kızlar bu uykusuz gecelere nasıl dayanacağız bilmiyorum.
benim velet kollarımda olmadan uyumuyor. sabah yanıma gelen
benim muhterem kocam (!) dikilmiş başıma çocukla arana yastık koy.
ne dana gibi yatıyorsun dedi. bir bakış attım ona ters ters 3 yılın en sert bakışı
bu bakış olsa gerek. hiç bir şey demeden döndüm sırtımı yattım.
bide bana demez mi madem bakamıyorsun niye çocuk istedin.
boğasım geldi.bizim de bir yıldır karı koca hayatımız yok.
şimdi ben bebeğin odasına geçeceğim. oda daha çok 40 bekler
ha birde kv konusu var. kadının ağzından 3 yıldır bir kere bile kızım lafını
duymadım. şimdi bebek söz konusu olunca kızım şöyle kızım böyle diyor.
sanki küfrediyor gibi geliyor. be kadın önceden nasılsan şimdi de öyle ol
değişen ne oldu sanki. riyakarlığa ne lüzum var.
Chosy kız bu 3 saat olayını dene bende verim aldım. Ha arada oyalamak cok zor ama ise yarıyor. Ben arada ayakta sallama emzik ve ayakta dolaşma ile oyalıyorum yorucu ama en azından kusmuyor. Kustuğu zaman en büyük korkum üst değiştirmek çünkü cok agliyo üstünü çıkarıp giydirirken..dr bize gece uykusu için demişti, 3 saatte bir emzir, ama yapamıyorum, ağlayınca hemen meme:)
bide sık beslenmek de gaz yaparmış
bide doyduğunu anlamadığı için hazımsızlıkta yaparmış
bende alıştırabilsem
Öğlen 2 den gece 12 ye hakikaten cok uzun bir süre . Karnı toksa,Gazi yoksa,alti temizse,kulağı veya karnı ağrımıyorsa kucağa alismistirPERİLOUS CANIM bebeğine acil şifalar dilerim İnşAllah çabucak iyileşir bebeğin çok geçmiş olsun...
Benim bebeğim dün öğlen 2 den gece 12 ye kadar uyumadı ben zombi gibi olmuştum artık kızım ağlamaktan sesi kısıldı en son inliyordu..
normal değil bu kadar uyumaması ama neyi var bilmiyorum anlamıyorum...
1 haftaya pasaportu çıkıcak ben topuklarımı bitarafıma vura vura Tr 'ye kaçmayı düşünüyorum...tek başıma kafayı yedim galiba...
Voltaj cım senin kızın da huysuz mu uykusuz mu anlat biraz
önceliklen artık ben, şirin bebiş resimli sipsezan olduğumu, ayrıca yukarda da değindiğin kibin kokum, kilom, geceliğimdeki süt lekem, uykusuzluk ve sinirden diken diken olmuş saçlarımla en az adaklık koyunlar kadar seksi olduğumu belirtmek isterimD
soooora, şu mesajındaki "bebeği düşüren ve bundan haz alan beceriksiz ve aksi bir ihtiyar" olduğunu cat diye demeliydin. kısmısına tamemen katıldığımı belirtip ihtiyar kısmına mutlaka "sinir bozucu" sıfatının eklenmesi gerektiğini düşündüğümü eklemek isterim.
Canım bizde esimle evlendiğimizden beri ilk kez bu kadar sert davranıyoruz birbirimize.. Sorumluluk, uykusuzluk, yorgunluk ıkımızı de cok gerdi.. İkide bir tatile gidelim diyoruz sanki gidince hersey normale donecek. Çocuklu hayata geçiş süreci sanırım.. Umarım hep böyle kalmayız.
Chosy kız bu 3 saat olayını dene bende verim aldım. Ha arada oyalamak cok zor ama ise yarıyor. Ben arada ayakta sallama emzik ve ayakta dolaşma ile oyalıyorum yorucu ama en azından kusmuyor. Kustuğu zaman en büyük korkum üst değiştirmek çünkü cok agliyo üstünü çıkarıp giydirirken..
Öğlen 2 den gece 12 ye hakikaten cok uzun bir süre . Karnı toksa,Gazi yoksa,alti temizse,kulağı veya karnı ağrımıyorsa kucağa alismistir
Benim kizim sıradan yeni doğmuş bir bebek.herkesin ki gibi:)
Ben cok kucağa almam.yanina yatıp emziririm genelde.cok öyle giklara gicirtilara bakmıyorum.altini acik bekletiyorum biraz oynuyor.ama kalabalık olan sakinlige alışık :) cok ses olmaz bizde diğer çocuklarımda cogunca kendi hallerinde.bazen cok kuduruyor oburleri çileden çıktığım anlar olabiliyor ama Normaldir galiba.isin garip tarafı dogum yaptığımdan beri beni en cok üzen ağlatan ve yoran oglum :)
Ucakta insallah iyi durur.
Ve hadsiz'i de eklemek lazım.
Kiz laterne 10.000 bakımına girmisin
Mevlitten evvel niye yapmadın .
Keske sipsezani da goturseydin.
KiZlar kuaförde bakım yaptirinca sanki farklı bir yasama başlamış gibi oluyorsunuz.eslerinize annelerinize bırakıp çıkabilirseniz çıkın derim.benim öyle bir imkanım yok olsaydı ilk önce kendim için Dr a giderdim.ebe arkadasım plasentadan parça kalmış olabilir dedi geçmeyen ağrıma ve kanamama.
Kv ler gelecek bugun..ben simdiden gerilmeye basladim allahim noluyo bana ama gozumun onunden geciyor bugun..kv alacak bebegi kuzuuuuuuuuuum uyuma kalk kalk poposuna vurmalar emzigi agzindan pat diye cekmeler..sappuur suppuuur opmeler;( sonra aglayinca al annesi emzir ac bu cocukgorumcelerin kavgasi ben tutacam sen tuttun hemen bitsin bu gun..
Birde demekki ben bilmeden dogru yapiyormussum..4 saate bir emziriyor yada mama veriyorum allaha sukur oyle kusma huyu yok..
Bugun ilk kez bukadar uzun uyuduk saat 21.00 kizim uyudu sabah 11.00e kadar 2kez uyandi tek mama icmek icin..masallah masallah
nasıl ya gece 9 dan sabah 11 e iki kez mi!!!! yedi saatte bir oluo ama!!!! ya ben bişiii sorucam benim kız hemen hemen saatte bir, 2 saatte bazen 3 saatte bir 5 dk emip uyuyor ama emzirmek için ciyaklamasını beklemiyorum ben... kolay kolay da kusmuyor hani... günde bir en fazla iki kere çenesine akacak kadar.. zırt pırt emzirmesem mi???
Kv ler gelecek bugun..ben simdiden gerilmeye basladim allahim noluyo bana ama gozumun onunden geciyor bugun..kv alacak bebegi kuzuuuuuuuuuum uyuma kalk kalk poposuna vurmalar emzigi agzindan pat diye cekmeler..sappuur suppuuur opmeler;( sonra aglayinca al annesi emzir ac bu cocukgorumcelerin kavgasi ben tutacam sen tuttun hemen bitsin bu gun..
Birde demekki ben bilmeden dogru yapiyormussum..4 saate bir emziriyor yada mama veriyorum allaha sukur oyle kusma huyu yok..
Bugun ilk kez bukadar uzun uyuduk saat 21.00 kizim uyudu sabah 11.00e kadar 2kez uyandi tek mama icmek icin..masallah masallah
aman diyim voltaj bu çok ciddi bir şüphe... ihmal etme derim ben
nasıl ya gece 9 dan sabah 11 e iki kez mi!!!! yedi saatte bir oluo ama!!!! ya ben bişiii sorucam benim kız hemen hemen saatte bir, 2 saatte bazen 3 saatte bir 5 dk emip uyuyor ama emzirmek için ciyaklamasını beklemiyorum ben... kolay kolay da kusmuyor hani... günde bir en fazla iki kere çenesine akacak kadar.. zırt pırt emzirmesem mi???
Canım yüzün yumuşak mı bilmiyorum ama,cocuk konusunda benden izinsiz kv adım atamaz .agladiginda "getireyim mı "dedi her defasında "hayir" dedim.üstüne düşeni yapsın sonra bebek sevsin .Öyle popoya vuracak bilmem ne.daha poposu bile süt o kuzunun.
Bende her ağladığında emziriyorum.
Kusma olayımız yok abi ve ablası gibi onlarda kusmadı .
Birde sen uykusunu beslenmesini anlattikca ben tirsiyorum kiz :26:
Allahım esirgesin isir dilini falan birseyler yap.
ya nası oyalıyosunuz, bir saat önce emdi, şimdi yine uyandı, emzirmedikçe ağlaması artıyo, sanki saatlerdi aç bırakılmış, her yolu denedim, tınmıyor bile, gözümün içine baka baka vırak vırak, sanki ağlarken memme memme diyo soytarı
aç olmadığını biliyorum, mama verirkende böyleydi bu şopar, erkek değilmi işte, doğuştan memeci
kızımın ciğerindeki enfeksiyon devam ediyor rsv virüsü buna sebep olmuş ama doktor ciddi bir solunum sıkıntısı olmadigini soyledi öksürük devam
canım benim doğumda gece ailemden kimse yoktu yanımda kv vardı.
2. gün hastaneden çıkmak için can attı. bebeğin sarılığı çıkınca bir gece daha kaldık.
o gün kız kardeşi geleyim ben durayım gündüz dedi. kadını istemedi.
2. gece vurdu kafayı yattı. çocukla ben tek başıma birde bir horluyor vapur bacası gibi
gözümü kırpmadan sabah ettim. dikişlerim acıya acıya çocuğa baktım. hanfendi (!) sabah kahvaltısına uyandı şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?