Merhaba canım ben de Allah nasip ederse temmuz ayında 3.kez anne olacagim .arada sizleri de okuyordum ve sikintini az da olsa paylaşmak istedim.benim bu 8.hamileliğim 2 sağ oğlum var,2 tane evladimi 6 ve 7.5 aylık karnimda kaybettim birdiş gebelik geçirdim 2 tane de küçük dusugum var.bu hamileliği ogrenmeden önce de rahim agzi kanseri olduğumu öğrendim aynı ay hamile olduğumu öğrendim bunda da vardır bir hayır dedim kendimi kenara koydum Rrabbim daha kotusuyle sınama diye dua ettim.hamileliğimin 2.ayında trafik kazası geçirdik büyük oğlum beyin kanaması ve agır akciğer tahribatıyla yoğun bakıma kaldırıldı durumu ağır olduğu için uyuttular dr lar heran kaybedebiliriz dediler öyle kolay söylediler ki sanki normal birşey yıkıldım anladım ki diğer yaşadığım acılar ne basitmiş hiçbiri sağ evladin acisi gibi değilmiş Mevla kimseye yaşatmasın ama yavrum dr ları yaniltti 15 gün gibi kısa bir sürede yoğun bakımdan değil hastaneden bile ciktik,ciktigimizda sağ tarafı tamamen hissizdi fizik tedavi ile şimdi eskisi gibi sadece unutkanlık ve dikkat eksikliği var olsun sağ yaaa başka istediğim yok..şimdi 3.evladim için hergün iğne oluyorum 3 günde bir dr kontrolundeyim geleceği günü bekliyorum geçen ay umreye gittim orda da çok dua ettim,annemler şu an oradalar seni söyledim dua edin dedim.kusura bakmayın başınızı sıkıntılarımla agritmak istemezdim biz dua ile dr ların mucize ömer dedikleri bir çocugum var ,senin de evladir mucize bebek olur inşallah üç aylar yüzü suyu hürmetine hiç üzülme dualarimiz seninle......
Kızlar bebişine humana Rezene çayı veren varmı ?
Kızlar yarın kızımın tahlil sonucunu alacağız
İnşallah değerleri normale dönmüştür
Sizden isteğim ne olur dualarınızı esirgemeyin
Yavrum için dua istiyorum hepinizden
Allaha emanet olun.
Kızlar yarın kızımın tahlil sonucunu alacağız
Allaha emanet olun.
Mervecim guzel hayirli haberler alip gelirsin insallah. Rabbim bebislerimizi korusun sevdigi kullardan eylesin hepsinin bahti acik kaderi guZel olsun bizim acimizi onlara onlarin acilarini bize yasatmasin amin.
Gunaydi bana, gunaydin.
Bu arada bugun benim dogum gunum. Bu hafta pek doluyum pazar anneler gunu ve nikah yildonumumuzdu , dun dostumun dogum gunuydu bugun benim dogum gunum pazar da oglumun kirki cikiyor. Allah agiz tadiyla cikarmayi nasip etsin.
Bu arada kirk mevlutunde gecelik giyiliyor mu?? Sahi anne ne yapiyor o gun.
Kızlar bebişine humana Rezene çayı veren varmı ?
allahın izniyle güzel sonuçlarla döneceksin inşallah canım...Kızlar yarın kızımın tahlil sonucunu alacağız
Allaha emanet olun.
gazı vardırOffff off uyumuyor ya zaten aksam zor uyuttum cigrinmaktan bi hal oldu. simdi yine basa donduk. Bi derdi var da ben mi anlamiyorum yaaa
doğum günün kutlu olsun canım...Mervecim guzel hayirli haberler alip gelirsin insallah. Rabbim bebislerimizi korusun sevdigi kullardan eylesin hepsinin bahti acik kaderi guZel olsun bizim acimizi onlara onlarin acilarini bize yasatmasin amin.
Gunaydi bana, gunaydin.
Bu arada bugun benim dogum gunum. Bu hafta pek doluyum pazar anneler gunu ve nikah yildonumumuzdu , dun dostumun dogum gunuydu bugun benim dogum gunum pazar da oglumun kirki cikiyor. Allah agiz tadiyla cikarmayi nasip etsin.
Bu arada kirk mevlutunde gecelik giyiliyor mu?? Sahi anne ne yapiyor o gun.
allah razı olsun canım senden de hapinizden =) insallah güzel haberleri de vereceğim
aminn kuzum geçmiş olsun size ağzından bal damlıyor inşallah allahımın izni ile ''kızlar oğlum evimde artık diyeceğimm bende oğlum yatağında uyudu bugün gece uyandı oğlumu emzirdim bende gözlerine baktım bana dokundu diyeceğim kokusunu çekip öperek uyuttum çişini yaptı altını değiştirdimm diyeceğim gaz olmuş gazını çıkarttım zorlandım oğlum çok ağladı ama sesini duyuyorum iste diyeceğim sabahlara kadar uyutmadı demekki çok özlemiş beni diyeceğimm banyo yaptırdım diyeceğimm insallah inşallah
Bu kiz beni deli edecek.. Bir yere gidince melek gibi oluyo. Ya uyuyor ya sessizce bakiniyo .. Eve gelince de sebepsiz delirmeler çığlıklar !
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?