Kizlar kuafore gittim kas biyik ve komple agda. oohh cok rahatladim yaa. doktora da gidebilirim artik kirk cikali cok oldu da agda yaptirmadigimdan gidememistim.
En guzeli de kocayla kusuz kac gundur. intikamim cok aci oldu kusken yaptirdim agdayi :)
Dmt sezaryen mı seninde ? Korkmuyor musunuz ya .. Ben ağda yapışsa dikişim açılır gibi hissediyorum
Kızlar birsey soracağım bebekleriniz gözlerini şaşı yapıyor mü arada ? Yoksa benimkinin gözünde sorun mü var ?
Kızlar birsey soracağım bebekleriniz gözlerini şaşı yapıyor mü arada ? Yoksa benimkinin gözünde sorun mü var ?
Insallah geri duzene girer...bende hergun tirsiyorum bu duzen bitecek ve uykusuz kalicam diye..allah bozmasin..cnm yurtdisindami yasiyorsun?? Nerde? Nerde?
Haha:) cnm bizim kizin oyun halisi var ona yatiriorum birde cd var klasik muzikler caliyor mozart,bethooven fln onu koyuyorum 20-30 dak oyalaniyor bakiniyor fln ama sonradan cani sIkILIyor
Ins duzelir canim ya,su an hastanedeyiz dun hic susturamadik yirtti kendini, beynine midesine baktilar,kan testi urine testi kulak burun hepsine baktilar Allahima sukurler olsun ki hepsi normal cikti, benim kulladigim sut ve sut urunlerinden suphelendiler hastaneden birakmadilar gozaltinda tutmak icin bugun daha iyiyiz.Allah kimseyi evlatlarimizla intiham etmesin,Herkesin hepimizin evlatlarina saglik sihhat versin.egemegoyu dun daha iyi anladim ve ilk o aklima geldi Allah im onlarada sabir ve sihhat versin.
Birde ben son 2 gundur gazi mi var diye gaz ilaci vermistim guya bitkisel ama daha kotu yapti gibime geldi hastanedende dediler bitkisel olsun olmasin gaz ilaclarinin gercekten ise yarayip yaramadigi kanitlanmamistir bazisina iyi geliyo bazisina gelmiyo ama kullanma taraftari degiliz diye.
Bu arada belcikadanim ben canim.
MeZo saol nasil kullanildigini anlattigin icin snn yazdigini okuyunca sPrey olandan vermistim serumla devam ediyim o zaman eve donunce.
Kızlar acil yardım!!
Cuma günü 1.ay hepatit aşısı olduk bugn 37.7 derece miniğimin ateşi
Kaç derecede ateş düşürücü vericez???
Çok geçmiş olsun.
Daha önceki ateş derecesi kaçtı,eğer yükselme söz konusuysa ateş düşürücüyü ver bence daha fazla yükselmesin
Bizimki ateşlendiğinde doktor ateşi 37,5 altına düşmezse 6 saatte bir ilaç vermeye devam edin diyordu.
Daha önce 37.2 çıkıyordu şimdi 37.7 37.9 çıkmaya başladı ilaç verdim kuzumun kafası sıcacık sanki 40 derece gb geliyor..dr ilk ay aşısında çıkmaz demişti
Ins duzelir canim ya,su an hastanedeyiz dun hic susturamadik yirtti kendini, beynine midesine baktilar,kan testi urine testi kulak burun hepsine baktilar Allahima sukurler olsun ki hepsi normal cikti, benim kulladigim sut ve sut urunlerinden suphelendiler hastaneden birakmadilar gozaltinda tutmak icin bugun daha iyiyiz.Allah kimseyi evlatlarimizla intiham etmesin,Herkesin hepimizin evlatlarina saglik sihhat versin.egemegoyu dun daha iyi anladim ve ilk o aklima geldi Allah im onlarada sabir ve sihhat versin.
Birde ben son 2 gundur gazi mi var diye gaz ilaci vermistim guya bitkisel ama daha kotu yapti gibime geldi hastanedende dediler bitkisel olsun olmasin gaz ilaclarinin gercekten ise yarayip yaramadigi kanitlanmamistir bazisina iyi geliyo bazisina gelmiyo ama kullanma taraftari degiliz diye.
Bu arada belcikadanim ben canim.
MeZo saol nasil kullanildigini anlattigin icin snn yazdigini okuyunca sPrey olandan vermistim serumla devam ediyim o zaman eve donunce.
maşallah canım sakin bi bebeğin war demekki
ben daha eski kıyafetlerim oluyomu onu bile bilmiyorum
öle yatar pozisyonda günde belki 10 dk duruyosa duruyodur
nolcak böle bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?