ya tövbe tövbe cidden öyle yaa. çocuğun öpecek yeri kalmamış gibi. kokla ya kokla öpme bile. bir bundan nefret ederim bir de (yapan arkadaşlar varsa kusura bakmasınlar ama) çocuğum cinsel organlarına şirin olduğu düşünülen isimler takıp sürekli ordan dem vurarak sevenler.. gıcık oluyorum ya...
kızlaarrr benim bebişin gözündeki çapaklanma hala geçmedi ya yardım edin.dün doktora sormayı unuttum halbuki kağıda da yazmıştım.
ve dün itibariyle bebeğim yüz üstü konduğunda sırtüstü dönebiliyor.çok tatlı
yazalım buraya bebişlerimizn öğrendikleri şeyleri nolur.sizinkileri de çok merak ediyorum.bebişlerimize aldığımız kıyafetleri de paylaşalım çok güzel olur.ben inekli bir kostüm aldım çok şirin.bence bebişinize giydirmeden yollayın fotoları.
Allah egomegoya inşaallah nasip etsin bebişini kucağına almayı.Onun da burda mutlu bir şekilde bebeğiyle ilgili yorum yapmasını diliyorumNasıl oldu bebeği,artık elini tutuyor mu.Of selim aklıma gelince de çok üzülüyorum ya.
hmm ne zamandır beresini takmıyorum ondan mıki acaba.bebeğin kolundan çekince de oluyormuş.ben yeni sezaryen olmuşken bebek birden kustu ve kusmuğunda boğulmak üzereydi,yanımda kimse yoktu ben de kalkamıyordum kolumu uzatarak bebeği çekmek zorunda kaldımbenim kizimin da tek gozu capaklaniyodu. doktor başını üşütünce olur dedi tobrased diye bi damla verdi. capaklaninca damlayiyoruz bi de banyodan sonra. birkac gundur olmuyo hic.
kizlar ya çoğunuz benden daha deneyimli annesiniz bizim daha 25. gunumuz :)
bu hamilelik cizgisi ne zaman gececek ya da gecmis olan var mi? gobegim indi gibi biraz sıkılasmasi lazim okadar ama o cizgi yok mu daha sinir bozucu
Aslinda esinle ayni anda denize havuza girememek disinda pek zorlugu yok, hatta hayat evdekinden daha kolay; yemek temizlik utu yetisilecekOhh supper tadini cikar..yaz gelsede bizde gitsek tr cok ozledim 3yildir gitmiorumbebekle zor oluyormu?
hmm ne zamandır beresini takmıyorum ondan mıki acaba.bebeğin kolundan çekince de oluyormuş.ben yeni sezaryen olmuşken bebek birden kustu ve kusmuğunda boğulmak üzereydi,yanımda kimse yoktu ben de kalkamıyordum kolumu uzatarak bebeği çekmek zorunda kaldımsonra kolunu çektiğim gözü çapaklandı.damla kullanıyoruz ama hala geçmedi.bir de bere takayım belki geçer.
bizim bugün 41.günümüz çizgimin yanında bir de bolca çatlağım var.çizgi zamanla geçiyormuş da çatlaklar ne olacakkendimden iğreneceğim böyle kalırsa
Aslinda esinle ayni anda denize havuza girememek disinda pek zorlugu yok, hatta hayat evdekinden daha kolay; yemek temizlik utu yetisilecek
Bsy yok ve esin hep yanında :)
daha ne olsun :)
Aslinda esinle ayni anda denize havuza girememek disinda pek zorlugu yok, hatta hayat evdekinden daha kolay; yemek temizlik utu yetisilecek
Bsy yok ve esin hep yanında :)
daha ne olsun :)
Biz tatil yapamıyoruz zaten Antalya'da olduğumuz için okullar kapanınca millet bize geliyor bide gelenler tatil modunda evde iş yapan yok yemek yap makina makina çamaşır yıka misafir ağırlıycam diye canım çıkıyo bu sene gelenlere bebeği bahane edip atıcam kendimi kenara.
kızlaarrr benim bebişin gözündeki çapaklanma hala geçmedi ya yardım edin.dün doktora sormayı unuttum halbuki kağıda da yazmıştım.
ve dün itibariyle bebeğim yüz üstü konduğunda sırtüstü dönebiliyor.çok tatlı
yazalım buraya bebişlerimizn öğrendikleri şeyleri nolur.sizinkileri de çok merak ediyorum.bebişlerimize aldığımız kıyafetleri de paylaşalım çok güzel olur.ben inekli bir kostüm aldım çok şirin.bence bebişinize giydirmeden yollayın fotoları.
Allah egomegoya inşaallah nasip etsin bebişini kucağına almayı.Onun da burda mutlu bir şekilde bebeğiyle ilgili yorum yapmasını diliyorumNasıl oldu bebeği,artık elini tutuyor mu.Of selim aklıma gelince de çok üzülüyorum ya.
Selam kızlar
Biz ailecek küçük bir tatile çıktık antalyadayiz :)
Oglusumun ayakları tanisti denizle cok şükür keyfimiz yerinde darisi başınıza inşallah :)
Herşey bir yana yemek ve temizlik derdi olmadan günü yaşamak harika eve dönmek istemiyorum
ya tövbe tövbe cidden öyle yaa. çocuğun öpecek yeri kalmamış gibi. kokla ya kokla öpme bile. bir bundan nefret ederim bir de (yapan arkadaşlar varsa kusura bakmasınlar ama) çocuğum cinsel organlarına şirin olduğu düşünülen isimler takıp sürekli ordan dem vurarak sevenler.. gıcık oluyorum ya...
Biz tatil yapamıyoruz zaten Antalya'da olduğumuz için okullar kapanınca millet bize geliyor bide gelenler tatil modunda evde iş yapan yok yemek yap makina makina çamaşır yıka misafir ağırlıycam diye canım çıkıyo bu sene gelenlere bebeği bahane edip atıcam kendimi kenara.
kızlar bu benim kuru diri oğlanı bugün düşürdüm uzanma koltuğundan yere.
bebeği emziriyordum sabahtan beri de midem bulanıyordu. birden kusma
hissi gelince kendimi lavaboya atmak için oğluşu çok kenar olmasa da uca yakın yere
koyup lavaboya koştum. kusarken birden küttt diye bir ses arkasında acı ile ağlama....
yavrum ağladı ben ağladım. 2 saat uyutmadım.
şimdi iyiyiz şükür. aman siz siz olun küçük deyip yüksek yerde yalnız koymayın.
kızlar bu benim kuru diri oğlanı bugün düşürdüm uzanma koltuğundan yere.
bebeği emziriyordum sabahtan beri de midem bulanıyordu. birden kusma
hissi gelince kendimi lavaboya atmak için oğluşu çok kenar olmasa da uca yakın yere
koyup lavaboya koştum. kusarken birden küttt diye bir ses arkasında acı ile ağlama....
yavrum ağladı ben ağladım. 2 saat uyutmadım.
şimdi iyiyiz şükür. aman siz siz olun küçük deyip yüksek yerde yalnız koymayın.
Bende Antalya'dayım Off oooof
Ruveyda canım nasıl korktuğunu tahmin edebiliyorum cok geçmiş olsun Allah beterinden saklasın inşallah
her ihtimale karsi dr'a gitseniz iyi olur
Chosy tatlim senin kv baya bombaymis :) biraksam benimki de öyle aslinda da pek yuzlemiyorum :)
Dun gece bizim oglan cok uyandı, nasilsa karni tok eşim ilgileniyor diye bakmadım hiç.. zirt pirt uyanmasindan
rahatsız olmus kundak yapmış kocisim,sabaha kadar misil misil uyudu :)
Somewherecold
Amma uzun yazmisim,ustelik telefonun tuslariyla tek tek..meğer ne cok önemsiyormuşum ben seni..:)
Evet seni merak ediyordum.Ne yaptin diye.. Bende ancak aglayip kendimden geçince esim el atiyo onda da bir suru tafra.. Dün gece bende karar aldım ay sonu bende gidiyorum memlekete.. Baska türlü olmayacak. Ama şimdiden stres oldum bebekler uçakta rahatsız olurmuş basınçtan. Bakalım tek nasıl yapıcam ?
Kesinlikle doğru bu.. Cocuk büyük sorumluluk.. Cokkkkk büyük cokkkk
Biz yeni birsey keşfettik ayakta yürüyerek emmek.. Gaz yuzunden yatarak ememiyor ve deli oluyo hem ac hem huzursuz yürüyerek emiyo. Kolum bacağım bitik durumdayım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?