Bebeyi boşver sen ne giyiyorsun
Cumartesi gunu uc tane dizalti tayt ve uzerine bi tane xxl been uzun beyaz gomlek aldim disarda giymelik. Kotmus pantolonmus etekmis mumkun degil popo altinda kaliyo birak fermuar cekememeyi.
Evde de esimin bir adet sortunu ve bir adet tayti yikayip yikayip giyiyorum ustumde de sadece atlet. İki yildir sutyen kullanmiyorum neyseki bu muhtesem goguslerim sut yuzunden cok az yayildi :)
73 le hamile kaldim 22 kilo alaraktan 95 le doguma gittim, ameliyathaneden 8 kilo vererek ciktim, 25 gundur de yalnizca 4 kilo verdim. Kaldi mi 10 kiloAllah buyuk :)
arkadaslar yukarda az cok sıkıntımı anlattım oğlum meme tutamıyor ucla emiyor benim gibi olan varmı bebekleriniz gun içinde ne yapıyorlar yazarmısınız benim oğlum hep kucakta hep memede normalmi bu bana tuhaf geliyo baska bebekler 15 20 dk emip uyuyorlar benimki kucagımda emip orda uyuyor yerine koysam 5 dk içinde uyanıp ağlıyor sanki işkence yapmışım gibi( yemek bile yiyemiyorum bugün ilk defa yalnız kaldık napcam blmiyorum 17 günlük henüz
arkadaslar yukarda az cok sıkıntımı anlattım oğlum meme tutamıyor ucla emiyor benim gibi olan varmı bebekleriniz gun içinde ne yapıyorlar yazarmısınız benim oğlum hep kucakta hep memede normalmi bu bana tuhaf geliyo baska bebekler 15 20 dk emip uyuyorlar benimki kucagımda emip orda uyuyor yerine koysam 5 dk içinde uyanıp ağlıyor sanki işkence yapmışım gibi( yemek bile yiyemiyorum bugün ilk defa yalnız kaldık napcam blmiyorum 17 günlük henüz
canım benim kızımda da hırıltı var ama burunda değil.ağzından geliyo sanki ciğerden gibi tek çözüm buhar makinası mıymış başka ne yapılabilir ki bide çok hapşuruyor acaba alerjik bünyeliler mi ya
6 kilo ne ki ya ben onu kısın alıp yazın veriyorupdum her sene seni yolarim
canim bendenin 13 kilo duruyor ve yiyorum da yiyorum durmak yok
Bunar da 6 kilo 7 kilo konuşuyorlar kulaklarını tıka
Bende sadece emzirme atleti giyiyorum pantolon kalçaya kadar çıkmıyor valla üstelik bacaklarım hala ince sorun kemiklerde yağ yok kemikler var tuhaf korse bende cesaret edemedim valla hala benim de atlet surttukce yanıyor bende d nesler mı var la :
Biz dertsizle uğraşıyorduk ne bana sıçradin lan
Gülerim bak anladın sen onu
mrb... günlük ne kadar mama ne kadar anne sütü veryorsunuz enim sütüm var ama uc yoksilikon ucla emziriyorum onlada doymuyyor cekemiyor oğlum aglıyor devamlı sağıyorum arada gün içinde sürekli memede wc bile gidemiyorum psikolojım bozuldu yatarken mama veriyorum uyumuyor yoksa aptamil veriyorum bebeğinizin beslenme periyodunu yazarmısınız fikir olur belki...
arkadaşlar havalar ısındı ben uzun kollu giydiriyorum ama sıcaklıyor olabilecegini düşünüyorum kısa kollu mu güydirsem acaba siz neler giydiriyorsunuz merak ettim var mı kısa giydiren bu arada ben anakarada yaşıyorum evin içi 28 derece falan oluyor
Cumartesi gunu uc tane dizalti tayt ve uzerine bi tane xxl been uzun beyaz gomlek aldim disarda giymelik. Kotmus pantolonmus etekmis mumkun degil popo altinda kaliyo birak fermuar cekememeyi.
Evde de esimin bir adet sortunu ve bir adet tayti yikayip yikayip giyiyorum ustumde de sadece atlet. İki yildir sutyen kullanmiyorum neyseki bu muhtesem goguslerim sut yuzunden cok az yayildi :)
73 le hamile kaldim 22 kilo alaraktan 95 le doguma gittim, ameliyathaneden 8 kilo vererek ciktim, 25 gundur de yalnizca 4 kilo verdim. Kaldi mi 10 kiloAllah buyuk :)
Canım benim göğüslerin birinde uç var diğerinde yok :) çok komik ağlanacak halime gülüyorum artık süt desen oda sağdığım için biliyorum günde ortalama 300cc çıkıyor ve bebeğim 1 aylık oldu doğduğundan beri yetmiyorben ilk günden beri sma gold kullanıyorum hastanede onunla başlayınca değiştirmedik devam ettik...
Ortalama 4 saat arayla beslemeye çalışıyorum gün içinde bebişin ruh haline göre önce memeyi almazsa sağdığım sütü vermeye çalışıyorum akşam yatmadan önce 125cc ve gece uyandığındada 90 cc mama veriyorum tabi bahsettiğim kadar düzenli olmadığı günlerde oluyor illaki
Selamun aleykum arkadaşlar
Bebeğimden ilk gün alınan topuk kanı testi sonucunda 2hafta sonra eşimi aradılar
Tsh değeri9.5 miş yüksekmiş
Tekrar kan vermemiz gerektiğini söylediler pazartesi tekrar kan verdik 1 ay içinde arasalar bebekte problem olduğunu
Aramazsalar problem olmadığını söylediler ben1 ay napıcm
Bu rahatsızlık varsa bebekte zeka geriliği oluyormuş
Allah rızası için bilgisi olan varsa bişeyler söylesin
Ağlamaktan mahvolduk Allahım şifa versin yavruma ne olur dua edin sonuçlarımız iyi çıksın
Yavrum iyi olsun ne yiyorum ne içiyorum ne uyuyorum
Allahım ne olur yavrumda bişey çıkmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?