2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
Emzik = İkinci anne

Alıştıramayanlara çok üzülüyorum valla

mezo sana katılıyorum emzik konusunda kesinlikle... çok rahatlık... birde uyuturken kundak ama sıkı olmayacak

Valla kızlar eskiden karşıydım ben vermem dıyordum damak yapısını bozar falan.. Allahım bu sesi baska türlü kesmek mümkün olmayınca zorla tiktim resmen ağzına..

Bazen almıyor ne caba harcıyorum alsın, alışsın diye.. Cok guzel tak sussun :))))

1 yemek kaşığı rezene
1 yemek kaşığı ıhlamur
1 yemek kaşığı uısırgan
1 çay kaşığı anason
1 çay kaşığı kimyon bu tariften 2 fincan çıkıyor kaynamış sıcak suyu bu bitkilerin üzerine ilave ediyorsunuz 2 fincan kadar kaynamış sıcak su ilave edin 2-3 dk dinlendikten sonra günde 3 kere tüketebilirsiniz

ben bu tarifi tv den almıştım uyguluyorum bu hem bebeğin gazını gideriyor hemde sütün kalitesini arttırıyor bebeğinizle mutlu sağlıklı ömürler dilerim :) ....................................
bu tarifi sitede buldum süt arttırıcı ararken

Egomego tatlım, inşallah çok yakında Selim bebeğin daha da güzel haberlerini alırız.Allah nazarlardan saklasın yavrumuzu anneciğine bağışlasın inşallah.

canım çok geçmiş olsun okurken şok oldum;iyi ki yanındaymışsın.
ben de genellikle yan yastığı ile yada yüz üstü yatırıyorum ama bazen sırtüstü bırakıyorum bırakmam artık
Allah yavrularımızı korusun inşallah

İsirgan hariç digerleri evde var hemen deneyeceğim cok azaldı sutum.. Uykusuzluk ve beslenememekten.. Bırakmıyor ki iki lokmayı rahat yiyeyim. Sonra o ac agliyo ben ac ağlıyorum

valla mezoş bende karşıydım emziğe ama şunu anladım bebeği biz yönlendiremiyoruz daha çok o bizi yönlendirio. susmayınca emziğe de kucağa da sallamaya da mecbur alışıyor

valla mezoş bende karşıydım emziğe ama şunu anladım bebeği biz yönlendiremiyoruz daha çok o bizi yönlendirio. susmayınca emziğe de kucağa da sallamaya da mecbur alışıyor

Aynen oyle oluyo :))

Esim bugün bunu göndermiş yandık biz diye :)))

Tamam baba sakin ol!

Bayıldım bacaksiza.. Sakin ol baba :))

Selam herkese
Egomego iyi haberler gelmesine cok sevindim Selim bebek adıyla yaşasın inşallah daha da iyi olacak
Limonlparfe geçmiş olsun
Voltaj geçmiş olsun
Bizimki yine kivraniyor öptüm herkesiii

bebeci canım ne güzel haberler vermişsin bize allah razı olsun senden de.
selim bebeğimize rabbim tez zamanda şifa versin annesine babasına bağışlasın.

kızlar biz 23 günlük olduk. benim gibiyken kanamanız nasıldı?
adet olmak için erken mi? benim adetmişim gibi kanamam oluyor.
oğlum kucağımda susmuyor ped doldu taştı süzülecek wcye gidemiyorum
çok şükür gözlerini kapadıda banyoya attım kendimi.

biz de bugün 24 günlük olduk ama benim bir haftadır neredeyse yok gibi ben de bu normal mi diye şüpheleniyorum

ama canım ya olsa bir dert olmasa bir dert herşeyde vesvese yapıyoruz.

valla öyle mesela dün gündüz bebeğim 3saat uyanmadı acaba bişey mioldu diye endişelendim gece uyumadı bişey mi var diye yine endişelendim..benim normal doğum oldu kendimle ilgili bi endişem de acaba eski hayatıma dönecekmiyim diye eskisi gibi olmuyo hiçbişey diyenler oldu da((

40'ımız bir çıksın görücez bakalım ne değişmiş hayatımızda

canım çok geçmş olsun benim kızımda gazını çıkarmk için çok ıkınıyor ve mutlaka kusuyor hemde fışkırıyor o derece.belki senin bebişte de öyle bişey olmuştur dikkat et ben geceleri kusarsa diye yanımda yatırıyorum yatağından göremem diye.allahım meleklerimizi korusun

limonlu parfe canım vitaminin msjını okuyunca geri döndüm şimdi okudum çok geçmiş olsun canım. allah hiçbirimize yaşatmasın. iyiki yanındaymışsın tatlım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…