ben anne sütüde verdiğimm halde psikolojimi bozdular etrafım hemşire doktor intrnet ortamı sanki mama değilde zehir veriyormuşum gibi bi ifade bi yorumlar mama yiyen bebek hasta olurmuş bunu beynime yerleştirdiler sinirlerim bozuldu zaten oturdugum yerden kalkamıyorum emzirmeye calışmaktan aralıksız emiyor memede uyuyor yemege bile oturamıyorum bu normalmi
Selamun aleykum arkadaşlar
Bebeğimden ilk gün alınan topuk kanı testi sonucunda 2hafta sonra eşimi aradılar
Tsh değeri9.5 miş yüksekmiş
Tekrar kan vermemiz gerektiğini söylediler pazartesi tekrar kan verdik 1 ay içinde arasalar bebekte problem olduğunu
Aramazsalar problem olmadığını söylediler ben1 ay napıcm
Bu rahatsızlık varsa bebekte zeka geriliği oluyormuş
Allah rızası için bilgisi olan varsa bişeyler söylesin
Ağlamaktan mahvolduk Allahım şifa versin yavruma ne olur dua edin sonuçlarımız iyi çıksın
Yavrum iyi olsun ne yiyorum ne içiyorum ne uyuyorum
Allahım ne olur yavrumda bişey çıkmasın
arkadaslar yukarda az cok sıkıntımı anlattım oğlum meme tutamıyor ucla emiyor benim gibi olan varmı bebekleriniz gun içinde ne yapıyorlar yazarmısınız benim oğlum hep kucakta hep memede normalmi bu bana tuhaf geliyo baska bebekler 15 20 dk emip uyuyorlar benimki kucagımda emip orda uyuyor yerine koysam 5 dk içinde uyanıp ağlıyor sanki işkence yapmışım gibi( yemek bile yiyemiyorum bugün ilk defa yalnız kaldık napcam blmiyorum 17 günlük henüz
Chosy o çizelgeden bidene de bana yap hani söyle 69.4 ten 61 e kosan kadın olsun benimkisi
Ben koşmam o kadın koşsun ama ben zayiflayim.
Esim hep boyle kalsan diyor
Çünkü hic kilo kalmıyor bende her yerim sünger gibi çekiliyor
Kilo kalsın kalmasın ama gobekteki acısı geçsin
Tuna duy beni cvp ver
Hani elini beline koyarsın bas parmakların leğen kemikte diğer parmakların göbeğe gelir
O göbeğe değince acıyor mü
Anam nolaydiiii nolaydiiii
Ben kosskoca voltaj
Acıların kadını ,toprak ana
İyilesemediiimmm yooh yoh hep bu kaynanam denen surunesice yüzüne
Oyyyy
Allah kabul etsin canım..benim yeğenimde de ilk kan problemli görünmüştü 2. kan alındı sonra çok şükür arayan soran olmadı
Ayaz bebek için 3 yasin de benden Allah şifasını versin inş.
arkadaslar yukarda az cok sıkıntımı anlattım oğlum meme tutamıyor ucla emiyor benim gibi olan varmı bebekleriniz gun içinde ne yapıyorlar yazarmısınız benim oğlum hep kucakta hep memede normalmi bu bana tuhaf geliyo baska bebekler 15 20 dk emip uyuyorlar benimki kucagımda emip orda uyuyor yerine koysam 5 dk içinde uyanıp ağlıyor sanki işkence yapmışım gibi( yemek bile yiyemiyorum bugün ilk defa yalnız kaldık napcam blmiyorum 17 günlük henüz
oda ısısını 22-24 diye biliyorum ben
bide uyku konusu hemde nası uykusuz, büyümicek bizim çocuk zannederim, hiç uyku yok, kucakta belki biraz
böle diyolar ya forumlarda filan 3-4 saat uyuyomuş kimi bebekler,
ben 1,5 saatten fazla uyumadım hiç
gündüz uyurdu, bu ara oda yok
kizlar bide sormak istedigim bisey var,cogunuzunki memede uyuyor okuyorum ama bebeklerinizi salliyor musunuz sallamamaya mi ozen gosteriyorsunuz nasil yapiyorsunuz?
malum sallamak kotu ama son bi kac gundur aksama dogru oglumu sadece gezinirken hafif salladigimda uyutabiliyorum.napcami bilemedim
ben anne sütüde verdiğimm halde psikolojimi bozdular etrafım hemşire doktor intrnet ortamı sanki mama değilde zehir veriyormuşum gibi bi ifade bi yorumlar mama yiyen bebek hasta olurmuş bunu beynime yerleştirdiler sinirlerim bozuldu zaten oturdugum yerden kalkamıyorum emzirmeye calışmaktan aralıksız emiyor memede uyuyor yemege bile oturamıyorum bu normalmi
bizde derece war, oda 24 oluyo ama bana hala serin geliyor, korkuyorum üşütücem diyevalla canim burda oglum dogduktan sonra ilk eve geliyorlar iste bakip dogru yanlis gorduklerini soyleyip bilgi vermek icin, ev 22 dereceydi oglum ustunde zibiniyla ince bi tulum vardi, iceri sicak diye ustunede bisey ortmemistim, kadin gelip gordugunde dogru yapmissin diye aciklamisti,uyudugu ortamin ilk 8hafta 18-20 derece daha sonra 18 derece olmasi lazimmis, eger eve giren sicakligi onleyemiyorsan o zaman hafif kiyafetler veya sadece zibin fln giydirilmesi gerektigini anlatmisti.
kizlar bide sormak istedigim bisey var,cogunuzunki memede uyuyor okuyorum ama bebeklerinizi salliyor musunuz sallamamaya mi ozen gosteriyorsunuz nasil yapiyorsunuz?
malum sallamak kotu ama son bi kac gundur aksama dogru oglumu sadece gezinirken hafif salladigimda uyutabiliyorum.napcami bilemedim
Benim kizim kucagimda uyumayi sevmiyor dun aksam uyutmak istedim gozler fal tasi gibi yatagina yatirdim 5dak tepindi:) sonra uyudu tek ihtiyaci emzigi ve benim kafasini oksamam
Bugün sacımı kestirmeye gittim.. Kizimla tabi.. Neyine güvendin diyeceksiniz.. Dedim fon makinası sesinde rahat duruyo ya orda da durur. Sacım kesilene kadar belki yirmi kez kalktım emzik verdim uğraştık susturdum oturuyorum yine zir zir.. Kestirdim adam fon çekelim diyo dedim ne fonü ya cocuk durmuyo. Yarım yamalak çıktım ağzımın payını aldım daha bir yere çıkmam..artık çocuklu bir kadınım ben ya
Selamun aleykum arkadaşlar
Bebeğimden ilk gün alınan topuk kanı testi sonucunda 2hafta sonra eşimi aradılar
Tsh değeri9.5 miş yüksekmiş
Tekrar kan vermemiz gerektiğini söylediler pazartesi tekrar kan verdik 1 ay içinde arasalar bebekte problem olduğunu
Aramazsalar problem olmadığını söylediler ben1 ay napıcm
Bu rahatsızlık varsa bebekte zeka geriliği oluyormuş
Allah rızası için bilgisi olan varsa bişeyler söylesin
Ağlamaktan mahvolduk Allahım şifa versin yavruma ne olur dua edin sonuçlarımız iyi çıksın
Yavrum iyi olsun ne yiyorum ne içiyorum ne uyuyorum
Allahım ne olur yavrumda bişey çıkmasın
slm kızlar annemlerden gözlerimiz yaşlı ayrıldık kırkımız cıktı 44 günlük olduk.o kadar cok alıştık ki hem ben hem kızım annemsiz yapabilecek miyim merak ediyorum.çok yaramaz sürekli ağlayan uyku bilmeyen bir bebek gazlı da ayrıca.gece emzirdikten sonra annem bi sekilde uyutuyordu 2-3 saatte de olsa
sizin bebişlerde durumlar nasıl?
sütüm kesilir diye dikkat etmiyorum yediklerime.yavaş yavaş diyete başlasam mı diyorum.gebelikten önceki çoğu kıyafetim oluyor ama yinede 5-6 kilo fazlam kaldı onlarda gitse iyi olacak
sıhhatler olsun:)Bugün sacımı kestirmeye gittim.. Kizimla tabi.. Neyine güvendin diyeceksiniz.. Dedim fon makinası sesinde rahat duruyo ya orda da durur. Sacım kesilene kadar belki yirmi kez kalktım emzik verdim uğraştık susturdum oturuyorum yine zir zir.. Kestirdim adam fon çekelim diyo dedim ne fonü ya cocuk durmuyo. Yarım yamalak çıktım ağzımın payını aldım daha bir yere çıkmam..artık çocuklu bir kadınım ben ya
Hepimizin derdi ayni ya ben 24 le girdim doguma bana kaldi 12 kilo:) hic biseyim olmuyor, kara, killi sarkik bi gobek de cabasi( ter kokusundan bende illet ettim artik bide deodorantda kullanmiyorum korkuma sute gecer yada oglan kokusundan rahatsiz olur diye, siz kullaniyormusunuz?
bide bizim soyle bi sorunumuz var bizim oglan kakasini da cisini de altini acinca yapiyor, annemle benim ust bas batip duruyor habire, isemedigi yer kalmadi veletin :)) bekliyorum altini almak icin iyice yapsin diye, degistirirken hoop hadi bakalim sensorlerimi var anlamadim ki :) kocaman yatak pedleri var onlardan seriyorum altina ama, menzili genis tabi batiriyor heryeri iki kadin engel olamiyoruz :))
erkek bebek oldugu icin mi boyle yoksa bizde mi sorun var :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?