2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

Dmt sezaryen mı seninde ? Korkmuyor musunuz ya .. Ben ağda yapışsa dikişim açılır gibi hissediyorum

Insallah geri duzene girer...bende hergun tirsiyorum bu duzen bitecek ve uykusuz kalicam diye..allah bozmasin..cnm yurtdisindami yasiyorsun?? Nerde? Nerde?

Ins duzelir canim ya,su an hastanedeyiz dun hic susturamadik yirtti kendini, beynine midesine baktilar,kan testi urine testi kulak burun hepsine baktilar Allahima sukurler olsun ki hepsi normal cikti, benim kulladigim sut ve sut urunlerinden suphelendiler hastaneden birakmadilar gozaltinda tutmak icin bugun daha iyiyiz.Allah kimseyi evlatlarimizla intiham etmesin,Herkesin hepimizin evlatlarina saglik sihhat versin.egemegoyu dun daha iyi anladim ve ilk o aklima geldi Allah im onlarada sabir ve sihhat versin.
Birde ben son 2 gundur gazi mi var diye gaz ilaci vermistim guya bitkisel ama daha kotu yapti gibime geldi hastanedende dediler bitkisel olsun olmasin gaz ilaclarinin gercekten ise yarayip yaramadigi kanitlanmamistir bazisina iyi geliyo bazisina gelmiyo ama kullanma taraftari degiliz diye.

Bu arada belcikadanim ben canim.
MeZo saol nasil kullanildigini anlattigin icin snn yazdigini okuyunca sPrey olandan vermistim serumla devam ediyim o zaman eve donunce.

Oh gittiler sonunda kizim sadece agladi ve bagirdi!! Deli oldum kucaktan kucaga gezdi durdu!! Gorumcem (13) ayakta gezdirip durdu ben yapma lutfen oturda sev diyorum kv birak biz varken dolastirsin derken kizim kafasini arkaya dogru bi atti!! Aklim cikti ve bagirdim ben nediorum niye dinlenmiorum diye!! Kv se: bisey olmaz o daha bir et parcasi diyip durdu!! Kapidan ciktilar kizim uyudu!! Kocaman kadin kiziyla kavga edio ben tutacam birak diye!! Bu kv ye biseyler olmus..ayari bozulmus hic hayra selamet degil!!

Haha:) cnm bizim kizin oyun halisi var ona yatiriorum birde cd var klasik muzikler caliyor mozart,bethooven fln onu koyuyorum 20-30 dak oyalaniyor bakiniyor fln ama sonradan cani sIkILIyor

maşallah canım sakin bi bebeğin war demekki
ben daha eski kıyafetlerim oluyomu onu bile bilmiyorum
öle yatar pozisyonda günde belki 10 dk duruyosa duruyodur
nolcak böle bilmiyorum

Voltaj çocukları eşine mi birakcan napcan hemen git doktora..

Chosy benim kız da emme zamanı geldiyse kesinlikle beklemiyor, basıyor çığlığı, daha beter alıyor...

Ben akşam kafasını zeytin yağlı kulak çubuğuyla yapıyordum, sonra altını alırken de gazını çıkarması için havadislerini karnında doğru açtırarak ittim hafiften..bir kaç kere gaz çıkarınca saat 4 Ten sabah 6 ya kadar uyudu, kalktı emdi tekrar uyudu bu böyle 11 kadar sürdü..çok iyi geldi valla bana da..bakalım nu gece nasıl olacak, su an uyuyor ama derin değil, inlemeye benzer hafif sesler çıkarıyor..

Mezos ben sormustum dr.a 2 ay mi 4 ay mi dedi ne normal miş gözdeki şaşılık ve kayma..

Bu arada anneler günümüz kutlu olsun kızlar...:)

Anneler gununuz kutlu olsun kizlar enesi doyurmak icin yataga oturup kafami bi kaldirdim tuvalet masasinin ustunde cicekler hediyeler cok duygulandim yaa :)

Merhaba canım daha önceki yazışmaları okumadım ama sadece bu msesaja gözüm takıldı, bu topicte ilk kez yazıyorum. Benim kızım 16. ayını bitirmek üzere. ama ilk 4 ay uyku konusunda çok problemliydik, 1 yaşına kadar aşama aşama düzeldi diyebilirim. ve uyanıkken genelde ağlıyordu ilk 4 ay, öyle yatırdım oynadı bakındı dediğim zamanlar o kadar azdır ki. Doktor kolik olduğunu söylemişti. gerçekten zor bir durum. sadece memedeyken, veya aspiratör sesiyle sakinleşiyordu. ama kendimize göre bir sürü farklı taktik te bulmuştuk, mesela koltukta otururdum, ayaklarım yere değecek şekilde ve sırtımı yaslanmadan koltuğun önüne doğru otururdum. kızımı dizlerimin üstüne yüzükoyun şekilde, kafası sol tarafa ayakları sağ tarafıma gelcek şekilde yani yanlamasına yatırırdım, ayakları aşağıya sallanırdı hafiften. poposuna poposuna hafif hafif vura vura,bacaklarımı sağa sola sallaya sallaya sakinleştirdiğim zamanlar da oluyordu, bir de değişik masajlar vardı yaptığımız, ay güneş masajı diye birşey var mesela karnına yapılan. o da baya işe yarıyordu bizde. her seferinde sırayla hepsini denerdik, uyanıp ağlamaya başlayınca, mesela bi masaj yapalım derdik, olmazsa dizime yatırırdım, olmazsa klasik omuzda gaz çıkarmayı denerdik, olmazsa aspiratör açardık, o da olmazsa meme verirdim. meme her zaman işe yarayan tek çözümdü :) ama sürekli emince de fazla gelir kusardı. inşallah sizinki böyle deildir, dediğim gibi geçmişi okumadım ama eğer zor bir bebekse bunları deneyebilirsin. Annelik babalık herşeye rağmen çok keyifli! Tadını çıkarın en fazla 1 yıl sonra daha rahat uyuyabiliyo olucaksınız ve bu günleri gülümseyerek hatırlıycaksınız.Anneler günümüz de kutlu olsun, hoşçakalın

RNA TASARIM

Eki Görüntüle 709357

Anneler gunumuz kutlu olsun canlarim..

Biz cok yogunuz.. Evimize donduk ve gelen giden bitmiyor.. Rahat nefes alinca bol bol gelicem.. Kaynana gorumce kayinpeder 3lusu ile cok hos diyaloglarcoluyor!! Sinir kupu olup esime sariyorum surekli.. En cok uyutmak icin akla karayi secmisken gelip bogurerek konusup oglumu uyandirmasina vevsonrasinda isin ne bak edasindaki konusmalar beni deli ediyordu ki gecen aksam dayanamadim!! Senin keyfin icin duzenimi bozamam cekip gidiyor bi isecyaramiyorsun bari rahatsizlik verme dedim.. Haaaa birde hala emmeyen oglumun her dil hareketinde acikmis al bi memeye tut belki emer demesi yokmu cildiricam!! Mubarek kadin bi avuc ilac iciyorum diyorum memeyi tutarsa ilaclari kesersin diyo.. Benim sagligimin hicbi onemibyok tabi onun icin.. Bak gece gece dellendim gene :)))

Kızlar acil yardım!!
Cuma günü 1.ay hepatit aşısı olduk bugn 37.7 derece miniğimin ateşi
Kaç derecede ateş düşürücü vericez???

Kızlar acil yardım!!
Cuma günü 1.ay hepatit aşısı olduk bugn 37.7 derece miniğimin ateşi
Kaç derecede ateş düşürücü vericez???

Çok geçmiş olsun.
Daha önceki ateş derecesi kaçtı,eğer yükselme söz konusuysa ateş düşürücüyü ver bence daha fazla yükselmesin

Bizimki ateşlendiğinde doktor ateşi 37,5 altına düşmezse 6 saatte bir ilaç vermeye devam edin diyordu.

Daha önce 37.2 çıkıyordu şimdi 37.7 37.9 çıkmaya başladı ilaç verdim kuzumun kafası sıcacık sanki 40 derece gb geliyor.. dr ilk ay aşısında çıkmaz demişti

Gnaydınlar güzel anneler ve bebekleri ilk anneler günümüz kutlu olsun hepimizîn :) kızlar aranızda burun aspiratörü kullanan varmı ili gündür serum fizyololik damlayıyorum bebeğim nefes almakta zorlanıyor aspîratör iyi gelir mi acaba?

Daha önce 37.2 çıkıyordu şimdi 37.7 37.9 çıkmaya başladı ilaç verdim kuzumun kafası sıcacık sanki 40 derece gb geliyor.. dr ilk ay aşısında çıkmaz demişti

Sanırım ben bi süre bu topicte takılsam iyi olucak :) Geçmiş olsun canım benim, 37,9 çok yüksek bi ateş değil ama ateşi nerden ölçtüğüne de bağlı, makattan ölçünce 37 dereceler normal gibi. miniğimiz emiyo mu? çok endişelenme, ateş düşürücünün ateşi düşürmesi çok uzun sürmüyo, bence 38 i filan geçmeden hemen ateş düşürücü verme, çünkü ateşi yokken verdiğin de fazla düşebilir, tabiki bu benim fikrim, ben kızıma mümkün olduğunca ilaç vermemeye çalışıyorum, üstünü fazla giydirme, birazda bi tülbenti ılık suyla ıslatıp alnına ücuduna sürebilirsin hafif hafif.
Ateş çok yükselmediği sürece aslında kötü bişey değil. vücudun bağışıklık sisteminin çalıştığını gösteren bi mekanizması. istersen biraz araştır ateş konusunu internette çok şey bulabilirsin bu konuda, kızımın ilk ateşi çıktığı zamanlarda biz de çok endişelenmiştik 38,5 yüksek gelmişti. sonraki seferde 40 ı geçince 38 ler düşük geliyodu yok yok daha vermeyelim ilaç diyoduk :) bi de biz ateşi makattan ölçüyoduk. kızım şimdi 16 aylık bu arada. hasta olduğunda 9 aylık filandı. Sizinki daha küçücük. Neyse canım geçmiş olsun. umarım emiyodur ve bağışıklık sistemi güçlüdür aşının etkisini hemen atlatıverir kuzucuk. Anneler günüz de kutlu olsun tekrar :)

RNA Tasarım

Son düzenleme:

Sukur test sonuclari iyi cikmis..rabbim dusurmesin kimseyi hastaneye!! Koliktir belkide hicmi birsey demedi doktorlar?? Gecer biter insallah bu gunler!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…