2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
Gunaydin ter kokulu anneler ve süt kokulu bebisleri...

Onceliklen hepinize teker teker teşekkür ederim öperim sizi.
Bugun biz 40 laniyoruz
Koskoca 40 gün .hic bir adeti bilmeden yapmadan sadece evde durup bakinacagiz.
Belki balkondan uçururuz kırkı :)

Pztf,o boşluğu ben "güzel" diye doldurdum :86:

Cok sessiz kalisin misafirde varmış ondan galiba ,simdi "colak misin da tutamadın" diyemezsin.

Birde "pudra şekerine batirilan çileği yiyen sipsezan"a katılıyorum

Esine acı gercegi yani annesinin "bebeği düşüren ve bundan haz alan beceriksiz ve aksi bir ihtiyar" olduğunu cat diye demeliydin.

Kv saydir gitsin.

Perilous,
Cok üzüldüm Elif'e
Erken oldu ciğer tam yeni toparlanirken hastalandı kuzucuk.
İnsallah geçecek bugünler Rabbim dayanabilir misin diye evlatla sinar.en büyük imtihandir çünkü.
İmtihanını kolay eylesin Rabbim .
Duayla canım benim

Parfe ,cok gecmis olsun Allah korumuş.
Anlatırken bile gayet cool :)
Panik yapmak ısı zaten zora sokardi en doğrusunu yapmissin.gecmis olsun nehir sultana.

PERİLOUS CANIM bebeğine acil şifalar dilerim İnşAllah çabucak iyileşir bebeğin çok geçmiş olsun...

Benim bebeğim dün öğlen 2 den gece 12 ye kadar uyumadı ben zombi gibi olmuştum artık kızım ağlamaktan sesi kısıldı en son inliyordu..

normal değil bu kadar uyumaması ama neyi var bilmiyorum anlamıyorum...

1 haftaya pasaportu çıkıcak ben topuklarımı bitarafıma vura vura Tr 'ye kaçmayı düşünüyorum...tek başıma kafayı yedim galiba...

Voltaj cım senin kızın da huysuz mu uykusuz mu anlat biraz

Hava yagmurlu zaten moralsizim ustlik koca denen kisiyle kavgaliyiz konusma cabalarindan bile nefret ediyorum su an. buyuk oglum acaip huysuz. kucuk sakin ama gazli.
offf cildirmak uzereyim

önceliklen artık ben, şirin bebiş resimli sipsezan olduğumu, ayrıca yukarda da değindiğin kibin kokum, kilom, geceliğimdeki süt lekem, uykusuzluk ve sinirden diken diken olmuş saçlarımla en az adaklık koyunlar kadar seksi olduğumu belirtmek isterim D

soooora, şu mesajındaki "bebeği düşüren ve bundan haz alan beceriksiz ve aksi bir ihtiyar" olduğunu cat diye demeliydin. kısmısına tamemen katıldığımı belirtip ihtiyar kısmına mutlaka "sinir bozucu" sıfatının eklenmesi gerektiğini düşündüğümü eklemek isterim.

Hava yagmurlu zaten moralsizim ustlik koca denen kisiyle kavgaliyiz konusma cabalarindan bile nefret ediyorum su an. buyuk oglum acaip huysuz. kucuk sakin ama gazli.
offf cildirmak uzereyim

canım yapabiliyorsan şöyle bağıra çağıra ağla çocukları ürkütebillirsin gerçi ama çok rahatlıyor insan. dün annemin tansiyonlarını zıplattım yazık ama feciii rahatladım ben

canım yapabiliyorsan şöyle bağıra çağıra ağla çocukları ürkütebillirsin gerçi ama çok rahatlıyor insan. dün annemin tansiyonlarını zıplattım yazık ama feciii rahatladım ben

Az once yaptim cnm acaip bagirdimm oglusum korktu su an uyuyor ben de vicdan azabimla bas basa oturuyorum

bende humana içiyourum, netten alıyo eşim 17 lira galiba ama günde 3-4 bardak içince hemen bitiyo
bu anason uyku yapmıyomu sende?

Bana çok üzülün olurmu her verdiğimde öğürüyo

benimkide, ama başka marka denicem bakalım, alabiliyomuş

Aynen oyle oluyo :))

Esim bugün bunu göndermiş yandık biz diye :)))

Tamam baba sakin ol!

Bayıldım bacaksiza.. Sakin ol baba :))

kız mezo bu kız inşallah bebekken uyumayan cinstendir:)

benim hastaneden çıkınca azaldı kanamam, hiç ped doldurucak kadar olmadı. hatta 20li günlerde sulu bi hali wardı, sora koyulaştı iyice rengi

bu kusmalar reflüyü gösteriyomuş, bizimkinde kusma yok ama ağzında bişeler çeviriyo arada, ben yediklerinin ağzına geldiğini düşünüyorum, bide boğazına bişe takılmış gibi sesler çıkarıyo, reflüden olabilirmiş. dr reflü yastığı tavsiye etti. ama benim ince bi yastığım war, ona yatırıyorum..

Allah kabul etsin vede geçmiş olsun canım. bende haftaya ctesi yapıcam. nası geçti? neler yaptın?banada fikir olsun:)

densiz kadın. hastanede doğum yapyığım gün benim kv oğlumu kucağımdan almaya çalışıyo. çocuğun altına soktu ellerini nasıl bastırdı, dikiş yerine, ayy dedim, aynı seninki gibi güldü, ne özür ne bişe:)

çok geçmiş olsun canım, en kısa zamanda iyileşip kollarına dönücek inşallah..

Günaydın hepinize
Tam 10 ay sonra saçlarımı boyatmak icin yeniden kuafordeyim :)
Boya,Manikür, pedikur, kesim.. Büyük buluşma için büyük hazırlık yapıyorum :)

benide götür, bunların yanında ağdaya , kaş ve bıyığada ihtiyacım war,
hatta dur bakıym sakallarım mı çıkmış

bizimde yarım, dışarı çıkıcaz ama yıkamasam olurmu ki?
hava durumuna baktım bozuk biraz

bende ağlıyorum öle olunca, bizimki susup dikiyo gözleri bana:) biraz rahatlıyoz:)

Kızlar benim kızımda çok sık kusuyordu zaten iki gr sütüm var onuda kusunca çok üzülüyordum ama sanırım hata bendeymiş her ağladığında istediğinde mama meme yada sağdığım sütü veriyordum dünden beri 3 saatte 1 besliyorum ondada emzirirken olmuyor ama ( zaten memeyi zor alıyor ) biberonla mama ve süt verirken her 30cc de gazını çıkarıyorum hem kusması yok hemde gaz sancıları azaldı sankim umarım başarmışımdır

aynen var yaaa.. geçen iki saat aralıksız ağladı sonra ben başladım ağlamaya bu sefer o sustu beni dinledi. kadın delirdi sonunda demiştir =)

Ayy unuttuydum aklıma getirdiniz heee bende süt yok kv gece hor hor uyuyo hastanede ben uykusuz annem garibim 4 dönüyo gündüz olunca çocuk her ağladığında al emzir diye pat dikişlerimin üstüne bırakırlar çocuğumu canım yanar emziririm bi elimde bebeğim diğer elim damar yolu ve 3 serum al gazını çıkar derim kv bebek uyudu uyanır diye çaktırmadan gazını çıkarmadan koyar çocuğumu yerine 2 dk sonra bi Yudum emdiği sarı sütü kusar yavrum oyyy oyyy sinirim zıpladı yine babaanne yüzünden çok fazla sarı süt alamadı yani yavrum ooooffff hatırlamak bile istemiyorum

kızlar bu uykusuz gecelere nasıl dayanacağız bilmiyorum.
benim velet kollarımda olmadan uyumuyor. sabah yanıma gelen
benim muhterem kocam (!) dikilmiş başıma çocukla arana yastık koy.
ne dana gibi yatıyorsun dedi. bir bakış attım ona ters ters 3 yılın en sert bakışı
bu bakış olsa gerek. hiç bir şey demeden döndüm sırtımı yattım.

bide bana demez mi madem bakamıyorsun niye çocuk istedin.
boğasım geldi. bizim de bir yıldır karı koca hayatımız yok.
şimdi ben bebeğin odasına geçeceğim. oda daha çok 40 bekler

ha birde kv konusu var. kadının ağzından 3 yıldır bir kere bile kızım lafını
duymadım. şimdi bebek söz konusu olunca kızım şöyle kızım böyle diyor.
sanki küfrediyor gibi geliyor. be kadın önceden nasılsan şimdi de öyle ol
değişen ne oldu sanki. riyakarlığa ne lüzum var.

canım çok geçmiş olsun dualarımız seninle ve bebeğinle.
korkma Allah'ın izniyle iyileşecek elif bebek.

dr bize gece uykusu için demişti, 3 saatte bir emzir, ama yapamıyorum, ağlayınca hemen meme:)
bide sık beslenmek de gaz yaparmış
bide doyduğunu anlamadığı için hazımsızlıkta yaparmış
bende alıştırabilsem

aynen var yaaa.. geçen iki saat aralıksız ağladı sonra ben başladım ağlamaya bu sefer o sustu beni dinledi. kadın delirdi sonunda demiştir =)

kıs bide bizi taklit ederlerseee
kahkahaya da çok bakıyo oğlum, kahkaha mı atsam:)

Son düzenleme:

canım benim doğumda gece ailemden kimse yoktu yanımda kv vardı.
2. gün hastaneden çıkmak için can attı. bebeğin sarılığı çıkınca bir gece daha kaldık.
o gün kız kardeşi geleyim ben durayım gündüz dedi. kadını istemedi.
2. gece vurdu kafayı yattı. çocukla ben tek başıma birde bir horluyor vapur bacası gibi
gözümü kırpmadan sabah ettim. dikişlerim acıya acıya çocuğa baktım. hanfendi (!) sabah kahvaltısına uyandı şükür

bide herkese anlatır ben kaldım yanında die, uyudum demez ama..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…