2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

Kız kapat onlara kulağını bütün kocakarılar sanırsın tıp mezunu göğüslerim taş gibi olduğunda bile çıkan süt 125cc benim bünye üretmiyo işte yok neler yedim neler içtim gece kalkıp saat başı sağdım memişlerden beyine değil sinyal SMS e mail SOS herbişeyi gönderdim çooocuumu bütün gün memedede yatırdım emzirdim banamısın demedi eeee yetmiyorsa napacaaaan mama verecen mecbuuuurr açmı kalaydı yavrum hem bana kalmadı bebiş sarılık olunca çocuk Dr u hemşireleri bile azarladı hastanede ikinci gün 30 cc yetmiyo her ağladığında 60 cc vereceksiniz sarılık bu çocuk süt yetmiyo!!! diye ki sağolsun taburcu olurken bilirubin 10 2 gün sonra kontrolde 11 çıktı 1 hafta sonra Dr tahlile gerek yok atlatmış dedi

Aleyküm Selam arkadaşım..
Benim bebeğim içinde eşimi aradılar.. Tsh değeri 6.4 çıkmıştı.. Hemen hastaneye götürün dediler.. Bizde Çapa ya gittik tekrar kan werdik.. Bu defa iyice yükselmişti 9.5 ti aynı seninki gibi.. 2 hafta sonra tekrar çağırdılar tekrar kan werdik.. 7.0 a düşmüştü çok şükür.. 7.0 da yüksek aslında ama ilk aylarda bebeğin tsh değeri yükselip inebiliyomuş yada tam tersi.. Ama bizimkisi düşmüş Allahıma çok şükür.. Eğer iyice yükselseydi ilaç tedawisine başlicaz dedi dr.. Şimd haftaya tekrar gidip kan wericez 4ün altına inmesi gerekiyomuş.. İnşallah seninkide düşer cnm.. Bende çok üzüldüm mahvoldum test sonucunu alana kadar.. Hele ilk yaptırdığımda iyice yükseldiğini görünce :2: Sen neden 1 ay bekliosunki git hemen bi dewlet hastanesine yada özel hastaneye.. Ben kan werip ertes gün sonucu alıorum.. Korkma inş seninkide düşerr.. Yoksa Allah korusun çok ciddi zararı warmışş hem fiziksel hem zihinsel gerilik gibi..

war war. hatta kucak bile yetmiyor, gezmek istiyo. uykusu war deli gibi esniyo ama inat ediyo uyumuyo. her yolu deniyorum. eve salıncak bile kurduk:)

madem zayıflıyon elin kadınından ne istiyon, o kadın benim yerime koşucak bi kaç gr fazlam war

benim yeğenimde de ilk kan problemli görünmüştü 2. kan alındı sonra çok şükür arayan soran olmadı

Ayaz bebek için 3 yasin de benden Allah şifasını versin inş.
Allah kabul etsin canım..

İyi akşamlar kızlar..
Benim bu oğlan diğer 2 çocuğumdan çok farklı qerçekten.. Hani kocakarılar derlerya ufak çocuğu emzir emzir at kıyıya.. Anam eskilerin anlatmasına bakarsan kundaklayıp atarlarmış ağlar ağlar susarmış çocuk.. (bu duruma aklım almıo :)) Onlarınki çocuksa bizimkiler ne acaba
Benim bebeğin gündüz uykusu HİÇÇÇ yokk.. Tamamen memede uyursa uyur yerine koyarken gözler faltaşı..
Kucağıma alırım kendini kasar kasar durur..
Altını açtığımda birazcık sesi kesilir onun dışında dewamlı bi ağlama halinde..
Sütüm yetmediği için günde 3-4 kere mama weriorumm.. Gece wermiorum emziriyorum..
Ve aranızda uyku problemi çekmeyen tek kişi benimdir sanırım.. Çünkü bnm bebeğim gece sabah kadar uyuyo Tabi bnmle beraber yatıp dewamlı meme emmek şartıyla... Gündüzde aynı şeyi istiyo ama bnm diğer yawrucaklarım perişan oluyo bu defa..Herkes gece uyusunda gündüz idare edersin diyo ama bn tam tersine gündüz uyumayınca diğer çocuklarıma bakamıorm e evin işi temizlik bulaşık çamaşır yemek derken baya zorlanıorm.. Bazen gece uyurlarken ben deli gibi elime alıorm bi kova su omzunda toz bezi elimde fısfıs temizlik yapıorm şu 1 sene geçseydi hayırlısıylaa..

benimki de memede uyuma huyu edindi. benim kucagimda uyuyamiyo sut kokusu mu geliyo bilmem ben aldigimda agiz surekli acik mikirdaniyo. esim alinca kucagina hemen uykuya daliyo

uykudan kalkinca birakana kadar emziriyorum 20 25 dk suruyo. hemen uykuya daliyo tabi biraz kendi haline birakip uyandiriyorum. ayilinca tekrar meme sonra yine uyku... 1 1,5 saat uyanik kaliyo. boyle donup duruyoruz, geceler dahil. haaa bu duzen bozulmuyo mu bozuluyo tabi o ayri

valla canim burda oglum dogduktan sonra ilk eve geliyorlar iste bakip dogru yanlis gorduklerini soyleyip bilgi vermek icin, ev 22 dereceydi oglum ustunde zibiniyla ince bi tulum vardi, iceri sicak diye ustunede bisey ortmemistim, kadin gelip gordugunde dogru yapmissin diye aciklamisti,uyudugu ortamin ilk 8hafta 18-20 derece daha sonra 18 derece olmasi lazimmis, eger eve giren sicakligi onleyemiyorsan o zaman hafif kiyafetler veya sadece zibin fln giydirilmesi gerektigini anlatmisti.

kizlar bide sormak istedigim bisey var,cogunuzunki memede uyuyor okuyorum ama bebeklerinizi salliyor musunuz sallamamaya mi ozen gosteriyorsunuz nasil yapiyorsunuz?
malum sallamak kotu ama son bi kac gundur aksama dogru oglumu sadece gezinirken hafif salladigimda uyutabiliyorum.napcami bilemedim

Son düzenleme:

Benim kizim kucagimda uyumayi sevmiyor dun aksam uyutmak istedim gozler fal tasi gibi yatagina yatirdim 5dak tepindi:) sonra uyudu tek ihtiyaci emzigi ve benim kafasini oksamam

Bugun ilk kez kizimla 1saat uzakliga gittim arabayla masallah yol boyu uyudu:) annemlere kahvaltiya gittik sonra bebegi anneme biraktim babamla gezdik:) sonrada kizimi alip arkadaslarla bulustum..cook iyi geldi kizim butun gun uyudu nerdeyse simdide uyuyor..temiz hava carpti galiba gecede uyur insallah yoksa mahvolduum:)

canım onu benim kv yapıyor. doğumdan sonra 2 ameliyat geçirmişim başka çocuğum olmayacağını öğrenmişim sütüm ona rağmen kesilmemiş günde sadece ve sadece 2 ölçek mama yiyor diye her gün soruyor yüzünü buruşturup "mama verdiniz mi" diye. dediğin gibi zehir veriyoruz samki. dr bile 2 ölçek ne ki ver gitsin diyor ama babaanneye yaranamıyoruz. ki ben sırf kızım sütümden mahrum kalmasın diye ne acılar çektim de bir sürü ilacı reddettim yaranılmaz anacım yaranılmaz

bizde derece war, oda 24 oluyo ama bana hala serin geliyor, korkuyorum üşütücem diye

aksine sallamak ii bişe, bağırsakları hareketlendirdiği için gaz sancısına ii geliyor, ama hafif hafif tabi:)

Benim kizim kucagimda uyumayi sevmiyor dun aksam uyutmak istedim gozler fal tasi gibi yatagina yatirdim 5dak tepindi:) sonra uyudu tek ihtiyaci emzigi ve benim kafasini oksamam

Allahım Allahım, maşallah diym
ben görürmüyüm o günleri

Bugün sacımı kestirmeye gittim.. Kizimla tabi.. Neyine güvendin diyeceksiniz.. Dedim fon makinası sesinde rahat duruyo ya orda da durur. Sacım kesilene kadar belki yirmi kez kalktım emzik verdim uğraştık susturdum oturuyorum yine zir zir.. Kestirdim adam fon çekelim diyo dedim ne fonü ya cocuk durmuyo. Yarım yamalak çıktım ağzımın payını aldım daha bir yere çıkmam..artık çocuklu bir kadınım ben ya

slm kızlar annemlerden gözlerimiz yaşlı ayrıldık kırkımız cıktı 44 günlük olduk.o kadar cok alıştık ki hem ben hem kızım annemsiz yapabilecek miyim merak ediyorum.çok yaramaz sürekli ağlayan uyku bilmeyen bir bebek gazlı da ayrıca.gece emzirdikten sonra annem bi sekilde uyutuyordu 2-3 saatte de olsa
sizin bebişlerde durumlar nasıl?
sütüm kesilir diye dikkat etmiyorum yediklerime.yavaş yavaş diyete başlasam mı diyorum.gebelikten önceki çoğu kıyafetim oluyor ama yinede 5-6 kilo fazlam kaldı onlarda gitse iyi olacak

Keske yaninda birini goturseydin..acele acele yaptirmak zorunda kalmazdin...yinede saatler olsun diyim:)

merhaba canım benim bebğimdede topuk kanında tsh ı yüksek çıktı bizde tekrar verdik sonucu bekliyoruz inşallah bişey çıkmaz ama çıkarsa gönlümüzü ferah tutmalıyız benim dayımın bebeğinde çıktı ilaca başladılar herşey yolunda şimdi ilaç kullanıyor maşallah çok zeki rabbim bebeklerimizi korusun

ya evet benim annemde uyutuyodu, nası yapıyolar ya
ben uyutamazken öyle ağlıyorum zaten " annem olsa uyuturdu seni, höööö" :)

sıhhatler olsun:)
bende ablama gitmiştim bugün, dönüşte eşim marketten bez alıcaktı, inmedim bile arabadan ama zor attım kendimi eve
beklerken bi dışarı çıkıym hava alınca susar belki dedim, etraftaki herkes dönüp dönüp baktı, hadi yine arabaya
ya arabada çocuk uyur derlerdi, gece yarısı arabayla gezen warmış uyusun diye
bizimki yırtıyo ortalığı

kuaför, çarşı, avm gidebilecekmiyim

Kızlar nolur bişeyler söyleyin varmı böyle başına gelen yada yakınında duyduğu bilgi alabileceğiniz birileri
Beni yönlendirebileceğiniz yerler yüregime biraz su serpin ne olur
Can vericem sanki
Rabbim yavrumla sınamasın beni
Dua istiyorum yavrumun şifası için hepinizden
Allah rızası için

Hepimizin derdi ayni ya ben 24 le girdim doguma bana kaldi 12 kilo:) hic biseyim olmuyor, kara, killi sarkik bi gobek de cabasi( ter kokusundan bende illet ettim artik bide deodorantda kullanmiyorum korkuma sute gecer yada oglan kokusundan rahatsiz olur diye, siz kullaniyormusunuz?

bide bizim soyle bi sorunumuz var bizim oglan kakasini da cisini de altini acinca yapiyor, annemle benim ust bas batip duruyor habire, isemedigi yer kalmadi veletin :)) bekliyorum altini almak icin iyice yapsin diye, degistirirken hoop hadi bakalim sensorlerimi var anlamadim ki :) kocaman yatak pedleri var onlardan seriyorum altina ama, menzili genis tabi batiriyor heryeri iki kadin engel olamiyoruz :))

erkek bebek oldugu icin mi boyle yoksa bizde mi sorun var :))

çok mecbur kalmadığım sürece deodorant bende sürmüyorum canım, ama önümüz yaz ne ederiz bilmiyom:)
benim yeğenim her altını açtığında çişini yapardı:) bizimki 1 kere yaptı şimdi öle bişe yok, ama temiz beze kaka yapmaya bayılıyo:)
altını açınca rahatlıyodur ondan salıyodur:) yapsınlarda artık napalım katlanıcaz:)
altını açar açmaz bi bezi kapasın hemen pipisine, en azından etrafa saçılmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…