2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

Cnm ben hamilelikte aldigim kilolari verdim fakat karnim daha tam eskisi gibi degil hafif var ve normal dogumdu..emzirirken spor yapmak iyi degil sute zehirli madde geciyor..

Saolaun teyzoslari

Buyudu 2. Ayimizi 1 hafta once bitirdik cok sukur.
Uzun olcak babasi gibi aras pasam:)
ersnil maşallah oğluşuna..benim paşamın adı da umut aras:))

Allah sana acil şifalar versin canım. eşler bazen çok anlayışsız olabiliyorlar. ya sabır demek lazım. inşallah düzelir herşey.

selamlar uzun zaman oldu sayfayı ziyaret etmeyeli.bi kızım oldu 3230 kg 53 cm Fatma zehra koyduk ismini 45 günlük olduk gün itibariyle.Çok güzel bir duyguymuş ama sorumluluğu çok ağır.o kadar masum ki yüzüne bakmaya kıyamıyorum.ilk günlerde emzirmede sorun yaşadım meme ucundaki yaralardan dolayı şimdi düzene girdik çok şükür.büyüdü bile kızım kıyafetleri olmamaya başladı boyumuz uzadı kiloları aldık.ALLAH sağlık sıhhat versin annelerede sabır büyütelim evlatlarımızı.

kızlar ve minişleri günaydın...

tuncss yazını yukardaki alıntıda okudum eşin annenlere git kafan dağılsın anlamında mı diyor??? umarım öyledir. aksini düşünmek istemiyorum Allah yardımcın olsun canım benim sabır dilemiyorum sana Allah ıslah etsin onları diyorum

kızlar geçen gün mevlüt yaptım kv çıldırttı beni çıldırttı. zaten bayılır ortamda ilgiyi üzerine çekmeye. bakın ne yaptı. kapıyı açtım biraz geç gelmişti. hoşgeldin annecim dedim hiç yüzüme bakmadan doğrudan uzandı kızımı aldı kucağına salona gitti oturdu ilk kurduğu cümle şu " kızıııım, anne göstermiyor mu seni bana, getirmiyor mu anne seni. söyle ne ceza verelim anneye, hı, ne ceza verelim!!!!" çıldırdım yaa bildiğiniz çıldırdım. ben zaten evden tek çıkamıyorum ve zaten daha bir gün öncesi iki kere aradım "annecim özlemişsindir, gelip arabayla alalım seni bırakırız da geri, gel yeter ki" demiştim kendi yok yok başka zaman gelirim işim var demişti bu kadar mı yalancı olur bir insan yaaa... bende yalancı filan diyemedim tabi milletin içinde, " babaannemiz o kadar özlemişse günlerdir niye gelmiyor madem" dedim bende.. işte , işim vardı ben bir geleceğim siz beş geleceksiniz de bilmem ne... sinir ötesi... aklı sıra beni akrabalara kötü tanıtacak.. bir de kendi kızı gibi almış kucağına salonun ortasında ayakta bir ona sevdiriyor bakın kızıma diye bir buna... bende aldım kızımı vermedim bütün gün.

foto çektiriyorum annem de davetsiz geldi çekildi bizimki yüzünü buruşturuyor karşıdan. akşam da kp ile geldi "bizim hiç fotoğrafımız yok fotoğrafçı getirelim baari" diyor. hiç bakmadım yüzüne. sen pozunu ver çekerim ben senin fotonu!!!

maşallah nazar degmesın sağlık sıhhatle büyütmen dılegıyle

parmak emme bizde de var. hemde sırasıyla emiyor.
babası diyor ki doymuyor mu bu çocuk. memeden indiğimi var.
hiç bir işimi yapamıyorum. eşim sözde evi süpürdü.
yatak odasının tozları yüzünden birbirimizi göremiyeceğiz.
ney miş efendim süpürürken unutmuş odayı beyefendi.

bende aynı performansı benim kvden bekliyorum.doğum yapar yapmaz geldi ve herşeye burnunu soktu 5 çocuk büyüten anneme akıl vermeye kalktı bende sinir oldum pek göstermedim bebeği alıp alıp emzircem diye çıktım yanından.şimdi kv mevlüt yapcakmış tutturdu bende oralı olmadım bakarız dedim buseferde kocamada duygu sömürüsü yaptı neyse kocamın hatrına gtcez mevlüte ama senin kv gibi anne göstermiyo derse(çünkü gerçekten pek göstermiyorum) ve kucak kucak gezdirirse sinirden deli olurum.milletin içinde çenemi tutabilsem bari :/

ıyyy bunların hepsi aynı anladım benimki de öyle evde yalnızım sürekli bebeği ayağına istiyor geçen gün düştüm yolda düştüm dün diyorum kadına telefonla arıyor beni aa olsunsen gel yinede hava almış olursun türkçe konuşuyorum ama aynen onla birlikteyken mümkünü yok çocuğumu kucağıma alamıyorum sürekli izinsiz elimden çekip alıyo ve kaanı sürekli kollarının altından tutuyo ben hep poposundan destekliyorum kaburgaları yumuşacık daha Allahtan giiti eylülden önce gelmicekmiş

Kızlar size sahilden bildiriyorum :)) iki aylık bebekle de tatil yapılabilir galiba .. bugün üçüncü günümüz iyi gidiyo çok şükür..

biz zincoyla başladık çok öğürünce sab simplex e geçtik onu da 3 gündür kullanmıyorum ve çokda bi fark olmadığını gördüm kestim.onun yerine gaz masajı yapıyorum bebe yağıyla karnına msj yapıyorum dolaşıyoruz kucağımda
kabızlığı var 3 günde bir kaka yapıyor herkes zeytinyağı içir diyor ama daha 3 ayını bitirmeden çocuğa herşeyi vermeye karşıyım 9 hzda dr rand. var orda sorucam çünkü zeytinyağındada belli oranda asit var bildiğim kadarıyla.zaten mama yediği için çok mutsuzum bide salak gibi yok emzirme önlüğü göğüs pedi vs almıştım neyse.
mamalarıda çok araştırdım aptamil prematille başladık aynen dvm eediyoruz bi kez sma aldım onu beğenmedi yurtdışı forumlarada baktım en çok aptamil,cow and milk ve sma kullanılıyo.ikincisi trde yok içerik olarak çok üstün olmadığını düşündüm çünkü hepsinin bileşenlerini inceledim yoksa getirticektim amazondan.
bebeğinde reflü olan varmı bunun için ne yapıyorsunuz çok üzülüyorum sürekli ağzına acı su geliyo sanki

benimki de ya yumruk yapıp emiyor yada işaret parmağını..çatlak oğlum herkes baş parmağını emer bizimki işaret parmağını seviyor:)))))

yalnız değilsiniz benim oğlumda işaret parmağını emiyor hatta tırmağıyla yanağının içini yırtıp deli gibi ağlıyor aşırı hareketli bir bebek tırnaklarını o kadar zor kesiyorum ki vede çok hızlı uzuyor şuan da elini emiyor bende onu dinliyorum

Bh benim kuzumda sürekli öğürüyo tam kusacak diyorum geri gidiyo ama çaresi yok bekleyeceğiZ geçmesini.. Yüzü öyle kötü bir hal alıyor kî o anda îçim gıdiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…