2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
iyi de,güzel beslenemezsen sütün de olmaz ki :26:
ben gece emzirmeye kalkınca bile atıştırıyorum,sabaha daha çok sütüm oluyo o zaman diye...
diğer türlü sütüm az oluyo benim :26:

canım ama durmuyoki, kucakta bile bağırıyo ağlıyo
öle pusete koysam dursa, bakınsa, ne war öle

acaba bu kv 1 tanemi, hepimizinki aynı, sen benim eltimsin mesela, benden çıkıyo sana geliyo

Anam mezosun kv gelmiş
Ne almış ne ne ne

Benim kv gec esim aylardır bir dogum hediyesi alacaktı :)

Birde her Dr her hastane farklı galiba, bana sadece yoğurt ve süt yenip içme bu ay dedi.
Eve geldik kv cacik yapmış ye ye dedim yeme dediya ben duymadım kulak sağır ya diyor yalancı yağlı keçi

benimki sölediğim şeyi almış, doğumdan 2 gün önce verdi:) ilk veren olmak istemiş

kız mezoş ne almış hakkatten

benimki sölediğim şeyi almış, doğumdan 2 gün önce verdi:) ilk veren olmak istemiş

kız mezoş ne almış hakkatten

Ne ne ne almış
Ya benim esim ilkte bilezik CICEK vs almıştı
İkincide laptop kamera vs almıştı ama laptopi k babaya hediye etti
Bak geldiler bana
Bunda da biraz birikmisim vardı dogum masraflari için git onu cek.ya yeminle ihtiyaçtan çekse hic birsey demem ama anasi varya sapsal sapsal hareket etsin ki bende kavga edeyim.allahtan ben eve gecer geçmez hemen getirip verdi bana yoksa girtlaklardim.zira yazin ben cocuklarimla annemde gelirse yazlık tutacak tatil yapacagum insallah

mezo gozun aydin zaten sen de cok ozlemistin. kosmus gelmis sagolsun.

kizlar benim esimde tutturmus muglaya onun memleketine gidecekmisiz. hazir ben izindeyken.
deli olmak isten degil. 10 saat yol gidecekmisim iki cocukla. deliriyorumm resmen.
zaten bugun kirk yilda bir yatayim dedim sabah. kayinpeder israrla aradi durdu. sinirle actim aaa uyuyor muydun diyo. pesinden kv. aradi aaa uyandirdim mi diyo yok dedim sagolsun babam halletti o isi. sanki bilmiyorlar cocuklarla ugrastigimi geceleri. esime soyledim hicc bozuntuya vermedi.

hastanede bana da gaz yapan seyler yeme dediler ama ne yemek yapacagimi sasiyorum valla.

künye almış kıs:)
ama hala diyo acaba ayfonmu alsaydım yada acaba tabletmi alsaydım diye

nerde tutucan yazlığı???

heee bu arada doğumdan 1 hafta sora aklıma geldi çiçek almadığı
çok söz dinler sölemeden yapmaz bişe

künye almış kıs:)
ama hala diyo acaba ayfonmu alsaydım yada acaba tabletmi alsaydım diye

nerde tutucan yazlığı???

Waooww.bosver ayfon saklanmaz kalmaz birde tam aliyorsun ustu cikiyor ama künye kalıcı
Yazlık ,Miami Miami dedi cocuklar ,dedim yok halk plajı nenize yetmeZ
Teyzemiz var Silivri ile bı yer daha söyler ama ben bilmiyorum silivriyide oburunu de .dediği yere esim gidip bakar uygunsa olur
Orda iyiyse oraya gelelim kiz

he bende öle dedim, künye olsun dedim

burda kerpe tarafı war ama gitmedim hiç desem
biz ikimizde örtmeniz ya, temmuzda doooru memlekete, buraları yazın nasıdır bilmem,
edremite gitsene

Son düzenleme:
Ayyy dmt uyuz oldum seninkilere sabah uyandirilmak kadar zoruma giden gece uyandirilmak

Hayir birde bulunmaz fırsat gibi "hazır izindeyken"
Allah yardımcın olsun.

Dünde benimki aradı donuyormuş evine hemen soruyor ben almadım tlf esime diyor cocuklar nasil Zehra kızı kıskanıyor mü
Ya öldürdü beni cocukların ikisinide gözlerini kirpsalar aha kıskandılar yaa bak...

Zikkimmm

evet yaa zaten gunlerdir cok uykusuz kaliyorum esimde soylenip duruyor gunduz yatmiyorum diye. sanki us bitiyor da. bu sabah kahvalti bulasigi camasir ne varsa biraktim yattim ki eneste mizikladigi halde. cok yorgundum kii sagolsunlar bi de kv telde akil veriyor zaten kfam bi milyon terslemedim ya helal olsun bana.
sorma valla ben sanki keyfimden izindeyim ailem bi saat uzakta orda bile ikinci gece kalmadim bi de onbes gun ne isim var oralarda bilmem. epeydir memlekete gidelim kavgasi etmedik ya cani cekti heralde.
benim kv de de emre ne yapsa kiskandi etkilendi cocuga bagladi. yok yavrum garip kaldi yok tam ilgi cagi bilmem ne. bi de esim uyarmis dmt etkileniyor diye iyi ki uyarmis cocugun her hareketini enese bagladi. giciklar yaa cok sinirliyim bugun

canım yine ben seçtim ikinci ismi benim dediğim oldu.
kv suçu yok aslında herşey eşimin başının altından çıkıyor.
öğlen geldi facete sadece enes yazmıştım ona da kızdı.
iki isim kullanmıcam ben. şu nüfus çıkana kadar sabredeyim de sonu allah kerim.

canım ya herkes farklı bişey söylemiş benimde bilmediğim bir konu. ne düşüneceğimi şaşırdım artık.

nüfus cüzdanı çıktıktan sonra mahkeme kararı olmadan cüzdanda düzeltme yapılamıyor. kolay gelsin, ne diyeyim
soğuk damga vurulduktan sonra yapılmıyormuş onun ön esinde değiştiriliyormuş öyle okudum nette de.

canım ya acaba göbeği çok mu kurudu.
halam kuzenimi anlatmıştı çocuğun neden ağladığını bulamadık
sonra aklıma göbeği geldi bir şişeye zeytinyağ koyup suyun içinde kaynattım
soğuyunca da göbeğine sürdüm. çocuk rahatladı sonra uyudu diyordu.
acaba böyle birşey olabilir mi?

canım eşim hakimle falan hergün beraberler öğlen yemekleri, maçlar falan aralarından su sızmıyor. 3 mayısa duruşma tarihi almış eşim.bir hafta içinde halledicem demiş. hakim izinde olduğu için bu kadar uzun sürecekmiş yoksa hemen hallederdim demiş. neyse geç olsunda güç olmasın.

patlıcan mı? ay ben patlıcan yedim bugün hastanede de vermişlerdi ama :26:

Ya canim biz kimlik cikartirken ismi yazili alip altina esimin imza atmasini istemis bide memur onay amacli, hata yapilacak bisey degil bu bence, eskide kaldi ole kimlige yanlis yazilmalar
Tuhaflik var bu iste
canım işte memur soğuk damgayı vurmadan önce göstermesi gerekiyormuş. ahbablık ilişkisi falan olunca gerek duymamış. bi de eşime baklava almadan gelme yapmayız demişler.önce baklavayı yiyorlar hatta kaymakam espri yapıyor bak harf hatası yapma falan diyor memura. boğazında kalsın, zıkkım olsun dedim valla.

eşim dilekçeyi teslim etmiş. adliyeden sayı falan alınmış. ne bileyim yaaaaa...
kurgulanmış bişey olsa bu kadar uğraşmazdı diyorum kendimce.
annem pazar gidecek kv gelecekler. onlar burdayken duruşma olacak
offfff inşallah sorun çıkmaz. güneşte gerilen elektrik telleri gibiyim valla.

bu arada oğlumun göbeği düştü bugün. öğleden sonra yıkıcaktık.
eşim ben evde yokken olmaz dedi. merasimle çocuk yıkıcaz akşama.

acaba bu kv 1 tanemi, hepimizinki aynı, sen benim eltimsin mesela, benden çıkıyo sana geliyo

Klonlanmis gibiler hakkaten :)) mesela sabah toz aldi ve o bezi mutfak lavabosunda yıkamaya getirdi. Çığlığıma cocuk uyandı.. Diyor ki sende cok vesveselisin ne diyim bilmiyom

Evt benimkide her yemeği zıkkım gibi acılı yapıyor. Süt veriyorum ben ya.. Oğlum oyle seviyo dedi bende yemiyorum o zaman dedim.. Olan bana oldu ..

Voltajim bu sefer hakikaten coşmuş cocuğa ve bana bir suru şey almış üst bas vs.. Bana kolye yaptırmış esimin benim ve kızın adını yan yana yazdırmış..modaymis oyle dedi.. Bir de bilezik.. Cocuğa da tam altın taktı :26: bir de künye yazdırmış. Bunlar onceden yoktu bizimkiler geldi taktı takistiri ya bu altta kalmak istemedi. Yoksa bir ay kaldı yanımda o zaman niye almadı ?

Mezom kv gelmiş
Gulme komsuna gelir basina diye korkuma yorum yapmiyorum

Evet evet hic gülme Allah korusun :))

mezo gozun aydin zaten sen de cok ozlemistin. kosmus gelmis sagolsun.

kizlar benim esimde tutturmus muglaya onun memleketine gidecekmisiz. hazir ben izindeyken.
deli olmak isten degil. 10 saat yol gidecekmisim iki cocukla. deliriyorumm resmen.
.

Sagol canım sagol cok özlemiştim...
Bizde de benzer problem var. Geliş nedeni bu zaten özlem değil. Kırk mevlidini yapmaya oraya gidecekmisiz hep birlikte.. Adak kesilecekmiş... Cocukla başka evde kalmak su an bana feci itici geliyor ama dediği olacak esim net bu konuda.. Bakalım bu da geçsin ne çıkacak. Kırk bitsin ben annemlerin yanına gitmeyi planlıyorum ama amalarım cok iste. İznim bitiyo raporla yaz tatiline bağlamam lazım falan da filan..

dün hastanede kadının biri gün kayısıyı(siyah kayısı kurusu) söyledi bana.
hem kabızlık için hem de sarılık için çok iyi geliyormuş.
5,6 tane koyup kaynattım. suyunu içtim bakalım.
sarılığı böyle geçirmişler. bizimde sarılığımız yüksek.
sizde kabızlık için deneyebilirsiniz kızlar. zararı olmaz sonuçta.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…