Kızlar size sahilden bildiriyorum :)) iki aylık bebekle de tatil yapılabilir galiba .. bugün üçüncü günümüz iyi gidiyo çok şükür..
bebeğinde reflü olan varmı bunun için ne yapıyorsunuz çok üzülüyorum sürekli ağzına acı su geliyo sanki
Anam anam anam kiz sunun nazına endamına abooBen burada tamamen bir yanlis anlasilma seziyorum ama hayirlisi, sadece saka yapmistim zehrayi ve bebegini gormeyi cok istedigimdendi goremeyince stres olmam. Buruldum
Canım ya aynı duygular içindeyim :) gece uyurken fotoya baktım esime diyorum bir gün gercekten tanışacak olsalar tam film olur bu foto ile :))) annelerimiz netten arkadas olmuşlar nerden nereyeee :)). Biz teşekkür ederiz misafirperverliğinize...Ayricaaaaaaaa Voltajim en Cok seni andık biz bir kere ... Seviyoruz seni :))). Kiz ben istanbula gelicem.. Buluşalım mi
Kızlar size sahilden bildiriyorum :)) iki aylık bebekle de tatil yapılabilir galiba .. bugün üçüncü günümüz iyi gidiyo çok şükür..
Kizlar benim minik ceylanım da CICEK oldu
Kimden bulaştı bize bilmiyorum ama biz alayına bulaştırdık hala da devam ediyoruz ,kırana soktuk tüm gelen giden çoluk cocugu.
kızlar yarın ikinci ayımız doluyor göz ve kalça çıkığı testi oluyormuş sanırım. devlet hastanesinde yaparlar değil mi? bir de yaptıranlar bir anlatabilir mi ya??? nedir nasıl birşeydir??
Bh benim kuzumda sürekli öğürüyo tam kusacak diyorum geri gidiyoama çaresi yok bekleyeceğiZ geçmesini.. Yüzü öyle kötü bir hal alıyor kî o anda îçim gıdiyo
biz zincoyla başladık çok öğürünce sab simplex e geçtik onu da 3 gündür kullanmıyorum ve çokda bi fark olmadığını gördüm kestim.onun yerine gaz masajı yapıyorum bebe yağıyla karnına msj yapıyorum dolaşıyoruz kucağımda
kabızlığı var 3 günde bir kaka yapıyor herkes zeytinyağı içir diyor ama daha 3 ayını bitirmeden çocuğa herşeyi vermeye karşıyım 9 hzda dr rand. var orda sorucam çünkü zeytinyağındada belli oranda asit var bildiğim kadarıyla.zaten mama yediği için çok mutsuzum bide salak gibi yok emzirme önlüğü göğüs pedi vs almıştım neyse.
mamalarıda çok araştırdım aptamil prematille başladık aynen dvm eediyoruz bi kez sma aldım onu beğenmedi yurtdışı forumlarada baktım en çok aptamil,cow and milk ve sma kullanılıyo.ikincisi trde yok içerik olarak çok üstün olmadığını düşündüm çünkü hepsinin bileşenlerini inceledim yoksa getirticektim amazondan.
bebeğinde reflü olan varmı bunun için ne yapıyorsunuz çok üzülüyorum sürekli ağzına acı su geliyo sanki
Oy oy cinarim dun sabah 7'den aksam 22'ye kadar uyumadi. Surekli mikir mikir mikirdandi :) bu kadar saat araliksiz 15 saat hic normal degilgozler kipkirmizi surekli de esnedi gazi da yoktu geriye sadece nazar demek kaldi
Oy oy cinarim dun sabah 7'den aksam 22'ye kadar uyumadi. Surekli mikir mikir mikirdandi :) bu kadar saat araliksiz 15 saat hic normal degilgozler kipkirmizi surekli de esnedi gazi da yoktu geriye sadece nazar demek kaldi
Gaz sancısı ceken anneler ek mama olarak aptamil pre kullanıyordum hazmı kolay dıye bu sefer de bebegim 2 saat sonrs tekrar acıkıyordu 120 ml verdıysem 60 ml daha yapıyordum bu durumda cocuk her 2 saatte bir mama yemekten sıkışıyordu devamlı mide dolu bagırsaklar hıç dınlenmıyor.. 1 haftadır aptMil 1 e gdctık bu daha koyu kıvamda 120 ml yıyor gazı olmazsa 4 saat uyuyor.. Gaz ilacı olarak da colinox çok ıyı geldi..
aaa ben bunu ilk defa duydum biz 6 haftalığız şu anda garip oldu yavrum bi günü bi gününü tutmuyor uyanıkken sürekli ağlıyor iki gün öncesine kadar da sürekli gündüzleri uyuyordu bizimki de büyüme atağı mı acep???
bnm oğlan 44 günlük 1. ayda gitmiştik 1300 almıştı bi daha da gitmedim geçen arkadaşımda ilk önce ben tartıldım sonra onu kucağıma alıp tartıldım 5kilo fazla çıktım bilemiyorum doğru sonuç verir mi???doğruysa 40 günde 2 kilo almış olur.
Eveeeeet işte 2 gündür anlam veremediğim şey buuu büyüme atağı ! Allah razı olsun 2 gündür herşey normal gaz normal tok temiz sağlıklı ama huysuz uykusuz düzensiz vs vs ve tam 52 günlük
Canım ya aynı duygular içindeyim :) gece uyurken fotoya baktım esime diyorum bir gün gercekten tanışacak olsalar tam film olur bu foto ile :))) annelerimiz netten arkadas olmuşlar nerden nereyeee :)). Biz teşekkür ederiz misafirperverliğinize...Ayricaaaaaaaa Voltajim en Cok seni andık biz bir kere ... Seviyoruz seni :))). Kiz ben istanbula gelicem.. Buluşalım mi
ersnil maşallah oğluşuna..benim paşamın adı da umut aras:))
Allah sana acil şifalar versin canım. eşler bazen çok anlayışsız olabiliyorlar. ya sabır demek lazım. inşallah düzelir herşey.
kızlar ve minişleri günaydın...
tuncss yazını yukardaki alıntıda okudum eşin annenlere git kafan dağılsın anlamında mı diyor??? umarım öyledir. aksini düşünmek istemiyorum Allah yardımcın olsun canım benim sabır dilemiyorum sana Allah ıslah etsin onları diyorum
kızlar geçen gün mevlüt yaptım kv çıldırttı beni çıldırttı. zaten bayılır ortamda ilgiyi üzerine çekmeye. bakın ne yaptı. kapıyı açtım biraz geç gelmişti. hoşgeldin annecim dedim hiç yüzüme bakmadan doğrudan uzandı kızımı aldı kucağına salona gitti oturdu ilk kurduğu cümle şu " kızıııım, anne göstermiyor mu seni bana, getirmiyor mu anne seni. söyle ne ceza verelim anneye, hı, ne ceza verelim!!!!" çıldırdım yaa bildiğiniz çıldırdım. ben zaten evden tek çıkamıyorum ve zaten daha bir gün öncesi iki kere aradım "annecim özlemişsindir, gelip arabayla alalım seni bırakırız da geri, gel yeter ki" demiştim kendi yok yok başka zaman gelirim işim var demişti bu kadar mı yalancı olur bir insan yaaa... bende yalancı filan diyemedim tabi milletin içinde, " babaannemiz o kadar özlemişse günlerdir niye gelmiyor madem" dedim bende.. işte , işim vardı ben bir geleceğim siz beş geleceksiniz de bilmem ne... sinir ötesi... aklı sıra beni akrabalara kötü tanıtacak.. bir de kendi kızı gibi almış kucağına salonun ortasında ayakta bir ona sevdiriyor bakın kızıma diye bir buna... bende aldım kızımı vermedim bütün gün.
foto çektiriyorum annem de davetsiz geldi çekildi bizimki yüzünü buruşturuyor karşıdan. akşam da kp ile geldi "bizim hiç fotoğrafımız yok fotoğrafçı getirelim baari" diyor. hiç bakmadım yüzüne. sen pozunu ver çekerim ben senin fotonu!!!
biz zincoyla başladık çok öğürünce sab simplex e geçtik onu da 3 gündür kullanmıyorum ve çokda bi fark olmadığını gördüm kestim.onun yerine gaz masajı yapıyorum bebe yağıyla karnına msj yapıyorum dolaşıyoruz kucağımda
kabızlığı var 3 günde bir kaka yapıyor herkes zeytinyağı içir diyor ama daha 3 ayını bitirmeden çocuğa herşeyi vermeye karşıyım 9 hzda dr rand. var orda sorucam çünkü zeytinyağındada belli oranda asit var bildiğim kadarıyla.zaten mama yediği için çok mutsuzum bide salak gibi yok emzirme önlüğü göğüs pedi vs almıştım neyse.
mamalarıda çok araştırdım aptamil prematille başladık aynen dvm eediyoruz bi kez sma aldım onu beğenmedi yurtdışı forumlarada baktım en çok aptamil,cow and milk ve sma kullanılıyo.ikincisi trde yok içerik olarak çok üstün olmadığını düşündüm çünkü hepsinin bileşenlerini inceledim yoksa getirticektim amazondan.
Kizlar benim minik ceylanım da CICEK oldu
Kimden bulaştı bize bilmiyorum ama biz alayına bulaştırdık hala da devam ediyoruz ,kırana soktuk tüm gelen giden çoluk cocugu.
Bugun kizim coook miz mizkizim hep hipp pre ha kullaniyordu ablam artik normaline gec demisti bende dun butun gun hipp pre verdim cok dokundu kizima durmadan iniliyor agliyor karni davul gibi oldu..sonradan ogrendimki mama nekadar kopururse okadar gaz yaparmis bende bugun direkt geri eski mamasina dondum artik kimsede vazgeciremez:) ondan mama verenlerin dikkatine mamaniz kopuruyorsa gaz yapar!!
canım bizde hafta hesabına göre 11deyiz şuan ve iki gündür yine coşmuş durumda.. kesinlikle iyi gözlemlersen farkediliyor..
sık sık beslemek konuşmak filan gerekiyormuş.. zor çok zor günler oluyor.. ama bi anda hiçbişey yokmş gibi yepyeni değişimlerle dolu günlere uyanıyorsun..
canım cümlemizden.. biraz vakit bulup araştırırsan çok güzel bilgiler var nette..
aaa kıskandım işteee
ne zamana kadar adadasın? bizde buluşalım yahu
düzelir düzelir.. ben eşimin ailesine takığım.. yoksa eşimle çok da sorunumuz olmuyor.. bi şekilde hallediyoruz ki artık halletmek için bir sebebimiz daha var :) minik oğluşum yaaa..
ayyy yanlış anlaşılmasın.. kocam ailesinden uzaklaştırmak adına git diyor.. ama her fırsatta bunu diyor.. üzülüyorum.. sorunları halletmek yerine kaçıyor..
bizimde mevlüt oldu kaynanada, kadın yatak odasını kitlemişti delirdim..!! biz bebekle nerde durucaz diyorum salonda oturun diyo.. olduuuu dedim.. aç odayı ben çıkmam meydana dedim.. ki hoca bebeği okumak için çağırana dek oğlumu hiç çıkarmadım odadan :)) bende kötü gelinim sanırım yahuuu
ama haklıyım!! kapıdan giren herkes üstüme geldi, sen neden emzirmiyosuuun bakiiiimmmm! sanki keyfimden emzirmedim.. sanki süt vardı da vermedim!! insanlara ne anlattı ise!!!
ooyy tatil arefesinde bir insana söylenecek en mükemmel cümle!!!
canım biz oğlum bir haftalık olduğundan beri biogaia kullanıyoruz.. çok faydasını görüyorum sanırım.. çünki aralarda diğer ilaçlardan da (zinco,nurse harveys vs ) denedik.. çok çok gazlı ama bizimki.. hiç ilaç vermediğim günler kuduruyor, ilaçla da kuduruyor o ayrıdeğişik bizimki.. kakası hep sorun. mamadan sebep diyor doktor.. biz humana antikolik kullanıyoruz bir aydır.. 2-3 günde bir desteksiz yapmaya başladı ama hala aralarda yapmadığı ve benim popodan uyarı ve fitil attığım oluyor.. geçeecek inşallah..
zeytinyağına gelinceee.. sakın direk ağzına verme..!!! ama ben 5. gününden beri sabah akşam bir çay kaşığı katıyordum.. bir aylık oldu bir tatlı kaşığına çıkardım. hala da devam zeytinyağına. doktorumuz da önerdi.. hatta o kaka sorunu için her mamasına bile katabilirsin dedi. ben o kadar vermiyorum. ama zeytinyağı saf olacak, piyasadaki paketli ambalajlardan değil, orjinal sızma bulabilirsen çok süper olur. ha bulamazsan tabii ki piyasadaki kaliteli ürünlerden de kullanabilirsin.
bebeklerde reflü olabilme ihtimali çok yüksekmiş. son dr kontrolümüzde bende bu soruyu sordum.. eğer yemek sonrası hemen mama geri geliyorsa fizyolojik reflüsü vardır dedi ki bu normaldir. zamanla geçer dedi..
çok geçmiş olsun kuzularına.. bu aralar çok duyuyorum salgın var sanırım..
canım mamayı hazırlarken köpürmemesi için çalkalamamak gerek, dairesel hareketlerle karıştırınca zaten köpürmüyor mamalar.. bir dene istersen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?