Bizde ayni sekilde emiyoruz gaz sancmiz olunca...kiz bunlar ayni gun de doğdu,huylari da benemisss..
Voltaj ne yapiyor acaba cocuklariyla...egemogo dan da haber yok yine...birde harbiden cok issiz oldu buralar..
Bende de uçuk çıktı bırak ağzından yuzunden elbise üstünden bile opmuyorum tutuyorum kendimi.. Allah korusun..
İkinci bir nokta su ki, uzman pedagoglar bebeklerin ağzından ve de mahrem yerlerinden opulmesinin ilerideki cinsel gelişimlerini olumsuz etkileyeceklerini söylüyorlar.. Vücudunda opulecek o kadar yer varken neden bu noktalarda ısrar ediyorsunuz diyorlar :)
Yarin kirkimiz cikiyor icimde bir heycan var cok mutluyum :) ne cbk gecti 40'gun bugun kizimin geceligini giydirirken icine sigmadigini farkettim..esimle olctuk 53cm dogan bebegim 60cm olmus:) bende sonunda cuma gunune randevu aldim kuaforden bir komple bakim yaptirmam lazim :)
Kanamam hala durmadi ve devam edior kesilse bari artik..
Birde normal dogum yapanlar kuyruk sokumunuz aciyormu?? Ya kesin bisey var bende otur kalkarken 2tane kemigin birbirine surttugunu hissediorum uzun sure oturmak ceza gibi canim cok yaniyor hala..acaba kemigimmi incildi?hic doktora gitmek istemiorum
Bende de uçuk çıktı bırak ağzından yuzunden elbise üstünden bile opmuyorum tutuyorum kendimi.. Allah korusun..
İkinci bir nokta su ki, uzman pedagoglar bebeklerin ağzından ve de mahrem yerlerinden opulmesinin ilerideki cinsel gelişimlerini olumsuz etkileyeceklerini söylüyorlar.. Vücudunda opulecek o kadar yer varken neden bu noktalarda ısrar ediyorsunuz diyorlar :)
kızlar nasılsınız diyeceğim ama cevap ortada...
uykusuz, yorgun, gergin ama meleklerimizin yüzüne bakınca bi okadar mutlu
benim oğlanda saat başı memede, gündüz uykusu hiç yok gecede 2 saatte bir ayaktayız. geçen gün kontrolümüz vardı. doktor iyi kilo almış sadece anne sütüne devam dedi ama ben günde 1 kez mama takviyesi yapmak istiyorum. çünkü artık takatim kalmadı. akşam eşime bırakıyorum açıktığında mama verip yatırıyo bi kaç kere böyle böyle yaptık kendime geldim resmen. çok zorda kaldığım zamanlar bu şekilde yapmayı düşünüyorum.
doktorlara kalsa mama yok emzik yok biberon yok. bu bebek nasıl idare edilecek diyen yok. emzikte tam bir kurtarıcı mesela...
Tuna varya huyu hep böyle olursa yandık anam yandık..ben gun sayıyorum anneme aticam kendimi.. İznim 25 de bitiyo Temmuz'a kadar rapor sonra yaz tatili Eylül'e Allah Kerim..az bir toparlansa daha kolay olur belki .
Gercekten kimse kalmadı.. Hey gidi eski günler.. Bugün cok yad ettim..
Öküz bu insanlar ya el kadar bebeğin dudağını öpmekte ne demek ben daha çocuğumu bugun ilk kez öptüm anası olduğum halde,Sinirden catlicam catlicam catlicaaaam!! Kvlerdeyiz dudaginda ucuk cikmis kizimin agzindan optu ben dedim duragindaki ucukmu bilmem diyor!! Ya bisey olsa bebegime nekadar anlayissiz oysa anlatmistim hastanede tembih ettiler ucukla bebegi opmek cok tehlikeymis diye hiii hiii demisti allah bilir dinlemedi bile
Senin ilk asi dedigin sanirim hepatit aşisi ki o zaten asi yapmaz,ates yapan karma asilar,onlar da aman aman ates yapmiyor...ben sağlik ocağinda yaptiracağim,özeldeki asi ya da cok guvenmiyorum,oğlumda özelde de yaptirdim bir sey degişmediydi..
Bende sağlık ocağında yaptırmayı düşünüyorum ama bizi hiç aramadılar günü geçmesine rağmn çok ilgisiz bizim sağlıkocağı birde hemşirenin eli çok ağır diye tereddütte kalıyorum bakalım inşallah canı çok yanmazyavrumun
Canimmmm kiyamam sana,icim acidi okuyunca,sanki ben yasadim butun bunlari gibi...cok zor biliyorum ve seni cok iyi anliyorum..Yine de koyverme kendini,ilk cocuk,acemilik,panik,uykusuzluk, aclik ve yorgunluk nedeniyle yaşiyorsun bunlari..sana tavsiyem yardim alman, eger annen yardimci olabilirse sen de dinlenmis olursun ve bu sureci daha kolay atlatirsin...olamazsa esinle paylasin zamanlari ve sen bir kac saati kendine ayir..anne olunca yavrularimizin tum anlariyla biz ilgilenmek istiyiroruz ama yipraniyoruz,ben ilk dogumumda yasadim bunlari..bunda da cok zor anlar yasiyorum,tum gece uyuyamiyorum ve aglama krizlerunde bazen cildircak gibi oluyorum ama sonra rahatlayiyorum kendimi,ben ne kadar gergin olursam bebegim de sakin olmuyor cunku..bir de annem gunduzleri geliyor o ilgileniyor,ben uyuyorum..bu sekilde atlatiyorum...sen de biraz daha dayan canim,bu gazlar bitecek 3- 4 ay sonra ve iste o zaman keyifli anlar baslayacak,sık dişini...ben oglumun bebekliğinden bir sey anlamamistim,sinir ve yorgunluktan,sonra cok pişman olmuştum,ben nerdeydim bu zamanlarinda diye sormustum kendime,simdi kizimda doya doya yasiyorum bebekliğini...sen yasama bunlari,bir caresine bak yardim al ama nolur anneliğin keyfine var...
Gaz sancısı olduğunda ki gün içerisinde böyleEvet seni merak ediyordum.Ne yaptin diye.. Bende ancak aglayip kendimden geçince esim el atiyo onda da bir suru tafra.. Dün gece bende karar aldım ay sonu bende gidiyorum memlekete.. Baska türlü olmayacak. Ama şimdiden stres oldum bebekler uçakta rahatsız olurmuş basınçtan. Bakalım tek nasıl yapıcam ?
Kesinlikle doğru bu.. Cocuk büyük sorumluluk.. Cokkkkk büyük cokkkk
Biz yeni birsey keşfettik ayakta yürüyerek emmek.. Gaz yuzunden yatarak ememiyor ve deli oluyo hem ac hem huzursuz yürüyerek emiyo. Kolum bacağım bitik durumdayım.
Evet ya nerede bu kızlar inşallah kendileri de bebişleede iyidir..
Tuncs
Ersnill.
Katinam
Wosgi
Sedagg
Umutege
Esmer
Sernil
Enaturel
Eda
Amazon
Eskiden ne güzeldi kızlar ya.Nasılsiniz neler yapıyorsunuz acaba ? Umarım hem sizler hem de bebekleriniz iyidir. Yoğunluktan gelemiyor olmanızı dilerim. Voltaj bu konuda da haklı çıktı. Kimsecikler kalmadı. Eskiden öğlen yemeğe çıkıp gelirdim sayfalarca okumak zorunda kalırdım gecmisi.. Şimdi iki uç gun girmesem bile en fazla uç dört sayfa yazılmış oluyor ..
Vee egocum inşallah hayırlı haberi yazarsın artık. Selim iyileşti dersin. Çıktık dersin. Bunca el açık onun icin. Elbet birinin duası kabul olacak. Hic bir an unutmuyorum Selimi..Kızımı gördüğüm her dakika onun icin dua ediyorum. Rabbim onu sana bagislasin...
Pericim çok şükür meleğin iyileşmiş Allah bidaha yaşatmasınmerhaba kızlar nasılsınız ne durumdasınız hiç girip okuyamıyorumda kızımla ilgilenmekten hastane sonrası kabus gibiydi kızımın bütün düzeni bozulmuştu sürekli ağlıyordu çok şükür 2 gündür rahatız karnını doyurdumu hemen uyuyoraman maşallah diyin kızıma hastanede nazar değdirdiler günlerce benide bitirdi kendinide
bugün kontrole gittik çok şükür kızım gayet iyiymiş egomegonun bebeği nasıl acaba
Bende iki gündür sıkmıyodum damlasını daha dikkatli olayım o zamankızlar köpüklü tükürükten bahsetmişsiniz korkmayın dr bana burnu tıkandığı için oluyor demişti ve kesinlikle burnu tıkanmamalıymış sürekli açık tut dedi
Valla benim sırtımda belimde bitmiş durumdakızlar,emzirme yüzünden takatım kalmadı. göğüslerden problemim yok ta.şu sırt ağrıları beni öldürüyor.sizlerde var mı bu sıkıntı?
Aynen bende senin gibiyim normal doğumdan sonra haftalık muayneye giderken ağlamaktan bi hal olmuştum eşimede diyodum inşallah vajinismus olmam diye garibimde korkuyodu 40ımızın çıkmasına 8gün kaldı ama benim psikolojik olarak bir aya daha ihtiyacım varEczaneden alinacagini sanmiorum..doktor verir..dogum hapi kullaniyor emzirirken ismini bilmiorum ama birtane cesit var onu atabiliorsun..birde spirali takana kadar prezervatif kullan istersen yada iliskiden komple kaac:) bende hic doktora gidesim yok normal dogumdan sonra kimseye elletmek istemiorumhele iliski aman aman uzak dursun;(
Kv nazikce dedim opme lutfen diye..ucuk cok tehlikeli olabilir bebekler icin allah korusun ölume bile yol acabiliyor hemsire uyarmisti;( rabbim korusun
Yumuşak yüzlü olma cnm direk söyle istemiyorum diye kırılan kırılsın böyle saçmalıkmı var yahuCok zoruma gidiyor inanki ben bile opmeye kiyamiyorum..heleki ucukla..rica ettim opme diye sasirdi bisey olmaz diyor ya olursa dedim?? Opmedi devam allahtan..bazen bukadar yumusak yuzlu olmama gicik oluyorum kimse tinlamiyor!!
Bende normal doğum yaptım ve kuyruk sokumum ağrıyor ayrıca vajinanın üst kısmında uyuşma ve sızı oluyor wcdeyken birde dikişlerin oradaki et sepsert böyle vajina içine doğru inşallah hepsi geçer zamanlaYarin kirkimiz cikiyor icimde bir heycan var cok mutluyum :) ne cbk gecti 40'gun bugun kizimin geceligini giydirirken icine sigmadigini farkettim..esimle olctuk 53cm dogan bebegim 60cm olmus:) bende sonunda cuma gunune randevu aldim kuaforden bir komple bakim yaptirmam lazim :)
Kanamam hala durmadi ve devam edior kesilse bari artik..
Birde normal dogum yapanlar kuyruk sokumunuz aciyormu?? Ya kesin bisey var bende otur kalkarken 2tane kemigin birbirine surttugunu hissediorum uzun sure oturmak ceza gibi canim cok yaniyor hala..acaba kemigimmi incildi?hic doktora gitmek istemiorum
niyeyse bu kırk çıkması insanda bayram heyecanı yapıyor, selvi boylu kızına da maaşallah . bende normal doğum yaptım çok şükür öyle bi sıkıntım yok sadece bir dikiş duruyor gibi geliyor
Öküz bu insanlar ya el kadar bebeğin dudağını öpmekte ne demek ben daha çocuğumu bugun ilk kez öptüm anası olduğum halde,
Ben kimseye izin vermiyorum cnm kim kucağına alsa tepesindeyim
Ama kardeşimle annem yanağından hafifçe öpüyolar onlara da kızıyorum
Sende bence tavrını koy kırılan da kırılsın senin yavrunun sağlığından daha önemli değil onların duyguları
Bişey olmaz inşallah ama bir daha asla izin verme uçuksuz olsa bile
Onlar ve bebegi opmemek aman allahim dunyanin sonu gelirdi galiba!! Tinlamiyorlar kendimi dinletmem
Icin bagirmam lazimki buda hic iyi olmaz..lafini dinletebiliyorsan neguzel..gecenlerde soyledim kb gök görmemisin cocugu olmus dedi..
Gaz sancısı olduğunda ki gün içerisinde böyle
benimkide kıvranarak emiyo iki emiyo bırakıyo bağırıyo ayağa kalkınca biraz susuyo ama yinede kesinttisiz ememiyo
Evet ya nerede bu kızlar inşallah kendileri de bebişleede iyidir
Aynen benimde aklımda hep egomego inşallah hayırlı haberlerle gelir
Allah yardımcısı olsun
Pericim çok şükür meleğin iyileşmiş Allah bidaha yaşatmasın
Bende iki gündür sıkmıyodum damlasını daha dikkatli olayım o zaman
Valla benim sırtımda belimde bitmiş durumda
Bebişler iyi olsunda hepsi geçecek inşallah
Aynen bende senin gibiyim normal doğumdan sonra haftalık muayneye giderken ağlamaktan bi hal olmuştum eşimede diyodum inşallah vajinismus olmam diye garibimde korkuyodu 40ımızın çıkmasına 8gün kaldı ama benim psikolojik olarak bir aya daha ihtiyacım var
Bana doktor 8hafta yasak koydu..bende cok korkuyorum insallah korktugumuz gibi olmaz..hazir olana kadar bekle bence..allah yardimcimiz olsun
Yumuşak yüzlü olma cnm direk söyle istemiyorum diye kırılan kırılsın böyle saçmalıkmı var yahu
Bende normal doğum yaptım ve kuyruk sokumum ağrıyor ayrıca vajinanın üst kısmında uyuşma ve sızı oluyor wcdeyken birde dikişlerin oradaki et sepsert böyle vajina içine doğru inşallah hepsi geçer zamanla
Uyusma bendede var..birde wcde otururken sanki birseyler basinc yapior asagi dogru biseyler basiyor gibi!! Evet hepsi gececek ins.boyle dusunelim oyle olsun
benim kvde öpüyo dudaktan, bana sapıkça geliyor, neden öpersini dudaktan
bence sapıklık, cinsel açlık..
bebeğinde bundan hoşlandığını mı düşünüyolar acaba??
?
kızlaarrr benim bebişin gözündeki çapaklanma hala geçmedi ya yardım edin.dün doktora sormayı unuttum halbuki kağıda da yazmıştım.
ve dün itibariyle bebeğim yüz üstü konduğunda sırtüstü dönebiliyor.çok tatlı
yazalım buraya bebişlerimizn öğrendikleri şeyleri nolur.sizinkileri de çok merak ediyorum.bebişlerimize aldığımız kıyafetleri de paylaşalım çok güzel olur.ben inekli bir kostüm aldım çok şirin.bence bebişinize giydirmeden yollayın fotoları.
Allah egomegoya inşaallah nasip etsin bebişini kucağına almayı.Onun da burda mutlu bir şekilde bebeğiyle ilgili yorum yapmasını diliyorumNasıl oldu bebeği,artık elini tutuyor mu.Of selim aklıma gelince de çok üzülüyorum ya.
Selam kızlar
Biz ailecek küçük bir tatile çıktık antalyadayiz :)
Oglusumun ayakları tanisti denizle cok şükür keyfimiz yerinde darisi başınıza inşallah :)
Herşey bir yana yemek ve temizlik derdi olmadan günü yaşamak harika eve dönmek istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?