canım moralini bozmıym ama ben öyle yapmıyodum zaten, hemşireler söylediği, eşimde ısrarla hatırlattığı halde
ben şurda bi kaç gündür 2 sinide emzirmeye başladım
bi tanesini emziriyodum sonuna kadar, bu arada uyurdu zaten
bi yerde de okumuştum göğüsler tamamen boşalmalıymış
bize dr şurup gibi bişe verdi
biz o sırada gece uyumamasından bahsetmiştik, hemen arkasından reflü olayı konuşuldu, o an anlamadım hangisi için verdi
eve gelince netten baktım gaz içinmiş
günde 3 defa veriliyo, bu sabah 4. yü verdim.
acaba ondanmı uyudu bilmiyorumki
bu gece belli olur artık
hastanede başka bi aile ile karşılaşmıştık kızları 5,5 aylıkmış
yeni geçmiş gaz problemi, çok gazlı bi bebekmiş
bütün duyduğumuz şeyleri denedik, sadece masajın faydasını gördük demişti
masajda yapılmıyoki bas bas bağırırken
böle uyurken filanmı yapılıcak, hem uyanık olup hem keyifli olduğu an mı war bu bebelerin
Bebekleri ağlayan kızlar belki 40 ından sonra geçer ha ne dersiniz belki de geçer...ben umutluyum bekliyorum.....
ben zeytinyağıyla saat yönünde masaj yapıyorum karnına.. bacaklarını çekmek uzatmakta çok işe yarıyor birde çok biraz çörek otu kaynatıp içiriyorum 5-5 çay kaşığı ama tabi her bebekte farklılık gösterşiyor....
sevgili nisan anneleri ben 29 martta doğum yaptım.dün itabari ile kırkımız çıktı.ben bir sihirli değnek bekliyorum her şey güzel olacak kızımın gazı biticek uykusu düzene girecek diye:) ama bugün aynı hala gaz devam ediyor.uyku desen bölük pörçük..ne zaman düzene girerler acaba..minik sivilcelerde hala duruyo..oysaki ne kadar umutluydum kızkından sonra herşeyin değişeceğine:)
bu sesle şarkı söyleyerek uyuttummuuu bayılttımmıııı
ama sustu
kırkından sonra 2. ayını, ondan sora 3. ayını, ondan sora 6. ayını bekliyoruz. olmadı yaşını.
moral bozmak yok:)
kızlar ben günde 2 büyük kupa humana çayı içiyorum.
içmediğim günler gaz sancısından kıvranıyor oğlum.
ilaç vermektense humana içmeye razıyım ben.
Benimki kirkindan sonra daha dogrusu ellisinden sonra sapitti. sanirim ikinci ucuncu ayini gormeye yuregim dayanmayacak :)
çok güldüm yaaa:)))) allah bebişinin de senin de iyiliğini versin :)))) ben de benim kuzuyu emzirdim gazını çıkardım yatağına bıraktım susuyo şu an gözleri aralık ama uyuyo mu karar veremedim.gözlerime inanamıyorum gidip gidip odasının kapısından bakıp duruyorum :)))))
Bugün 42. Gun.. 2.ayı iple çekiyorum
Kızlar hem iyi haber hem kötü haber komik bebeklerin en yüksek gazının olduğu donem ikinci ayıymis daha sonra azalarak bitiyormuş
O yüzden 50 günlük, olanlar rahatlasın en kötüsü bu ama daha 1 aylık olanlar ağlasın daha iyi günlerinizbeni seviyorsunuz biliyorum
Ben bir de milupa tavsiye ediyorum ben ikisini iciyorum militanın icerigi daha farklı icinde kimyan anason var
Be. Kahvaltıda va yemekten sonra onu iciyorum öğlen de humana
sevgili nisan anneleri ben 29 martta doğum yaptım.dün itabari ile kırkımız çıktı.ben bir sihirli değnek bekliyorum her şey güzel olacak kızımın gazı biticek uykusu düzene girecek diye:) ama bugün aynı hala gaz devam ediyor.uyku desen bölük pörçük..ne zaman düzene girerler acaba..minik sivilcelerde hala duruyo..oysaki ne kadar umutluydum kızkından sonra herşeyin değişeceğine:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?