Kızlar bebelere ne giydiriyosunuz
Az giydirsem bronşit edersin diyolar çok giydirsem sıcağa alıştırma
Hep hasta olur yada havale geçirir diyolar Allah korusun
Bugun çok sıcak iç zıbınlsrı ve tulumu var üstünde sadece
Uyurkende ince bi çarşaf örttüm gece sarmıyorum battaniyeye ,
üstüne penye battaniyesini veya kadife battaniyesini örtüyorum siz napıyosunuz
Bebeklerin aylık aşısını doğdukları hastanedemi vurdurdunuz yoksa sağlık ocağındamı birde
Kalça usg sini 1 aylıkkenmi yaptırdı herkes
Kizlar catliyorum sinirden
Yarin mevlutumuz var enis dogdugundan beri 3. Kez temizlilci aliyorum ve hepsinde ayni kisiyi aldim 18 katli bir binada site icinde oturuyorum kadim ben uyurken halilari silkelemis en asagidaki kadin hakli olarak kizmis annem kadina silkeleme demis bu birsy olmaz demis sonra asagidako kadim yine hakli olarak balkonun demirine serilen halilari iceri al diye bagirmis cocugu var cunku kadinin balkonu bahce balkon genis allah muhafaza hali dusse cocugun kafasina gelebilir bizim temizlikci burnunun dikine almqmis nitekim yollugum dusmus annem almaya gitti kadin murekkep dokmus halima. Hadi dedim yenisini alirim. Kadina da dedim laf soylemeyin hakli ben size daha once bunun yapilmayacagini soylemistim dedim bu arada bir baktim kadin hem cami siliyor hem laf yetistieiyor asagidakilere. Asagidaki kadin cigriniyor annem terbiyesiz diyor meger itiraf etmis ben yaptim dava acicam size diye bende ciktim bir hisimla asil ben sana dava acicam haklisiniz ama bunu yapan ben degilim temizlikci uyardim uzatiyorsun sen nasol benim malima zarar verirsin dedim o da hakkini savundu hakli ne diyim kadinin masasi var orada ben temizlikci kadinlara cok yuz veriyorum sanirik hep burnunun dikine gidiyorlar neyse sonra halilaro iceri aldilar annem demesin mi salondaki halinin yarisi sararmis. Kadin ben birsey yapmadom diyor ben direk tahmin ettim gunese dirwk mi koydunuz evet hali yandi gecmis olsum dedim hala ilk defa hali siilmiyorum ben diye diklendi esimi aradim ciktik simdi idareten halilar aldik eve goturuyoruz simdi aynilarini istedigim icin onlardan da satin aldim ama yarin pazar oldugu icin halilar elime en erken pzt gelecek ben yemedim sen ye ... Bir suru halim var artik isteyen ???
Arsız demekki laftan sözden anlamıyor.. Parasını vermeseydin mürekkepli halıyı eline ver kapının önüne koy..Kizlar catliyorum sinirden
Yarin mevlutumuz var enis dogdugundan beri 3. Kez temizlilci aliyorum ve hepsinde ayni kisiyi aldim 18 katli bir binada site icinde oturuyorum kadim ben uyurken halilari silkelemis en asagidaki kadin hakli olarak kizmis annem kadina silkeleme demis bu birsy olmaz demis sonra asagidako kadim yine hakli olarak balkonun demirine serilen halilari iceri al diye bagirmis cocugu var cunku kadinin balkonu bahce balkon genis allah muhafaza hali dusse cocugun kafasina gelebilir bizim temizlikci burnunun dikine almqmis nitekim yollugum dusmus annem almaya gitti kadin murekkep dokmus halima. Hadi dedim yenisini alirim. Kadina da dedim laf soylemeyin hakli ben size daha once bunun yapilmayacagini soylemistim dedim bu arada bir baktim kadin hem cami siliyor hem laf yetistieiyor asagidakilere. Asagidaki kadin cigriniyor annem terbiyesiz diyor meger itiraf etmis ben yaptim dava acicam size diye bende ciktim bir hisimla asil ben sana dava acicam haklisiniz ama bunu yapan ben degilim temizlikci uyardim uzatiyorsun sen nasol benim malima zarar verirsin dedim o da hakkini savundu hakli ne diyim kadinin masasi var orada ben temizlikci kadinlara cok yuz veriyorum sanirik hep burnunun dikine gidiyorlar neyse sonra halilaro iceri aldilar annem demesin mi salondaki halinin yarisi sararmis. Kadin ben birsey yapmadom diyor ben direk tahmin ettim gunese dirwk mi koydunuz evet hali yandi gecmis olsum dedim hala ilk defa hali siilmiyorum ben diye diklendi esimi aradim ciktik simdi idareten halilar aldik eve goturuyoruz simdi aynilarini istedigim icin onlardan da satin aldim ama yarin pazar oldugu icin halilar elime en erken pzt gelecek ben yemedim sen ye ... Bir suru halim var artik isteyen ???
Arsız demekki laftan sözden anlamıyor.. Parasını vermeseydin mürekkepli halıyı eline ver kapının önüne koy..Kizlar catliyorum sinirden
canım bizim dün dr kontrolümüz vardı. bende oğlumun her emmeden sonra kustuğunu söyledim.burnundan fışkırarakta kusabilir korkma demişti. tükürük benim oğlumdada var ağzında süt biriktiriyor tükürükle karışıncada köpüklü oluyor.kızlar köpük bizde de çok var özellikle bikaç gündür, ama bikaç gündür bi sürü gariplilk var zaten kzıımda, hatta dün o kadar olduki tükürük badisinin önünü ıslattı değiştirmek zorunda kaldım o derece, ben epilepsiye hiç ihtimal vermedim de, çünkü Allah korusun başka belirtiler de olması lazım, reflüden şüpheleniyorum, çünkü dün memedeyken burnundan kustu sırtı yay gibi gerildi, zor çıkarttırdım, nası bi korku anlatmama gerek yok zaten, gece de kustu, kusmaları doktora sormuştum gazdandır demişti ama tükürük olayını sormamıştım dün akşamdan beri memeyi de almıyo doğru dürüst 5 dk 1 dk emip bırakıyo ağlıyo biberon verince alıyo ama ben de çıldırıcak konumdayım artık napıcağımı şaşırdım, mamayı bıraksam zaten düşük kilosu kilo almazsa naparım e böle memeyi bırakırsa daha kötü napıcağımı şaşaırdım, ağlıyo şimdi yine 5.5 saattir aç, arada sadece 15 dk emdi toplam normalde en az yarım saat emen çocuk
4. haftada başlayan ağlama nöbetlerinden sonra bende kolik bebek annesi olduğumu öğrendim.
sinirliyim gerginim patlamaya hazır bomba gibiyim.
bizim ağlamalarımız akşam başlıyor canım. eşim evde oluyor ve görüyor ama hiç kılını kıpırdatmıyor aksine ağlatıyormuşum diye kızıyor. ya bi kucağına al sakinleştirmeye çalış yok yok...onun uyuması lazımmış ne zaman olay olacağı beli olmuyormuş. geçen gece sadece 2 saat uyudum o da tilki uykusu gibi. dün bütün gün dışarıdaydık doktor kontrolü alışveriş derken eve geç geldik. market poşetleri yerleştirilecek, 19 mayıs için tören kyafeti ütülenecek, bide ütümü tamire verdik komşudan ütü istedim. oğlumda bir taraftan ağlıyor eşim bu arada nette 101 oynuyor. gel de çıldırma.iki gündür ben de senin gibiydim...kızım bugün de durmasa da eşim neler çektiğimi anlasa diye yalvardım...sonuç: bizim kız bugün çok uslu...uyuyup duruyo
Kızlar yarın kızımın aylık aşısı var çok kararsız kaldım doğduğu hastanedemi yaptırsam yoksa sağlık ocağındamı
Sizler nerde yaptırdınız
mrb arkadaşlar ben sezaryenle doğum yaptım 1 hafta kanamam daha sonra bi kaç gün renksiz akıntım oldu ve şuanda 1 haftadır kanama ve akıntı yok şimdi benim lohusalığım bitti mi? yoksa 40 gün beklemem mi gerekiyor?netten araştırdım net bi bilgiye ulaşamadım.bu konuda bilgisi olan varsa lütfen yardımcı olurmusunuz..
bizimkisi gündüz ve sabaha karşı ağlıyo...gündüz babamız işte...sabaha karşıda uyuyo oluyo...zaten ayrı yatıyoruz,çok bunalırsam uyandırıyorum ama pek bi şey yaptığı söylenemez...o da susmuyo diyip gidiyo ya da seninki gibi çacuğu ben ağlatıyomuşum gibi davranıyo...bizim ağlamalarımız akşam başlıyor canım. eşim evde oluyor ve görüyor ama hiç kılını kıpırdatmıyor aksine ağlatıyormuşum diye kızıyor. ya bi kucağına al sakinleştirmeye çalış yok yok...onun uyuması lazımmış ne zaman olay olacağı beli olmuyormuş. geçen gece sadece 2 saat uyudum o da tilki uykusu gibi. dün bütün gün dışarıdaydık doktor kontrolü alışveriş derken eve geç geldik. market poşetleri yerleştirilecek, 19 mayıs için tören kyafeti ütülenecek, bide ütümü tamire verdik komşudan ütü istedim. oğlumda bir taraftan ağlıyor eşim bu arada nette 101 oynuyor. gel de çıldırma.
bence abdestini al(kırklanın yani) canım...ama lohusalığın bitmez,sen yine de dikkat etmeye devam et...mrb arkadaşlar ben sezaryenle doğum yaptım 1 hafta kanamam daha sonra bi kaç gün renksiz akıntım oldu ve şuanda 1 haftadır kanama ve akıntı yok şimdi benim lohusalığım bitti mi? yoksa 40 gün beklemem mi gerekiyor?netten araştırdım net bi bilgiye ulaşamadım.bu konuda bilgisi olan varsa lütfen yardımcı olurmusunuz..
bizimkisi gündüz ve sabaha karşı ağlıyo...gündüz babamız işte...sabaha karşıda uyuyo oluyo...zaten ayrı yatıyoruz,çok bunalırsam uyandırıyorum ama pek bi şey yaptığı söylenemez...o da susmuyo diyip gidiyo ya da seninki gibi çacuğu ben ağlatıyomuşum gibi davranıyo...
bence abdestini al(kırklanın yani) canım...ama lohusalığın bitmez,sen yine de dikkat etmeye devam et...
merve,ben aşısını sağlık ocağında yaptırdım canım...
orda takip ediyolar aşılarını...
Cnm biraz araştırdım sağlık ocağında yapılan aşı ateş yapıyormuş falan diyolar
Özelde aşı için randevu vermişlerdi ama çoğu kişi sağlık ocağında yaptırdığından
Ve oradaki aşılar daha tazeymiş gibi şeyler söylendiğinden kararsız kaldım korkuyorum çocuğum ateşlenirmi
Diye ,sizde ateş oldumu yada ateş önleyici ilaç falan verdinizmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?