haklısın canım söylemek lazım valla.aman diyeyim. verin ağzının payını yaa.. geçen kızdım ben birine. 3,5 yaşında kız gelmiş beşiğe kızımın yanağını mıncırıyor.yolarım valla... annesine reset attım resmen... ev batırmak değil ki bu canım bebeklerimizin sağlığı... valla zeyna'ya dönüyorum kızım söz konusu olunca..
canım bizimde veda çayımız olacak. benim oğlumunda 40ı çıkmamış olacak ama yine de gitmeyi düşünüyorum. huzursuz olursa müsade isteyip ayrılırım diye düşünüyorum.
halen kararsızım egemen hiç durmazsa diye korkuyorum. sen biliyosun bizim ortamları şıkır şıkır giyinip giderim benim oğlanda feryat figan ederse vay halime, olmadı çeker geliriz napim... eşim gelsinde bi konuşalım bakalım.
Hicbirsey olmaz gor bak egemen bey gürültüde misil misil uyuyacak :)) benim kız oyle evde feryat figan disarda melek oluyo.. Bugün kalça USG ye götürdüm. Dr bu durmaz bakarken dedi bizimkinin çit çıkmadı sessizce kuzu gibi durdu hemşireler, ordaki ogrenciler ayyyy ne akıllı bebek dediler.. Hastane kapısından eve kadar ziril ziril ağladı(
kızlar ya benim kız bugün bi garip.2 gün gündüzleri hiç uyumadı neler neler yaptım.bugünse emzirip ana kucağına koyuyorum pat uyuyo.hiç alışkın değilim.bişey mi oldu acaba?
Merhaba Kızlar bir sorum olacaktı. Bi yakınım pazar gecesi doğum yaptı. bebeğin göbeğinin kenarında çok az yeşil renklii bir sıvı varmış. Acaba sizlerde bu tarz bir durum var mı ?
Merhaba Kızlar bir sorum olacaktı. Bi yakınım pazar gecesi doğum yaptı. bebeğin göbeğinin kenarında çok az yeşil renklii bir sıvı varmış. Acaba sizlerde bu tarz bir durum var mı ?
Esin bebegi kiskaniyor olabilirmi?? Veya dislandigini? Nede olsa onlar simdiye kadar hep ön plandaydi..bence bebekle ilgili herseyi beraber yapmaya calisin yikama,giydirme,uyutma..cunki ben ilk gunler esimi pek yanastirmadim hep ben yapmak istemistim hemen bozulmustu ama simdi herseyi beraber yapioruz ve eve gelir gelmez hemen kizini alip mamasini icirtip uyutuyor..ve onu cok mutlu edior bu durumkızlar bebek olduktan sonra eşim lohusa depresyonuna girdi. adamın uyku düzeni gitti. oysa ona hiç rahatsızlık vermiyoruz.
akşam dedin in annene (aynı binada oturuyoruz ) orda uyu uykun düzene girsin.
önce bi bozuldu. sabah ta ilk iş gidip orda uyumak oldu. ( genelde sabahları gider orda uyur )
saat 14 gibi eve geldi. ben artık aşağıda uyuyacağım. annem yukarı gelsin dedi.
benim sinirler tepeme çıktı. dedim ben başımn çaresine bakarım gelmesine gerek yok.
birde dedim çok horluyor ( hastanede tecrübeyle sabit ) azıcık uykumda öyle heba olmasın.
bana gene "cins"sin dedi. ben istemiyorum. tamam gelsin bebeği sevsin ama işime karışınca sinir oluyorum.
azıcık ağlasa bunun karnı aç. hemen mama ver. mama verince de kuzum kabızlıktan kıvranıyor.
zeytin yağı yardımı ile kaka yapabiliyoruz.
odayı da ona bıraktım. ben bebeğin odasında pufun üzerinde sabahlıyorum.
KiZlar iyi geceler.
İyidir insallah herkes.
Ben çocuklarla ugras icerisindeyim tabi bunun başlangıç olduğunu bilmek cok zor.
Zehra bugun kizardi bir haller oldu.alerjidir sudur budur derken tamda tahmin ettigim oldu.
Zehra su çiçeği olmuş kiZlar .ne olacak bilmiyorum.Losyon ve şurup vermiş Dr.
Kardesi küçük, oglumda çıkarmamıştı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?