hayırlı haberlerle gelirsin inşallah canım. dualarımız seninleKızlar yarın kızımın tahlil sonucunu alacağız
İnşallah değerleri normale dönmüştür
Sizden isteğim ne olur dualarınızı esirgemeyin
Yavrum için dua istiyorum hepinizden
Allaha emanet olun.
doğumgünün kutlu olsun canım. çekirdek ailenle birlikte sağlıklı, mutlu, huzurlu nice yıllar diliyorum tatlım.Mervecim guzel hayirli haberler alip gelirsin insallah. Rabbim bebislerimizi korusun sevdigi kullardan eylesin hepsinin bahti acik kaderi guZel olsun bizim acimizi onlara onlarin acilarini bize yasatmasin amin.
Gunaydi bana, gunaydin.
Bu arada bugun benim dogum gunum. Bu hafta pek doluyum pazar anneler gunu ve nikah yildonumumuzdu , dun dostumun dogum gunuydu bugun benim dogum gunum pazar da oglumun kirki cikiyor. Allah agiz tadiyla cikarmayi nasip etsin.
Bu arada kirk mevlutunde gecelik giyiliyor mu?? Sahi anne ne yapiyor o gun.
canım bizimde veda çayımız olacak. benim oğlumunda 40ı çıkmamış olacak ama yine de gitmeyi düşünüyorum. huzursuz olursa müsade isteyip ayrılırım diye düşünüyorum.merve hayırlı haberlerini bekliyoruz.
bebeci doğum günün kutlu olsun.
benim oğlan iyice bizim yatağa taşındı. kollarını açıp yatmış yatağın ortasına babası işe gitti, bende bi kenara sığışmaya çalışıyorumama çok tatlı kuşum benim ya...
kızlar çok kararsız kaldım birde size danışayım. bugün bizim 34.günümüz. akşama tayini çıkan arkadaşların veda yemeği var. baya kalabalık bi sıra gecesi organize edilmiş. akşam oğlum sakin olursa gitmeyi çok istiyorum ama daha 40ı bile çıkmamış bi bebekle öyle bi ortama gitmek abes mi olur?? ne dersiniz...
Bu kiz beni deli edecek.. Bir yere gidince melek gibi oluyo. Ya uyuyor ya sessizce bakiniyo .. Eve gelince de sebepsiz delirmeler çığlıklar !
ay benim oğlumda tam tersi misafir geldi mi susturamıyorum. geçen gün karşı komşum oğluyla geldi çocuk 5,5 yaşında. sebepsiz yere çığlık atıyor evdeyken çığlık attığında biz evden duyuyoruz. hööööööööö höööööööö diye bağırmalar, yapma dedikçe inadına yapıyor. oğlum tam dalmıştı bir bağırdı hööööööö diye arkasından bir çığlık oğlum sıçrayarak uyandı. dünde hiç susturamadım bi de sürekli sıçradı. kaymakamın eşi geldi onun tedirginliği de vardı güzel ağırlıyayım derken mahfoldum. en son kadıncağız ayetel kürsüyü okurken uyudu oğlum.aynen canım ya... soruyorlar çok ağlıyor diyorum, geliyorlar hani bu mu ağlıyor!!!!
ay benim oğlumda tam tersi misafir geldi mi susturamıyorum. geçen gün karşı komşum oğluyla geldi çocuk 5,5 yaşında. sebepsiz yere çığlık atıyor evdeyken çığlık attığında biz evden duyuyoruz. hööööööööö höööööööö diye bağırmalar, yapma dedikçe inadına yapıyor. oğlum tam dalmıştı bir bağırdı hööööööö diye arkasından bir çığlık oğlum sıçrayarak uyandı. dünde hiç susturamadım bi de sürekli sıçradı. kaymakamın eşi geldi onun tedirginliği de vardı güzel ağırlıyayım derken mahfoldum. en son kadıncağız ayetel kürsüyü okurken uyudu oğlum.
kızlar bana çocuklu misafir geldiğinde çok çekiniyorum ben. hep bana mı denk geliyor bilmem.
oğlumun ağzından emziği almaya çalışırken, puseti aşağıya doğru iterken yakaladım kızı.(18 aylık)
annesi de odada çay içecem diye kızına bakmıyor bile.ay yine sinir oldum.
kızlar merhaba. ne zamandır girip yazacam oğlum fırsat vermiyor. emzirme yastığına koyarak emzirirken yandan doğru internette çok güzel sörf yapabiliyorum. ama yazı yazamıyorum. emzirme yastığı süper bir şey. iki elimde boşa çıktığından emzirirken yemek falan da yiyebiliyorum. biz 48 günlük olduk bugün. mevlütümüz falan da okundu. gelen gidende bitti. rahatladık şükür. kızlar benim oğlum 5 kiloya yakın doğdu. hastaneden eve geldik annem kaynanam sütün yetmiyor deyip durdular. bu bebek iri sen doyuramıyon mama verelim diye kafamı az ütülemediler. bunların gazıyla bir kaç verdim. sonra makinayla sağayım dedim. o da ne. 30 cc ancak oluyo. aman bu sefer sütün yok işte biz sana dedik diye daha çok sitrese soktular beni. makinaya sütüm öğle aman aman gelmiyordu evet. ama oğlum memeyi ağzına alınca cakur cukur çekiyordu. ağzının kenarlarından süt akıyordu. yani demem o ki makineye sütümü sağıyorum gelmiyor diye endişelenmeyin. hiç bir makina bebek kadar güçlü çekemez. neyse ben kimseye aldırış etmedim. sürekli emzirdim. mama kutusunu da çöpe attım. yine dayanamam baskılarda mama veririm diye. sonuç birinci ayın sonunda 1 kilo almıştı bile bebeğim. doktor anne sütüne devam dedi. bakalım bu ay ne olacak. benim bebeğimde sürekli ağlıyordu uyumuyordu. herkes aç bu çoçuk aç diyip durdu. dinlemedim kimseyi. mememi kendim sıkıyordum çok az süt geliyordu. bebeğimin ağzına verdiğimde ise çekiş gücüyle sütü foşur foşur çekiyordu. süt artırmak içinde bol bol su içmek dışında bir şey yapmadım. bu arada potübör bisküviyi açık çaya batırıp yediğimde çok sütüm oluyor. tecrübeyle sabit. arkadaşlarımdan da duymuştum bunu. bir deneyin derim.
Canım 30 ml kaçıncı haftada geliyordu??
İnşallah gelip temiz diyeceksin.. Rabbim evladını korusun..
Allah yüzünüze baksın miniğimin güzel haberlerini duyarız inşallah annesi..
Mervecim guzel hayirli haberler alip gelirsin insallah. Rabbim bebislerimizi korusun sevdigi kullardan eylesin hepsinin bahti acik kaderi guZel olsun bizim acimizi onlara onlarin acilarini bize yasatmasin amin.
Gunaydi bana, gunaydin.
Bu arada bugun benim dogum gunum. Bu hafta pek doluyum pazar anneler gunu ve nikah yildonumumuzdu , dun dostumun dogum gunuydu bugun benim dogum gunum pazar da oglumun kirki cikiyor. Allah agiz tadiyla cikarmayi nasip etsin.
Bu arada kirk mevlutunde gecelik giyiliyor mu?? Sahi anne ne yapiyor o gun.
merve hayırlı haberlerini bekliyoruz.
bebeci doğum günün kutlu olsun.
benim oğlan iyice bizim yatağa taşındı. kollarını açıp yatmış yatağın ortasına babası işe gitti, bende bi kenara sığışmaya çalışıyorumama çok tatlı kuşum benim ya...
kızlar çok kararsız kaldım birde size danışayım. bugün bizim 34.günümüz. akşama tayini çıkan arkadaşların veda yemeği var. baya kalabalık bi sıra gecesi organize edilmiş. akşam oğlum sakin olursa gitmeyi çok istiyorum ama daha 40ı bile çıkmamış bi bebekle öyle bi ortama gitmek abes mi olur?? ne dersiniz...
allahın izniyle güzel sonuçlarla döneceksin inşallah canım...
gazı vardırbizimki de öyle...
doğum günün kutlu olsun canım...
kızlar,bizim kız pek gazlı çıktı...pek giremiyorum artık nete...ona zor yetişiyorum...sırf egomego için girdim ve güzel haberler gördüm çok şükür...allahım hastane köşelerinden kurtarsın inşallah onları,selimi alıp evlerine gittikleri günleri de göstersin inşallah...bizim kız yine ağlıyo,ben kaçar...
Sağolun arkadaşlar sonuç daha çıkmamış böyle beklemek çok zorhayırlı haberlerle gelirsin inşallah canım. dualarımız seninle
doğumgünün kutlu olsun canım. çekirdek ailenle birlikte sağlıklı, mutlu, huzurlu nice yıllar diliyorum tatlım.
canım bizimde veda çayımız olacak. benim oğlumunda 40ı çıkmamış olacak ama yine de gitmeyi düşünüyorum. huzursuz olursa müsade isteyip ayrılırım diye düşünüyorum.
günaydın herkese
kırkı çıkan arkadaşlardan mazeret gören var mı acaba
Kızlar birşey soracağım.. Siz eşinizle birlikte mi uyuyorsunuz? benim kızım iki aylık oldu eşim hala başka odada yatıyor.. Maalesef uykusuna çook düşkün..hastalık derecesinde.. Sadece benim eşim mi böyle merak ediyorum(
kızlar merhaba. ne zamandır girip yazacam oğlum fırsat vermiyor. emzirme yastığına koyarak emzirirken yandan doğru internette çok güzel sörf yapabiliyorum. ama yazı yazamıyorum. emzirme yastığı süper bir şey. iki elimde boşa çıktığından emzirirken yemek falan da yiyebiliyorum. biz 48 günlük olduk bugün. mevlütümüz falan da okundu. gelen gidende bitti. rahatladık şükür. kızlar benim oğlum 5 kiloya yakın doğdu. hastaneden eve geldik annem kaynanam sütün yetmiyor deyip durdular. bu bebek iri sen doyuramıyon mama verelim diye kafamı az ütülemediler. bunların gazıyla bir kaç verdim. sonra makinayla sağayım dedim. o da ne. 30 cc ancak oluyo. aman bu sefer sütün yok işte biz sana dedik diye daha çok sitrese soktular beni. makinaya sütüm öğle aman aman gelmiyordu evet. ama oğlum memeyi ağzına alınca cakur cukur çekiyordu. ağzının kenarlarından süt akıyordu. yani demem o ki makineye sütümü sağıyorum gelmiyor diye endişelenmeyin. hiç bir makina bebek kadar güçlü çekemez. neyse ben kimseye aldırış etmedim. sürekli emzirdim. mama kutusunu da çöpe attım. yine dayanamam baskılarda mama veririm diye. sonuç birinci ayın sonunda 1 kilo almıştı bile bebeğim. doktor anne sütüne devam dedi. bakalım bu ay ne olacak. benim bebeğimde sürekli ağlıyordu uyumuyordu. herkes aç bu çoçuk aç diyip durdu. dinlemedim kimseyi. mememi kendim sıkıyordum çok az süt geliyordu. bebeğimin ağzına verdiğimde ise çekiş gücüyle sütü foşur foşur çekiyordu. süt artırmak içinde bol bol su içmek dışında bir şey yapmadım. bu arada potübör bisküviyi açık çaya batırıp yediğimde çok sütüm oluyor. tecrübeyle sabit. arkadaşlarımdan da duymuştum bunu. bir deneyin derim.
Güzel haberlerle gelirsin inşallah canımSağolun arkadaşlar sonuç daha çıkmamış böyle beklemek çok zor
Aslında arayıp sormayada korkuyoruz
O yuzden aranmamayımı beklesek diyorum
Of inşallah bişeyi yoktur kuzumun karın ağrısıyla yaşıyorum
Rabbim yavrumun acısını göstermesin hayırlı sağlıklı güzel günlerini göstersin
İnşallah cümlemizin evlatlarının
yatak odası soğuk olduğu için ben de küçük odada kanepede uyuyorum. eşim de yanımda. bizimki de uykusuna çok düşkündür. geceleri hiç duymuyo kızımın sesini. hatta arada sırada " kızım ağlama baban uyuyo" falan diyo. ayrı uyumak istemediğini söylüyo ama ben pek inanmıyorum, yatak açmak zor geliyo kesin. toplamayı da pek bilmediği için. geceleri zaten bana uyku yok, bi de küçük kanepede beni sıkıştırıyo, kızım uyuduğunda rahat rahat uzanmama bile müsaade etmiyo sağolsun.Kızlar birşey soracağım.. Siz eşinizle birlikte mi uyuyorsunuz? benim kızım iki aylık oldu eşim hala başka odada yatıyor.. Maalesef uykusuna çook düşkün..hastalık derecesinde.. Sadece benim eşim mi böyle merak ediyorum(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?