2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

Haha aynen aynen:)

benim kizimin da tek gozu capaklaniyodu. doktor başını üşütünce olur dedi tobrased diye bi damla verdi. capaklaninca damlayiyoruz bi de banyodan sonra. birkac gundur olmuyo hic.

kizlar ya çoğunuz benden daha deneyimli annesiniz bizim daha 25. gunumuz :)
bu hamilelik cizgisi ne zaman gececek ya da gecmis olan var mi? gobegim indi gibi biraz sıkılasmasi lazim okadar ama o cizgi yok mu daha sinir bozucu

benim kizimin da tek gozu capaklaniyodu. doktor başını üşütünce olur dedi tobrased diye bi damla verdi. capaklaninca damlayiyoruz bi de banyodan sonra. birkac gundur olmuyo hic.
hmm ne zamandır beresini takmıyorum ondan mıki acaba.bebeğin kolundan çekince de oluyormuş.ben yeni sezaryen olmuşken bebek birden kustu ve kusmuğunda boğulmak üzereydi,yanımda kimse yoktu ben de kalkamıyordum kolumu uzatarak bebeği çekmek zorunda kaldım sonra kolunu çektiğim gözü çapaklandı.damla kullanıyoruz ama hala geçmedi.bir de bere takayım belki geçer.
kizlar ya çoğunuz benden daha deneyimli annesiniz bizim daha 25. gunumuz :)
bu hamilelik cizgisi ne zaman gececek ya da gecmis olan var mi? gobegim indi gibi biraz sıkılasmasi lazim okadar ama o cizgi yok mu daha sinir bozucu

bizim bugün 41.günümüz çizgimin yanında bir de bolca çatlağım var.çizgi zamanla geçiyormuş da çatlaklar ne olacak kendimden iğreneceğim böyle kalırsa

Son düzenleme:

ben de beresini takmiyorum artik banyodan sonra iyi korumak gerekiyo galiba bi tek ozaman takiyorum. kolundan cekince niye olur ki onu hic duymamistim.

cizgi zamanla gecer diyorlarda ne kadar zaman o? bu yaz denize girebilecekmiyim mesela :)?? ben 40. gune cok umut bagladim hersey puf diye duzelecek saniyorum :) insallahh.

Aslinda esinle ayni anda denize havuza girememek disinda pek zorlugu yok, hatta hayat evdekinden daha kolay; yemek temizlik utu yetisilecek
Bsy yok ve esin hep yanında :)
daha ne olsun :)

Laterne su yazdığın su an tüm tatil planlarımı değiştirmek üzere :) biz eylülü bekleyelim altı aylık olsun şimdi zor olur diye düşündük ama :26: bir de benim deforme olmuş vücudum var tabi. Havuza bu halde hayatta girmem denize de tenhada esim olmadan girmem yani gitsem suya değmeden gelicem sanırım..

Cok ihtiyacım var .. Deniz kum güneşten ziyade esimle vakit geçirmeye ihtiyacımız var. Biz iyice asker arkadaşı modundayiz.. İki ay olacak ama ben hala ona yaklaşmaya cesaret edemiyorum onu bırak sohbette edemiyoruz zaman bulup. O bebeğe bakınca ben uyuyorum onun disinda yok zaten..

En iyisi bir es vermek..

Biz tatil yapamıyoruz zaten Antalya'da olduğumuz için okullar kapanınca millet bize geliyor bide gelenler tatil modunda evde iş yapan yok yemek yap makina makina çamaşır yıka misafir ağırlıycam diye canım çıkıyo bu sene gelenlere bebeği bahane edip atıcam kendimi kenara.

Off sizin isiniz daha zormus..belki kendileri teklif etmez bu yil..bebegi ufak diye!!

Ya kizlar bukadar ufak bebek disari cikmak icin aglarmi?? Kizim dogdugundan beri gunluk disardayiz bugun hafif ruzgar var cikmadim okadar agladiki zannedersiniz dayak atiorum..attim kendimi bahceye su an misil misil uyuyor..taaa ceketini giydirirke susup guluyor ya olabilirmi boyle bisey

Son düzenleme:
Ya kizlar bukadar ufak bebek disari cikmak icin aglarmi?? Kizim dogdugundan beri gunluk disardayiz bugun hafif ruzgar var cikmadim okadar agladiki zannedersiniz dayak atiorum..attim kendimi bahceye su an misil misil uyuyor..taaa ceketini giydirirke susup guluyor ya olabilirmi boyle bisey

nası dönebiliyomu gerçekten, erken değil mi daha?

laterneee inanmıyorum benim kv duymasınnn
örme battaniye yanınızda mı?
benimki bizim evde salona bile getirmiyo

bol bol tadını çıkar canım, sende eşinde çocuklarında kesinlikle hakettiniz
iyi eğlenceler:)

heh benim kv onuda yapıyo
hatta yeni öğrendim, ilk doğduğunda öpmüş sanırım
çocuğumun geleceğiyle oynuyo, gıcık
hatta bi günde eşim, annem, kv, ben varız
eşime diyoki takımlarına bak
hiç utanma arlanma kalmamış
en kısa zamanda bu konuyu konuşmam lazım

Son düzenleme:
kızlar bu benim kuru diri oğlanı bugün düşürdüm uzanma koltuğundan yere.
bebeği emziriyordum sabahtan beri de midem bulanıyordu. birden kusma
hissi gelince kendimi lavaboya atmak için oğluşu çok kenar olmasa da uca yakın yere
koyup lavaboya koştum. kusarken birden küttt diye bir ses arkasında acı ile ağlama....
yavrum ağladı ben ağladım. 2 saat uyutmadım.
şimdi iyiyiz şükür. aman siz siz olun küçük deyip yüksek yerde yalnız koymayın.

Bende Antalya'dayım Off oooof

Cok gecmis olsun..allah korumus cok kusarsa fln hastaneye goturun cnm rontgen cekerler..

Ruveyda canım nasıl korktuğunu tahmin edebiliyorum cok geçmiş olsun Allah beterinden saklasın inşallah
her ihtimale karsi dr'a gitseniz iyi olur

Chosy tatlim senin kv baya bombaymis :) biraksam benimki de öyle aslinda da pek yuzlemiyorum :)

Dun gece bizim oglan cok uyandı, nasilsa karni tok eşim ilgileniyor diye bakmadım hiç.. zirt pirt uyanmasindan
rahatsız olmus kundak yapmış kocisim,sabaha kadar misil misil uyudu :)

çok geçmiş olsun canım, ben çok korkuyorum bundan, inşallah başımıza gelmez..

Bende Antalya'dayım Off oooof

nası bi off kıs bu:)
iyimi kötümü:)

bombaymış canım bende yeni öğrendim, daha neler görücez bakalım:)
çocuk gibi ağladı
sanki lohusa olan o
çocuk ağlıyo benden önce koşuyo
tuhaf demi
bebek telsizinden hiç hoşlanmadı, yanında duramıyor ya

Somewherecold

Amma uzun yazmisim,ustelik telefonun tuslariyla tek tek..meğer ne cok önemsiyormuşum ben seni..:)

çok teşekkür ederim; önemsenmeye ne çok ihtiyacım var. ama kendimde değilim resmen. umudumu kaybetmedim. oğlum bugün yarım saat bana baktı; beni seyretti veya gözü bana takıldı.ama ben o anlarda misafirden arta kalan sofrayı toplamayı düşünüyordum.çaya misafir çağırdım, demliğe çay koymadan demlemişim,rezillik. oğluma zaman ayırabilmek için kendime zaman ayırmam gerektiği çok doğru. şimdi; sofrayı topladıktan sonra uyumaya çalışacağım,nasıl başaracaksam.ben internette gezinmek istiyorum

bence bebekler uçakta otobüstekinden daha az huzursuz oluyorlar;benim orta kulağımdaki bir sorundan dolayı uçuştan acayip rahatsız olurum o yüzden bebekli bayanlara özellikle dikkat ederim: bebekler rahatsız oluyorlarsa da hiç belli etmiyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…