periciiimm,çok üzüldüm canım,çok geçmiş olsun..sana da yavrumuza da dua ettim,edeceğim daha..çok sıkılmamamya bak,sütün kesilir..güzel düşün,iyi olsun herşey..yçok sıkılıyor insan bebeği söz konusu olunca ama atlatacaksınız bunu..ohooo ne hastalıklar atlattık biz oğlumda,hepsi geçti şükür..sizinki de geçecek ,üzülme desem de üzülüyorsun biliyorum,sadece hırpalama kendini..
He bı de o var.. Parka gitmek icin ağlayacak, oyuncak icin
İnşallah su süreci atlatirsak sag salim :))
Evet bende en cok uyurken uyandırmasından ve kundaklamasından bıkmıştım. Cocuk elini kolunu kıpırdatmak istiyo gazını falan ancak gerine gerine çıkartıyor. Yok sımsıkı sariyo cocuk bas bas bağırıyor.. Açıp wc ye giriyom donuyom baktım yine kundaklamis..
Kız dün burda okudum ya bu muhabbeti demek yapasim varmış icimde kalmış. Rüyamda kv ile cocuğu arada çekişiyoruz en son o benim git basımdan diyorum sonra sok oluyorum nasıl dedim diye :)) bilinçaltımdan korksun kv :) çizgimden çıkarırsa beni fena :)
Yine güldüm :)) ben bir iki kez denk geldim cocuğu oyle sert mincikladi ki ağladı yavrum nasıl kıyıyorsun dedim o da alışacak bana diyo. Manyak demek istedim de diyemedim. Sanki bir yasında bu cocuk. Kollamam lazım ondan..
bizim kırk çıktı ama dr 6 hafta yasak demişti yani kırkiki gün
ama vakit dolmak üzere kaçış yok;yarın yada pazar günü yeni sezon için açılış vakti olacak
sizin de böyle yapmanız beni açıkçası mutlu etti çünkü kaç gündür moralim bozuk,bir bebeğe bakamıyorum,tahammülsüzüm,küçücük bebeğin ne günahı var diye kendimi yiyip bititiriyordum
bebeğim bu beni çok korkuttu ya dün gece dayanamayıp sarstım ve hızlı da salladım dayanamayarak çünkü 3 gündür uyumadım şimdi korkuyorum.Allah korusun yaaaaaa
Benimki canı istemediğinde öğürüyor boğulacak gibi sanki ilk defa ağzına sokuyormuşum gibi bazen de istekle emiyor.ben de anlamadım bu işten
yorgunluktan bittimmmm
kızım akşama kadar uyumadı,ağladı, şimdi yatırdım
bi de misafirim vardı
her yerim ağrıyo dayak yemişim gibi
kv deye de sinir oldum
misafirin yanında tutturdu kızımı battaniyeyle sallayalım diye
kadın ikna olmuyo bildiğini okuyo yaa
başladılar misafir gelen kadınla sallamaya
o sırada benim (......) kv battaniyenin bir ucunu elinden kaydırmasın mı
-boşluğu istediğiniz gibi doldurabilirsiniz- !
kızım yere yuvarlandı resmen
kv aptal aptal gülüyo bi de
misafir olmasa ağzıma geleni söyleyecektim
kızımı yerden nasıl aldım bilmiyorum
deli olcam yaaa
bi insan ancak bu kadar sinir bozucu olur
kızlar çok kötüyüm aglamaktan helak oldum kuzumu bugun hastaneye yatırdılar cigerlerinde enfeksiyon varmıs ölüp òlüp diriliyorum kızımın karşisinda kolunda serum agzında oksijen maskesi nolur dualarınızı esirgemeyin
Sağol cnm Allah razı olsundua ettim canım senin ve kızın için Rabbim yardımcınız olsun sen sakin ol ama. kuzun sütünden mahrum kalmasın bir de
Allah yardımcımız olsun cnmkızlar çok kötüyüm aglamaktan helak oldum kuzumu bugun hastaneye yatırdılar cigerlerinde enfeksiyon varmıs ölüp òlüp diriliyorum kızımın karşisinda kolunda serum agzında oksijen maskesi nolur dualarınızı esirgemeyin
Allah razı olsuneşin ilgilenmiyor mu büyüyle..biz paylaştık çocukları resmen,oğlumun tüm bakımı,ödevleri eşime ait..:))
evet ben de o acınacak kadınlardanımmm...ama napiim almadı bir türlü,eskiden karşıydım ama şimdi ebeler bile tavsiye edince vereyim dedim,yok almıyor...
yavaş yavaş kesilir canım..kendini yorarsan artar akıntın..eğer kesilmezse doktora git...
bir de sen emziriyordun demi..sütü olmayan annelerin adet kanaması gelir hemen doğumdan sonra..emzirenleri süt korur o yüzzden adet görmez.beyine mesajı öle veriyor vücudumuz..
karbonat konusunda dikkatli olun..bebeğin ağzına sürüleni bilmem ama göğüsünüzü kesinlikle onla temizlemeyin..uzman uyardı geçenlerde..
valla benimki de şafak saydı,40 geçince gözleri parladı ama ben söndürüverdim gergin bakışımla..ya kızlar nasıl döncez o bölüme..benim şu sıra en son düşüneceğim şey o..
ben de yapıcam önümüzdeki pazar mevlid..şimdiden evi nasıl temizlerim merak ediyorum..:)
bence dee...hele göğüse de hiç sürülmememeliymiş..
inşallah canım hayırlı haber gelir..ben de dua ettim..temizlendik artık dua edebiliriz heralde..
sen iyi durmuşsun,ben ümmünü sıkardım garının..çok kızdım yaa,sanki bana yapılmış gibi..bayaa sakin bir yapır var heralde,ben kolayca susamazdım,silerdim onu..
periciiimm,çok üzüldüm canım,çok geçmiş olsun..sana da yavrumuza da dua ettim,edeceğim daha..çok sıkılmamamya bak,sütün kesilir..güzel düşün,iyi olsun herşey..yçok sıkılıyor insan bebeği söz konusu olunca ama atlatacaksınız bunu..ohooo ne hastalıklar atlattık biz oğlumda,hepsi geçti şükür..sizinki de geçecek ,üzülme desem de üzülüyorsun biliyorum,sadece hırpalama kendini..
Lutfen birdaha yapma bir anlik sinir icin bebegine cok buyuk zarar verebilirsin insallah birsey olmamistir...onlar cok masum ve aglamaktan baska birsey yapamiyorlar..
amin canım sağol evet kızım öksürüyordu hemde senin benim gibi ilk önce ilaç kullandık geçmediği gibi dahada kötüye gitti ciğerlerine indi hastaneye yatırdılarCok buyuk gecmis olsun insallah kisa surede bebeginle eve donersiniz!! Rabbim sifa versin..cnm nerden anladin oksuruyormuydu??
sağol canım aminSağol cnm Allah razı olsun
Allah yardımcımız olsun cnm
Allah razı olsun
Biz hala sizamadik ağlıyoruz ..
Pericim canım benim cok üzüldüm Allah şifasını versin.. Sabır versin Rabbim sana.. İnşallah son üzüntün olur saglikla çıkarsın ordan.. Bak kendin de toparlanamadin hirpalarsan kendini bebeğin iyi oldugunda sen iyi olmazsın. Onun icin güçlü dur annesi..dualarım seninle canım..
Ah tatlım benim çok geçmiş olsun; Rabbim tez vakitte kalıcı şifa versin kuzumakızlar çok kötüyüm aglamaktan helak oldum kuzumu bugun hastaneye yatırdılar cigerlerinde enfeksiyon varmıs ölüp òlüp diriliyorum kızımın karşisinda kolunda serum agzında oksijen maskesi nolur dualarınızı esirgemeyin
bebekten bahsediyorum canım ya
ilk bebeğim
akşam eşime anlatayım dedim
annen battaniyede sallamak istedi diye lafa başladım
"o söylesin, sen o an yap sonra yapma" diye lafı ağzıma tıkadı
ben de devamını getirmedim
ailesine hiç toz kondurmaz bizimki
anlatsam da inanmazdı heralde
abartıyosun derdi herzamanki gibi
daha önceleri de kv nin bi çok hatalı davranışını kabul ettiremedim
hep ben kötü oldum
susmakla iyi mi yapıyorum bilmiyorum
Günaydın hepinize
Tam 10 ay sonra saçlarımı boyatmak icin yeniden kuafordeyim :)
Boya,Manikür, pedikur, kesim.. Büyük buluşma için büyük hazırlık yapıyorum :)
kızlar çok kötüyüm aglamaktan helak oldum kuzumu bugun hastaneye yatırdılar cigerlerinde enfeksiyon varmıs ölüp òlüp diriliyorum kızımın karşisinda kolunda serum agzında oksijen maskesi nolur dualarınızı esirgemeyin
karbonat konusunda dikkatli olun..bebeğin ağzına sürüleni bilmem ama göğüsünüzü kesinlikle onla temizlemeyin..uzman uyardı geçenlerde..
bence dee...hele göğüse de hiç sürülmememeliymiş..
.
Günaydın hepinize
Tam 10 ay sonra saçlarımı boyatmak icin yeniden kuafordeyim :)
Boya,Manikür, pedikur, kesim.. Büyük buluşma için büyük hazırlık yapıyorum :)
canım ben senin kadar sakin davranamazdım patlardım.yorgunluktan bittimmmm
kızım akşama kadar uyumadı,ağladı, şimdi yatırdım
bi de misafirim vardı
her yerim ağrıyo dayak yemişim gibi
kv deye de sinir oldum
misafirin yanında tutturdu kızımı battaniyeyle sallayalım diye
kadın ikna olmuyo bildiğini okuyo yaa
başladılar misafir gelen kadınla sallamaya
o sırada benim (......) kv battaniyenin bir ucunu elinden kaydırmasın mı
-boşluğu istediğiniz gibi doldurabilirsiniz- !
kızım yere yuvarlandı resmen
kv aptal aptal gülüyo bi de
misafir olmasa ağzıma geleni söyleyecektim
kızımı yerden nasıl aldım bilmiyorum
deli olcam yaaa
bi insan ancak bu kadar sinir bozucu olur
canım çok geçmiş olsun. inşallah bir an önce iyileşir kuzun. dualarımız seninle tatlım.kızlar çok kötüyüm aglamaktan helak oldum kuzumu bugun hastaneye yatırdılar cigerlerinde enfeksiyon varmıs ölüp òlüp diriliyorum kızımın karşisinda kolunda serum agzında oksijen maskesi nolur dualarınızı esirgemeyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?