Bizde bebekten once iyiydik. Belki de hic aynı evde bir ay kalmadığımızdan :) şimdi kaldık ve artık onu sevmiyorum
Ya Tuna aynı gidiyorlar hakkaten. Uyuyor kucağımda göğsümde yerine koy 5 dk sonra virakliyosaatlerdir aynı döngü .. Ağlama krizi meme ver gaz sancısı tam geçiyor acıkıyor meme gaz arada kusmalar
ben dedim o benim çocuğum diye o da bişey demiyorum senin tabi dedi
aslında ii biri benimki, çokda saf, öle çok bilmiş kvlerden değil ama bazı böle huyları war.
o tel. konuşmasında eşim en sonunda dr " obez olur mama verirseniz" dedi . inanmıştır. bende eşime şaşırdım:) nası uydurdu hemen diye:) bırak ben bunu unuturum, yarın öbür gün lafı geçerse yoo demedi de derim:))
aynen, çocuk ağlıyo, aç bu diyo, emziriyorum, hala aç diyo, susturamıyor ya. halbuki çocuk mide fesadı geçiricek. bide çocuk ağlarken önümde durup almaya çalışması yok mu, ayağımın altında. zaten lohusayım, atarlıyım, bi popo savurcam, görcek
Günaydın kızlar,
Selim bebeğimizden gelen güzel haberlere o kadar çok sevindim ki anlatamam, aklım hep onlardaydı.
Egomegocum Rabbim inşallah acil şifalar verecek yavruna, sen de buraya gelip anlatacaksın bize, şöyle susmadı, böyle doymadı vs. diye :)
Kızlar size geçen gün başımıza gelen bişeyi anlatacağım. Anneannem ve ben evdeydik, günde 2 kere mama veriyorum ben, sabah emzirmiştim mama verme zamanıydı tam. Sırtüstü yatırdım tam vermeye başlayacaktım ki, bizim kız kusmaya başladı ama sırtüstü olduğu için bir anda kusmuğu geri kaçtı. Nefes alamadı, kendini taş gibi kastı, mosmor oldu. Bu arada burnundan da kusmuklar çıkmaya başladı.
Hemen sırtüstü çevirdim, arkasına vurmaya başladım, kendine gelmiş mi diye geri çeviriyorum bakıyorum aynı hala mosmor. O panikle ağzına parmağımı soktum çünkü dilini damağına yapıştırmış açmıyodu, burnunu sıkıp bıraktım falan en sonda da ayaklarından tutup ters çevirdim, salladım kendine geldi.
Ben bazen sırtüstü bırakıp mutfağa falan gidiyordum, sakın diyim, hepiniz çok dikkat edin, saniyelik bişey çünkü yanında olmasaydık Allah göstermesin çok kötü şeyler olabilirdi. Anneannemin eli ayağı tutmuyordu, şok oldu kadıncağız. Sen ne kadar soğukkanlıydın öyle diyor. Allah tarafından güç geliyor insana.
Yigidi oldur hakkini yeme demisler benimkide bana bisey yaptirmaz allah icin iyi davranir ama konu kizim olunca ikimizde tuhaflasiyoruz..galiba bende kiskaniyorum;(
büyük geçmi,ş olsun arkadaşım. aman,bu benim de en çok korktuğum şey.allah korusun.ben geceleri bile temkinli uyuyorum. sürekli bakıp takip ediyorum.Günaydın kızlar,
Selim bebeğimizden gelen güzel haberlere o kadar çok sevindim ki anlatamam, aklım hep onlardaydı.
Egomegocum Rabbim inşallah acil şifalar verecek yavruna, sen de buraya gelip anlatacaksın bize, şöyle susmadı, böyle doymadı vs. diye :)
Kızlar size geçen gün başımıza gelen bişeyi anlatacağım. Anneannem ve ben evdeydik, günde 2 kere mama veriyorum ben, sabah emzirmiştim mama verme zamanıydı tam. Sırtüstü yatırdım tam vermeye başlayacaktım ki, bizim kız kusmaya başladı ama sırtüstü olduğu için bir anda kusmuğu geri kaçtı. Nefes alamadı, kendini taş gibi kastı, mosmor oldu. Bu arada burnundan da kusmuklar çıkmaya başladı.
Hemen sırtüstü çevirdim, arkasına vurmaya başladım, kendine gelmiş mi diye geri çeviriyorum bakıyorum aynı hala mosmor. O panikle ağzına parmağımı soktum çünkü dilini damağına yapıştırmış açmıyodu, burnunu sıkıp bıraktım falan en sonda da ayaklarından tutup ters çevirdim, salladım kendine geldi.
Ben bazen sırtüstü bırakıp mutfağa falan gidiyordum, sakın diyim, hepiniz çok dikkat edin, saniyelik bişey çünkü yanında olmasaydık Allah göstermesin çok kötü şeyler olabilirdi. Anneannemin eli ayağı tutmuyordu, şok oldu kadıncağız. Sen ne kadar soğukkanlıydın öyle diyor. Allah tarafından güç geliyor insana.
Kizlar biliyorum elinizde degil ama bebeginizi sarsmayin dun doktorum programinda izledim bebeklerde cok kolay beyin travmasina yol aciyormus..hatta mumkun oldugunca sallamayin diyordu!! Gececek bu gunler birkac haftaya insallah bol bol tadini cikaracaksiniz!!
Aman limonlu parfe yavrunu Allah korumuş canım bazen benim bebek de boğulur gibi oluyo öksürüyo çok tırsıyorum
kızım dün gece 11 de uyandı 3 e kadar uyumadı ya delirmek üzereydim en sonunda bağırdım ne istiyorsun diye( sabrım kalmıyor kolik bir bebeğim var galiba bağırdıktan sonra pişmanlık duyuyorum ben iyi bir anne değilim çok mutsuzum (( kızım da mutsuz (
limonlu parfe çok geçmiş olsun, benim en korktuğum şeylerden biri, ben gelende yan yatırıyorum zaten, ben yanındaysam ve emzireli bi süre geçtiyse sırt üstü..
lena yalnız değilsin canım, bende üzülüyorum ama, bütün gece ayakta, kucağında çocuk ellerim kollarım tutmuyo, bi taraftan ağlıyorum, göğüslerimin acısı bi yanda.. bugün misafirim gelicek. geceden beri ayaktayız. şimdi emzirdim koydum yanıma, hayret bakınıyo, ne yatak topladım, ne etrafı, bırak üstüme bişey giyebilsem..
bende "ne gördün şu hayatta da durumundan memnun deilsin" diye kızıyorum. bakkal bilmez,oyuncak bilmez, sokak bilmez..
bizimkide hep ayakta olucak, oturduğunu anlıyo
Mezo cum aynen canım! aynılarını yaşıyorum tahammül sınırlarım zorlanıyor çünkü birinin eline verip kaçasım hatta daha kötü şeyler geliyor aklıma mesela dün gece sarsa sarsa salladım ayağımda hırsımdan sussun diye Allah'ım sen bizi koru lütfen bir an önce geçsin iyi olalım biz ve bebeklerimiz...
Biz ayni evdede kalmadik ama neolduysa oldu..bebek konusunda ben nedersem tersini soyluyor o yuzdende sogudum niyeyse..birde en sinir oldugum sey ben birseye yapma diyorsam yapmasi uyuyan cocugu uyandirmasi mesela veya emzigini saklamasi veya bu cocuk sicagi sever diyip battaniyeye bastirmasi bukez huysuzlaniyo ve ben cileden cikiyorum
Kız dün burda okudum ya bu muhabbeti demek yapasim varmış icimde kalmış. Rüyamda kv ile cocuğu arada çekişiyoruz en son o benim git basımdan diyorum sonra sok oluyorum nasıl dedim diye :)) bilinçaltımdan korksun kv :) çizgimden çıkarırsa beni fena :)Ben oyle desem birdaha evime gelmezler :)
be kıskanmıyorum da, tersine sadece bana bağımlı bi çocuğum olmasını istemiyorum, ananesini, babaannesini, teyzelerini bilsin, kalabalık ailede mutlu büyüsün isterim, ama karşımda dikilmesi yokmu, ne yapabilcen? oyun bilse al oynat, emcek belli:)
Ben oyle desem birdaha evime gelmezler :)
Allah korumus bebegini ben okurke bile tuhaf oldumpeki geceleri nasil yatiriyorsun?? Ben sirt ustu yatiriyorum ama kizim kafasini cevirebiliyor..rabbim meleklerimizi korusun..
Parfe kız hamisken seni görünce ağzım sulaniyordu.. Şimdi canım cekmiyo hic.. Acaba uykusuzluktan mı
Ah maslow ahhh :)) o hiyerarşiyi bu günleri bilerek mı hazırladın :)
Ne elektrik ne telefon bence çağın buluşu EMZİK :) susturucu niyetine..
biliyorum zaten o kadar da değil:) ama ben hafif hafif sallıyorum, hoşuna gidiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?