2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
Kızlar yarın kızımın tahlil sonucunu alacağız
İnşallah değerleri normale dönmüştür
Sizden isteğim ne olur dualarınızı esirgemeyin
Yavrum için dua istiyorum hepinizden
Allaha emanet olun.
hayırlı haberlerle gelirsin inşallah canım. dualarımız seninle

doğumgünün kutlu olsun canım. çekirdek ailenle birlikte sağlıklı, mutlu, huzurlu nice yıllar diliyorum tatlım.

canım bizimde veda çayımız olacak. benim oğlumunda 40ı çıkmamış olacak ama yine de gitmeyi düşünüyorum. huzursuz olursa müsade isteyip ayrılırım diye düşünüyorum.

Bu kiz beni deli edecek.. Bir yere gidince melek gibi oluyo. Ya uyuyor ya sessizce bakiniyo .. Eve gelince de sebepsiz delirmeler çığlıklar !

aynen canım ya... soruyorlar çok ağlıyor diyorum, geliyorlar hani bu mu ağlıyor!!!!
ay benim oğlumda tam tersi misafir geldi mi susturamıyorum. geçen gün karşı komşum oğluyla geldi çocuk 5,5 yaşında. sebepsiz yere çığlık atıyor evdeyken çığlık attığında biz evden duyuyoruz. hööööööööö höööööööö diye bağırmalar, yapma dedikçe inadına yapıyor. oğlum tam dalmıştı bir bağırdı hööööööö diye arkasından bir çığlık oğlum sıçrayarak uyandı. dünde hiç susturamadım bi de sürekli sıçradı. kaymakamın eşi geldi onun tedirginliği de vardı güzel ağırlıyayım derken mahfoldum. en son kadıncağız ayetel kürsüyü okurken uyudu oğlum.

kızlar bana çocuklu misafir geldiğinde çok çekiniyorum ben. hep bana mı denk geliyor bilmem.
oğlumun ağzından emziği almaya çalışırken, puseti aşağıya doğru iterken yakaladım kızı.(18 aylık)
annesi de odada çay içecem diye kızına bakmıyor bile.ay yine sinir oldum.

aman diyeyim. verin ağzının payını yaa.. geçen kızdım ben birine. 3,5 yaşında kız gelmiş beşiğe kızımın yanağını mıncırıyor. yolarım valla... annesine reset attım resmen... ev batırmak değil ki bu canım bebeklerimizin sağlığı... valla zeyna'ya dönüyorum kızım söz konusu olunca..

kızlar oğlum azıcık emip memede uyuyup kalıyo, karnı tam doymadığı için hoopppp 1saat sonra uyanıyo tekrar. gündüzleri neysede gece tam bir işkence oldu bu durum. ne yapabilirim, karnını tam olarak doyurmasını sağlamak için. orasına burasına dokunuyorum, altını açıyorum olmuyo...

kızlar merhaba. ne zamandır girip yazacam oğlum fırsat vermiyor. emzirme yastığına koyarak emzirirken yandan doğru internette çok güzel sörf yapabiliyorum. ama yazı yazamıyorum. emzirme yastığı süper bir şey. iki elimde boşa çıktığından emzirirken yemek falan da yiyebiliyorum. biz 48 günlük olduk bugün. mevlütümüz falan da okundu. gelen gidende bitti. rahatladık şükür. kızlar benim oğlum 5 kiloya yakın doğdu. hastaneden eve geldik annem kaynanam sütün yetmiyor deyip durdular. bu bebek iri sen doyuramıyon mama verelim diye kafamı az ütülemediler. bunların gazıyla bir kaç verdim. sonra makinayla sağayım dedim. o da ne. 30 cc ancak oluyo. aman bu sefer sütün yok işte biz sana dedik diye daha çok sitrese soktular beni. makinaya sütüm öğle aman aman gelmiyordu evet. ama oğlum memeyi ağzına alınca cakur cukur çekiyordu. ağzının kenarlarından süt akıyordu. yani demem o ki makineye sütümü sağıyorum gelmiyor diye endişelenmeyin. hiç bir makina bebek kadar güçlü çekemez. neyse ben kimseye aldırış etmedim. sürekli emzirdim. mama kutusunu da çöpe attım. yine dayanamam baskılarda mama veririm diye. sonuç birinci ayın sonunda 1 kilo almıştı bile bebeğim. doktor anne sütüne devam dedi. bakalım bu ay ne olacak. benim bebeğimde sürekli ağlıyordu uyumuyordu. herkes aç bu çoçuk aç diyip durdu. dinlemedim kimseyi. mememi kendim sıkıyordum çok az süt geliyordu. bebeğimin ağzına verdiğimde ise çekiş gücüyle sütü foşur foşur çekiyordu. süt artırmak içinde bol bol su içmek dışında bir şey yapmadım. bu arada potübör bisküviyi açık çaya batırıp yediğimde çok sütüm oluyor. tecrübeyle sabit. arkadaşlarımdan da duymuştum bunu. bir deneyin derim.

kaynana içinde herkes bir şey yazdı. ben eksik kalmayayım. 5 senedir evliyim. kaynanamla aramızda en ufak bir problem yaşamadık. severdim de kendisini. ne zaman bebek oldu bende bir ay kaldı. kadınla papaz olduk. kadının herşeyi bana battı. saçma sapan çoçukla ilgili her şeye karışmalar falan. ben lahusa olarak fazla alıngan oldum belki. sonuç kaynanamı artık eskisi kadar sevmiyorum. bazı konularda eşimle bile tartıştık. eşim hep cahil kadın he de geç diyip durdu. işe başlayınca oğluma kaynanam bakacak. farklı şehirlerdeyiz. bizde kalıp bakacak. aynı evde bir iki yıl birlikte yaşayacağız. eşimde annemin burdayken kalbini kırdın gelip bakmazsa ne yapacaz deyip duruyor. eskiden bakıcaya veririm ne olacak diyordum. ama çoçuğum olunca şunu anladım. insan kendi çoçuğuna bile yeri geliyor tahamül edemiyor. sinir oluyor. uyusada rahatlasam diyor. sürekli ağlamalarına falan sinir oluyor. o yüzden dışardan el senin bebeğine tahamül edermi diye düşünüyorum. cahil falan ama yinede kaynam bakarken gözüm arkada kalmaz. kadın içten severek bakar. eşim annemi ara sürekli aranı iyi tutda vazgeçmesin bakmaktan diyor. aslında dediklerini yapmaya mecburum. kuzumu dışardan birine emanet edemem.

Canım 30 ml kaçıncı haftada geliyordu??

Canım 30 ml kaçıncı haftada geliyordu??

10 günlükken falan. Benim şimdide sağınca sütüm öğle aman aman çıkmıyorki. iki tane makina aldım lansinon ve avent. makineye süt falan gelmiyor bende. ancak benim sıpam çekerek çıkartıyo sütümü.işe giderken ne yapacam bilmem. sağıyorum çok az çıkıyor. halbüki göğüslerim taş. süt var. süt deliklerim mi tıkalı nedir.

İnşallah gelip temiz diyeceksin.. Rabbim evladını korusun..

Allah yüzünüze baksın miniğimin güzel haberlerini duyarız inşallah annesi..

Sağolun arkadaşlar sonuç daha çıkmamış böyle beklemek çok zor
Aslında arayıp sormayada korkuyoruz
O yuzden aranmamayımı beklesek diyorum
Of inşallah bişeyi yoktur kuzumun karın ağrısıyla yaşıyorum
Rabbim yavrumun acısını göstermesin hayırlı sağlıklı güzel günlerini göstersin
İnşallah cümlemizin evlatlarının

iyi kiii doğdun yeni yaşın kutlu olsun :119::119::119:
sevdiklerinle geçirebileceğin sağlıklı uzun bir ömrün olsun inşallah tatlım

sipsezan kırkınız hayırlı olsun tatlım

dmt'cim tatlım hamileliğinden beri bir sürü şey atlattın sende;doğumdan sonra rahat edecektin sözde geçmiş olsun arkadaşım

Kızlar birşey soracağım.. Siz eşinizle birlikte mi uyuyorsunuz? benim kızım iki aylık oldu eşim hala başka odada yatıyor.. Maalesef uykusuna çook düşkün..hastalık derecesinde.. Sadece benim eşim mi böyle merak ediyorum (

Cnm biz daha hic ayri yatmadik...benim esim zAten yanindan kacirsalar haberi olmaz uykusu cok derin:)

iyi yapmışsın canım, sanırım bütün anneler benzer şeyleri yaşıyor, ben geçen yıl doğum yaptım, aynen benim kızım da hep ağlıyordu sanki bebeklerin tek derdi açlık olurmuş gibi habire aç bu çocuk aç bu çocuk diye moralimi bozuyolardı, ben de umursamadım ve sadece emzirdim, emzirdikçe süt artıyo bence. sonuç olarak kilo alıyorsa, kakasını yapıyorsa doyuyor demektir. sen aynen devam et. ben de bol bol su içerdim, emzirmek için oturduğumda eşim hooop diye elinde bi bardak suyla tepemde biterdi :) bi de tahin helvası çok severdim ve yerdim, tahin pekmez yerdim.

RNA TASARIM

doğum günün kutlu olsun bebeci Allah sevdiklerinle hayırlı uzun ömürler nasip etsin.
Güzel haberlerle gelirsin inşallah canım

yatak odası soğuk olduğu için ben de küçük odada kanepede uyuyorum. eşim de yanımda. bizimki de uykusuna çok düşkündür. geceleri hiç duymuyo kızımın sesini. hatta arada sırada " kızım ağlama baban uyuyo" falan diyo. ayrı uyumak istemediğini söylüyo ama ben pek inanmıyorum, yatak açmak zor geliyo kesin. toplamayı da pek bilmediği için. geceleri zaten bana uyku yok, bi de küçük kanepede beni sıkıştırıyo, kızım uyuduğunda rahat rahat uzanmama bile müsaade etmiyo sağolsun.
bugün de sinir etti beni. öğle arası 2 saatti. yarım saat kızımızla ilgilen de ben de azcık uyuyayım dedim. tamam dedi. o arada kızımın ilaç saati geldi, ilacını vereyim de öyle yatayım dedim. eşim odadan çıktı, bekle ki gelsin. gitmiş oturma odasına oturmuş beyefendi. deli oldum. hani sen kızımızla ilgilenecektin de ben uyuyacaktım dedim. sen ilaç vereceksin diye oyalandım diyo. ilacı vermem 1-2 dk sürdü ya da sürmedi. sonuç olarak öğle arasını bu şekilde bitirdi. uykusuzluktan kafayı yedim resmen. bazen ayaktayken bile gözlerim kapanıyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…