2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
sana katılıyorum canım. voltaj bende küstüm haberin olsun.
Hii hii
Kiz dur haberim yoktu
Peki aksam sen nerdeydin 10 dk boyunca kızlarım koskoca sitede kaldılar ağız göz acik.
O vakit beden ölçülerine bakarak kendimi affettireyim mı
şişkoymuşun👀

Enem kızıma kokteyl yaptım :) gaz ilacından sürekli ıkınıp sıkınıyordu kıyamadım vermedim ilacı bugün mamasına az zeytinyağı bi çimdikte kimyon attım inş bişi olmaz hem sıkınmıyor hemde rahat sankim diğer günlere göre :)

kıazlar,5 kilo 6 kilo ne ki?benim verecek 16 kilo fazlalığım var.
kendimi bile zor kaldırıyorum yataktan vs.
deniz anası gibiyim diyorum ya...düşünün artık.
yıllar sürer bu kiloyu verebilmek.

KiZlar benimde
Verilmeyi bekleyen 7 kilom var

Sutyen takmıyorum zirt pirt aciyorum kulplu kova gibi limbir limbir emzirme atleti yeter diye

Toto leğen zaten benim pantolonlar hep oluyor diyemem oluyor ama on tarafta kavuşması için bir karış ek lazım.

Korse bu sefer giyemedim çünkü göbeğimde bir yer hala acıyor .Tirsiyorum icimde nester falan kaldıysa sikisinca sağımdan solumdan çıkacak diye ...

arkadaşlar havalar ısındı ben uzun kollu giydiriyorum ama sıcaklıyor olabilecegini düşünüyorum kısa kollu mu güydirsem acaba siz neler giydiriyorsunuz merak ettim var mı kısa giydiren bu arada ben anakarada yaşıyorum evin içi 28 derece falan oluyor

Ben cok özet birsey diyeyim aklınızda bulunsun.
Herkesin derecesi vardır mutlaka bana denen
"Bebek 36 derece olmalı 36.1 olursa bir kat çıkar 35.9 olursa bir kat giydir."

Hem bebeklerin burnu cok sıcakta da kuruyup tıkanıyor

Biz bir haftadir yazlik giyiyoruz kisa kollu tulumlar ama bacaklar komple acik eldiven takmiyorum ama corap giydiriyorum

Bebeci kiskaniyor ama yapacak bisey yok burasi Adana

bu arada bu sabah ilk defa yüzüstü yattım
(ben hamileliğimin 2. ayında filan bırakmıştım yüzüstü yatmayı:)

dikiş yerimden tırsıyodum ama Allahım GÖĞÜSLER
sanki başka birine aitler, sanki su topu, sanki sanki...

Hmm o derece
Bugünün varan 2 si.

korse ben de giyiyom bazen.ama üzerimde aksesuar gibi duruyor. hiç faydası yok.
yüzüsitü ben de yatamıyom.
sütyen olarak sadece yarım atlet tarzı sporcu sütyen giyebiliyom .şu boş pazar işi olanlardan. yarım atlet yani.
mesajlarınızın altındaki bebeğin gelişim tablosunu nasıl çıkarttınız onu merak ediyorum. bende isityorum. bilgi verirmisin

Bebeci benimde verilecek 6 kilom kaldı amma velakin ne eski pantolonlarım nede gömlek vs. Hiçbiri olmuyor :) korsede giyemiyorum sıcaktan patlicak gibi oluyorum hala hamilelik kuyafetlerimi giyiyorum :)
6 kilo ne ki ya ben onu kısın alıp yazın veriyorupdum her sene seni yolarim

kıazlar,5 kilo 6 kilo ne ki?benim verecek 16 kilo fazlalığım var.
kendimi bile zor kaldırıyorum yataktan vs.
deniz anası gibiyim diyorum ya...düşünün artık.
yıllar sürer bu kiloyu verebilmek.
canim bendenin 13 kilo duruyor ve yiyorum da yiyorum durmak yok
Bunar da 6 kilo 7 kilo konuşuyorlar kulaklarını tıka
Bende sadece emzirme atleti giyiyorum pantolon kalçaya kadar çıkmıyor valla üstelik bacaklarım hala ince sorun kemiklerde yağ yok kemikler var tuhaf korse bende cesaret edemedim valla hala benim de atlet surttukce yanıyor bende d nesler mı var la :

Biz bir haftadir yazlik giyiyoruz kisa kollu tulumlar ama bacaklar komple acik eldiven takmiyorum ama corap giydiriyorum

Bebeci kiskaniyor ama yapacak bisey yok burasi Adana
Biz dertsizle uğraşıyorduk ne bana sıçradin lan

Gülerim bak anladın sen onu

Hmm o derece
Bugünün varan 2 si.
kilo olayına girmeyip, göğüsten döniym dedim
bende hamile kıyafetlerini, bide eşimin tshirtlerini giyyom:)

o atletlerle rahat edemedim ben, hamileliğimde hep giydimde, şimdi iyice büyüdü göğüslerim, çok terletiyo.

tablo lilypie.com dan

poğaça mayaladım kaptan taşmak üzere oğlum uyanmadan fırına vereyim şunu gelicem sonra. kimmiş o yabancı deyiverin hele bana?

voltaj canım ya oğlan uyuyunca bende uyudum akşam. eşimde olaya gitmişti 3te geldi ona bırakıp bakamadım işte.

Yüksek Voltajcım bebeklerinin fotolarını ben de görmek istiyordum

Bu akşam koy lütfeeen merak ediyorum saatini söylee :)

mrb... günlük ne kadar mama ne kadar anne sütü veryorsunuz enim sütüm var ama uc yok silikon ucla emziriyorum onlada doymuyyor cekemiyor oğlum aglıyor devamlı sağıyorum arada gün içinde sürekli memede wc bile gidemiyorum psikolojım bozuldu yatarken mama veriyorum uyumuyor yoksa aptamil veriyorum bebeğinizin beslenme periyodunu yazarmısınız fikir olur belki...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…