2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
Bebeyi boşver sen ne giyiyorsun

Cumartesi gunu uc tane dizalti tayt ve uzerine bi tane xxl been uzun beyaz gomlek aldim disarda giymelik. Kotmus pantolonmus etekmis mumkun degil popo altinda kaliyo birak fermuar cekememeyi.

Evde de esimin bir adet sortunu ve bir adet tayti yikayip yikayip giyiyorum ustumde de sadece atlet. İki yildir sutyen kullanmiyorum neyseki bu muhtesem goguslerim sut yuzunden cok az yayildi :)

73 le hamile kaldim 22 kilo alaraktan 95 le doguma gittim, ameliyathaneden 8 kilo vererek ciktim, 25 gundur de yalnizca 4 kilo verdim. Kaldi mi 10 kilo Allah buyuk :)

arkadaslar yukarda az cok sıkıntımı anlattım oğlum meme tutamıyor ucla emiyor benim gibi olan varmı bebekleriniz gun içinde ne yapıyorlar yazarmısınız benim oğlum hep kucakta hep memede normalmi bu bana tuhaf geliyo baska bebekler 15 20 dk emip uyuyorlar benimki kucagımda emip orda uyuyor yerine koysam 5 dk içinde uyanıp ağlıyor sanki işkence yapmışım gibi ( yemek bile yiyemiyorum bugün ilk defa yalnız kaldık napcam blmiyorum 17 günlük henüz

ne güzel ne rahat... eşim izin verse ben de tayt alacağım ama adamın evde bile tahammülü yok oysa ben bayılıyorum

canım ben de ameliyattan çıkınca uç kullanayım dedim almadı... yalancı emzik dene muhtemelen süt için değil sırf birşeyi emiyor olmak için seni kullanıyor. iki dr a sordum emzik kullan dediler bana

5 dk sonra ağlıyorsa sütünüz yetmiyor olabilir.Mama takviyesini deneyin,belki doymuyordur.

Benim kızım da 19 günlük daha şimdiden ayakta sallamaya alıştı...napcam bilemiyorum...

emzikte kullanıyorum atıyor ama mama verince sakileşiyor günde ne kadar mama verebiliriz

birde 1 2 ay sonra cenesi güclenince mememi tutarmı

Selam güzel anneler
Ben artık annemin tum söylenmelerini kulak arkası yaptım ve kısa kollu çıtçıtlı body ile duruyor kızım yatarken ustune ince delikli bir battaniye örtüyorum ona rağmen isilik oldu suratı kafası terliyor oda aşırı sıcak ve nemli o nedenle salona taşındım inşallah bir an önce ev buluruz da düzenimiz olur böyle çok zor olmaya başladı
Hala annem arada yok ayağı soğuk eli soğuk diye söyleniyor diyorum elleri ve ayakları soğuk olurmus yok dinlemiyor ben de dinlemiyorum artık soydum kızımı valla:))
6-7 kilo muuuuu?? Ben öleyim o zaman :2::2: 10 kilo verdim doğumdan sonra şu zamana kadar ve daha verilecek 20 kilom varrrrrr şaka değil gerçekk
Terden ben de bıkmış durumdayım kendimden tiksiniyorum midem bulanıyor kokumdan habire duşa girmek istiyorum ama fırsat bulamıyorum kiiiiiiiiii memede ya da omuzda uyumaya bayılıyor memede uyuyunca gaz problem oluyor offf

Bakmak isteyen olursa diye...

Bebek bakımında püf noktalar

BEBEK BAKIMINDA PÜF NOKTALAR... - Anneysen.com

Doktor bana kızıyor gerçi , gittiğimde diyorum ki bebekte şu olabilir nerden biliyorsun diyor internette oyle yazıyor diyorum adam diyor bırak da ben söyleyeyim ne olduğunu. Sanki bir halta yarıyor söyledikleri. Net daha iyi gercekten.

Dış kulak iltihabı dediler baska Dr a götürdüm birşeyi yok diyo. Yani kulak ortada iltihap varsa vardır yoksa yoktur. aynı yere bakıp farklı seyler görüyorlar :26: güvenmiyorum hiçbirine..

Bu arada bizim hirilti azaldı buhar makinası ise yaradı .. Burası cok kuru kizim bin çeşit ses çıkartıyordu burundan genizden.. Bana ciğerden geliyo gibi geldi ama değilmiş (doğruysa )

canım benim kızımda da hırıltı var ama burunda değil.ağzından geliyo sanki ciğerden gibi tek çözüm buhar makinası mıymış başka ne yapılabilir ki bide çok hapşuruyor acaba alerjik bünyeliler mi ya

Benimki De oyle benim kız kesin alerjik çünkü genetik hikayesinde hatırı sayılır alerji gecmisi var.yapacak birsey yok.. Burnunu nemli tut dedi Dr. Bende günde 3-4 kez deniz suyu damla ile islatiyorum.. İse yarıyor.

Bak bunu oku

Bebeğimin Hırıltısı Var-Burnu Tıkalı | Makale | Doktor Amcam

Bebeciii doğumdaşımm yol beni yol beniii :)

Canım benim göğüslerin birinde uç var diğerinde yok :) çok komik ağlanacak halime gülüyorum artık süt desen oda sağdığım için biliyorum günde ortalama 300cc çıkıyor ve bebeğim 1 aylık oldu doğduğundan beri yetmiyor ben ilk günden beri sma gold kullanıyorum hastanede onunla başlayınca değiştirmedik devam ettik...
Ortalama 4 saat arayla beslemeye çalışıyorum gün içinde bebişin ruh haline göre önce memeyi almazsa sağdığım sütü vermeye çalışıyorum akşam yatmadan önce 125cc ve gece uyandığındada 90 cc mama veriyorum tabi bahsettiğim kadar düzenli olmadığı günlerde oluyor illaki

Canım ben Antalya'da yaşıyorum hava sıcak ama kapıları camları açarak başa çıkamadık kızımda sıcakta iyice huysuzlanıyor gündüz uzun kollu çıtçıtlı body, çorap ve tek kat ayaklı alt giydiriyorum ama oturmadığımız salonun klimasını açıyoruz bütün odalarımızın kapıları açık evi öyle birazcık serinletiyoruz bebişte rahatlıyor gecede üstüne bi Yelek falan giydirip yatıyorum ve tülbentle kollarını açık bırakıp örtüyorum :)gece yatarken klima çalıştırmıyoruz

Chosy o çizelgeden bidene de bana yap hani söyle 69.4 ten 61 e kosan kadın olsun benimkisi
Ben koşmam o kadın koşsun ama ben zayiflayim.

Esim hep boyle kalsan diyor
Çünkü hic kilo kalmıyor bende her yerim sünger gibi çekiliyor
Kilo kalsın kalmasın ama gobekteki acısı geçsin

Tuna duy beni cvp ver
Hani elini beline koyarsın bas parmakların leğen kemikte diğer parmakların göbeğe gelir
O göbeğe değince acıyor mü

Anam nolaydiiii nolaydiiii
Ben kosskoca voltaj
Acıların kadını ,toprak ana
İyilesemediiimmm yooh yoh hep bu kaynanam denen surunesice yüzüne
Oyyyy

Yanlış anlamadım he şort onun tayt senin ,superman takımı yok ya.
Kiz ben kıyafetim olmadıgı için haftasonu düğüne gidemedim

Giz güccük ediz hun ne ediyor
Cok çirkin bir oglan hanipeks Cook .

ben anne sütüde verdiğimm halde psikolojimi bozdular etrafım hemşire doktor intrnet ortamı sanki mama değilde zehir veriyormuşum gibi bi ifade bi yorumlar mama yiyen bebek hasta olurmuş bunu beynime yerleştirdiler sinirlerim bozuldu zaten oturdugum yerden kalkamıyorum emzirmeye calışmaktan aralıksız emiyor memede uyuyor yemege bile oturamıyorum bu normalmi

Selamun aleykum arkadaşlar
Bebeğimden ilk gün alınan topuk kanı testi sonucunda 2hafta sonra eşimi aradılar
Tsh değeri9.5 miş yüksekmiş
Tekrar kan vermemiz gerektiğini söylediler pazartesi tekrar kan verdik 1 ay içinde arasalar bebekte problem olduğunu
Aramazsalar problem olmadığını söylediler ben1 ay napıcm
Bu rahatsızlık varsa bebekte zeka geriliği oluyormuş
Allah rızası için bilgisi olan varsa bişeyler söylesin
Ağlamaktan mahvolduk Allahım şifa versin yavruma ne olur dua edin sonuçlarımız iyi çıksın
Yavrum iyi olsun ne yiyorum ne içiyorum ne uyuyorum
Allahım ne olur yavrumda bişey çıkmasın

merhaba hanımlar
24 gün oldu ama ben hala dikişlerimi aldırmadim. problem olur mu acaba? sağ kalçamda geçmeyen bir ağrı var.

tecrübeli annelere bir sorum var. kızım da bu ara hırıltı var, kusmuğu sanki balgam gibi sümüksü oluyor bazen.
doktora mı götürsem bebeğimi?

bu arada lütfen beni dışlamayın. gebelikte 9 kilo aldım, doğumda 10 kilo vermişim. 78 kilo ile hamile kalmıştım, 87 kilo ile doğuma girdim, 77 kilo ile çıktım

benim yeğenimde de ilk kan problemli görünmüştü 2. kan alındı sonra çok şükür arayan soran olmadı

Ayaz bebek için 3 yasin de benden Allah şifasını versin inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…