2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
günaydın anneler
voltaj,çok geçmiş olsun canım...inşallah hafif atlatır zehra...diğer çocuklara da bulaşmaz inşallah...
kızlar bizim bugün kırkımız çıkıyo ama annem 5 gün önce kırkladı bizi,kız çocukları kırk gün beklemezmiş o günden beri kuzum gündüzleri fazla uyumuyo ama geceleri emip uyuyo...sabah da uyuyacak aslında ama 5'ten sonra gaz sancısından pek uyuyamıyo yavrum...bi çocuk bu kadar kaka yaptığı,alttan üstten gaz çıkardığı halde hala nasıl gazı olur anlayamadım :26: ön sütümü sağıp döküyorum çoğu zaman gaz yapmasın diye ama bizim kız gazgirl çıktı resmen

günaydın kızlar,

voltajcım çok geçmiş olsun bi an evvel geçer inş.,

bizim kız resmen huy değiştirdi şu gaz olayından sonra evde 3 tane gaz ilacı var hiçbiri de bi işe yaramıyo bence,
bi de memede bile bas bas bağırıyo aç ama ağlıyo bağırıyo tutmuyo memeyi fön makiesini açıp öle emziriyorum sesten başım şişti
gazdandır dimi

canım memeyi bazen tutup bazen tutmaması sadece gazdan olmuyomuş...ben de senin gibi sanıyodum...anne sütünün fazla olması da sebep olabiliyomuş...netten bi araştır bak istersen...
Bebek ve Ben | Babalar Günü ve Anne Sütünün Fazla Gelmesi
ben burdan okumuştum,istersen sen de bi göz at canım...

bize her saat günaydın biliyorum gecemiz gündüzümüze karıştı...
dün gittik sıra gecesine, evden çıkana kadar krizlerdeydi benim oğlan hergün aynı saatte aynı tantana ağlama, uyumama, süt mama ne varsa yeme sonrada bayılıp düşme :)
gözler fıldır fıldır çıktık evden tabi ben arabada giderken yusuf yusuf atıyorum. neyse 15-20 dk sonra uyudu ve rahat bir akşam geçirdik.
baya kalabalıktı gece herkes bebeği görmek istiyo bangır bangır müzik sıra gecesi müzikleri, millet dalga geçiyo tam urfalı oldu bu diye
arada komiklikler olmadı değil....
davulcu bahşiş koparmak için geldi bizim pusetin önünde çalıyo bi güzel, eşim sessiz ol bebek uyuyo diye işaret yaptı millet koptu gülmekten.
saat 23.00 oldu bizimki hala uykuda eee okadar sütü mamayı içti. tam eşim konuşma yapmak için çıktı, mikrofon elinde bir iki cümle kurdu bizimki başladı ağlamaya neyseki süt sağıp götürmüştüm yanımda dayadım ağzına, hepsini içti sızdı kaldı yine taaa 02.30 a kadar :) akşamın intikamını gece alır diyodum ama çok şükür öyle olmadı.
çok tereddütlüydüm ama iyiki gitmişim benim de biraz açılmaya ihtiyacım varmış.

yok canım ya keşke öle olsa, benim sütüm az sağınca iki göğsü 10 dk toplam 45 cc falan ancak çıkıyo ama evet burda yazdığı gibi benim kız sürekli öksürüyo boğazına kaçırıyo, ağlıyo, sırtı yay gibi geriliyo her defasında değil de bazen oluyo işte, ama boğazına süt kaçıp bağırmasını sıklıkla yaşıyoruz , anlmadım ki ben de bu süt olYINI

iyiki gitmişsin canım, hepimizin var bence artık açılmaya, bebekler yüzünden bozulan sinirlerimizi, yine bebekler yüzünden evde kalarak daha da bozarsak sinir hastası oluruz herhalde

benim de ihtiyacım var böyle bi akşama
ne güzel oğlun da uyumuş,keyfini çıkarmışsın akşamın...
bizimkide akşam bi güzel uyudu,arkadaşlar gelmişti,rahatça oturduk...
burda birisi sağınca sütüm az geliyo ama çocuğum emerken çok geldiği hissediyorum yazmıştı...herkes bu bebek aç,mama ver demiş,ama o inatla vermemiş...hatta bi ayda bebeği 1 kilo almış,dr anne sütüne devam demiş...onunda 30 cc ancak çıkıyomuş...belki de sütün vardır canım...

ne iyi yapmışsın canım gitmekle.bende 2 sefer nişan vardı oraya götürdüm o müzik ninni gibi geldi bizim kıza.hiç gık bile demedi.böyle etkinliklerden geri kalmıyorsun bu sayede.bu haftasonu da düğün var

canım ya neden bebeğine mama veriyorsunuz? merak ettim

Kızlar bayağı kaynatmışsınız benim bebek bayağı gazlı ve uykusu da kısa aralıklı olduğu için çok fazla takılamadım konu takibi de yapamadım.Egemegonun bebişi düzeldi mi?Her şey yolundadır inşaallah.
Benim bebeğin de sarılığı hala geçmedi 36.günüzdeyiz.

geçmiş olsun canım inşallah bir an önce atlatır oğlun.

ohh ne güzel olmuş stres atmışsın canım. bizimde yarın akşam eşli yemeğimiz varmış ama ben gitmicem sanırım. bizim burda havalar hala ısınmadı. o yüzden korkuyoruz hasta olur mu diye.bir arkadaşımın kardeşi benimle aynı gün doğum yapmıştı bebek boğmaca olmuş ve hastaneye yatırmışlar. yarın 1 aylık oluyoruz aşı olucaz bi de.

canım benim oğlumunda sarılığı geçmedi gözlerinde hafifte olsa sarılık var.

Hayırlı kandiller kızlar
Mercan doğduktan sonra pek buralara takilamaz oldum hatta sizlere imreniyorum nasıl girebiliyorsunuz benim işim bitmiyor resmen evde gelen giden de eksik olmadı sağolsunlar yanlız bırakmadılar ama bugün kızımla yanlızız kafa dinliyoruz

Peri canım burda bi arkadaş yazmisti kimyonu kaynat süz bebege içir gazı çıkartıyor diye gercekten işe yarıyor ben içine melisa koyuyorum melisa da rahatlatıyor gaz sancısı çekmiyor günde 3-4 kaşık içiriyorum rahatlatıyor kızımı hatta kendim de birkaç yudum alıyorum bu kimyonlu suyu 2 gün kullanıyorum veya günlük yapıyorum iyi oluyor

Dertsiz malum ben forumu pek giremedim senin oğlanın adını ne koydunuz durum nedir meraklardayim

Voltaj geçmiş olsun zehraya umarım ufakliga bulaşmaz sen süper annesin herşeyi halledersin

sana da geçmiş olsun cnm bir an önce atlatırız inş.eşinle aran nasıl düzeldi mi.
sağol canım. eşimle sürekli tartışıyoruz yine. bu kez çocuk yüzünden. bezini değiştirirken bir hapşursun söylemediği kalmıyor üşütüyor muşum çocuğu bilmem ne. sinir ediyor bende cevap veriyorum daha da büyüyor. bi de o iki ismi de kullanıyor ben sadece kendi istediğim ismi kullanıyorum ona da kızıyor. her seferinde uyarıyor beni bnde kullanmıcam o ismi diyorum.arkadaşlar falan telde sorduğunda tek isim söylüyorum. hastasın kafayı yemişsin sen dedi bugün bana. evet sayenizde dedim psikolojik destek almayı ble düşünüyorum. bi de 40ımız çktıktan sonra izine gidicez. kvdeyle limoniyiz zaten. şimdiden onu düşünüyorum.

sağol canım sana da hayırlı kandiller.
bizim ismimiz enes oldu. ilk başta nüfus memurunun hatasıyla sadece kayınbabamın ismi yazıldı nüfusa.
sonra dava açtık ikinci ismi eklettik. dava açarım diyordum ya hep davamızı da açtık ama nüfus memurunun yüzünden.

onu deneyeyim cnm teşekkür ederim =) olmadı ilaç alıcam artık

lohusasın daha takmamaya çalış canım.beni de eşim bu ara deli ediyor 40 çıkınca belki rahatlarız.bazen başımı alıp gidesim geliyor.yoksa pskolojim mi bozuldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…