40'ımız bir çıksın görücez bakalım ne değişmiş hayatımızda
Ayy benimki şafak sayıyo bugün 9 gün kalmış :) Dr daha bekleyin derse 40 günden sonra korkuyorum duvarlara tırmanacak diye gerçi Dr öyle bişi demesede kızım yeter ağlamasıyla :)))
valla kv gittiğinden beri limoniyiz biz.Ayy benimki şafak sayıyo bugün 9 gün kalmış :) Dr daha bekleyin derse 40 günden sonra korkuyorum duvarlara tırmanacak diye gerçi Dr öyle bişi demesede kızım yeter ağlamasıyla :)))
allah kabul etsin canım.teyzelerrrrbiz dün kırk mevlidimizi yaptık,çok yorulduk ama değdi darısı yapmayanların başına olsun
pamukcukla başı dertte olan var mı?karbonatlı suyla temizlememe rağmen dudaklarında var
acaba ilaç mı kullansam :44:
hadi hayırlısı canımbizim kırk çıktı ama dr 6 hafta yasak demişti yani kırkiki gün
ama vakit dolmak üzere kaçış yok;yarın yada pazar günü yeni sezon için açılış vakti olacak
teyzelerrrrbiz dün kırk mevlidimizi yaptık,çok yorulduk ama değdi darısı yapmayanların başına olsun
pamukcukla başı dertte olan var mı?karbonatlı suyla temizlememe rağmen dudaklarında var
acaba ilaç mı kullansam :44:
bizim kırk çıktı ama dr 6 hafta yasak demişti yani kırkiki gün
ama vakit dolmak üzere kaçış yok;yarın yada pazar günü yeni sezon için açılış vakti olacak
Bizimki 4 haftada tamamdır diyoduda korkuttum rahim eski haline dönmediyse falan filan önce Dr kontrolü lazım oda 40 günden sonra gel dedi diye öyle sabrediyo :)) cuma günü kızçemin kontrolü var 38. Gün 40. Gün pazara gelince kendinede randevu alda işten kalmiiim Pazartesi bi daha dedi ama hangi işten kalmiiim diye düşündü acaba :)))
Bizimki 4 haftada tamamdır diyoduda korkuttum rahim eski haline dönmediyse falan filan önce Dr kontrolü lazım oda 40 günden sonra gel dedi diye öyle sabrediyo :)) cuma günü kızçemin kontrolü var 38. Gün 40. Gün pazara gelince kendinede randevu alda işten kalmiiim Pazartesi bi daha dedi ama hangi işten kalmiiim diye düşündü acaba :)))
valla benimki de öyle 1 yıl oldu nerdeyse yeter diyip duruyo bıraktığın gibi bulamayabilirsin dedim de 1 yıldan sonra fark etmez diyo korkuyorum:))))))))
bizim kırk çıktı ama dr 6 hafta yasak demişti yani kırkiki gün
mezom sprey işe yaradı mı?kullandın mı sen?kaç günde etki ediyor?
Ayy benimki şafak sayıyo bugün 9 gün kalmış :) Dr daha bekleyin derse 40 günden sonra korkuyorum duvarlara tırmanacak diye gerçi Dr öyle bişi demesede kızım yeter ağlamasıyla :)))
nerdeyse bir yıl mı!!!! saygılar... 2-3 aydır kankayız şuan ayağımdaki varis çorabı gözüme jartiyer gibi görünüo !!!!
ama ama benim niye iki ay o zaman =) bu arada pamukçuk için bizim eskiler karbonat eritilmiş suya temiz bir tülbent daldırıp emdikten sonra silin derler onu yapamam dersen ki ben yapamam misal kendi meme ucunu sil bi dahaki emmeye temizleme öyle emzir canım.
bir de mevlidini yapmışsın allah kabul etsin ne güzel valla.. özelden yazmaya vakit bulamadım daha. benim ev küçük gelecek çok ondan bir kendi tarafıma bir de eşimin tarafına yapacağım herhalde.
Mezo cum aynen canım! aynılarını yaşıyorum tahammül sınırlarım zorlanıyor çünkü birinin eline verip kaçasım hatta daha kötü şeyler geliyor aklıma mesela dün gece sarsa sarsa salladım ayağımda hırsımdan sussun diye Allah'ım sen bizi koru lütfen bir an önce geçsin iyi olalım biz ve bebeklerimiz...
sizin de böyle yapmanız beni açıkçası mutlu etti çünkü kaç gündür moralim bozuk,bir bebeğe bakamıyorum,tahammülsüzüm,küçücük bebeğin ne günahı var diye kendimi yiyip bititiriyordumCanım aynı seyi birkaç kez bende yasadım artık sabaha doğru bende ağlama krizine giriyorum. Hatta annemlerden sonraki ilk gece onu sarstım kucağımda derdin ne neden bağırıyorsun diye.. Esim uyanıp aldı elimden sonra da bu yaptığıma ağladım..oyle anlar oluyor ki duvara firlatasim geliyo sussun diye o derece .. Geceçek inşallah..yardimeden birileri olsa bu derece olmazdık..tecrübe yok elime ilk kez bebek almisim ve sebepsiz yere çığlıklar atiyo..
bebeğim bu beni çok korkuttu ya dün gece dayanamayıp sarstım ve hızlı da salladım dayanamayarak çünkü 3 gündür uyumadım şimdi korkuyorum.Allah korusun yaaaaaaKizlar biliyorum elinizde degil ama bebeginizi sarsmayin dun doktorum programinda izledim bebeklerde cok kolay beyin travmasina yol aciyormus..hatta mumkun oldugunca sallamayin diyordu!! Gececek bu gunler birkac haftaya insallah bol bol tadini cikaracaksiniz!!
Bana çok üzülün olurmu her verdiğimde öğürüyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?