- 15 Ekim 2012
- 4.626
- 1.367
- 198
Pztf,o boşluğu ben "güzel" diye doldurdum :86:
Cok sessiz kalisin misafirde varmış ondan galiba ,simdi "colak misin da tutamadın" diyemezsin.
Birde "pudra şekerine batirilan çileği yiyen sipsezan"a katılıyorum
Esine acı gercegi yani annesinin "bebeği düşüren ve bundan haz alan beceriksiz ve aksi bir ihtiyar" olduğunu cat diye demeliydin.
Kv saydir gitsin.
Hava yagmurlu zaten moralsizim ustlik koca denen kisiyle kavgaliyiz konusma cabalarindan bile nefret ediyorum su an. buyuk oglum acaip huysuz. kucuk sakin ama gazli.
offf cildirmak uzereyim
canım yapabiliyorsan şöyle bağıra çağıra ağla çocukları ürkütebillirsin gerçi ama çok rahatlıyor insan. dün annemin tansiyonlarını zıplattım yazık ama feciii rahatladım ben
Az once yaptim cnm acaip bagirdimm oglusum korktu su an uyuyor ben de vicdan azabimla bas basa oturuyorum
1 yemek kaşığı rezene
1 yemek kaşığı ıhlamur
1 yemek kaşığı uısırgan
1 çay kaşığı anason
1 çay kaşığı kimyon bu tariften 2 fincan çıkıyor kaynamış sıcak suyu bu bitkilerin üzerine ilave ediyorsunuz 2 fincan kadar kaynamış sıcak su ilave edin 2-3 dk dinlendikten sonra günde 3 kere tüketebilirsiniz
ben bu tarifi tv den almıştım uyguluyorum bu hem bebeğin gazını gideriyor hemde sütün kalitesini arttırıyor bebeğinizle mutlu sağlıklı ömürler dilerim :) ....................................
bu tarifi sitede buldum süt arttırıcı ararken
Bana çok üzülün olurmu her verdiğimde öğürüyo
Aynen oyle oluyo :))
Esim bugün bunu göndermiş yandık biz diye :)))
Tamam baba sakin ol!
Bayıldım bacaksiza.. Sakin ol baba :))
bebeci canım ne güzel haberler vermişsin bize allah razı olsun senden de.
selim bebeğimize rabbim tez zamanda şifa versin annesine babasına bağışlasın.
kızlar biz 23 günlük olduk. benim gibiyken kanamanız nasıldı?
adet olmak için erken mi? benim adetmişim gibi kanamam oluyor.
oğlum kucağımda susmuyor ped doldu taştı süzülecek wcye gidemiyorum
çok şükür gözlerini kapadıda banyoya attım kendimi.
canım çok geçmş olsun benim kızımda gazını çıkarmk için çok ıkınıyor ve mutlaka kusuyor hemde fışkırıyor o derece.belki senin bebişte de öyle bişey olmuştur dikkat et ben geceleri kusarsa diye yanımda yatırıyorum yatağından göremem diye.allahım meleklerimizi korusun
teyzelerrrrbiz dün kırk mevlidimizi yaptık,çok yorulduk ama değdi darısı yapmayanların başına olsun
pamukcukla başı dertte olan var mı?karbonatlı suyla temizlememe rağmen dudaklarında var
acaba ilaç mı kullansam :44:
yorgunluktan bittimmmm
kızım akşama kadar uyumadı,ağladı, şimdi yatırdım
bi de misafirim vardı
her yerim ağrıyo dayak yemişim gibi
kv deye de sinir oldum
misafirin yanında tutturdu kızımı battaniyeyle sallayalım diye
kadın ikna olmuyo bildiğini okuyo yaa
başladılar misafir gelen kadınla sallamaya
o sırada benim (......) kv battaniyenin bir ucunu elinden kaydırmasın mı
-boşluğu istediğiniz gibi doldurabilirsiniz- !
kızım yere yuvarlandı resmen
kv aptal aptal gülüyo bi de
misafir olmasa ağzıma geleni söyleyecektim
kızımı yerden nasıl aldım bilmiyorum
deli olcam yaaa
bi insan ancak bu kadar sinir bozucu olur
kızlar çok kötüyüm aglamaktan helak oldum kuzumu bugun hastaneye yatırdılar cigerlerinde enfeksiyon varmıs ölüp òlüp diriliyorum kızımın karşisinda kolunda serum agzında oksijen maskesi nolur dualarınızı esirgemeyin
Günaydın hepinize
Tam 10 ay sonra saçlarımı boyatmak icin yeniden kuafordeyim :)
Boya,Manikür, pedikur, kesim.. Büyük buluşma için büyük hazırlık yapıyorum :)
Gunaydin ter kokulu anneler ve süt kokulu bebisleri...
Onceliklen hepinize teker teker teşekkür ederim öperim sizi.
Bugun biz 40 laniyoruz
Koskoca 40 gün .hic bir adeti bilmeden yapmadan sadece evde durup bakinacagiz.
Belki balkondan uçururuz kırkı :)
canım yapabiliyorsan şöyle bağıra çağıra ağla çocukları ürkütebillirsin gerçi ama çok rahatlıyor insan. dün annemin tansiyonlarını zıplattım yazık ama feciii rahatladım ben
benide götür, bunların yanında ağdaya , kaş ve bıyığada ihtiyacım war,
hatta dur bakıym sakallarım mı çıkmış
bizimde yarım, dışarı çıkıcaz ama yıkamasam olurmu ki?
hava durumuna baktım bozuk biraz
bende ağlıyorum öle olunca, bizimki susup dikiyo gözleri bana:) biraz rahatlıyoz:)
bende humana içiyourum, netten alıyo eşim 17 lira galiba ama günde 3-4 bardak içince hemen bitiyo
bu anason uyku yapmıyomu sende?
benimkide, ama başka marka denicem bakalım, alabiliyomuş
kız mezo bu kız inşallah bebekken uyumayan cinstendir:)
benim hastaneden çıkınca azaldı kanamam, hiç ped doldurucak kadar olmadı. hatta 20li günlerde sulu bi hali wardı, sora koyulaştı iyice rengi
bu kusmalar reflüyü gösteriyomuş, bizimkinde kusma yok ama ağzında bişeler çeviriyo arada, ben yediklerinin ağzına geldiğini düşünüyorum, bide boğazına bişe takılmış gibi sesler çıkarıyo, reflüden olabilirmiş. dr reflü yastığı tavsiye etti. ama benim ince bi yastığım war, ona yatırıyorum..
Allah kabul etsin vede geçmiş olsun canım. bende haftaya ctesi yapıcam. nası geçti? neler yaptın?banada fikir olsun:)
densiz kadın. hastanede doğum yapyığım gün benim kv oğlumu kucağımdan almaya çalışıyo. çocuğun altına soktu ellerini nasıl bastırdı, dikiş yerine, ayy dedim, aynı seninki gibi güldü, ne özür ne bişe:)
çok geçmiş olsun canım, en kısa zamanda iyileşip kollarına dönücek inşallah..
Kızlar benim kızımda çok sık kusuyordu zaten iki gr sütüm var onuda kusunca çok üzülüyordum ama sanırım hata bendeymiş her ağladığında istediğinde mama meme yada sağdığım sütü veriyordum dünden beri 3 saatte 1 besliyorum ondada emzirirken olmuyor ama ( zaten memeyi zor alıyor ) biberonla mama ve süt verirken her 30cc de gazını çıkarıyorum hem kusması yok hemde gaz sancıları azaldı sankim umarım başarmışımdır
aynen var yaaa.. geçen iki saat aralıksız ağladı sonra ben başladım ağlamaya bu sefer o sustu beni dinledi. kadın delirdi sonunda demiştir =)
Ayy unuttuydum aklıma getirdiniz heee bende süt yok kv gece hor hor uyuyo hastanede ben uykusuz annem garibim 4 dönüyo gündüz olunca çocuk her ağladığında al emzir diye pat dikişlerimin üstüne bırakırlar çocuğumu canım yanar emziririm bi elimde bebeğim diğer elim damar yolu ve 3 serum al gazını çıkar derim kv bebek uyudu uyanır diye çaktırmadan gazını çıkarmadan koyar çocuğumu yerine 2 dk sonra bi Yudum emdiği sarı sütü kusar yavrum oyyy oyyy sinirim zıpladı yine babaanne yüzünden çok fazla sarı süt alamadı yani yavrum ooooffff hatırlamak bile istemiyorum
canım benim doğumda gece ailemden kimse yoktu yanımda kv vardı.
2. gün hastaneden çıkmak için can attı. bebeğin sarılığı çıkınca bir gece daha kaldık.
o gün kız kardeşi geleyim ben durayım gündüz dedi. kadını istemedi.
2. gece vurdu kafayı yattı. çocukla ben tek başıma birde bir horluyor vapur bacası gibi
gözümü kırpmadan sabah ettim. dikişlerim acıya acıya çocuğa baktım. hanfendi (!) sabah kahvaltısına uyandı şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?