2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
kızlar mart annesiyim ve kolik kız annesiyim :))) her akşam saat 6da başlayıp kaçta biteceği belli olmayan ağlamalar...
ne yapsak susmuyordu.
saç kurutmalar,buzuki orhan kolik müziği dinletmeler hep anlık çözüm. onları kapat yine başlar...
3 gün önce özel doktora gittim.
meğer yanlış besliyormuşum. 3saatte bir emzirmek gerekiyormuş.
yoksa midesindeki eski süt ile yeni süt karışıp sabun etkisi yapıyormuş.
o günden beri rahat kızım. gündüz hiç uyumayan kızım emip uyuyor.
akşamları uyandığında yine o ağlamaları yapacak gibi oluyor o zaman da ağzına emziği veriyorum susuyor.
emziğe alıştırın derim büyük kurtarıcı

Merhaba herkese
Dun kizimizi ilk aylik kontrole goturduk. Meger aglamalarinin surekli ikinmalarinin nedeni asiri makat darligiymis. Hic aklima gelmezdi.. Merhem verdi. Ptesi tekrar kontrol edicek. Olmazsa cerrahi mudahele gerekirmis. İnsallah gerek kalmaz merak edenlere linki yolluyorum. Benzer sikayeti olanlara yardimci olur belki.. Sindirim Sistemi - ANAL STENOZ (MAKAT DARLII) (ANAL DARLIK) - Bebek Hastanesi

aransa bile 3 saat bekleyecekmiyiz canım
ben de her ağladığında emziriyorum ve sık sık kusuyor.bir de öyle deneyeyim bakalım.inşallah işe yar zombi gibiyim kaç gündür

Çook sevindim minik kuzuya.. Egomegonun yazdıklarını ağlamaktan okuyamamıştım.. Rabbim onu ismi gibi güzel yavrusuna tez zamanda kavuştursun inşallah.

Ben kızımı 3 saatten daha sık aralıklarla beslemek zorunda kalıyorum.. Her ağladığında meme verenlerdenim yani :S bu yanlış mıymış yani.. Sabun etkisi ne ki?

Günaydın kızlar,

Selim bebeğimizden gelen güzel haberlere o kadar çok sevindim ki anlatamam, aklım hep onlardaydı.
Egomegocum Rabbim inşallah acil şifalar verecek yavruna, sen de buraya gelip anlatacaksın bize, şöyle susmadı, böyle doymadı vs. diye :)

Kızlar size geçen gün başımıza gelen bişeyi anlatacağım. Anneannem ve ben evdeydik, günde 2 kere mama veriyorum ben, sabah emzirmiştim mama verme zamanıydı tam. Sırtüstü yatırdım tam vermeye başlayacaktım ki, bizim kız kusmaya başladı ama sırtüstü olduğu için bir anda kusmuğu geri kaçtı. Nefes alamadı, kendini taş gibi kastı, mosmor oldu. Bu arada burnundan da kusmuklar çıkmaya başladı.

Hemen sırtüstü çevirdim, arkasına vurmaya başladım, kendine gelmiş mi diye geri çeviriyorum bakıyorum aynı hala mosmor. O panikle ağzına parmağımı soktum çünkü dilini damağına yapıştırmış açmıyodu, burnunu sıkıp bıraktım falan en sonda da ayaklarından tutup ters çevirdim, salladım kendine geldi.

Ben bazen sırtüstü bırakıp mutfağa falan gidiyordum, sakın diyim, hepiniz çok dikkat edin, saniyelik bişey çünkü yanında olmasaydık Allah göstermesin çok kötü şeyler olabilirdi. Anneannemin eli ayağı tutmuyordu, şok oldu kadıncağız. Sen ne kadar soğukkanlıydın öyle diyor. Allah tarafından güç geliyor insana.

çok şükür...o kadar sevindim ki. Selim'imiz adıyla yaşasın büyük büyük adam olsun neler atlatıyo yavrum güçlü bebek maşallah ona. isim konusu benim de hep aklımdaydı özellikle buraya da yazmıştım ya büyük birine sordum direk ismini değiştirsinler dedi diye. çok da güzel isim bulmuş isim teyzesi. dualara devam daha büyük umutla..

Aman limonlu parfe yavrunu Allah korumuş canım bazen benim bebek de boğulur gibi oluyo öksürüyo çok tırsıyorum

kızım dün gece 11 de uyandı 3 e kadar uyumadı ya delirmek üzereydim en sonunda bağırdım ne istiyorsun diye ( sabrım kalmıyor kolik bir bebeğim var galiba bağırdıktan sonra pişmanlık duyuyorum ben iyi bir anne değilim çok mutsuzum (( kızım da mutsuz (

promaltın faydasını belli bariz gördün mü??
semizotu bende acaip işe yarıyor.salatasını yapıp yediğim günlerde sütüm taşıyor denemenizi tavsiye ederim

bilmiyorumki, doğumdan itibaren sütüm gelsin diye biçok şey kullandım, hangisi iyi geldi ayıramıyorum, ama aynı zamanda enerji veriyomuş promalt..

limonlu parfe çok geçmiş olsun, benim en korktuğum şeylerden biri, ben gelende yan yatırıyorum zaten, ben yanındaysam ve emzireli bi süre geçtiyse sırt üstü..

lena yalnız değilsin canım, bende üzülüyorum ama, bütün gece ayakta, kucağında çocuk ellerim kollarım tutmuyo, bi taraftan ağlıyorum, göğüslerimin acısı bi yanda.. bugün misafirim gelicek. geceden beri ayaktayız. şimdi emzirdim koydum yanıma, hayret bakınıyo, ne yatak topladım, ne etrafı, bırak üstüme bişey giyebilsem..

Canım bende benzer duyguları yaşıyorum ama umutsuzluğa düşmememiz lazım kızıma yetmediğimi çok şanssız olduğunu düşünüyorum ağladığında çare bulaşığımda kendimi çok yetersiz hissediyorum kızım emzik kullanmıyor vaktinde kendi ağrılarımdan ilgilenip alıştırmadım diye kendimi suçluyorum sütüm yetmiyor yine kendimi suçluyorum ama hergün biraz daha değişiyor ilişkimiz daha iyi olmak için çabalıyorum dün anladımki annelik pat diye olan ilahi birşey değil en azından kısmen ama büyük çoğunlukla öğrenilen birşey

chosy cim böyle benim gibi olanları okudukça moral oluyo üzülücek halimize seviniyorum yalnız değilim diye :)

Mezoşum nolcek bizim halimiz

Ah bir bilsem.. Yüzümün gözümün sekli değişti uykusuzluktan bitik durumdayım. 2 saat uyusa 5 saat kucakta ikinip mikinacak.. O iki saatte de ben uyuyamiyorum evi toparlamaktan. Çünkü bu kudururken elime ne gelse dağıtıyorum düzgün koyacak zaman tanimiyo çığlıklarına deli oluyorum konu komşudan utanıyorum. Diyecekler kadın bir cocuğa bakamiyo gece gündüz agliyo ya

Şimdi yine uyudu kucakta yerine koyacak cesaretim yok.. Sabah 8 de ayaklandık ve bir yudum su bile icemedim daha. Ac ve uykusuzum..

Âmin hepimizi ...benimde kollarım aciyo.. Bir de ayakta yürütmeyi seviyo oturumda yaygarayı kopariyo

egomegoya ve selim bebeğe çoooook sevindim Allah ım yardımcıları olsun. bu isim olayına bende katılıyorum değiştirdiklerine çok sevindim. inşallah artık herşey hızla iyiye gider..

ay Allah korumuş canım... en korktuğum şey bir anda kötü şeyler olması... Allah bir daha yaşatmasın. hiçbirimize yaşatmasın daha doğrusu...

Canım aynı seyi birkaç kez bende yasadım artık sabaha doğru bende ağlama krizine giriyorum. Hatta annemlerden sonraki ilk gece onu sarstım kucağımda derdin ne neden bağırıyorsun diye.. Esim uyanıp aldı elimden sonra da bu yaptığıma ağladım..oyle anlar oluyor ki duvara firlatasim geliyo sussun diye o derece .. Geceçek inşallah..yardimeden birileri olsa bu derece olmazdık..tecrübe yok elime ilk kez bebek almisim ve sebepsiz yere çığlıklar atiyo..

Mezo cum aynen canım! aynılarını yaşıyorum tahammül sınırlarım zorlanıyor çünkü birinin eline verip kaçasım hatta daha kötü şeyler geliyor aklıma mesela dün gece sarsa sarsa salladım ayağımda hırsımdan sussun diye Allah'ım sen bizi koru lütfen bir an önce geçsin iyi olalım biz ve bebeklerimiz...

bende "ne gördün şu hayatta da durumundan memnun deilsin" diye kızıyorum. bakkal bilmez,oyuncak bilmez, sokak bilmez..
bizimkide hep ayakta olucak, oturduğunu anlıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…