2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
canımm gözümüz aydın... eve geçmenize çok sevindim.. Rabbim bir daha yaşatmasın, sınavımız evlatlarımızla olmasın inşallah..

Merhaba canım ben de Allah nasip ederse temmuz ayında 3.kez anne olacagim .arada sizleri de okuyordum ve sikintini az da olsa paylaşmak istedim.benim bu 8.hamileliğim 2 sağ oğlum var,2 tane evladimi 6 ve 7.5 aylık karnimda kaybettim birdiş gebelik geçirdim 2 tane de küçük dusugum var.bu hamileliği ogrenmeden önce de rahim agzi kanseri olduğumu öğrendim aynı ay hamile olduğumu öğrendim bunda da vardır bir hayır dedim kendimi kenara koydum Rrabbim daha kotusuyle sınama diye dua ettim.hamileliğimin 2.ayında trafik kazası geçirdik büyük oğlum beyin kanaması ve agır akciğer tahribatıyla yoğun bakıma kaldırıldı durumu ağır olduğu için uyuttular dr lar heran kaybedebiliriz dediler öyle kolay söylediler ki sanki normal birşey yıkıldım anladım ki diğer yaşadığım acılar ne basitmiş hiçbiri sağ evladin acisi gibi değilmiş Mevla kimseye yaşatmasın ama yavrum dr ları yaniltti 15 gün gibi kısa bir sürede yoğun bakımdan değil hastaneden bile ciktik,ciktigimizda sağ tarafı tamamen hissizdi fizik tedavi ile şimdi eskisi gibi sadece unutkanlık ve dikkat eksikliği var olsun sağ yaaa başka istediğim yok..şimdi 3.evladim için hergün iğne oluyorum 3 günde bir dr kontrolundeyim geleceği günü bekliyorum geçen ay umreye gittim orda da çok dua ettim,annemler şu an oradalar seni söyledim dua edin dedim.kusura bakmayın başınızı sıkıntılarımla agritmak istemezdim biz dua ile dr ların mucize ömer dedikleri bir çocugum var ,senin de evladir mucize bebek olur inşallah üç aylar yüzü suyu hürmetine hiç üzülme dualarimiz seninle......

Son düzenleme:
peri çıkmışınız hastaneden gözün aydın canım....
rabbim bir daha göstermesin geçmiş olsun inşallah...
egomego canımm güzel haberler vermişin inşallah selimimizi sende kucağına kısa sürede alırsın...
dualarımızdasın......
rabbim kimsyi evladıyla sınamasın......

çok şeyler yaşamışın allahbaşka bişey göstermesin.. yavrunu sağlıkla kucağına al inşallah...

Canim 15.5 tarih oluyor yarin son gun yani o yagan yagmur cok sifali sen sutunu bebegine gituruyorsunya onun icine o Yagmur suyundan azcik koy icir bebegine..insallah sifa olur..

Ahh egomego mahfettin beni kendimi zor durdurdum aglamaktan gözlerim şişti bizim ağlamamız önemli değil isallah selim iyileşir de sevinçten aglariz eşine kızdım neden senin anneler gününü kutlamadi tamam o da üzgün ama sende annsin olsun siz mutlu haberler almışsınız bu bile yeter .
Kızımı mercanı herkes kucağa alıyordu çocuk kucağa alisacak diye bende kızıyordum sonr seni düşündüm bebeğine özlem duyuyorsun boşver sev kızını zapzup herkeste sevsin bebeğim sevgiye doysun isallah senin bebeginde iyileşsin sende onu gönlünce şımart

Bu kiz beni deli edecek.. Bir yere gidince melek gibi oluyo. Ya uyuyor ya sessizce bakiniyo .. Eve gelince de sebepsiz delirmeler çığlıklar !

Kızlar yarın kızımın tahlil sonucunu alacağız
İnşallah değerleri normale dönmüştür
Sizden isteğim ne olur dualarınızı esirgemeyin
Yavrum için dua istiyorum hepinizden
Allaha emanet olun.

Offff off uyumuyor ya zaten aksam zor uyuttum cigrinmaktan bi hal oldu. simdi yine basa donduk. Bi derdi var da ben mi anlamiyorum yaaa

Allaha emanet olun.

Allah yüzünüze baksın miniğimin güzel haberlerini duyarız inşallah annesi..

Mervecim guzel hayirli haberler alip gelirsin insallah. Rabbim bebislerimizi korusun sevdigi kullardan eylesin hepsinin bahti acik kaderi guZel olsun bizim acimizi onlara onlarin acilarini bize yasatmasin amin.

Gunaydi bana, gunaydin.
Bu arada bugun benim dogum gunum. Bu hafta pek doluyum pazar anneler gunu ve nikah yildonumumuzdu , dun dostumun dogum gunuydu bugun benim dogum gunum pazar da oglumun kirki cikiyor. Allah agiz tadiyla cikarmayi nasip etsin.

Bu arada kirk mevlutunde gecelik giyiliyor mu?? Sahi anne ne yapiyor o gun.

Nice mutlu yillara yeni yasin sana saglik huzur mutluluk versin!! Ailenle bir omur mutlu yasayin insallah!!

merve hayırlı haberlerini bekliyoruz.
bebeci doğum günün kutlu olsun.

benim oğlan iyice bizim yatağa taşındı. kollarını açıp yatmış yatağın ortasına babası işe gitti, bende bi kenara sığışmaya çalışıyorum ama çok tatlı kuşum benim ya...
kızlar çok kararsız kaldım birde size danışayım. bugün bizim 34.günümüz. akşama tayini çıkan arkadaşların veda yemeği var. baya kalabalık bi sıra gecesi organize edilmiş. akşam oğlum sakin olursa gitmeyi çok istiyorum ama daha 40ı bile çıkmamış bi bebekle öyle bi ortama gitmek abes mi olur?? ne dersiniz...

Allaha emanet olun.
allahın izniyle güzel sonuçlarla döneceksin inşallah canım...

Offff off uyumuyor ya zaten aksam zor uyuttum cigrinmaktan bi hal oldu. simdi yine basa donduk. Bi derdi var da ben mi anlamiyorum yaaa
gazı vardır bizimki de öyle...

doğum günün kutlu olsun canım...

kızlar,bizim kız pek gazlı çıktı...pek giremiyorum artık nete...ona zor yetişiyorum...sırf egomego için girdim ve güzel haberler gördüm çok şükür...allahım hastane köşelerinden kurtarsın inşallah onları,selimi alıp evlerine gittikleri günleri de göstersin inşallah...bizim kız yine ağlıyo,ben kaçar...

inşallah canım rabbim o günleri de görmeyi nasip edecek az daha sabır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…