2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

Evet canim cok kotu bir olay , benim okulumun karsi tarafinda bir okul, cok kibar bilgili gorgulu kuruculari var, bir ogretmenin hatasi okula mal oldu, kendi halinda iyi ve eski bir okuldu. Cok yazik oldu, her okul boyle ddgil tume varim yapma canini sıkma hic. Okul herzamann bakicidan iyidir.

Canim simdilik 200 alayim

​voltajim cok sevindirigim ama ben, ins cinar ve ayse sakin gunundelerdir de bulusma gerceklesir. Cazgirlasmazlar umarim :)

ben 100 daha okudum canım. yine okudukça yazarım.

Tamam cnm yazıyorum
ben 100 daha okudum canım. yine okudukça yazarım.
Allah kabul etsin cnm sağol
merve cnm ben epey okumustum ama adet olmusum supheye dustum kusura bakma
Olsun Allahım kabul etsin inşallah

Mezo 400*
Voltaj 500
Rüveyda 300*
Meryem 500
Chosy 600 *
Appletiser 250*
Pztf 200*
Bebeci 200*
Hanipeks 200
Toplam 3150
Kalan 8850

Merve benim duam bitmişti canım .
Annene acil şifalar sana da ferahlik dilerim.

Son düzenleme:
Gunaydin arkadaslarim ve minnaklari,

dun Ayse prensesimizle cinar prensimiz bulustular, ikisi de cok usluydu masallah. Mezopotamya ve esi cinari kucakladi sevdi ben ve esim de ayseyi, ve biz sanki yillardir tanisiyor gibiydik ben oyle hissettim. 10 aydir derdimizi nesemizi paylastik birbirimizle, buradan dunki guzel sohbet ve anlarimiz icin Mezopotamya ve esine cok tesekkur ederim. Seni ve Ayseyi gelinimi zaten cok seviyordum artik daha cok seviyorum.

Darisi bulusmayi istedigim tum arkadaslarima....

Vah vah .
Ben ne diye dua etmisim nasil anlasilmisim.
Perdeler kapansın.
Su gönlümü sana değil ilgit ilgit yele verseydim...

*Ayrıca hanipekscim o yontem yapilmisti canim ehu ehu,
takdir etmemiş taklit etmişsin , o halde iyi yoldayim :)

Der ve gider...

Ben burada tamamen bir yanlis anlasilma seziyorum ama hayirlisi, sadece saka yapmistim zehrayi ve bebegini gormeyi cok istedigimdendi goremeyince stres olmam. Buruldum

Son düzenleme:
Ay bu oğlan çok tatlı kendi saçını çekiyor sonrada ağlıyor zor bıraktırdım öyle bir sıkmış ki parmaklarını koparacaktı saçını.

kak başına, ne çekti anacın da de. kız senin kız napsın benim oğlanı,
mızmız, memnuyetsiz, bide yaygaracı görmen lazım
bide acıkınca dünyayı gözü görmüyor, memeyi çıkarana kadar ter akıyo
emmeye başlayınca bitiyomu? nayırrr
içini çeke çeke emiyo
bide diyorum ya 2 saatte bir emiyo,
gören akşamdan sabaha aç sanır:)
babası kılıklı

lansinoh sürüyom hep, zyağda denedim ama işte geçmiyor
hele geceleri voltajjj
adamı tekmeleyesim geliyor, horul horul uyuyo

Canım ya aynı duygular içindeyim :) gece uyurken fotoya baktım esime diyorum bir gün gercekten tanışacak olsalar tam film olur bu foto ile :))) annelerimiz netten arkadas olmuşlar nerden nereyeee :)). Biz teşekkür ederiz misafirperverliğinize...Ayricaaaaaaaa Voltajim en Cok seni andık biz bir kere ... Seviyoruz seni :))). Kiz ben istanbula gelicem.. Buluşalım mi

iyi günler arkadaşlar,
benim oğlum 2 aylık oldu.artık kolik sıkıntımız daha bir kuvvetlice yaşıyoruz. akşamları aynı saatte anlamsız ağlamaları başladı.
merak ediyorum.sadece sezeryan doğumlularda mı göbek kalıyor. yani bunun sebebini bilen var mı aranızda?
göbeğimi gören hemen soruyor zaten,sezeryan mı diye....
normal doğum ile göbeği kalan var mı?
göbek den kurtulmak için spora başladınız mı?

51 günlük bebegım var ellerını sureklı ağzına goturuyor karnını doyuramda yapıyor neden yapıyor anlamadım fıkrı olan varmı

canım,ellerini ağzına götürmesi çok normal.zaman geçtikçe eline ne geçirirse onu da ağzına götürecek. çünkü bilimsel olarak açıklandı. belli bir çocukluk çağına kadar çocuklar oral odaklama yaşarlar. ondan sonra da genital organa yönelir ilgileri.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…