2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

Biz ayni evdede kalmadik ama neolduysa oldu..bebek konusunda ben nedersem tersini soyluyor o yuzdende sogudum niyeyse..birde en sinir oldugum sey ben birseye yapma diyorsam yapmasi uyuyan cocugu uyandirmasi mesela veya emzigini saklamasi veya bu cocuk sicagi sever diyip battaniyeye bastirmasi bukez huysuzlaniyo ve ben cileden cikiyorum

Yigidi oldur hakkini yeme demisler benimkide bana bisey yaptirmaz allah icin iyi davranir ama konu kizim olunca ikimizde tuhaflasiyoruz..galiba bende kiskaniyorum;(

Allah korumus bebegini ben okurke bile tuhaf oldum peki geceleri nasil yatiriyorsun?? Ben sirt ustu yatiriyorum ama kizim kafasini cevirebiliyor..rabbim meleklerimizi korusun..

Yigidi oldur hakkini yeme demisler benimkide bana bisey yaptirmaz allah icin iyi davranir ama konu kizim olunca ikimizde tuhaflasiyoruz..galiba bende kiskaniyorum;(

be kıskanmıyorum da, tersine sadece bana bağımlı bi çocuğum olmasını istemiyorum, ananesini, babaannesini, teyzelerini bilsin, kalabalık ailede mutlu büyüsün isterim, ama karşımda dikilmesi yokmu, ne yapabilcen? oyun bilse al oynat, emcek belli:)

Kizlar biliyorum elinizde degil ama bebeginizi sarsmayin dun doktorum programinda izledim bebeklerde cok kolay beyin travmasina yol aciyormus..hatta mumkun oldugunca sallamayin diyordu!! Gececek bu gunler birkac haftaya insallah bol bol tadini cikaracaksiniz!!

büyük geçmi,ş olsun arkadaşım. aman,bu benim de en çok korktuğum şey.allah korusun.ben geceleri bile temkinli uyuyorum. sürekli bakıp takip ediyorum.

yeni biraz kendime geldim sabahı sabah ettik
en sonunda yoruldu uyudu şükür... limonluparfe geçmiş olsun.. kızlar kv ilk çocuklarda kafayı yiyorlar bizde çok kavga ettik o yüzden kucağımdan çekip almalar annem annem diye dolanmalar sütün yetmiyor diye mama almalar pat diye odama dalmalar sussturuyum ver diye biraz tepki göstermeseydim daha fazlasını yapacaktı bu süreçte eşim hastalandı aramızda kalmaktan ama bu defa bir kere bile elini süremedi görümcemle yaptım herşeyi hepsi aynı çok ender vardır burnunu sokmayan.. bu defa da oğlumu küçüğü bana layık görmemiş kızına diyorki senin çocuğun olmasını çok isterdim ömerin diyor tam öldürmelik... adı üstünnde kv.....

biliyorum zaten o kadar da değil:) ama ben hafif hafif sallıyorum, hoşuna gidiyo

Sağolun kızlar, ben de hep yan yatırıyorum hatta kafası sivri olacak diye endişe ediyordum, mama vermek için düz yatırdığım anda oldu. Çok anlık bişey, chosycim ben de emzireli 2 buçuk saat olmuştu, yine de kustu ve hareket fln da ettirmedik ki midesi bulanmış olsun. Buna da güvenmemek lazım yani. Hepimiz çok dikkatli olalım kızlar..

bende "ne gördün şu hayatta da durumundan memnun deilsin" diye kızıyorum. bakkal bilmez,oyuncak bilmez, sokak bilmez..
bizimkide hep ayakta olucak, oturduğunu anlıyo

He bı de o var.. Parka gitmek icin ağlayacak, oyuncak icin

İnşallah su süreci atlatirsak sag salim :))

Evet bende en cok uyurken uyandırmasından ve kundaklamasından bıkmıştım. Cocuk elini kolunu kıpırdatmak istiyo gazını falan ancak gerine gerine çıkartıyor. Yok sımsıkı sariyo cocuk bas bas bağırıyor.. Açıp wc ye giriyom donuyom baktım yine kundaklamis..

Ben oyle desem birdaha evime gelmezler :)
Kız dün burda okudum ya bu muhabbeti demek yapasim varmış icimde kalmış. Rüyamda kv ile cocuğu arada çekişiyoruz en son o benim git basımdan diyorum sonra sok oluyorum nasıl dedim diye :)) bilinçaltımdan korksun kv :) çizgimden çıkarırsa beni fena :)

Yine güldüm :)) ben bir iki kez denk geldim cocuğu oyle sert mincikladi ki ağladı yavrum nasıl kıyıyorsun dedim o da alışacak bana diyo. Manyak demek istedim de diyemedim. Sanki bir yasında bu cocuk. Kollamam lazım ondan..

Parfe kız hamisken seni görünce ağzım sulaniyordu.. Şimdi canım cekmiyo hic.. Acaba uykusuzluktan mı

Ah maslow ahhh :)) o hiyerarşiyi bu günleri bilerek mı hazırladın :)

Son düzenleme:
Allah korumus bebegini ben okurke bile tuhaf oldum peki geceleri nasil yatiriyorsun?? Ben sirt ustu yatiriyorum ama kizim kafasini cevirebiliyor..rabbim meleklerimizi korusun..

Geceleri de hep yan yatırıyorum canım ama uyandığında kendini sırtüstü yapmış oluyor, bu olaydan sonra hık dese uyanıyorum artık, kendimi yataktan nasıl attığımı bilmiyorum. Allah hepsini korusun inşallah.

kabus geri döndü allahım gene baştan başşladık ağlamaya...sanırım kafayı yiyecem biri ağlayınca öbürüde çullanıyor üstüme çişi bitmiyor acıkması bitmiyo küçükle ilgilenmeyim diye
deliricem..........

mezo sana katılıyorum emzik konusunda kesinlikle... çok rahatlık... birde uyuturken kundak ama sıkı olmayacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…