mrb miniğimi uyuttum bilgisayar başına oturdum haberleri okurken kreşte kötü muameleyle ilgili videoyu denk gelip izledim izlemez olaydım.bebeğimi eninde sonunda kreşe vermek zorundayım ailemden çok uzağım daha doğrusu uzağız görev nedeniyle ilk 1 sene annem baksa bile nereye kadar bakacak o görüntülerden sonra ben nasıl kreşe vereyim bakıcı baksın desem kime güveneyim gurbet elde bebeğimi emanet edecek kadar.
bebeğime ben bile bazen tahammül edemiyorum çünkü çok yoruluyorum el nasıl tatlı tatlı baksın..
Şimdilik liste
Mezo 400
Voltaj 500
Ruveyda 300
Meryem 500
Chosy 600
Appletiser 250
Pozitif 100
Bebeci 200
Toplam 2850
Kalan :9150
Sağolun kızlar liste yukarıdaki gibi
Bugune yetişmedi ama olsun na zaman biterse bitsin şifa olsun inşallah anneme
Şimdilik liste
Mezo 400
Voltaj 500
Ruveyda 300
Meryem 500
Chosy 600
Appletiser 250
Pozitif 100
Bebeci 200
Toplam 2850
Kalan :9150
Sağolun kızlar liste yukarıdaki gibi
Bugune yetişmedi ama olsun na zaman biterse bitsin şifa olsun inşallah anneme
Hanipeks kiZz fotoyu bana whatsapptan yollayin ben voltaja gonderirim uzerime de yorum yapariz
Tamam cnm yazıyorumEvet canim cok kotu bir olay , benim okulumun karsi tarafinda bir okul, cok kibar bilgili gorgulu kuruculari var, bir ogretmenin hatasi okula mal oldu, kendi halinda iyi ve eski bir okuldu. Cok yazik oldu, her okul boyle ddgil tume varim yapma canini sıkma hic. Okul herzamann bakicidan iyidir.
Canim simdilik 200 alayim
Allah kabul etsin cnm sağolben 100 daha okudum canım. yine okudukça yazarım.
Olsun Allahım kabul etsin inşallahmerve cnm ben epey okumustum ama adet olmusum supheye dustum kusura bakma
Vah vah .Evet herkesin adetleri farklı.. Bence iyiki sormuş , zira evde 5 tane bebek battaniyesi var fazladan su kalın olanlardansorsalar en azından almayın derdim kız :) sende bir liste vereydin eline :) insan nasıl der ki bende diyemem..
Biz bir saate kadar çıkacağız ayse hatun izin verirse.. Gerçi sen duanı etmişsin..ama bizde suna güveniyoruz, iki gündür uyumuyo nerdeyse , yolda uyuması tek temennimiz.. Bana SMS den mail adresini atarsan sana toplu starbucks fotomuzu yollarım
Perdeler kapansın.Bana bugun bir arkadas bebek görmeye ne alayım dedi:s
Acayip sasirdim ya utandim bozuldum Ben ilk defa sorulduğunu gördüm dumur tabi.birsey alma falan dedim ama simdi herkesin kültürü farklı diye de cok bozulmak şaşırmak istemedim.
Mezosum yola çıktı mı acep.cok meraktayim insallah sorunsuz gider.
Yalniiizz hanipekse de uğraşacakmış starbucksa gideceklermis Ahaha.
Ayse göster kendini papatyam
Vah vah .Ben ne diye dua etmisim nasil anlasilmisim.Perdeler kapansın.Su gönlümü sana değil ilgit ilgit yele verseydim...*Ayrıca hanipekscim o yontem yapilmisti canim ehu ehu,takdir etmemiş taklit etmişsin , o halde iyi yoldayim :)Der ve gider...
Hanipeks kiZz fotoyu bana whatsapptan yollayin ben voltaja gonderirim uzerime de yorum yapariz
olmazzzz, aksam albumume eklerim kacirmasin hemen silcem :) ha baktik denkgetiremiyor o zaman dedigin gibi yapariz
Ayyyy ayyyy
Damat adayına bak daha meme emerken mizmizlaniyor benim kizim ne etsin yarın yaptıgı yemeği yemez falan.bende basına kakarım sen ananı ememedin ağzı güççük kızıma kulp kusur takma.
Göğsün biraz ıslak Yada yağlı olursa z.yag bilmem ne Yag gibi emerken cork deyü girmez mı ağzına (düşünen smile)
.
Canım ya aynı duygular içindeyim :) gece uyurken fotoya baktım esime diyorum bir gün gercekten tanışacak olsalar tam film olur bu foto ile :))) annelerimiz netten arkadas olmuşlar nerden nereyeee :)). Biz teşekkür ederiz misafirperverliğinize...Ayricaaaaaaaa Voltajim en Cok seni andık biz bir kere ... Seviyoruz seni :))). Kiz ben istanbula gelicem.. Buluşalım miGunaydin arkadaslarim ve minnaklari, dun Ayse prensesimizle cinar prensimiz bulustular, ikisi de cok usluydu masallah. Mezopotamya ve esi cinari kucakladi sevdi ben ve esim de ayseyi, ve biz sanki yillardir tanisiyor gibiydik ben oyle hissettim. 10 aydir derdimizi nesemizi paylastik birbirimizle, buradan dunki guzel sohbet ve anlarimiz icin Mezopotamya ve esine cok tesekkur ederim. Seni ve Ayseyi gelinimi zaten cok seviyordum artik daha cok seviyorum.Darisi bulusmayi istedigim tum arkadaslarima....
51 günlük bebegım var ellerını sureklı ağzına goturuyor karnını doyuramda yapıyor neden yapıyor anlamadım fıkrı olan varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?