2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
hele balkondan aşağı bakar pozisyonu çok seviyor-balkondan sarkarken pozisyonu

Nasılsınız güzel anneler ve bebişleri :)
Takipteyim sürekli okuyorum ama yazamıordum gelen giden , kendi horantamız,yemek,çamaşır amaaan daha bi sürü iş işte...
40 mevlidinizi yaptık 13mayıs paZartesi , ertesi gün mersine geçtik ordan adanaya .. Az bişe tatil yaptık pazar döndük işte..
Annem marttan beri yanımdaydı,şimdi tekim,pek zorlanmadım sayılır
Zor günler geçirdim sütüm çekildi şimdi sadece mama ile beslenio kuzum
Annemin hakkını ödeyemem hiç bana bırakmadı gece gündüz baktı dinlendim sayılır.
1haftaya gelecek inşallah tekrAr ama şimdi kızı yıkamam gerekio tek nasıl başarıcam bi akıl werirseniz :/ sizler nasıl yıkadınız

Ben kuvetine koyuyorum ayaktan başlıyorum en son sacını sampuanlayip durulamaya geciyorum. Elimin üzerine kirli elbiselerinden birini koyuyorum üzerine yuzustu koyup sırtından ve kafadan su döküp duruluyorum.. Ağlarsa panik yapma , Sakın olmaya çalış.

ya ben de biraz uyanık kalsın seveyim diyorum.çok ilgi bekliyor hep benle ilgilen diyor,kucağına alıp gezdir diyor,artık emsin de uyusun diyorum ama nerdeeee.ben de emziği tıkıştırıyorum bu sefer de püskürtüp duruyor.hem emzik istiyor ağzına verince de hooop atıyor,sonra yine istiyor.bu çocuk beni parmağında oynatıyor yaa=)(kesinlikle aç değil çünkü emzirdikten sonra yapıyor)
benimkki de tam tersi yüzü bana dönük olacak omuzlarımın üstünden çevreyi seyredecek .
hele balkondan aşağı bakar pozisyonu çok seviyor-balkondan sarkarken pozisyonu
emzirdikten sonra o hareketi çok seviyor benimki de =)
Herkeze gunaydiiin:) biz gune yagmurlu havayla basladik..ama yinede disari cikip alisveris yapmam lazim:)
günaydın canım.aman bebişe dikkat et.
Sütün niye çekildi canım ya stres mi yaptın ne oldu da öyle oldu.süt sağma makinasıyla sütünü sağ,bol su iç,humana iç.bunları yaptın mı?yapmadıysan lütfen dene.
Günaydın cnm :) kayseridede hawa az bişe kapalı ama güneş yinede war.

Bnde kızımı yıkamam lazım :/

canım ben file aldım onunla yıkıyorum.baba da su döküyor.

kızlar sadece bebeim bebeğim mi sırtüstü dönebiliyor.
tabi ellerini öne doğru uzatıyorum güç alsın diye.Kız maaşallah diyin =)

Bebişi ben günlük yıkıyorum önce bütün vücudunu komple kafada dahil şampuanlıyorım güzelce sonra ters çevirip tek elimle tutup tek elimle su döküp güzelce duruluyorum en önemlisi kafasına su dökerken yavaş yavaş dökme nefessiz kalır o zaman su yutar bir tas suyu birden dök tası bırakıp elini yüzüne yukardan aşağı sür o zaman nefes almayı unutmuyor iyice durulanana kadar tekrarla. Böyle çok kolay benim oğlum hiç sevmiyor yıkanmayı en çabuk yöntem bunu buldum ben.

Sağol cnm inşallah becerebilirim ya :/
PRIMA BABY Anatomischer Badesitz Winnie the Pooh Blau | Babyartikel.de

Ben buna yatirip yikiorum pratik oluyor..cnm sütün niye cekildi?? Canini birseyemi sIktIn??

Bi bakim cnm tlf dan giriorum ya sıkıntı büyük :)

Aslında okadr uzun ki canımı sıkan çok şey wardı beklentiler wardı ama kocamla ilgili değil kv.ve k.b. Ların beni , ailemin yanında onure etmesini beklerdim beni çok utandırdılar .. Kendileri reZil oldu ama işte olan bana oldu

Neler yedim içtim eczacı arkadaşımız war neler buldu getirdi ama yook yook yine yok

Çok güzel anlatmışsın cnm :)

Wucudu tmm da kafasını şampuanlayıp su dökme işi korkutuyo tek döküp hemen nası yüzünü sıyırcam sudan ondan korkuyorum

merhaba kızlar
aranızda doğumdan sonra korse kullanmayan var mı eski haline döner mi bu karınlar dr bana gerek olmadığını söyledi ama şimdi pişmanım şimdiden sonra da taksam işe yarar mı acaba bileniniz var mı

PRIMA BABY Anatomischer Badesitz Winnie the Pooh Blau | Babyartikel.de

Ben buna yatirip yikiorum pratik oluyor..cnm sütün niye cekildi?? Canini birseyemi sIktIn??
güzelmiş fiyat da uygun önce görseydim alırdım

ben kullanmadım şimdiye kadar dikişlerim ağrıyordu.dün aldım taktım hala çıkarmadım.sezaryen korsesi diye bir şey delikli bi korse.ama yeterince sıkmıyor pek sevmedim.göbek de hala duruyor inat edeceğim mekik,korse,spor.yapacaz bir şeyler artık

Canlar bi site wAr annem göstermişti

Face de de war sayfası korseler dln wardı ben beğendim çamaş.....com olması lazım tam yazamıorum site yönetimi hoşlanmaz diye yine bi bakayım link atabilirsem tlfondan atayım

Cok yazik cok..bebeginin hakkina girmisler nasil odeyecekler bunu...

Bende kullanmadim doktor kullanma karin kaslarini tembellestiriyor dedi ben bol bol karnimim ustune yattim birde nefes egsersizi verdi onlari yaptim karnim gitti ama daha tam sIkILasmadi..

Cok yazik cok..bebeginin hakkina girmisler nasil odeyecekler bunu...

Bitanem allaha havale ettim kocamla da konuştuk bundan sonra herşey çok çok farklı olcak dedim tmm dedi

Pc yı açınca anlatıcam birde sizin fikirlerinizi almak istiyorum yaptığım konuşma fln doğru mu haklımıyım diye siz olsaydınız napardınız diye .. Ama uzun biraz söleyim şimdiden

Acaba hayati bize zorlastirmak icinmi yapiorlarki bol bol emzir cnm kizini su kaybetmesin vucudu..gecmis olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…