kızlar lütfen birileri beni rahatlatsın...kızımda egzama varmış.daha 49 günlük..ben grip olmuştum bebegede geçti burnu akmaya başladı.doktora götüreyim dedim.cildinde de sorunlar vardı kızarıyodu kuruyodu sürekli.her bebekte olur dediler. ben grip için gitmiştim egzama çıktı başımıza.yediklerine dikkat et dedi.kıyafetlerini sabun tozu ile yıka ve yumuşatıcı kullanma dedi.çok hassas bi cildi varmış.bende internetten biraz araştırdım çobuk geçen bişey değilmiş hep cildi pütür pütür olazak yavrumum..saçlarının içide kabuk kabuk..of yaa hiç bebk gibi cildi yok çok üzülüyorum..
nasıl sağıyorsun canım elinlemi pompaylamı?ve ne kadar sağıyorsun?ben bugün elimle sağdım azcık ama canım yandı o yüzden pompa almayı düşünüyorum.burda pompa kullanıp memnun kalan arkadaşlar yardımcı olabilir mi markası özelliği vs hakkında
günaydın kızlar...
bi şey sorucam...biz bugün 42 günlük olduk...kızımın tükürüğü bi kaç gündür köpüklü(arada)...bebeğinde böyle bi şey olan var mı?
netten araştırdım kimisi normal diyo,kimisi epilepsi belirtisi diyo...korktum :18:
Mama yiyor mu sadece anne sütü mü alıyor ? Ben her ikisini de veriyorum mama verdiğimde köpük oluyor bazen..
mama da veriyorum süt de...acaba mamadan mı :26: mamayı uzun zamandır kullanıyorum ama köpükler bi kaç gündür var :26:
bize her saat günaydın biliyorum gecemiz gündüzümüze karıştı...
dün gittik sıra gecesine, evden çıkana kadar krizlerdeydi benim oğlan hergün aynı saatte aynı tantana ağlama, uyumama, süt mama ne varsa yeme sonrada bayılıp düşme :)
gözler fıldır fıldır çıktık evden tabi ben arabada giderken yusuf yusuf atıyorum. neyse 15-20 dk sonra uyudu ve rahat bir akşam geçirdik.
baya kalabalıktı gece herkes bebeği görmek istiyo bangır bangır müzik sıra gecesi müzikleri, millet dalga geçiyo tam urfalı oldu bu diye
arada komiklikler olmadı değil....
davulcu bahşiş koparmak için geldi bizim pusetin önünde çalıyo bi güzel, eşim sessiz ol bebek uyuyo diye işaret yaptı millet koptu gülmekten.
saat 23.00 oldu bizimki hala uykuda eee okadar sütü mamayı içti. tam eşim konuşma yapmak için çıktı, mikrofon elinde bir iki cümle kurdu bizimki başladı ağlamaya neyseki süt sağıp götürmüştüm yanımda dayadım ağzına, hepsini içti sızdı kaldı yine taaa 02.30 a kadar :) akşamın intikamını gece alır diyodum ama çok şükür öyle olmadı.
çok tereddütlüydüm ama iyiki gitmişim benim de biraz açılmaya ihtiyacım varmış.
günaydın kızlar...
bi şey sorucam...biz bugün 42 günlük olduk...kızımın tükürüğü bi kaç gündür köpüklü(arada)...bebeğinde böyle bi şey olan var mı?
netten araştırdım kimisi normal diyo,kimisi epilepsi belirtisi diyo...korktum :18:
Bende hem mama hem süt weriorum benim kuzuda tükürgü köpüklü we cogaldı dis cıkarır gbi sanırm normal
tatllm bence sen depresyon geçiriyorsun,ben de İlk doğumunda aynı Olmuştum,Corbada neden Yoğurtlu terbiye var diye ağIıyordum,dışarı Çıkamıyorum diye mahvolmuştum.LOkMan hekim stres Çayı Çok İyi geldi,hem tamamen dağaI..iyi gelir.
Benim oğlumda var o.ama bizimki egzama dağil.bir çeşit Cilt rahatsizlığı,genetikmiŞ,sanırım benim tarafımda var.ömür boyU sürüyor,tedavisi yoK bebekliğinden beri konakları geçmemişti ve kollarl ile bacaklarI kabuk kabuk özellikle kışları..iyi bir cilt kremiyle hafifletiyoruzi..ÇOK ta Sıkıntı değil,Üzülme...
günaydın kızlar...
Cnm o bende de var ağzında süt kaldığı zaman tükürüğüyle birleşiyo ve köpük gibi gözüküyo
Herşeyi netten arama kafayı yersin ben kaç kere fenalaştım netten yaptığım araştırmalar yüzünden kafana takılan şeyleri
Dr una sor ayrıca epilepsi sadece tükürükle belli olurmu
Bebekte anormal başka şeyler de olması lazım Allahım göstermesin
Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin yavrulamızı inşallah.
Nasıl acıyorsun ki ?
Ben otri bebe kullanıyorum. Cok kolay oluyo. Deniz suyu sıkıp onunla çekiyorum herseyi çıkartıyor. Diğer burun aspiratorleri gibi kontrolsüz basınç olmuyo
kızlar ben biyerde okudum burnun içindekiler çengelli iğnenin arkasıyla alınabiliyomuş
kızımın yüzündede o sivilcelerden var. dr umuz sütümden kaynaklandığını geçeceğini söyledi.birçok yenidoğan bebekte görülüyormuş.sütümüz yağlı diye :) sadece arada sabunlu bezle silebilirsin dedi. çok şükür o kırmızı sivilceler rengini kaybetti ve azaldı.burun temizlemek için bende tel tokanın arkasını kullanıyorum 1 sn sürüyor. aspiratörle alana kadar ağlıyor kızım hemde güzel çekmiyor.tavsiye ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?