2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

bikaç arkadaş yazmış canım önceki sayflarda, inşallah bişe çıkmaz
yeğenimde de 15 gün sonra haber gelmişti, 1 ay sora arayan olmadı..

Keske yaninda birini goturseydin..acele acele yaptirmak zorunda kalmazdin...yinede saatler olsun diyim:)

Sagol canim. Burda sadece arkadaslarım var herkes calisiyo kiyamadim kimseye isten yorgun geliyo herkes zaten.. Neyse bu sekilde yasamaya da alışacağız

Bilmiyorummmm bilemiyorum

Esmer yazmıştı canım onun bebeği atlatmış ins birsey olmayacak canım..

canım benim bir akrabamın bebeğinininde tshı yüksek çıkmıştı hatta onun değeri 21 di. 1 haftalıkken ilaç tedavisine başladılar değeri düşünce bıraktılar. şimdi çok şükür bir sorunu yok. sende kafana takma canım allah korusun sütüne falan etki eder. rabbim dermansız dert vermesin inşallah.

Bugun benim oglanda kudurdu aksama kadar uyumak bilmedi. Aksam misafirlige gidecektik dedim mahvoldum ben. Ama neyse ki orda bana dusurmediler kuzuyu. Rahatca oturdum. ustelik dunden beri yapmadigi kakayi da yapti. hemde ne yapmak. demek ki derdi gezmekmis sipanin :)

eşimle ilk kez oğlumu yıkadık bu akşam. çok şükür bir sorun çıkmadan yıkayabildik (çocuk ağlayınca kavga ederiz diye korkuyordum)
hatta kvden daha iyi yıkadık ve oğlumu ağlatmadan giydirebildik.
kızlar bir sorum var banyodan sonra vücuduna ne sürüyorsunuz?
ben bebeyağı sürüyorum, losyon falan mı sürsem diyorum.

bir de yalnız kalacak arkadaşlar...
bebeklerinize bakmaktan korkmayın bu çocuklar bizim çocuklarımız her zaman yanımızda birisi olmayacak.
o yüzden herşeye alışmaktan başka çaremiz yok.
annem burdayken herşeyime koşan eşim şu an köşeye oturmuş tek başıma ne yapıcam diye beni izliyor.
(kvye kal demedim diye adam bişeye elini sürmüyor)
rabbim büyük diyorum

haklısın, bide bi ara bu bebişler anneden başka kimsede avunmıcaklar
bazen bizim oğlan babasından bana gelince bile susuyo
ağlarken ablam ver gezdiriym biraz dedi verdim, bir çığlık attı bizimki:)
şimdiden anne derdindeler:)

bizde yıkıyoruz eşimle ama ter akıyo her yerimden, bizimki giydirirken çok ağlıyo
alışır inşallah..

aynen canım ya benimde her yerimden ter aktı valla.
karnı tok olunca pek sesi çıkmıyor bizimkinin yavaş yavaş huylarını öğreniyoruz işte.

ben bugün ilk kez yalnız misafir ağırladım. ne ağırlamak ama...
gelen komşunun 18 aylık kızı vardı.
oğlumun ağzından emziği almaya çalıştı, silikon ucu yatak odasında bulmuş ağzına almış gelmiş.
vurmaya çalıştı mutfağa gittiğimde bişey yapıcak diye aklım çıktı.
hey allahım dedim ya kadın da rahat rahat 7 tane çay içti.

Öncelikten ben yorum yaptınız diye sitem etmedimdi,randevulastiniz diyeydi o,ben her ne kaa davet edilmesemde bakacaktim,laptopumu filan haxir ettimdi telden goremem die,bebegi emzirirken kacirmisim.. bizde masallah demeyi biliyoz yani..

benim o dediğin şekilde de ağrmıyor, direkt üstine bastırınca da ağrımıyor.ama senin doğumdan sonra bakanin olmadi kendini yordun ya, ondan diye düşünüyorum senin.ağrını,arkadaşıma da kaynanası bakmaya die geldi is yaptırdı, onun da öyle ağrıyor du dikis yeri,hala da aciyormus,kizi alti aylik, şimdilerde daha iyimmiş...sen de atlatacaksın inşllah..

Ama rana nın resmini ben taa ne zaman istemişim senden..ama ama...

benim de tek korkum yıkamaktı.2 kere annem yıkadı ben su döktüm tabi bizimki çığlık çığlığa.3. de ben yıkadım annem su döktü minik oğlum ağlamadı hiç.bi de hamileyken dinlettiğim şarkıları söleyince susuyo dinliyo küçük sıpacık:))))

Benim kizim kucagimda uyumayi sevmiyor dun aksam uyutmak istedim gozler fal tasi gibi yatagina yatirdim 5dak tepindi:) sonra uyudu tek ihtiyaci emzigi ve benim kafasini oksamam

maasAllah dilini isir :) bebekler kirkindan sonra kolaylasir bizimki azitti resmen.ilk baslarda benim oglumda cok kolaydi son gunlerde saatlerce ayakta gezdiriyorum oturunca,tikirtiya uyaniyo yada uyuyo yatagina koyuyorum 2 dk sonra gozler faltasi gibi uyumuyoda geri agliyo kafayi yicem :)))

banada oluyo bazen serin gibi geliyo, bize serin gelince onlarda usuyomus gibi saniyoruz ama suphelendigin zaman ensesinden yada ayaklarindan kontrol edebilirsin.

sallama konusunda bilmiyorum burdakiler mi abartiyor, turkiyede bu konu onemsenmiyor mu(ki hic sanmiyorum) cozemedim,bu konuda cok farkli cunku. burda hastanede heryerde kocaman afis afis ¨SALLAMAK ZARAR VERMEK¨ , hastanede hemsire kontrole geldiginde oglum esimin kucagindaydi hafif hafif pispislama tarzinda salliyodu hemsire hemen mudahale etti sallama hic sallama zararli diye, e benim ablam turkiyede onunda cocuklari var orda herkes salliyo, bende cok salladim yegenlerimi yastikta bide :) napcami sastim yani.sonuc olarak sizler salliyorsunuz korkmama gerek yok o zaman.

senin oglunun 40 i cikti mi belki gorursun o zaman.

merve
cok gecmis olsun ins duzelir iyi sonuclarini aliriz.

ya ben bi türlü anlam veremedim tıkalı mı burnu.gazını çıkarmak için omzuma aldığımda hırıltılar geliyor damlasını verdiğimde de oluyor aynı şey ama uyurken bişey yok.bi de memede tıkanıo bazen yine hırıltı geliyo ama anlamadım yaaa((

maşallah dertsiz bitmedi misafirin, ne çok gelen oluyo ya:)
bebeklede ağırladın ya daha bişe demem, helal olsun sana
ben senin yanında 1/4 kadınım

çok hızlı sallamak zarar verir tabi, o kadar firma sallanan beşikler yapıyo, zararlı olsa yapmazlar heralde, ama tabi hafif hafif:)

40 pazar günü, hiç umut etmiyom, hayal kırıklığı olmasın:)

Son düzenleme:
canım bebek için geliyorlar şimdide. birçok kişi kırkımız çıksın diye bekliyor.askeri personel hep eşli geliyor yandım ben yandım.40tan sonra sıraya girerler.

canım bebek için geliyorlar şimdide. birçok kişi kırkımız çıksın diye bekliyor.askeri personel hep eşli geliyor yandım ben yandım.40tan sonra sıraya girerler.

bizim okuldakilerde gelmek istiyolar, haftaya mevlüd yapıcam herkesi çağırıcam, gelmek isteyen buyursun gelsin:)
ayrı ayrı ağırlamaktansa:) ama bizimkilerde eşli gelme durumu yok tabi..
Allah kolaylık versin canım..

Mezos hasta ettin beni şu umutsuz kelleyi daha yapma aaaa
Sen devamlı evhamlı bir hamilelik yaşadın.gecen gündüzün birbirine girdi.herseye stres yaptın doğuma sondaya kadar hatta komşunun bebeğini kaybedince hayata küstün .
E doguma zırıl zırıl kendini heba ederek başında bir orduyla girdin
O ordu bebek gık dese başında.vırıklandı.
Bu çocuk daha sakinleşemedi.
İlk üç ay böyle işte.hatta üçüncü ay sonuna herşey hattı sayılır değişmiş olacak.
9 ay canını acıttı dengeni bozdu sabrettin(ben demedim mi içinde kalsa daha iyi diye )
1.5 ay daha dayan.kuaför için acele etmişsin.
Pamuk bebek yok yani kimsenin bebeği durmaz öyle sen hemen üzme kendini.

Hani diyorum ya karnim acıyor(dikişim değil)
Bilen Biri geçecek dese bile yetecek bana.
Emin ol sendeki durum geçecek.

benim oğlan uyudu, bu halini gören sabaha kadar uyanmaz zanneder, ama en iyi ihtimalle 2 saat sora Show başlar
ben eşime veriyorum, 2 dk bakıyo, aşkım emmek istiyo diyo
hayırrr diyorum yeni emdi
5 dk sora aşkım annesini istiyo diyo
alıyorum
yastığını almış salona doğru:)
hayırrr beni yalnız bırakma
hadi geri

memlekette olsam bu kadar gelen olmaz valla.
mevlüte çağırınca bidaha gelen olmaz mı canım?
bizim hastaneye gelen çok oldu ama evede gelicez dediler giderken.
hem çiçeklerle geldiler eve gelmeseler keşke.
yeni aldığım kırmızı rujumu bitirdim geliyoruz dedikçe bir elimde ayna bir elimde ruj...
kv kudurdu.

geçicekkk
ablam bağlattı ordan biliyom:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…