2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
milıpa stil tea onu da içiyorum canım. bi de rezenede içiyorum.

emzirenler için olanı canım. rengi dediğin gibi koyu kırmızı hatta pembe gibi. bence kendini zorla içmeye çalış tatlım. faydasını göreceksin emin ol.

yeşil çay içen var mı aranızda.ben çok severek içiyorum.demliklen içiyom hatta.
ama şimdi internette araştırdım. emzirenlere önerilmiyormuş. bebekte huzursuzluk ve ishal yapıyormuş.
aynen dedii gibi de oldu.
ben bugün de içtim yeşil çay. o yüzden bugün emzirmemeyi düşnüyorum. mama ve buzluktaki sütü versem iyi olacak.

Bugün 42. Gun.. 2.ayı iple çekiyorum
bizde 41deyiz aynı ipi çekiyoruz

bende öğlen rezene çayı.akşamları humana içiyorum bulgur pilavı çok süt yapıyo öneririm yediğim günler gögüslerim hep dolu..

ewet 6. haftada pik yaparmış, bende okumuştum

bide anason uyku yapmıyomu kız
ben rezene ve humana içiyorum
promalt da içtim ilk 20 gün, hem enerji veriyomuş o. ama humana ve rezene daha ucuz:)
6.haftadayız biz yaaaa

ben sadece anne sütü veriyorum benim 2690gr doğdu 1 ayllıkken 3260 dı az ged ibana ama doktor normal dedi.2.ayda bakıcam mama takviyesi yapayım mı diye soracağım.sen mama veriyomusun.bende sezeryan oldum bu arada..seni takipteyim artık

Allah korusun canım inşaallah herşey normale döner.
kızlar ben günde 2 büyük kupa humana çayı içiyorum.
içmediğim günler gaz sancısından kıvranıyor oğlum.
ilaç vermektense humana içmeye razıyım ben.
humana gaza iyi geliyorsa ben humana içimini arttırayım=)
Yaaaaa şaka yapıyor olmalısın
geçen emzirme odasında 2 ayrı kişi dedilerki bizimkiler bebekken usluydu, şimdi kudurdular. tersi oluyomuş. uyumuyo benimki diince sora uslu olur dediler. lohusayım ya ne deseler kanıyom:)
aynen ya ne deseler inanıyorum.her biri farklı bir şey diyor ne yapacağımı şaşırdım

gaza iyi geliyor canım hem de anne sütünüde arttırıyor. benim oğluma iyi geldi herkeste aynı etkiyi eder mi bilmiyorum ama.

KiZlar biz geldik
Bir iyi birde kotu haberim var
İyiden başlayacağım çünkü kotuyle uzun zaman basbasayiz.

Kalça usg temiz sorunsuz.

Kotu haberse
Zehra'ya tabanlik verildi.orta seviyede düz taban 10 yasına gelince ameliyat olacakmış papatyam(
Cok üzüldüm ben cok ağladım.
abisi de cok ileri seviyede o seneye olacaktı ama inanmak istemiyordum.
Öyle iste

Geçmiş olsun canımm...umarım ameliyata gerek kalmaz,geçiverir...kızına şifalar...

geçmiş olsun canım

voltaj geçmiş olsun
bak nette ne war:

İstanbul Üniversitesi (İÜ) Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Ortopedi ve Travmatoloji Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Tahir Ögüt, bir çocuğun düz taban olup olmadığının 7-8 yaş civarında belli olduğunu, erken yaşlarda düz tabanlıkla ilgili teşhisin konulamayacağını söyledi.

devamıda war. ameliyata kadar yapılıcak bişe yokmuymuş?

Allah bebeklerine şifa sana da sabır versin.insanın çocuğunun canının acımasından çok anneninki acıyormuş,doğum yapınca anladım.Allah başka dert vermesin inşaallah,bir önce atlatırsınız ve inşaallah her şey düzelir
Bu arada benim bebeğimin tabanlarına bakmadılar.ne zaman bakılıyor?

Son düzenleme:
voltajcım geçmiş olsun, minicik kuzunun ameliyat olacağını düşünmek zor ama tek sağlık problemi bu olsun Allah beterinden saklasın.

kızlar benim oğlan çok az süt içmeye başladı. uykudan uyanıyo 5dk emiyo uyuyup kalıyo tekrar. ne kadar içtiğini test etmek için biberonla verdim. tahmin ettiğim gibi eskisi kadar içmiyo. doğru dürüst emecek olsa bu seferde gaz ve kaka sancısı bırakmıyo peşini iki çekiyo bi zırlıyo. çok üzülüyorum o halini gördükçe keyifle lıkır lıkır içemedi bi türlü sütü.

kızlar ben günde 2 büyük kupa humana çayı içiyorum.
içmediğim günler gaz sancısından kıvranıyor oğlum.
ilaç vermektense humana içmeye razıyım ben.

kızlar ben de hipp in emziren anneler için çayından kullanıyorum gerçekten çok süt yapıyo ben içtiğim gün göğüslerim çatlıcak gibi şişio o yüzden gün aşırı içiyorum öğleden sonra bi de kahvaltıda ve akşamları çay niyetine tohum olan rezene içiyorum oğluş 15 günde 900 gr almıştı bile:))))

Umurlarıma umut kattın .. Sagolasin. :) ins saglikla gecer

kalçanın temiz olmasına sevindim..

Kötüye gelince inşallah tabanlikla ağlatır ameliyata gerek kalmaz. Hem bak küçükken hep oyle derler kardesim icinde bebekken ameliyat dediler sonra hiçbirşeye gerek kalmadı .ins zehram da Atlatacak

Son düzenleme:

nuri bey ile ilgili düşüncelerinden biraz bahsedebilir misin ? 2. kez dr un sanırım...16. haftada cinsiyetini söyledi ama yanılma payı olur mu? doğum sezeryan mı normal miydi?bilgilerini paylaşırsan sevinirim...

Cok sagolun kiZlar .
Hepinizi alintiladim yazdım çizdim attı

Neyse mecalim yok
Simdi söyle oluyor,2 çeşit düz taban var
biri otururken ayağı çukur olup yere basınca duzelen.
Biri de hem otururken hemde yere basınca düz olan.adlarida vardı ama unuttum.bizim ki ikincisi.

Oğlanın ki gecen yıl baltalimani kemik hastanesinden onay almıştı on yasından evvel narkoz alamayacağı için gecici tabanlik bot falan verdiler.on yasını bekliyoruz onunki cok ileri İncik kemigi yere değecek kadar.Beden derslerinde oturuyor Cogunca cok kosamiyor.zaten bilgilendirmistik öğretmeni.

Zehra'nın sol ayak biraz daha baskın.abisiyle ayakları aynı zaten.kucuk ya o yüzden sadece orta seviye dedi.

ailede vardır dedi
Dedim ki surunesice kv var su güne kadar bir halta yaramadı genetik zararı dokunuyor artık Allah'ın cezasının ayağı bacağı bile çap .ayni benim ayaklarım diye kubariyor embesil.

İste oğlumu yedi yasından önce belli olmaz diye yollamislardi belki yollamasalardi oda bu kadr ileri olmayacaktı.ameliyatsiz da geçmesi imkansız zaten 3 yıldır oğlumda hiçbir gelişme yok çünkü.

Boyle iste.

Son düzenleme:
ewet 6. haftada pik yaparmış, bende okumuştum

bide anason uyku yapmıyomu kız
ben rezene ve humana içiyorum
promalt da içtim ilk 20 gün, hem enerji veriyomuş o. ama humana ve rezene daha ucuz:)

promaltın faydasını belli bariz gördün mü??
semizotu bende acaip işe yarıyor.salatasını yapıp yediğim günlerde sütüm taşıyor denemenizi tavsiye ederim

canım benim kız da 5 dk emip uyuyor ya da ağlıyor eskisi gibi yarım saat emmiyor ama açlıktan hüngür fışkırık da ağlamıyor. bu ay 1,5 kilo almış die dert etmiom inş sorun yoktur

voltajım canım benim üzülme rabbim ne eylerse güzel eyler.. rabbim yavrucaklarına şifa versin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…