51 günlük bebegım var ellerını sureklı ağzına goturuyor karnını doyuramda yapıyor neden yapıyor anlamadım fıkrı olan varmı
iyi günler arkadaşlar,
benim oğlum 2 aylık oldu.artık kolik sıkıntımız daha bir kuvvetlice yaşıyoruz. akşamları aynı saatte anlamsız ağlamaları başladı.
merak ediyorum.sadece sezeryan doğumlularda mı göbek kalıyor. yani bunun sebebini bilen var mı aranızda?
göbeğimi gören hemen soruyor zaten,sezeryan mı diye....
normal doğum ile göbeği kalan var mı?
göbek den kurtulmak için spora başladınız mı?
ersnil maşallah oğluşuna..benim paşamın adı da umut aras:))Saolaun teyzoslari
Buyudu 2. Ayimizi 1 hafta once bitirdik cok sukur.
Uzun olcak babasi gibi aras pasam:)
selam canlar..
çok özledim sizleri yaa.. uzun uzun oturup sohbet etmek istiyorum..
öyle dolu ki içim.. şiştim patlamak üzereyim.. ama oğlumdan vakit bulamıyorum.. hem ev işine hem çocuklarına hemde buraya yetişebilenlere helal diyorum.. ben beceremiyorum arkadaş :)
zor bir oğlum var.. üç gündür yalnız kaldık, annem gitti.. herşey bana bakıyor hepten yetişemez oldum..
Ali Emir çok gazlı ve kabız.. sürekli kıvranıyor ıkınıyor.. huysuz.. ama olsun.. canı sağolsun kuzumun..
kucakta uyumaya alıştı.. kucağıma alıyorum kısık sesle birkaç cümle fısıldıyor, poposuna pıtpıt yapıyorum uyuyor.. ama 2. ay kontrolüne gittiğimizde drumuz bunu yapmamamı yatağına bırakmamı kendi başına uyumayı öğrenmesi gerektiğini söyledi.. ama ben kıyamıyorum.. tek başına uyuduğunu daha hiç görmedim.. sürekli popoya pıt pıt olacak ya da yanında yatacaksın..
meme ve süt olayı tamamen bitti.. benim bacaktaki pıhtıdan sebep ilaçlarım var kullanmam gereken.. bunun haricinde birde kürtaj durumu var.. takipteyim suanda.. 10 gün sonra kontrolüm var.. eğer rahim duvarım hala incelmemişse kürtaj olmam gerekecek..
tüm bunların yanında mükemmel kaynana ve kayınpeder de cabası.. bir halta faydaları olmadığı gibi olana da mani olma derdindeler. eşimle aramız açıldı iyice.. babası beni istemiyormuş..!! o da ne demekse.. gönder demiş arkamdan!! yüzüme ise gülücükler saçıyor.. ikiyüzlülerden nefret ediyorum.. küçücük bir bebeğim var ve umurlarında bile değil.. resmen istenmeyen olduk.. olaylar karmakarışık.. eşimde her köşeye sıkıştığında git annenlere diyor.. bu iyice delirtiyor beni.. neyse bi ara gelir uzun uzun yazarım..
hepinizi ve minik kuzularınızı öpüyorum.. artık yalnız kaldık evde, daha çok fırsat bulurum inşallah gelmek için..
inşallah unutmamışsınızdır beni
selamlar uzun zaman oldu sayfayı ziyaret etmeyeli.bi kızım oldu 3230 kg 53 cm Fatma zehra koyduk ismini 45 günlük olduk gün itibariyle.Çok güzel bir duyguymuş ama sorumluluğu çok ağır.o kadar masum ki yüzüne bakmaya kıyamıyorum.ilk günlerde emzirmede sorun yaşadım meme ucundaki yaralardan dolayı şimdi düzene girdik çok şükür.büyüdü bile kızım kıyafetleri olmamaya başladı boyumuz uzadı kiloları aldık.ALLAH sağlık sıhhat versin annelerede sabır büyütelim evlatlarımızı.
Benim kizimda ayni ilk ellerini kesfediyorlar ztn..gayet normal
Benimkide 55 günlük 4 gündür parmağını emiyor eldiven taktım şimdide parmağı bulamayınca huysuuuzz
Benimkide 55 günlük 4 gündür parmağını emiyor eldiven taktım şimdide parmağı bulamayınca huysuuuzz
Cnm niye eldiven takiyorsunki?? Birak ellesin emsin cok tatli oluyorlaar
benimki de ya yumruk yapıp emiyor yada işaret parmağını..çatlak oğlum herkes baş parmağını emer bizimki işaret parmağını seviyor:)))))
bende aynı performansı benim kvden bekliyorum.doğum yapar yapmaz geldi ve herşeye burnunu soktu 5 çocuk büyüten anneme akıl vermeye kalktı bende sinir oldum pek göstermedim bebeği alıp alıp emzircem diye çıktım yanından.şimdi kv mevlüt yapcakmış tutturdu bende oralı olmadım bakarız dedim buseferde kocamada duygu sömürüsü yaptı neyse kocamın hatrına gtcez mevlüte ama senin kv gibi anne göstermiyo derse(çünkü gerçekten pek göstermiyorum) ve kucak kucak gezdirirse sinirden deli olurum.milletin içinde çenemi tutabilsem bari :/kızlar ve minişleri günaydın...
tuncss yazını yukardaki alıntıda okudum eşin annenlere git kafan dağılsın anlamında mı diyor??? umarım öyledir. aksini düşünmek istemiyorum Allah yardımcın olsun canım benim sabır dilemiyorum sana Allah ıslah etsin onları diyorum
kızlar geçen gün mevlüt yaptım kv çıldırttı beni çıldırttı. zaten bayılır ortamda ilgiyi üzerine çekmeye. bakın ne yaptı. kapıyı açtım biraz geç gelmişti. hoşgeldin annecim dedim hiç yüzüme bakmadan doğrudan uzandı kızımı aldı kucağına salona gitti oturdu ilk kurduğu cümle şu " kızıııım, anne göstermiyor mu seni bana, getirmiyor mu anne seni. söyle ne ceza verelim anneye, hı, ne ceza verelim!!!!" çıldırdım yaa bildiğiniz çıldırdım. ben zaten evden tek çıkamıyorum ve zaten daha bir gün öncesi iki kere aradım "annecim özlemişsindir, gelip arabayla alalım seni bırakırız da geri, gel yeter ki" demiştim kendi yok yok başka zaman gelirim işim var demişti bu kadar mı yalancı olur bir insan yaaa... bende yalancı filan diyemedim tabi milletin içinde, " babaannemiz o kadar özlemişse günlerdir niye gelmiyor madem" dedim bende.. işte , işim vardı ben bir geleceğim siz beş geleceksiniz de bilmem ne... sinir ötesi... aklı sıra beni akrabalara kötü tanıtacak.. bir de kendi kızı gibi almış kucağına salonun ortasında ayakta bir ona sevdiriyor bakın kızıma diye bir buna... bende aldım kızımı vermedim bütün gün.
foto çektiriyorum annem de davetsiz geldi çekildi bizimki yüzünü buruşturuyor karşıdan. akşam da kp ile geldi "bizim hiç fotoğrafımız yok fotoğrafçı getirelim baari" diyor. hiç bakmadım yüzüne. sen pozunu ver çekerim ben senin fotonu!!!
kızlar ve minişleri günaydın...
tuncss yazını yukardaki alıntıda okudum eşin annenlere git kafan dağılsın anlamında mı diyor??? umarım öyledir. aksini düşünmek istemiyorum Allah yardımcın olsun canım benim sabır dilemiyorum sana Allah ıslah etsin onları diyorum
kızlar geçen gün mevlüt yaptım kv çıldırttı beni çıldırttı. zaten bayılır ortamda ilgiyi üzerine çekmeye. bakın ne yaptı. kapıyı açtım biraz geç gelmişti. hoşgeldin annecim dedim hiç yüzüme bakmadan doğrudan uzandı kızımı aldı kucağına salona gitti oturdu ilk kurduğu cümle şu " kızıııım, anne göstermiyor mu seni bana, getirmiyor mu anne seni. söyle ne ceza verelim anneye, hı, ne ceza verelim!!!!" çıldırdım yaa bildiğiniz çıldırdım. ben zaten evden tek çıkamıyorum ve zaten daha bir gün öncesi iki kere aradım "annecim özlemişsindir, gelip arabayla alalım seni bırakırız da geri, gel yeter ki" demiştim kendi yok yok başka zaman gelirim işim var demişti bu kadar mı yalancı olur bir insan yaaa... bende yalancı filan diyemedim tabi milletin içinde, " babaannemiz o kadar özlemişse günlerdir niye gelmiyor madem" dedim bende.. işte , işim vardı ben bir geleceğim siz beş geleceksiniz de bilmem ne... sinir ötesi... aklı sıra beni akrabalara kötü tanıtacak.. bir de kendi kızı gibi almış kucağına salonun ortasında ayakta bir ona sevdiriyor bakın kızıma diye bir buna... bende aldım kızımı vermedim bütün gün.
foto çektiriyorum annem de davetsiz geldi çekildi bizimki yüzünü buruşturuyor karşıdan. akşam da kp ile geldi "bizim hiç fotoğrafımız yok fotoğrafçı getirelim baari" diyor. hiç bakmadım yüzüne. sen pozunu ver çekerim ben senin fotonu!!!
benimki de ya yumruk yapıp emiyor yada işaret parmağını..çatlak oğlum herkes baş parmağını emer bizimki işaret parmağını seviyor:)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?