2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

Ben bebeğim1 haftalıkken gece eşimle aynı odada yatmaya başladım o ilk günler hayatım bitti neden bu kadar çocuk istedimki ne rahatım bu saatlerde uyuyordum istediğim yere gidiyordum şimdi eve hapsoldum bebeğimi sevmiyormuyum acaba demeye başladım kendi kendime bunları düşünüp sonra bebeğimi sevmiyormuyum ben nasıl anneyim diye ağlamaya başladım bu 2 gün sürdü eşimle hamileliğimin son günlerinde çekilmiş güzel bir gecenin hatırası resmimiz var ona bakıp bakıp bütün gün ağlıyordum Buda 1 hafta sürdü sonra annem gitti hayatımda ilk defa annem gitti diye bu kadar üzüldüm ağladım herhalde sonra alışmaya başladım sanırım ama hala bu düşüncelerim için kendimi suçluyorum ne kadar seversem seveyim hep o günlerde kızıma haksızlık ettiğimi düşünmeden edemiyorum ve içim yanıyor

Kızlar bu arada bugün 38. Günümüz kızımında kontrolü olunca bende Dr uma gittim muayene oldum herşey normal dedi eşimin beklediği cevapta alındı bu akşam kovalamaca bizde bakalım kızım bütün gün uyudu galip gelen bizim bızdık olacak sanırım :)

sütü boğazına kaçıran ve bunu her emdiğinde yapan bebeklerden biri de benimki..böyle olduğunda ben kaldırıp alnını baş parmağımla kaşlarının ortasından yavaşça geri doğru kaldırıyorum ardından geçmezse sırtına vuruyorum.bi de tıkanmaması için ilk başta memenizi işaret ve orta parmağınızın arasına alıp biraz sıkıştırarak verdiğinizde sütün akış hızını kesiyorsunuz daha az tıkanıyor (neden olduğunu bilmiyorum pek önermiyorlarmış ama çok işe yarıyor)bir de zaman olursa emzirmeden önce biraz sağıp emzirmeye başlıyorum bu da çok işe yarıyor

nasıl sağıyorsun canım elinlemi pompaylamı?ve ne kadar sağıyorsun?ben bugün elimle sağdım azcık ama canım yandı o yüzden pompa almayı düşünüyorum.burda pompa kullanıp memnun kalan arkadaşlar yardımcı olabilir mi markası özelliği vs hakkında

ben pompayla sağıyorum manuel pompa aldım gece daha çok tıkanıyor çünkü elektrikliler ses yapıyormuş sıkıntı olmasın die lansinoh manuel aldım çok da memnun kaldım.ben biraz göğüsümü yumaşatacak kadar sağıyorum akşam 30 cc sağdım mesela sonra diğer göğsümü tamamen boşalttım onu dondurucuya attım.yada sağdığımı verip sonra memeye devam ediyorum

Kızlarrr 4 nisanda doğum yaptım, 10 gündür ara ara kanamam oluyordur. Birkaç gün aradan sonra 2-3 gündür lekelenme oldu yine bugün de biraz fazla geldi ya acaba adet kanaması mı bu? ne zaman olur ki ilk adet böyle langırtt diye ara vermeden olur mu?

Canım avent elektrikli alma da ne alırsan al .. Hic memnun değilim sağmadı, gidip Manuel'in aldım sonradan bebedor, bu iyi

kızlar lütfen birileri beni rahatlatsın...kızımda egzama varmış.daha 49 günlük..ben grip olmuştum bebegede geçti burnu akmaya başladı.doktora götüreyim dedim.cildinde de sorunlar vardı kızarıyodu kuruyodu sürekli.her bebekte olur dediler. ben grip için gitmiştim egzama çıktı başımıza.yediklerine dikkat et dedi.kıyafetlerini sabun tozu ile yıka ve yumuşatıcı kullanma dedi.çok hassas bi cildi varmış.bende internetten biraz araştırdım çobuk geçen bişey değilmiş hep cildi pütür pütür olazak yavrumum..saçlarının içide kabuk kabuk..of yaa hiç bebk gibi cildi yok çok üzülüyorum..

Oy Allahım bu belirtiler bizde de var. Ay yok goturmeyecegim Dr a

Putür pütür bizimde yanaklar

geçmiş olsun allah şifa versin canım. el kadar bebekte egzamada mı oluyormuş daha neler duyucaz kimbilir.

canım benim oğlumunda yanakları pütür pütür yenidoğan aknesi de var. bazen ucu beyaz sivilcelerde oluyor.

Benimde oğlum 40 günlük yüzünde özelliklede alnında minik minik sivilceler var isilik gibi geçmek bilmedi acaba şampuanı mı değiştirsem.

seninle aynı gün doğum yapmışız bende de aynı durum ben adet oldum bugün biraz adet halini aldı

beyaz sivilce gibi ve kızarıklık var bizdede dr normal dedi
benimn komşu da etlik dedi kilo alıp toparlayan bebeklerde olurmuş

Benimde oğlum 40 günlük yüzünde özelliklede alnında minik minik sivilceler var isilik gibi geçmek bilmedi acaba şampuanı mı değiştirsem.

çok kalın giydiriyorsan ondanda olur benim bebişte erkek çok kalın giydirincede oluyor...
ben yüzüne süt sürüyorum ve sık yıkamakta iyi geliyor..

Teşekkürler sıcaklıyor demekki iki günde bir yıkıyordum ama şimdi her gün yıkayalım bakalım geçecekmi oğluşumun sivilceleri.

tatllm bence sen depresyon geçiriyorsun,ben de İlk doğumunda aynı Olmuştum,Corbada neden Yoğurtlu terbiye var diye ağIıyordum,dışarı Çıkamıyorum diye mahvolmuştum.LOkMan hekim stres Çayı Çok İyi geldi,hem tamamen dağaI..iyi gelir.

Benim oğlumda var o.ama bizimki egzama dağil.bir çeşit Cilt rahatsizlığı,genetikmiŞ,sanırım benim tarafımda var.ömür boyU sürüyor,tedavisi yoK bebekliğinden beri konakları geçmemişti ve kollarl ile bacaklarI kabuk kabuk özellikle kışları..iyi bir cilt kremiyle hafifletiyoruzi..ÇOK ta Sıkıntı değil,Üzülme...

beyaz sivilce gibi ve kızarıklık var bizdede dr normal dedi
benimn komşu da etlik dedi kilo alıp toparlayan bebeklerde olurmuş
benim de oğluşun cildi pütür pütür dr dün yenidoğan sivilcesi normal dedi..2 güne bir yıkıyorum yıkamadığım günler de ılık su pamukla siliyorum iyi geliyor ama gece sürekli ıkınıp yüzünü ovuşturduğu için sabah kıpkırmızı kalkıyor.geçecek inşallah

Navla bence bir cildiyeci görsün onu,,en doğru te§hisi o koyacaktir...her dr. Bilemez bunu,,cildiyeci olmasi sart...

Sabah nobetcisi geldiiiii..:)

Voltajin kuzular nasil oldu acep?

Hsnipeks yokmus ne zamandir,iyidir insallah...
Egemogo zaten hep aklimda,yavrusuna kavusmasi icin duaciyim...

Umarim herkes iyidir...biz dr iyiz şükür..yarin mevlüdümüz var nasipse...bakalim nasil gececek,guzelce atlatsak...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…