Benimki de aynı şekilde sıkıntı yaşıyor ancak saatleri farklı.12'den 5'e Kadar hep Uyanık..kaka yapamıyor gibi ıkınıyor,Gaz sancısı çekiyor,bu yüzden düzgün ememiyor emse uyucak sanki.Bu gece Uyudu 3'ten sonra,bir tek emmeye kalktı.mevlüt olacak pazar günü rahat rahat temizlik yapabilirim bu enerjiyle..Kızım annesini dinlendirdi:)
Selam kizlar sizlere bir sorum var. benim kizim 9 nisan dogumlu bizim kirkimiz ayin kacinda doluyor. Kimisi diyor dogdugu gun sayilir , kimisi diyor sayilmaz. Arada kaldik. Lutfen soyleyin 19 mayistami cikicak.
fazla yazamıyorum ama sürekli takip ediyorum.hanipeks uzun zamandır yok neden yazmadığını bilen var mı? umarım herşey yolundadır..
birde sütü fazla gelen bi arkadaş vardı tam hatırlayamadım kim olduğunu acaba süt bebeğin boğazına kaçıyor mu?benim oğlum sütü çok kaçırıyor boğazına bu durumda olan varsa ne yapabiliriz yardım ederrmisiniz?hiç sağmadım aslında süt fazlamı tam eminde değilim ama oğlum çok hırslı emiyor o yüzdende boğazına kaçıyor olabilir..
sütü boğazına kaçıran ve bunu her emdiğinde yapan bebeklerden biri de benimki..böyle olduğunda ben kaldırıp alnını baş parmağımla kaşlarının ortasından yavaşça geri doğru kaldırıyorum ardından geçmezse sırtına vuruyorum.bi de tıkanmaması için ilk başta memenizi işaret ve orta parmağınızın arasına alıp biraz sıkıştırarak verdiğinizde sütün akış hızını kesiyorsunuz daha az tıkanıyor (neden olduğunu bilmiyorum pek önermiyorlarmış ama çok işe yarıyor)bir de zaman olursa emzirmeden önce biraz sağıp emzirmeye başlıyorum bu da çok işe yarıyor
nasıl sağıyorsun canım elinlemi pompaylamı?ve ne kadar sağıyorsun?ben bugün elimle sağdım azcık ama canım yandı o yüzden pompa almayı düşünüyorum.burda pompa kullanıp memnun kalan arkadaşlar yardımcı olabilir mi markası özelliği vs hakkında
nasıl sağıyorsun canım elinlemi pompaylamı?ve ne kadar sağıyorsun?ben bugün elimle sağdım azcık ama canım yandı o yüzden pompa almayı düşünüyorum.burda pompa kullanıp memnun kalan arkadaşlar yardımcı olabilir mi markası özelliği vs hakkında
kızlar lütfen birileri beni rahatlatsın...kızımda egzama varmış.daha 49 günlük..ben grip olmuştum bebegede geçti burnu akmaya başladı.doktora götüreyim dedim.cildinde de sorunlar vardı kızarıyodu kuruyodu sürekli.her bebekte olur dediler. ben grip için gitmiştim egzama çıktı başımıza.yediklerine dikkat et dedi.kıyafetlerini sabun tozu ile yıka ve yumuşatıcı kullanma dedi.çok hassas bi cildi varmış.bende internetten biraz araştırdım çobuk geçen bişey değilmiş hep cildi pütür pütür olazak yavrumum..saçlarının içide kabuk kabuk..of yaa hiç bebk gibi cildi yok çok üzülüyorum..
geçmiş olsun allah şifa versin canım. el kadar bebekte egzamada mı oluyormuş daha neler duyucaz kimbilir.kızlar lütfen birileri beni rahatlatsın...kızımda egzama varmış.daha 49 günlük..ben grip olmuştum bebegede geçti burnu akmaya başladı.doktora götüreyim dedim.cildinde de sorunlar vardı kızarıyodu kuruyodu sürekli.her bebekte olur dediler. ben grip için gitmiştim egzama çıktı başımıza.yediklerine dikkat et dedi.kıyafetlerini sabun tozu ile yıka ve yumuşatıcı kullanma dedi.çok hassas bi cildi varmış.bende internetten biraz araştırdım çobuk geçen bişey değilmiş hep cildi pütür pütür olazak yavrumum..saçlarının içide kabuk kabuk..of yaa hiç bebk gibi cildi yok çok üzülüyorum..
canım benim oğlumunda yanakları pütür pütür yenidoğan aknesi de var. bazen ucu beyaz sivilcelerde oluyor.Oy Allahım bu belirtiler bizde de var. Ay yok goturmeyecegim Dr a
Putür pütür bizimde yanaklar
Kızlarrr 4 nisanda doğum yaptım, 10 gündür ara ara kanamam oluyordur. Birkaç gün aradan sonra 2-3 gündür lekelenme oldu yine bugün de biraz fazla geldi ya acaba adet kanaması mı bu? ne zaman olur ki ilk adet böyle langırtt diye ara vermeden olur mu?
Benimde oğlum 40 günlük yüzünde özelliklede alnında minik minik sivilceler var isilik gibi geçmek bilmedi acaba şampuanı mı değiştirsem.
Ben bebeğim1 haftalıkken gece eşimle aynı odada yatmaya başladım o ilk günler hayatım bitti neden bu kadar çocuk istedimki ne rahatım bu saatlerde uyuyordum istediğim yere gidiyordum şimdi eve hapsoldum bebeğimi sevmiyormuyum acaba demeye başladım kendi kendime bunları düşünüp sonra bebeğimi sevmiyormuyum ben nasıl anneyim diye ağlamaya başladım bu 2 gün sürdü eşimle hamileliğimin son günlerinde çekilmiş güzel bir gecenin hatırası resmimiz var ona bakıp bakıp bütün gün ağlıyordum Buda 1 hafta sürdü sonra annem gitti hayatımda ilk defa annem gitti diye bu kadar üzüldüm ağladım herhalde sonra alışmaya başladım sanırım ama hala bu düşüncelerim için kendimi suçluyorum ne kadar seversem seveyim hep o günlerde kızıma haksızlık ettiğimi düşünmeden edemiyorum ve içim yanıyor
Benim oğlumda var o.ama bizimki egzama dağil.bir çeşit Cilt rahatsizlığı,genetikmiŞ,sanırım benim tarafımda var.ömür boyU sürüyor,tedavisi yoK bebekliğinden beri konakları geçmemişti ve kollarl ile bacaklarI kabuk kabuk özellikle kışları..iyi bir cilt kremiyle hafifletiyoruzi..ÇOK ta Sıkıntı değil,Üzülme...kızlar lütfen birileri beni rahatlatsın...kızımda egzama varmış.daha 49 günlük..ben grip olmuştum bebegede geçti burnu akmaya başladı.doktora götüreyim dedim.cildinde de sorunlar vardı kızarıyodu kuruyodu sürekli.her bebekte olur dediler. ben grip için gitmiştim egzama çıktı başımıza.yediklerine dikkat et dedi.kıyafetlerini sabun tozu ile yıka ve yumuşatıcı kullanma dedi.çok hassas bi cildi varmış.bende internetten biraz araştırdım çobuk geçen bişey değilmiş hep cildi pütür pütür olazak yavrumum..saçlarının içide kabuk kabuk..of yaa hiç bebk gibi cildi yok çok üzülüyorum..
Oy Allahım bu belirtiler bizde de var. Ay yok goturmeyecegim Dr a
Putür pütür bizimde yanaklar
geçmiş olsun allah şifa versin canım. el kadar bebekte egzamada mı oluyormuş daha neler duyucaz kimbilir.
canım benim oğlumunda yanakları pütür pütür yenidoğan aknesi de var. bazen ucu beyaz sivilcelerde oluyor.
Benimde oğlum 40 günlük yüzünde özelliklede alnında minik minik sivilceler var isilik gibi geçmek bilmedi acaba şampuanı mı değiştirsem.
benim de oğluşun cildi pütür pütür dr dün yenidoğan sivilcesi normal dedi..2 güne bir yıkıyorum yıkamadığım günler de ılık su pamukla siliyorum iyi geliyor ama gece sürekli ıkınıp yüzünü ovuşturduğu için sabah kıpkırmızı kalkıyor.geçecek inşallahbeyaz sivilce gibi ve kızarıklık var bizdede dr normal dedi
benimn komşu da etlik dedi kilo alıp toparlayan bebeklerde olurmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?