Canimmm keyfiniz bol olsun iyi tatiller♥ keşke buralara da gelseniz
Bebislerle de tatil yapilabiliyor evet ben de test ettim onayladim :)
Oowww bak son konusmalarda ensevdigim ikinci konu var. Kanka mod :)
Ben hamileligin basindan sonuna dek kankaligi birakmadim.. Bebe dogdu kirk cikti gene tik yok.. Dun 74. Gunumuzdu oglumla.. Baya ilerleme katetmistim ki yok yine olmadi.. Psikolojim mi bozuk ki demeye basladim.. :)) heriften mi sogudum ne..
Haha iyi dayanmissin tebrik ederim:) biz son ana kadar kanka olamadik..45.gunde yine eski halimize donduk:) sende bir son ver istersen, araya sogukluk girmesin..
bizde aynen öle ama hala korunma yöntemine başlamadık. inşallah kazaya kurban gitmeyiz.
bu arada kızının 10 a kadar uyuması süpermiş. bizimki hergün 6 veya 7de ayakta.... ne zaman ve nasıl oturacak uyku düzeni bilmiyorum.
Cnm bulabilirsen HIPP PRE HA mamasini al dun arastirdim hazmetmesi en kolay mama!![/QUOT
tşk canım bu mama konusunu çok araştırdım ama vardığım sonuç en iyi mama diye bir marka yok.hipp de mutlaka iyidir ama ben aptamilde preden 1 noya geçerken bile çok zorlandım çünkü mama geçişleri bebeği çok yoruyo etkiliyo o sbble 6. aya kadar böyle gitcez kısmetse. birde mamayı karıştırırken biberonun ağzı açık dairesel hrktle çalkala sonradan ağzını kapat içine hava hapsetmemiş olursun.ben hem dr browns kolik biberonu hemde philips aventten 2şer tane biberon almıştım.hatta bide kaşık biberonu ev bib. cenneti oldu.oğlum aventleri daha çok seviyo bence bu dr brownsmu neyse tamamen uydurma hiçde gazını azaltmadı çocuğun.
aslında alıpta işimize yaramayan yada çok yarayan şeyleri yazmalıyız.mesela otm sallanan beşik bir mucize bence her ne kadar ilk tercihi kucakta uyumak olsada yoksa şuan bunları yazamazdım.sonra süt olup olmayacağını bilmeden çok sayıda göğüs pedi emzirme atleti yada süt sağ. mak. de almamak lazımmış.
eşim 14 şubatta ketılım bozuldu diye hemde içine mi doğmuş neyse homend marka ketıl almıştı.mama suyunu 40 derecede 4 saat otm tutuyo daha bisürü özellik var müthiş bişey benim gibi mamaya mahkum arkadaşlara varsa imkanları öneririm çünkü gece mama hazırlamak çok sinir.birde ayaklı küvet gerçekten iyiymiş.ben sezeryan olduğum için dikişlerden pek eğilemedim bi müddet özellikle o dönem vede sonrası bel için büyük kolaylık fazla eğilmemek.sağlamlığıda güzel.ana kucağım tam bir felaket peg prego marka berbat bişey çok pişmanım hiç kullanamadımoğlum hep alta kaydı ve boyunluğu çocuğu boğdu.asla tavsiye etmeyeceğim bir marka ama arabası güzel sürümü rahat kontlerde maxi cosi ve cybexleri görüp kıskandım valla bebişler içinde rahattı.
siz nelerden memnun kaldınız yada pişman oldunuz
Haha iyi dayanmissin tebrik ederim:) biz son ana kadar kanka olamadik..45.gunde yine eski halimize donduk:) sende bir son ver istersen, araya sogukluk girmesin..
Herkeze gunaydin bu arada:) dun aksam 21.30 sonunda kaka yapti kizim tum gun uyumamistisaat 22.00 uyudu en sonunda daha yeni uyandik..
Ahh eylul gelsede gitsek trye
bizde aynen öle ama hala korunma yöntemine başlamadık. inşallah kazaya kurban gitmeyiz.
bu arada kızının 10 a kadar uyuması süpermiş. bizimki hergün 6 veya 7de ayakta.... ne zaman ve nasıl oturacak uyku düzeni bilmiyorum.
Insallaaah..bende insallah haftaya taktircam spirali..bu tedaviyle olmustu ama isi sansa birakmak istemiyorum:) cnm burda saatler 1 saat geride yani 9a kadarbiraz daha gec yatirmaya calis aksam, belki daha uzun uyur..oglenleri fazla uyuyorsa ondanda olabilir kizim artik gunduzleri max.1saat uyuyor
benim gebelik 2 yıllık zorlu bir maratondan sonra kendiliğinden oldu.. ve kanamalı başlangıcın ardından düşük tehdidi vs derken dr zaten yasaklamıştı :) 32. haftada serbest dedi.. o vakitten sonra da ben korktum hep ya bişey olursa diye ve eşim de benle aynı fikirde olunca sorun olmadı.. ama şimdi bende soğukluk tavan durumda sanırım. zerre istek yok içimde..
HORMONLARDAN DOLAYI ISTEKIZ OLABILIRSIN..ZAMANLA DUZELIR INSALLAH
oohh maşallah.. bizimki de iki gündü yapmıyor. kıvrım kıvrım modda.. popoya zeytinyağı operasyonu yaptım. akşama kadar yapmazsa fitil bizi bekler :) yoksa çok sorun oluyor saatlerce kriz halinde ağlıyor..
uyku düzeni için artık çalışmalara başlayın. her akşam aynı saatte aynı şeyleri yapın. örneğin ben uyusa da uyumasa da; saat 8 gibi banyo yaptırıyorum, güzeeeel kremleyip masaj yapıyorum. sonra besliyorum.. saat oluyor 9.. bazen uyuyor bazen uyumuyor.. uyumasa da odadan çıkmıyorum ve hiç konuşmuyorum. poposunu pıtpıtlayıp şşşş pşşşş filan diyorum.. ama her gün aynı saatte aynı şeyleri yapıyorum ki anlasın diye.. bazen 4-5 gün uyuyor o saatte.. ama bazen de hiç uyumuyor sabaha kadar.. ama yinede vazgeçmiyorum rutinden. çocuk doktorumuz da onayladı bu yöntemi.. ama o pişpişlama ve popo pıtpıtlamayı yapmayın dedi. ee benim çocuk başka türlü uyumuyo ki napayım dedim alıştırmışsın ondan uyumuyo 3 gün diren bak kendi başına uyumaya nasıl başlayacak dedi.. kıyamıyorum daha çok minik. ağlaya ağlaya uyur kalır diyor doktorumuz..
bu arada geç yatırmak çare olmaz dedi doktorumuz, hatta geç yattığında daha bile erken kalkabilir dedi.. akşam ışıkları kısın iyice, sessiz bir ortam olsun dedi. ve mümkün mertebe konuşmayın dedi. akşam 9 dan sonra altını kaka yapmazsa sakın açmayın dedi ki ben bunu doğduğundan beri yapıyorum. gece altını açmamak ilerde çiş eğitimde çok destek olurmuş.. çocuklu tüm arkadaşlarımdan aynı tavsiyeyi duydum..
Cnm bulabilirsen HIPP PRE HA mamasini al dun arastirdim hazmetmesi en kolay mama!![/QUOT
tşk canım bu mama konusunu çok araştırdım ama vardığım sonuç en iyi mama diye bir marka yok.hipp de mutlaka iyidir ama ben aptamilde preden 1 noya geçerken bile çok zorlandım çünkü mama geçişleri bebeği çok yoruyo etkiliyo o sbble 6. aya kadar böyle gitcez kısmetse. birde mamayı karıştırırken biberonun ağzı açık dairesel hrktle çalkala sonradan ağzını kapat içine hava hapsetmemiş olursun.ben hem dr browns kolik biberonu hemde philips aventten 2şer tane biberon almıştım.hatta bide kaşık biberonu ev bib. cenneti oldu.oğlum aventleri daha çok seviyo bence bu dr brownsmu neyse tamamen uydurma hiçde gazını azaltmadı çocuğun.
aslında alıpta işimize yaramayan yada çok yarayan şeyleri yazmalıyız.mesela otm sallanan beşik bir mucize bence her ne kadar ilk tercihi kucakta uyumak olsada yoksa şuan bunları yazamazdım.sonra süt olup olmayacağını bilmeden çok sayıda göğüs pedi emzirme atleti yada süt sağ. mak. de almamak lazımmış.
eşim 14 şubatta ketılım bozuldu diye hemde içine mi doğmuş neyse homend marka ketıl almıştı.mama suyunu 40 derecede 4 saat otm tutuyo daha bisürü özellik var müthiş bişey benim gibi mamaya mahkum arkadaşlara varsa imkanları öneririm çünkü gece mama hazırlamak çok sinir.birde ayaklı küvet gerçekten iyiymiş.ben sezeryan olduğum için dikişlerden pek eğilemedim bi müddet özellikle o dönem vede sonrası bel için büyük kolaylık fazla eğilmemek.sağlamlığıda güzel.ana kucağım tam bir felaket peg prego marka berbat bişey çok pişmanım hiç kullanamadımoğlum hep alta kaydı ve boyunluğu çocuğu boğdu.asla tavsiye etmeyeceğim bir marka ama arabası güzel sürümü rahat kontlerde maxi cosi ve cybexleri görüp kıskandım valla bebişler içinde rahattı.
siz nelerden memnun kaldınız yada pişman oldunuz
Haklisin cnm sIk sIk degistirmemek lazim..bende senin gibi yok pompalar gogus pedleri gogus kremleri:) insan ilk hevesle sacma sapan seyler aliyor..ben oyun halisindan cok memnunum kizim 30dak kendisi oyalaniyor..benim mutfagim asagida yatak odam yukarida aksamdan termusa su hazirliyip yanima aliorum:) mama portion kabi var cok kullanisli..biberonda MAM marka ondanda cok memnunum ayni antikolik..birde armaninin biberonu var oda kullanisli!! Birde cok sevdigim bezleri attigim cop kutusu almistim kokuyu disa vermiyor muhtesem:)
düzen konusuna katılıyorum bende aynı şeyleri yapıyorum özellikle geceleri dikkat eidyorum oğlanı karanlıkta besliyorum inşallah en kısa zamanda alışacaklar tabi bide sonraları kendi odasında yatma muhabbeti varki bu konu beni geriyo çünkü odada tek olduğunu tuhaf bi şekilde hissediyo ve çok kötü ağlıyor içten korkarak.
cinsellik konusunda da isteksiz eşinizin hatrı için olmasın ilk sefer çünkü ben istekli olduğum halde biraz canım acıdı demekki diğer türlü çok yanar.eşlere bu konuda çok iş düşüyor onların anlayışı çok önemli.ben şanslıyım bu konuda çok şükür. ama acilen bir doğum kont yöntemi bulmayım prz.e güvenmiyorum gerçi bizim zorla olmuştu ama
Ben Kazımlıktan çıktım ,gecen bir gün deneme yaptık ama bence berbattı.zaman hemen geçsin istedim.yada uyumak.bizde aynen öle ama hala korunma yöntemine başlamadık. inşallah kazaya kurban gitmeyiz.
voltajjj kız korkutma beni her iki konuda da...Neyse Temmuz sana diyeceklerimin altını üstünü doldurdumesas mevzu;
Benim büyük kızım hala 7-7,5 arası uyanır.oğlum daha kötü 5-6 gibi uyandırdı .bende öyleydim hatırlıyorum. Annemin başına biterdim acıktım hadi kalk anneee ayy
Birde süt korur olayı varsa çok güvenme.bende bir yıla yakın adet olmam ama hamile de kalmadım.korundum ne olur ne olmaz diye.genelde doğumdan sonra 3-6 ay arası kalıyorlar ,bakalım bizden ilk kimin haberi gelecek
canım ayakta sallama olayına erken başlamışsın. puset yada beşik yok mu sallanan.slm arkadaşlar uzun zamandan sonra ilk defa giriyorum çünkü benim oğluşumdurmuyor
denemediğim yöntem kalmadı daha yeni yeni gece gündüz ayrımını öğrendi
ama gündüzleri hiç uyumuyor uyusa bile 10 dk sürüyor
çok geçmişi okuymmadım bebeişimi ayağımda sallıyorum :S
sizler nasılsınız bebişleriniz nsıl
varmı keşfettiğniz güzel taktikler.
herkese günaydınlar
pek yazamıyorum ama takipteyim
bizim oğlan da elini emiyor işaret parmağının ardaki sivri kemiği evet çok hoş görünüyor ama ben çok korkuyorum ilerde parmak emmeye gider diye çünkü görümce de uzun yıllar parmağını emmiş şimdi üst çenesi önde Allah korusun emzik de almadı inşallah geçici bi durumdur bizim doğum izni de bitti şimdi mazeret izni aldım ama haftaya mecbur başlicaz hanipeks de başlamış sanırım özelde daha zor Allah yardımcın olsun hanipeks ve cümlemizin yavrularına sağlık sıhhat versin bi de mervenin annesi heralde rahatsızmış acil şifalar diliyorum bi de egomego dan haber var mı???
Oowww bak son konusmalarda ensevdigim ikinci konu var. Kanka mod :)
Ben hamileligin basindan sonuna dek kankaligi birakmadim.. Bebe dogdu kirk cikti gene tik yok.. Dun 74. Gunumuzdu oglumla.. Baya ilerleme katetmistim ki yok yine olmadi.. Psikolojim mi bozuk ki demeye basladim.. :)) heriften mi sogudum ne..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?