2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
voltaj canım geçmiş olsun. rabbim dermanı olmayan dert vermesin inşallah. çaresi var en azından ameliyat için çok küçük kuzucuklar ama ameliyatla iyileşecekler bi de böyle düşün canım benim.

Güzel haberlerim var dualara devam ama artık ayaz oğlan degil prensim adin SELiM
İsim annesi yüksek Voltaj.burada okuduğum her çareyi söyledim egomegoya
Özellikle isim konusu aklımıza takıldı yüksek Voltaj da dün bana keske adı selim olsaydı diyİnce hemen
Söyledim cok sevdiler ismi , cok ısındı icimiz , bugün kulağına okudu babası ismini ezanla beraber ve bugün güzel haberlerimiz var
Sonda bağlıyı artık idrarını kendi yapabiliyormus oksijeni kapatmış doktor kendi solunum yapabiliyormuş simdi tekrar bakacaklarının beyinde sinyal var mı diye.doktorlar fişi çekmeyi teklif ediyorlarlardi su an durum bu cok sukur dualarımıza devam gözünüzü seveyim can bulacak oğluş dualarımızda
Voltajimin dediği gibi aklı Selim kalbi Selim ömrü uzun Selim olsun Rabbim onu korusun

Ayyy cok sevindimm insallah iyilesecek kuzumuz Rabbim kimseyi darda koymasin acil sifalar versin Selim oglumuza.
Canim faceteki grup aktif mi eger aktifse bende katilmak isterim ozelden nasil katilabilecegimi yazar misin?

Okurken tüylerim diken diken oldu.. Dualarımız kabul oluyor inşallah..

Ben temizlendim artık.. Bir Yasin de ben okudum Selim icin..

Su an cok mutluyum.. Rabbim herkesin evladını bagislasin.. Egomegom kucağına alsın tez vakitte bizim gibi gazından kakasindan yakınsın burda.. Allahım sen cok büyüksün.. Cok duygusalim su an ..

çok şükür, nası sevindim, Allah daha ii günlerini görmeyi, duymayı nasip etsin inşallah..

cok sevindim cok, Allah kimseyi evladiyla imtihan etmesin, daha da guzel haberler alririz insallah Selimden...

ben sadece anne sütü veriyorum benim 2690gr doğdu 1 ayllıkken 3260 dı az ged ibana ama doktor normal dedi.2.ayda bakıcam mama takviyesi yapayım mı diye soracağım.sen mama veriyomusun.bende sezeryan oldum bu arada..seni takipteyim artık[/QUOTE]

benim oğlan 2850 gram doğdu.2 hafta önce 4 kilo geliyordu.mamayı her zaman vermiyom.gece biraz fazla uyyayım,bebek hemen uyanmasın diye haftada 2-3 gce yatmadan önce veriyorum. onun dışında hep anne sütü veriyom. zayıflatır diye bizi.

gözlerim yaşardı.ay güzel allahım.inşallah daha iyi olcak selim bebeğimiz. rabbim onu ailesine bağışlasın.amin

Canım benim ya hiç haberim yoktu.Allah şifa versin Selimimize.Adıyla uzun ömürler versin Allah.Allah en yakın zamanda kucağına sağlıklı bir şekilde almayı nasip etsin.Çok üzüldüm ya

çok sevindim elimden bişey gelmemesi yasine katılamamak üzmüştü beni.adıyla uzun sağlıklı ömürler yaşasın selimcik

Allah'a binlerce kez şükürler olsun kuzum benim çok daha iyi olacak inşallah

kızlar pek giremediğimden geçmişide okuyamıyorum çok birikiyor kim ne halde bilemiyorum
alıntıda gördüm voltajım çok geçmiş olsun üzülme canım nolur küçükken halledeceksiniz iyi olacak kuzuların ayakları inşallah benim abimde dümdüz ayakları zamanında annemler gerekli özeni göstermemişler şimdi ne sıkıntılar çekiyor ayağının altına çakıl gelse canı yanıyor istediği ayakkabıyı giyemiyor zorluğunu ondan biliyorum çok şükürki sen ilgili bir annesin yavrularn bu derttende kurtulacak

kızlar nolur bana bir akıl verin kızım çok hasta oldu fena halde öksürüyor burnu akıyor doktora gittik ilaç verdi ama kuzum düzelmiyor ne yapacağımı bilemiyorum yarın tekrar gideceğiz voltaj senin kuzuda grip olmuştu ne yaptın nasıl geçti bana birşey söyle şu isim konusunda da bende kızıma ismi ile seslenemiyorum içimden gelmiyor ismi kızıma uygun değilmiş gibi bir his var hep içimde neden böyle anlamadım hatta babası anneannesi kızıma ismi ile seslenince çok rahatsız oluyorum

Voltajımm cok gecmis olsun yavrulstina da sana da..

Selim bebeğe çok sevindim çok..biliyordum ben,hissediyordum. daha da güzel haberlerini alıcaz...

Mert senle doğum tarihlerimiz aynı, mezos la da..dikkat ettim de bebeklrrdeki sıkıntımız da aynı..

çok şükür selim bebekten güzel haberler gelmiş...voltaj geçmiş olsun canım rabbim yardımcınız olsun...

Belkide bazilariniz bunu sorduguma sasiracak ama icim rahat degil ve uyuyuyamiyorum!! Kizim 2gundur cok uyuyor bugun belki toplam 2-3 saat uyaniktki ve simdide saat 18.00 araliksiz uyuyor ama ben uyuyamiyorum mamasini icmeye bile uyanmadi daha endise ediorum acaba bi rahatsizligimi var biraz daha bekleyip uyandirip mamasini icirecem..tamam uyusun ama bukadari beni korkutuyo..normalmi bu kafam karisik

Voltaj cok cok gecmis olsun rabbim sifa versin insallah!!

Selim bebege ayri sevindim cok sukur iyi haberler varmis!! Yeni ismi ona saglik sihhat getirsin insallah tez zamanda kendine gelsin!!

hepimiz mama verme diyen çok bilmişlere kılız demi?

bir telefon konuşmasından alıntıdır:

chosynin eşi : dr a gittik işte, baya kilo almış, mamayı kesin dedi
chosynin kv: mama verin rahatlar çocuk

chosy : yorum yok!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…