)
bende çok dikkat ediyorum,hatta hastanede 1 ay patlıcan kabak ve bamya dışında sebze ,çiğ sebze meyve,bakliyat,soğan sarımsak,çerez yasak yeme dediler hala yemiyorum
geçen gün cornflaks yedim çocuğu acayip sıkıştırdı;sebebini anlayana kadar çatladım(
canım işte memur soğuk damgayı vurmadan önce göstermesi gerekiyormuş. ahbablık ilişkisi falan olunca gerek duymamış. bi de eşime baklava almadan gelme yapmayız demişler.önce baklavayı yiyorlar hatta kaymakam espri yapıyor bak harf hatası yapma falan diyor memura. boğazında kalsın, zıkkım olsun dedim valla.Ya canim biz kimlik cikartirken ismi yazili alip altina esimin imza atmasini istemis bide memur onay amacli, hata yapilacak bisey degil bu bence, eskide kaldi ole kimlige yanlis yazilmalar
Tuhaflik var bu iste
acaba bu kv 1 tanemi, hepimizinki aynı, sen benim eltimsin mesela, benden çıkıyo sana geliyo
Anam mezosun kv gelmiş
Ne almış ne ne ne
Benim kv gec esim aylardır bir dogum hediyesi alacaktı :)
Birde her Dr her hastane farklı galiba, bana sadece yoğurt ve süt yenip içme bu ay dedi.
Eve geldik kv cacik yapmış ye ye dedim yeme dediya ben duymadım kulak sağır ya diyor yalancı yağlı keçi
Mezom kv gelmiş
Gulme komsuna gelir basina diye korkuma yorum yapmiyorum
mezo gozun aydin zaten sen de cok ozlemistin. kosmus gelmis sagolsun.
kizlar benim esimde tutturmus muglaya onun memleketine gidecekmisiz. hazir ben izindeyken.
deli olmak isten degil. 10 saat yol gidecekmisim iki cocukla. deliriyorumm resmen.
.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?