milıpa stil tea onu da içiyorum canım. bi de rezenede içiyorum.Kızlar hem iyi haber hem kötü haber komik bebeklerin en yüksek gazının olduğu donem ikinci ayıymis daha sonra azalarak bitiyormuş
O yüzden 50 günlük, olanlar rahatlasın en kötüsü bu ama daha 1 aylık olanlar ağlasın daha iyi günlerinizbeni seviyorsunuz biliyorum
Ben bir de milupa tavsiye ediyorum ben ikisini iciyorum militanın icerigi daha farklı icinde kimyan anason var
Be. Kahvaltıda va yemekten sonra onu iciyorum öğlen de humana
emzirenler için olanı canım. rengi dediğin gibi koyu kırmızı hatta pembe gibi. bence kendini zorla içmeye çalış tatlım. faydasını göreceksin emin ol.humana nın hangi çayını içiyorsun. emzirenler için olanı var. rengi koyu kırmızı. yoksa bir de kimyonlusu var.
ben de kırmızı olanından akldım. ama tadını beğenmediğim için çok imiyom.
faydası oluyor mu?
bizde 41deyiz aynı ipi çekiyoruzBugün 42. Gun.. 2.ayı iple çekiyorum
bende öğlen rezene çayı.akşamları humana içiyorum bulgur pilavı çok süt yapıyo öneririm yediğim günler gögüslerim hep dolu..Kızlar hem iyi haber hem kötü haber komik bebeklerin en yüksek gazının olduğu donem ikinci ayıymis daha sonra azalarak bitiyormuş
O yüzden 50 günlük, olanlar rahatlasın en kötüsü bu ama daha 1 aylık olanlar ağlasın daha iyi günlerinizbeni seviyorsunuz biliyorum
ağlamaya başladım gazın zirvesindeyiz
Ben bir de milupa tavsiye ediyorum ben ikisini iciyorum militanın icerigi daha farklı icinde kimyan anason var
6.haftadayız biz yaaaaewet 6. haftada pik yaparmış, bende okumuştum
bide anason uyku yapmıyomu kız
ben rezene ve humana içiyorum
promalt da içtim ilk 20 gün, hem enerji veriyomuş o. ama humana ve rezene daha ucuz:)
bende 28 martta doğum (,sezeryan) yaptım.aynı döneme denk gelmişiz.sorunlarımız hemen hep aynı.bebeğin isilik gibi sivilceleri varsa takma kafana. benim kinde de var. süt yarıyor,bebek kilo almaya başladı demek miş.bir ayda 1 kilo aldı benim ki şimididen.
Allah korusun canım inşaallah herşey normale döner.Aleyküm Selam arkadaşım..
Benim bebeğim içinde eşimi aradılar.. Tsh değeri 6.4 çıkmıştı.. Hemen hastaneye götürün dediler.. Bizde Çapa ya gittik tekrar kan werdik.. Bu defa iyice yükselmişti 9.5 ti aynı seninki gibi.. 2 hafta sonra tekrar çağırdılar tekrar kan werdik.. 7.0 a düşmüştü çok şükür.. 7.0 da yüksek aslında ama ilk aylarda bebeğin tsh değeri yükselip inebiliyomuş yada tam tersi.. Ama bizimkisi düşmüş Allahıma çok şükür.. Eğer iyice yükselseydi ilaç tedawisine başlicaz dedi dr.. Şimd haftaya tekrar gidip kan wericez 4ün altına inmesi gerekiyomuş.. İnşallah seninkide düşer cnm.. Bende çok üzüldüm mahvoldum test sonucunu alana kadar.. Hele ilk yaptırdığımda iyice yükseldiğini görünce :2: Sen neden 1 ay bekliosunki git hemen bi dewlet hastanesine yada özel hastaneye.. Ben kan werip ertes gün sonucu alıorum.. Korkma inş seninkide düşerr.. Yoksa Allah korusun çok ciddi zararı warmışş hem fiziksel hem zihinsel gerilik gibi..
humana gaza iyi geliyorsa ben humana içimini arttırayım=)kızlar ben günde 2 büyük kupa humana çayı içiyorum.
içmediğim günler gaz sancısından kıvranıyor oğlum.
ilaç vermektense humana içmeye razıyım ben.
Yaaaaa şaka yapıyor olmalısınKızlar hem iyi haber hem kötü haber komik bebeklerin en yüksek gazının olduğu donem ikinci ayıymis daha sonra azalarak bitiyormuş
aynen ya ne deseler inanıyorum.her biri farklı bir şey diyor ne yapacağımı şaşırdımgeçen emzirme odasında 2 ayrı kişi dedilerki bizimkiler bebekken usluydu, şimdi kudurdular. tersi oluyomuş. uyumuyo benimki diince sora uslu olur dediler. lohusayım ya ne deseler kanıyom:)
gaza iyi geliyor canım hem de anne sütünüde arttırıyor. benim oğluma iyi geldi herkeste aynı etkiyi eder mi bilmiyorum ama.Allah korusun canım inşaallah herşey normale döner.
humana gaza iyi geliyorsa ben humana içimini arttırayım=)
Yaaaaa şaka yapıyor olmalısın
aynen ya ne deseler inanıyorum.her biri farklı bir şey diyor ne yapacağımı şaşırdım
KiZlar biz geldik
Bir iyi birde kotu haberim var
İyiden başlayacağım çünkü kotuyle uzun zaman basbasayiz.
Kalça usg temiz sorunsuz.
Kotu haberse
Zehra'ya tabanlik verildi.orta seviyede düz taban10 yasına gelince ameliyat olacakmış papatyam (
Cok üzüldüm ben cok ağladım.
abisi de cok ileri seviyede o seneye olacaktı ama inanmak istemiyordum.
Öyle iste
KiZlar biz geldik
Kotu haberse
Zehra'ya tabanlik verildi.orta seviyede düz taban10 yasına gelince ameliyat olacakmış papatyam (
Öyle iste
KiZlar biz geldik
Kotu haberse
Öyle iste
KiZlar biz geldik
Kotu haberse
Öyle iste
kızlar ben günde 2 büyük kupa humana çayı içiyorum.
içmediğim günler gaz sancısından kıvranıyor oğlum.
ilaç vermektense humana içmeye razıyım ben.
slm arkadaşlar hamileliğimizin ilk günlerinden beri takip ediyorum hergün forumu ancak yazamayanlardanım ........................ ve uyumuş olursunuz
aklıma geldikçe yazmak isterim umarım sıkmamışımdır ukalalık olarak görmemişsinizdir
zira benim ilk gebeliğimde birilerinden bunları duymaya çok ihtiyacım vardı diye sizlere yazmak istedim
SADECE SABIRR
kalçanın temiz olmasına sevindim..KiZlar biz geldik
Kotu haberse
Öyle iste
kızlar ,anne sütünden bebeğe geçip de gaz yapan ve yapmayan yiyecek ve içecekler konusunda tecrübeli arkadaşlar var mı aramızda?
merak ediyorum .mesela kayısı-incir komposto gaz yapar mı,yeşil çay yapar mı.
soğan,bakliyat türünün yaptığını biliyoruz.
inanın hiç ince düşünmüyorum. yemek yaprken ve yerken canımın istediğini veya bulduğumu yiyorum.
siz ne yapıyorsunuz?[/
bende ilk 2 hafta salatalık tan peynire kadar hiçbir şey yememiştim gaz korkusuyla.tecrübeli anneler şunu söledi gaz olacak korkusuyla yersen yapar ve abartma fazla bebek de alışmalı bağırsaklarının gelişmesi için..ve vitaminli şeyler yemezsen sütünün kalitesi düşer diye..bilmiyorum doğru mudur ama ben de artık yoğurt ayran soğan (ki ben de gaz yapar) az da olsa yiyorum içiyorum sadece bakliyata yanaşmıyorum onun dışında her şeyi yiyorum değişen de bişey olmadı daha fazla gazlı omadı bizimki
merhaba güzel anneler;
hiç dinlenmeden geçen bir haftasonundan sonra bir de pazartesi sendromu yaşıyorumçok işim var ama çalışasım yok.
biz de ilk alışverişlerimizi yaptık bu arada; chicco I-feel ana kucağı indirimdeydi e-bebekte ondan aldık; bir de istabulda olanlar belki bilir mothercare in outlet mağazası var kozyatağında; oradan 7 li body setini 13 tl ye aldık; fiyatlardan pek anlamam ama bana ucuz geldi sanki.
cuma günü kontrolüm var; asm de nuri ceydeli ye devam ediyorum; oğlumu da o doğurtmuştu. istanbulda olan arkadaşlar hangi hastanelere gidiyorsunuz? bir de sezeryan ne kadar bilen varmı?
ewet 6. haftada pik yaparmış, bende okumuştum
bide anason uyku yapmıyomu kız
ben rezene ve humana içiyorum
promalt da içtim ilk 20 gün, hem enerji veriyomuş o. ama humana ve rezene daha ucuz:)
voltajcım geçmiş olsun, minicik kuzunun ameliyat olacağını düşünmek zor ama tek sağlık problemi bu olsun Allah beterinden saklasın.
kızlar benim oğlan çok az süt içmeye başladı. uykudan uyanıyo 5dk emiyo uyuyup kalıyo tekrar. ne kadar içtiğini test etmek için biberonla verdim. tahmin ettiğim gibi eskisi kadar içmiyo. doğru dürüst emecek olsa bu seferde gaz ve kaka sancısı bırakmıyo peşini iki çekiyo bi zırlıyo. çok üzülüyorum o halini gördükçe keyifle lıkır lıkır içemedi bi türlü sütü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?