2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

dayanamıyorum cigerim yanıyor eşimin ilk defa agladıgını gördüm

Demekki icimizdeki canavar ruyalarda orraya cikiyor:)

Lutfen birdaha yapma bir anlik sinir icin bebegine cok buyuk zarar verebilirsin insallah birsey olmamistir...onlar cok masum ve aglamaktan baska birsey yapamiyorlar..

Sabrina hayran kaldim ben olsam k....tekmeyi basmistim herhalde..cok sert dustumu?? Doktora goturup bi rontgen cektirseydiniz..allah korusun yavrularimizi..

Cok buyuk gecmis olsun insallah kisa surede bebeginle eve donersiniz!! Rabbim sifa versin..cnm nerden anladin oksuruyormuydu??

dua ettim canım senin ve kızın için Rabbim yardımcınız olsun sen sakin ol ama. kuzun sütünden mahrum kalmasın bir de
Sağol cnm Allah razı olsun
Allah yardımcımız olsun cnm
Allah razı olsun

Biz hala sizamadik ağlıyoruz ..

Pericim canım benim cok üzüldüm Allah şifasını versin.. Sabır versin Rabbim sana.. İnşallah son üzüntün olur saglikla çıkarsın ordan.. Bak kendin de toparlanamadin hirpalarsan kendini bebeğin iyi oldugunda sen iyi olmazsın. Onun icin güçlü dur annesi..dualarım seninle canım..

Cok buyuk gecmis olsun insallah kisa surede bebeginle eve donersiniz!! Rabbim sifa versin..cnm nerden anladin oksuruyormuydu??
amin canım sağol evet kızım öksürüyordu hemde senin benim gibi ilk önce ilaç kullandık geçmediği gibi dahada kötüye gitti ciğerlerine indi hastaneye yatırdılar
Sağol cnm Allah razı olsun

Allah yardımcımız olsun cnm

Allah razı olsun
sağol canım amin

sagol canım amin mezom biz hayırlısıyla ne zaman kurtulacagız hastalıklardan kuzum hasta olmasaydıda ben olaydım o daha minicik elinde kocaman serumla ben nasıl dayanayım buna

Ah tatlım benim çok geçmiş olsun; Rabbim tez vakitte kalıcı şifa versin kuzuma dualarimdasiniz tatlım

Günaydın hepinize
Tam 10 ay sonra saçlarımı boyatmak icin yeniden kuafordeyim :)
Boya,Manikür, pedikur, kesim.. Büyük buluşma için büyük hazırlık yapıyorum :)

hayır canım yapmıyorsun. haddimi aşmak istemem ama bence lafa direk annen bebeğimizi düşürdü diye girmeliydin. eşin hiçbir zaman kabul etmiyorsa da direk dan dan kv ye sen cevap ver ben bir kaç haftadır veriyorum cevabını bakalım nereye kadar altta kalacak. bundan sonra benim düsturum ya ikimiz birden sinir olacağız ya benim dediğim olacak. alttan alma ben de almayacağım bundan kelli

canım Allah yardımcınız olsun en kısa zamanda iyileşir kızımız da kucaağına geri döner sen de gazıydı sözüydü anlatırsın. dualarımız sizinle ama sende nasıl yaparsın bilmiyorum ama güçlü olmaya çalış. kızının sana ihtiyacı var hisseder gerginliğini. hem bebeklerimiz sandığımızdan daha güçlüler emiin ol

canım uyardığın için sağol büyükler öyle demişti bana paylaşayım dedim ne kızıma ne kendime kullanmam bir daha

Perilous cnm cok gecmis olsun biliyorum cok zor durumdasin ama guclu ol cnm bebegin eve dondugunde seni saglikli bulmali. Allah acil sifalar versin ins.

canım ben senin kadar sakin davranamazdım patlardım.
gülmesine daha da çok sinir oldum. koskoca kadın ağzına vurasım geldi valla.

canım çok geçmiş olsun. inşallah bir an önce iyileşir kuzun. dualarımız seninle tatlım.

tuna canım dediğin gibi ayakta çok kalıyorum kanamam ondan da artıyor olabilir. bugün daha iyiyim bakalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…