hele balkondan aşağı bakar pozisyonu çok seviyor-balkondan sarkarken pozisyonubenimkide korkuyo banyodan, alt açmada da bazen ağlıyo, bazen ağlaren alt açınca susuyo:)
agular war, ben laf atınca çıkarıyo o sesleri:)
uyanıkken aynı hep gezinmek ve bakınmak istiyo
en sevdiği sırtı bana dönük olarak tuttuğum pozisyon
balkon diyoruz biz ona:)
Herkeze gunaydiiin:) biz gune yagmurlu havayla basladik..ama yinede disari cikip alisveris yapmam lazim:)
Nasılsınız güzel anneler ve bebişleri :)
Takipteyim sürekli okuyorum ama yazamıordum gelen giden , kendi horantamız,yemek,çamaşır amaaan daha bi sürü iş işte...
40 mevlidinizi yaptık 13mayıs paZartesi , ertesi gün mersine geçtik ordan adanaya .. Az bişe tatil yaptık pazar döndük işte..
Annem marttan beri yanımdaydı,şimdi tekim,pek zorlanmadım sayılır
Zor günler geçirdim sütüm çekildi şimdi sadece mama ile beslenio kuzum
Annemin hakkını ödeyemem hiç bana bırakmadı gece gündüz baktı dinlendim sayılır.
1haftaya gelecek inşallah tekrAr ama şimdi kızı yıkamam gerekio tek nasıl başarıcam bi akıl werirseniz :/ sizler nasıl yıkadınız
ya ben de biraz uyanık kalsın seveyim diyorum.çok ilgi bekliyor hep benle ilgilen diyor,kucağına alıp gezdir diyor,artık emsin de uyusun diyorumBenim oğlanda soyununca çok korkuyor banyodan sonra losyon süreyim diyorum çığlık çığlığa alt açmayıda pek sevdiği söylenemez çabuk çabuk açıp kapatıyorum. Bide bugün 44. gün hala agu filan yok bazen dikkatli dikkatli yüzüme bakıyor. Uyanıkken nasıl oyalanır ki bebek hep kucak ve gezmek istiyor sizinkide öylemi.
benimkki de tam tersi yüzü bana dönük olacak omuzlarımın üstünden çevreyi seyredecek .benimkide korkuyo banyodan, alt açmada da bazen ağlıyo, bazen ağlaren alt açınca susuyo:)
agular war, ben laf atınca çıkarıyo o sesleri:)
uyanıkken aynı hep gezinmek ve bakınmak istiyo
en sevdiği sırtı bana dönük olarak tuttuğum pozisyon
balkon diyoruz biz ona:)
emzirdikten sonra o hareketi çok seviyor benimki de =)hele balkondan aşağı bakar pozisyonu çok seviyor-balkondan sarkarken pozisyonu
günaydın canım.aman bebişe dikkat et.Herkeze gunaydiiin:) biz gune yagmurlu havayla basladik..ama yinede disari cikip alisveris yapmam lazim:)
Sütün niye çekildi canım ya stres mi yaptın ne oldu da öyle oldu.süt sağma makinasıyla sütünü sağ,bol su iç,humana iç.bunları yaptın mı?yapmadıysan lütfen dene.Nasılsınız güzel anneler ve bebişleri :)
Takipteyim sürekli okuyorum ama yazamıordum gelen giden , kendi horantamız,yemek,çamaşır amaaan daha bi sürü iş işte...
40 mevlidinizi yaptık 13mayıs paZartesi , ertesi gün mersine geçtik ordan adanaya .. Az bişe tatil yaptık pazar döndük işte..
Annem marttan beri yanımdaydı,şimdi tekim,pek zorlanmadım sayılır
Zor günler geçirdim sütüm çekildi şimdi sadece mama ile beslenio kuzum
Annemin hakkını ödeyemem hiç bana bırakmadı gece gündüz baktı dinlendim sayılır.
1haftaya gelecek inşallah tekrAr ama şimdi kızı yıkamam gerekio tek nasıl başarıcam bi akıl werirseniz :/ sizler nasıl yıkadınız
Günaydın cnm :) kayseridede hawa az bişe kapalı ama güneş yinede war.
Bnde kızımı yıkamam lazım :/
Günaydın cnm :) kayseridede hawa az bişe kapalı ama güneş yinede war.
Bnde kızımı yıkamam lazım :/
kızlar sadece bebeim bebeğim mi sırtüstü dönebiliyor.
tabi ellerini öne doğru uzatıyorum güç alsın diye.Kız maaşallah diyin =)
Sağol cnm inşallah becerebilirim ya :/Ben kuvetine koyuyorum ayaktan başlıyorum en son sacını sampuanlayip durulamaya geciyorum. Elimin üzerine kirli elbiselerinden birini koyuyorum üzerine yuzustu koyup sırtından ve kafadan su döküp duruluyorum.. Ağlarsa panik yapma , Sakın olmaya çalış.
PRIMA BABY Anatomischer Badesitz Winnie the Pooh Blau | Babyartikel.de
Ben buna yatirip yikiorum pratik oluyor..cnm sütün niye cekildi?? Canini birseyemi sIktIn??
Bebişi ben günlük yıkıyorum önce bütün vücudunu komple kafada dahil şampuanlıyorım güzelce sonra ters çevirip tek elimle tutup tek elimle su döküp güzelce duruluyorum en önemlisi kafasına su dökerken yavaş yavaş dökme nefessiz kalır o zaman su yutar bir tas suyu birden dök tası bırakıp elini yüzüne yukardan aşağı sür o zaman nefes almayı unutmuyor iyice durulanana kadar tekrarla. Böyle çok kolay benim oğlum hiç sevmiyor yıkanmayı en çabuk yöntem bunu buldum ben.
güzelmiş fiyat da uygun önce görseydim alırdımPRIMA BABY Anatomischer Badesitz Winnie the Pooh Blau | Babyartikel.de
Ben buna yatirip yikiorum pratik oluyor..cnm sütün niye cekildi?? Canini birseyemi sIktIn??
merhaba kızlar
aranızda doğumdan sonra korse kullanmayan var mı eski haline döner mi bu karınlar dr bana gerek olmadığını söyledi ama şimdi pişmanım şimdiden sonra da taksam işe yarar mı acaba bileniniz var mı
güzelmiş fiyat da uygun önce görseydim alırdım
ben kullanmadım şimdiye kadar dikişlerim ağrıyordu.dün aldım taktım hala çıkarmadım.sezaryen korsesi diye bir şey delikli bi korse.ama yeterince sıkmıyor pek sevmedim.göbek de hala duruyorinat edeceğim mekik,korse,spor.yapacaz bir şeyler artık
Sağol cnm inşallah becerebilirim ya :/
Bi bakim cnm tlf dan giriorum ya sıkıntı büyük :)
Aslında okadr uzun ki canımı sıkan çok şey wardı beklentiler wardı ama kocamla ilgili değil kv.ve k.b. Ların beni , ailemin yanında onure etmesini beklerdim beni çok utandırdılar .. Kendileri reZil oldu ama işte olan bana oldu
Neler yedim içtim eczacı arkadaşımız war neler buldu getirdi ama yook yook yine yok
merhaba kızlar
aranızda doğumdan sonra korse kullanmayan var mı eski haline döner mi bu karınlar dr bana gerek olmadığını söyledi ama şimdi pişmanım şimdiden sonra da taksam işe yarar mı acaba bileniniz var mı
Cok yazik cok..bebeginin hakkina girmisler nasil odeyecekler bunu...
kızlar benim kaynanada bebeği seveceğim diye inceydi üzeri acık tutup odadan odaya gezdirdi ev cok serindi bi terletip bi üşütünce sonuç cocuk su gibi ishal!
boğmak istiyorum kadını yaa.bi faydası olmadığı gibi hep zarar ya.bi taneside bi işe yarasın su kaynanaların arkadaş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?