kızlar mart annesiyim ve kolik kız annesiyim :))) her akşam saat 6da başlayıp kaçta biteceği belli olmayan ağlamalar...
ne yapsak susmuyordu.
saç kurutmalar,buzuki orhan kolik müziği dinletmeler hep anlık çözüm. onları kapat yine başlar...
3 gün önce özel doktora gittim.
meğer yanlış besliyormuşum. 3saatte bir emzirmek gerekiyormuş.
yoksa midesindeki eski süt ile yeni süt karışıp sabun etkisi yapıyormuş.
o günden beri rahat kızım. gündüz hiç uyumayan kızım emip uyuyor.
akşamları uyandığında yine o ağlamaları yapacak gibi oluyor o zaman da ağzına emziği veriyorum susuyor.
emziğe alıştırın derimbüyük kurtarıcı
Çook sevindim minik kuzuya.. Egomegonun yazdıklarını ağlamaktan okuyamamıştım.. Rabbim onu ismi gibi güzel yavrusuna tez zamanda kavuştursun inşallah.Güzel haberlerim var dualara devam ama artık ayaz oğlan degil prensim adin SELiM
İsim annesi yüksek Voltaj.burada okuduğum her çareyi söyledim egomegoya
Özellikle isim konusu aklımıza takıldı yüksek Voltaj da dün bana keske adı selim olsaydı diyİnce hemen
Söyledim cok sevdiler ismi , cok ısındı icimiz , bugün kulağına okudu babası ismini ezanla beraber ve bugün güzel haberlerimiz var
Sonda bağlıyı artık idrarını kendi yapabiliyormus oksijeni kapatmış doktor kendi solunum yapabiliyormuş simdi tekrar bakacaklarının beyinde sinyal var mı diye.doktorlar fişi çekmeyi teklif ediyorlarlardi su an durum bu cok sukur dualarımıza devam gözünüzü seveyim can bulacak oğluş dualarımızda
Voltajimin dediği gibi aklı Selim kalbi Selim ömrü uzun Selim olsun Rabbim onu korusun
kızlar mart annesiyim ve kolik kız annesiyim :))) her akşam saat 6da başlayıp kaçta biteceği belli olmayan ağlamalar...
ne yapsak susmuyordu.
saç kurutmalar,buzuki orhan kolik müziği dinletmeler hep anlık çözüm. onları kapat yine başlar...
3 gün önce özel doktora gittim.
meğer yanlış besliyormuşum. 3saatte bir emzirmek gerekiyormuş.
yoksa midesindeki eski süt ile yeni süt karışıp sabun etkisi yapıyormuş.
o günden beri rahat kızım. gündüz hiç uyumayan kızım emip uyuyor.
akşamları uyandığında yine o ağlamaları yapacak gibi oluyor o zaman da ağzına emziği veriyorum susuyor.
emziğe alıştırın derimbüyük kurtarıcı
Güzel haberlerim var dualara devam ama artık ayaz oğlan degil prensim adin SELiM
İsim annesi yüksek Voltaj.burada okuduğum her çareyi söyledim egomegoya
Özellikle isim konusu aklımıza takıldı yüksek Voltaj da dün bana keske adı selim olsaydı diyİnce hemen
Söyledim cok sevdiler ismi , cok ısındı icimiz , bugün kulağına okudu babası ismini ezanla beraber ve bugün güzel haberlerimiz var
Sonda bağlıyı artık idrarını kendi yapabiliyormus oksijeni kapatmış doktor kendi solunum yapabiliyormuş simdi tekrar bakacaklarının beyinde sinyal var mı diye.doktorlar fişi çekmeyi teklif ediyorlarlardi su an durum bu cok sukur dualarımıza devam gözünüzü seveyim can bulacak oğluş dualarımızda
Voltajimin dediği gibi aklı Selim kalbi Selim ömrü uzun Selim olsun Rabbim onu korusun
promaltın faydasını belli bariz gördün mü??
semizotu bende acaip işe yarıyor.salatasını yapıp yediğim günlerde sütüm taşıyor denemenizi tavsiye ederim
Aman limonlu parfe yavrunu Allah korumuş canım bazen benim bebek de boğulur gibi oluyo öksürüyo çok tırsıyorum
kızım dün gece 11 de uyandı 3 e kadar uyumadı ya delirmek üzereydim en sonunda bağırdım ne istiyorsun diye( sabrım kalmıyor kolik bir bebeğim var galiba bağırdıktan sonra pişmanlık duyuyorum ben iyi bir anne değilim çok mutsuzum (( kızım da mutsuz (
Mezoşum nolcek bizim halimiz
kızlar, beni de dahil edin gruba. "kolikli bebek annesi ol emi" diye bir beddua yok çünkü düşmanımın başına vermesin allahım. her gece 10-sabah 5 arası kolumda oğlum, offhh offffhhh. gündüz sıpa uyurken uyuyunca gün heba oluyor, insanlıktan çıktım.allahım sen kurtar
Günaydın kızlar,
Selim bebeğimizden gelen güzel haberlere o kadar çok sevindim ki anlatamam, aklım hep onlardaydı.
Egomegocum Rabbim inşallah acil şifalar verecek yavruna, sen de buraya gelip anlatacaksın bize, şöyle susmadı, böyle doymadı vs. diye :)
Kızlar size geçen gün başımıza gelen bişeyi anlatacağım. Anneannem ve ben evdeydik, günde 2 kere mama veriyorum ben, sabah emzirmiştim mama verme zamanıydı tam. Sırtüstü yatırdım tam vermeye başlayacaktım ki, bizim kız kusmaya başladı ama sırtüstü olduğu için bir anda kusmuğu geri kaçtı. Nefes alamadı, kendini taş gibi kastı, mosmor oldu. Bu arada burnundan da kusmuklar çıkmaya başladı.
Hemen sırtüstü çevirdim, arkasına vurmaya başladım, kendine gelmiş mi diye geri çeviriyorum bakıyorum aynı hala mosmor. O panikle ağzına parmağımı soktum çünkü dilini damağına yapıştırmış açmıyodu, burnunu sıkıp bıraktım falan en sonda da ayaklarından tutup ters çevirdim, salladım kendine geldi.
Ben bazen sırtüstü bırakıp mutfağa falan gidiyordum, sakın diyim, hepiniz çok dikkat edin, saniyelik bişey çünkü yanında olmasaydık Allah göstermesin çok kötü şeyler olabilirdi. Anneannemin eli ayağı tutmuyordu, şok oldu kadıncağız. Sen ne kadar soğukkanlıydın öyle diyor. Allah tarafından güç geliyor insana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?