Emzik = İkinci anne
Alıştıramayanlara çok üzülüyorum valla
mezo sana katılıyorum emzik konusunda kesinlikle... çok rahatlık... birde uyuturken kundak ama sıkı olmayacak
Emzik = İkinci anne
Alıştıramayanlara çok üzülüyorum valla
1 yemek kaşığı rezene
1 yemek kaşığı ıhlamur
1 yemek kaşığı uısırgan
1 çay kaşığı anason
1 çay kaşığı kimyon bu tariften 2 fincan çıkıyor kaynamış sıcak suyu bu bitkilerin üzerine ilave ediyorsunuz 2 fincan kadar kaynamış sıcak su ilave edin 2-3 dk dinlendikten sonra günde 3 kere tüketebilirsiniz
ben bu tarifi tv den almıştım uyguluyorum bu hem bebeğin gazını gideriyor hemde sütün kalitesini arttırıyor bebeğinizle mutlu sağlıklı ömürler dilerim :) ....................................
bu tarifi sitede buldum süt arttırıcı ararken
Bana çok üzülün olurmu her verdiğimde öğürüyo
valla mezoş bende karşıydım emziğe ama şunu anladım bebeği biz yönlendiremiyoruz daha çok o bizi yönlendirio. susmayınca emziğe de kucağa da sallamaya da mecbur alışıyor
Aynen oyle oluyo :))
Esim bugün bunu göndermiş yandık biz diye :)))
Tamam baba sakin ol!
Bayıldım bacaksiza.. Sakin ol baba :))
Bana çok üzülün olurmu her verdiğimde öğürüyo
bebeci canım ne güzel haberler vermişsin bize allah razı olsun senden de.
selim bebeğimize rabbim tez zamanda şifa versin annesine babasına bağışlasın.
kızlar biz 23 günlük olduk. benim gibiyken kanamanız nasıldı?
adet olmak için erken mi? benim adetmişim gibi kanamam oluyor.
oğlum kucağımda susmuyor ped doldu taştı süzülecek wcye gidemiyorum
çok şükür gözlerini kapadıda banyoya attım kendimi.
ama canım ya olsa bir dert olmasa bir dert herşeyde vesvese yapıyoruz.biz de bugün 24 günlük olduk ama benim bir haftadır neredeyse yok gibi ben de bu normal mi diye şüpheleniyorum
ama canım ya olsa bir dert olmasa bir dert herşeyde vesvese yapıyoruz.
40'ımız bir çıksın görücez bakalım ne değişmiş hayatımızdavalla öyle mesela dün gündüz bebeğim 3saat uyanmadı acaba bişey mioldu diye endişelendim gece uyumadı bişey mi var diye yine endişelendim..benim normal doğum oldu kendimle ilgili bi endişem de acaba eski hayatıma dönecekmiyim diye eskisi gibi olmuyo hiçbişey diyenler oldu da((
Sağolun kızlar, ben de hep yan yatırıyorum hatta kafası sivri olacak diye endişe ediyordum, mama vermek için düz yatırdığım anda oldu. Çok anlık bişey, chosycim ben de emzireli 2 buçuk saat olmuştu, yine de kustu ve hareket fln da ettirmedik ki midesi bulanmış olsun. Buna da güvenmemek lazım yani. Hepimiz çok dikkatli olalım kızlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?