2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
teyzelerrrr biz dün kırk mevlidimizi yaptık,çok yorulduk ama değdi darısı yapmayanların başına olsun

pamukcukla başı dertte olan var mı?karbonatlı suyla temizlememe rağmen dudaklarında var
acaba ilaç mı kullansam :44:

Ayy benimki şafak sayıyo bugün 9 gün kalmış :) Dr daha bekleyin derse 40 günden sonra korkuyorum duvarlara tırmanacak diye gerçi Dr öyle bişi demesede kızım yeter ağlamasıyla :)))

valla benimki de öyle 1 yıl oldu nerdeyse yeter diyip duruyo bıraktığın gibi bulamayabilirsin dedim de 1 yıldan sonra fark etmez diyo korkuyorum:))))))))

Ayy benimki şafak sayıyo bugün 9 gün kalmış :) Dr daha bekleyin derse 40 günden sonra korkuyorum duvarlara tırmanacak diye gerçi Dr öyle bişi demesede kızım yeter ağlamasıyla :)))
valla kv gittiğinden beri limoniyiz biz.
işe giderken öpmüyor bile.çokta umrumda sanki. kadın ne dediyse artık....
bi de herşeyden elini ayağını çekti hiç yardım etmiyor bana.
yalnız bırakıp gidiyor bizi.bu akşam kaymakamla yemekleri varmış.
ordan gelicekmiş halı saha maçına gidecekmiş 10da. yarında bilmem nereye gitçekmiş.
adam benim sabrımı ölçüyor resmen.
bu gidişle düz duvarada tırmansa umrumda değil. 40a kadar beklicem.

allah kabul etsin canım.
pamukçuk için maden suyumu ne diyorlardı ama emin olamadım tatlım ya.

bizim kırk çıktı ama dr 6 hafta yasak demişti yani kırkiki gün
ama vakit dolmak üzere kaçış yok;yarın yada pazar günü yeni sezon için açılış vakti olacak

ama vakit dolmak üzere kaçış yok;yarın yada pazar günü yeni sezon için açılış vakti olacak

Bizimki 4 haftada tamamdır diyoduda korkuttum rahim eski haline dönmediyse falan filan önce Dr kontrolü lazım oda 40 günden sonra gel dedi diye öyle sabrediyo :)) cuma günü kızçemin kontrolü var 38. Gün 40. Gün pazara gelince kendinede randevu alda işten kalmiiim Pazartesi bi daha dedi ama hangi işten kalmiiim diye düşündü acaba :)))

Kız hiç aklıma getirmediydim şüphelenmedimde ama acaba nasıl dayandıki acep bu kadar yada dayandımı hakikaten demeden de edemedim çenem tutulsun

her iki işi de kastetmiştir bana sorarsan

çok ara verdik şimdi tam merasime döndü bu iş :18:
kısa zamanda normale döneriz umarım

valla benimki de öyle 1 yıl oldu nerdeyse yeter diyip duruyo bıraktığın gibi bulamayabilirsin dedim de 1 yıldan sonra fark etmez diyo korkuyorum:))))))))

nerdeyse bir yıl mı!!!! saygılar... 2-3 aydır kankayız şuan ayağımdaki varis çorabı gözüme jartiyer gibi görünüo !!!!

ama ama benim niye iki ay o zaman =) bu arada pamukçuk için bizim eskiler karbonat eritilmiş suya temiz bir tülbent daldırıp emdikten sonra silin derler onu yapamam dersen ki ben yapamam misal kendi meme ucunu sil bi dahaki emmeye temizleme öyle emzir canım.

bir de mevlidini yapmışsın allah kabul etsin ne güzel valla.. özelden yazmaya vakit bulamadım daha. benim ev küçük gelecek çok ondan bir kendi tarafıma bir de eşimin tarafına yapacağım herhalde.

:)kızlar bizim dün kırkımız çıktı ve eşim daha fazla sabredemedi zaten dediğin gibi şafak sayıyodu ben doktora gitsek kontolümden sonra yapsak desemde dinlemedi ve canım kocamla sonunda kavuştuk birbirimize (anlarsınız ya) :) biraz acıdı ve birazda sabahtan bu yana lekelenmem oldu inşallah bi sorun çıkmaz kontrolümde

hey gidi hey hamileyken topicten bir kahve yapiiim diye ayrıldığımda bile birkaç sf yazılmış olurdu şimdi hiçbirimizin vakti yok. muhtemelen herkes benim gibi net açık bbekle ev işlerinin peşinde iki dk vakit bulursa yaz kaç yapıo

Bana 6 hafta demişti tabi inşallah kontrol ettiği tarihten sonra ki 6 haftayi kastetmemistir :26:
Karbonatli su defalarca yaptim tatlim ama sonuc değişmedi
Bu arada tesekkur ederim, amin inşallah..ben çok kalabalık olmasin diye hafta ici yaptim ve uzak kisileri cagirmadim
Oyle oldugu halde yorgunluk ve stresten gogsume sanci girdi

Vitamin, dertsiz, laterne sağolun kızlar.
Düşünüyorum da mesela altını değiştirdikten sonra bezi atıp, ellerimi yıkamaya gidince de sırtüstü bırakıyordum.
2 dakika bişey olmaz diye, Allah korumuş ya o zaman kusası gelseydi.
Hepiniz çoook dikkat edin kızlar..

sizin de böyle yapmanız beni açıkçası mutlu etti çünkü kaç gündür moralim bozuk,bir bebeğe bakamıyorum,tahammülsüzüm,küçücük bebeğin ne günahı var diye kendimi yiyip bititiriyordum
bebeğim bu beni çok korkuttu ya dün gece dayanamayıp sarstım ve hızlı da salladım dayanamayarak çünkü 3 gündür uyumadım şimdi korkuyorum.Allah korusun yaaaaaa
Bana çok üzülün olurmu her verdiğimde öğürüyo

Benimki canı istemediğinde öğürüyor boğulacak gibi sanki ilk defa ağzına sokuyormuşum gibi bazen de istekle emiyor.ben de anlamadım bu işten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…