2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
Kizlar selamlar,
Bugun kontrole gittim adet kanamami soyledim olabilir dedi belki de birikmis bir kan atmasi da olabilir bir sonraki ay belli olur dedi
Gelelim spirale... Taktirdim 5 yillik. Cati muaynesinden hallice birsey. Spekulum denen seyi yerlestirdi o biraz sıkinti rahat biraktigin surece iyisin sonra ultrasonla iceriye bakti normal hersey cok sukur sonra da spirale gectik simdi biraz adet sancisu gb agri olacak dedi bir anlik bir tik, ve yanma. Sonda cekildiginde de o kadar yanmisti. İslemdeki tek aci o 5 sn. Ondan sonrakiler agrisiz. Doktordan yine bir aferin kaptim cok iyi durup cok iyi aciyormusum biraz kanamam var 3-4 gun iliski yasak haftasonu esimin dogum gunu agvaya gidiyoruz nasipse artik orada test ederiz
Bu arada islemden sonra agri sizi yok hicbir sey olmamis gb tum gun disardaydim yaptiracaklara tavsiye mumkun oldugunca rahat birakin kendinizi.

Canimmm keyfiniz bol olsun iyi tatiller♥ keşke buralara da gelseniz

Bebislerle de tatil yapilabiliyor evet ben de test ettim onayladim :)

ya kıskandırmayın arkadaşım biziiii giden var gidemeyen var bu arada laterne sen bana bir haber verecektin hani :26: bak hala "kanka mod" bugün dr a gideceğim ne diyecek bakam...

Oowww bak son konusmalarda ensevdigim ikinci konu var. Kanka mod :)
Ben hamileligin basindan sonuna dek kankaligi birakmadim.. Bebe dogdu kirk cikti gene tik yok.. Dun 74. Gunumuzdu oglumla.. Baya ilerleme katetmistim ki yok yine olmadi.. Psikolojim mi bozuk ki demeye basladim.. :)) heriften mi sogudum ne..

herkese günaydınlar
pek yazamıyorum ama takipteyim
bizim oğlan da elini emiyor işaret parmağının ardaki sivri kemiği evet çok hoş görünüyor ama ben çok korkuyorum ilerde parmak emmeye gider diye çünkü görümce de uzun yıllar parmağını emmiş şimdi üst çenesi önde Allah korusun emzik de almadı inşallah geçici bi durumdur bizim doğum izni de bitti şimdi mazeret izni aldım ama haftaya mecbur başlicaz hanipeks de başlamış sanırım özelde daha zor Allah yardımcın olsun hanipeks ve cümlemizin yavrularına sağlık sıhhat versin bi de mervenin annesi heralde rahatsızmış acil şifalar diliyorum bi de egomego dan haber var mı???

Haha iyi dayanmissin tebrik ederim:) biz son ana kadar kanka olamadik..45.gunde yine eski halimize donduk:) sende bir son ver istersen, araya sogukluk girmesin..

Herkeze gunaydin bu arada:) dun aksam 21.30 sonunda kaka yapti kizim tum gun uyumamisti saat 22.00 uyudu en sonunda daha yeni uyandik..

Ahh eylul gelsede gitsek trye

Haha iyi dayanmissin tebrik ederim:) biz son ana kadar kanka olamadik..45.gunde yine eski halimize donduk:) sende bir son ver istersen, araya sogukluk girmesin..

bizde aynen öle ama hala korunma yöntemine başlamadık. inşallah kazaya kurban gitmeyiz.
bu arada kızının 10 a kadar uyuması süpermiş. bizimki hergün 6 veya 7de ayakta.... ne zaman ve nasıl oturacak uyku düzeni bilmiyorum.

Insallaaah..bende insallah haftaya taktircam spirali..bu tedaviyle olmustu ama isi sansa birakmak istemiyorum:) cnm burda saatler 1 saat geride yani 9a kadar biraz daha gec yatirmaya calis aksam, belki daha uzun uyur..oglenleri fazla uyuyorsa ondanda olabilir kizim artik gunduzleri max.1saat uyuyor

benim gebelik 2 yıllık zorlu bir maratondan sonra kendiliğinden oldu.. ve kanamalı başlangıcın ardından düşük tehdidi vs derken dr zaten yasaklamıştı :) 32. haftada serbest dedi.. o vakitten sonra da ben korktum hep ya bişey olursa diye ve eşim de benle aynı fikirde olunca sorun olmadı.. ama şimdi bende soğukluk tavan durumda sanırım. zerre istek yok içimde..

Herkeze gunaydin bu arada:) dun aksam 21.30 sonunda kaka yapti kizim tum gun uyumamisti saat 22.00 uyudu en sonunda daha yeni uyandik..

Ahh eylul gelsede gitsek trye

oohh maşallah.. bizimki de iki gündü yapmıyor. kıvrım kıvrım modda.. popoya zeytinyağı operasyonu yaptım. akşama kadar yapmazsa fitil bizi bekler :) yoksa çok sorun oluyor saatlerce kriz halinde ağlıyor..

uyku düzeni için artık çalışmalara başlayın. her akşam aynı saatte aynı şeyleri yapın. örneğin ben uyusa da uyumasa da; saat 8 gibi banyo yaptırıyorum, güzeeeel kremleyip masaj yapıyorum. sonra besliyorum.. saat oluyor 9.. bazen uyuyor bazen uyumuyor.. uyumasa da odadan çıkmıyorum ve hiç konuşmuyorum. poposunu pıtpıtlayıp şşşş pşşşş filan diyorum.. ama her gün aynı saatte aynı şeyleri yapıyorum ki anlasın diye.. bazen 4-5 gün uyuyor o saatte.. ama bazen de hiç uyumuyor sabaha kadar.. ama yinede vazgeçmiyorum rutinden. çocuk doktorumuz da onayladı bu yöntemi.. ama o pişpişlama ve popo pıtpıtlamayı yapmayın dedi. ee benim çocuk başka türlü uyumuyo ki napayım dedim alıştırmışsın ondan uyumuyo 3 gün diren bak kendi başına uyumaya nasıl başlayacak dedi.. kıyamıyorum daha çok minik. ağlaya ağlaya uyur kalır diyor doktorumuz..
bu arada geç yatırmak çare olmaz dedi doktorumuz, hatta geç yattığında daha bile erken kalkabilir dedi.. akşam ışıkları kısın iyice, sessiz bir ortam olsun dedi. ve mümkün mertebe konuşmayın dedi. akşam 9 dan sonra altını kaka yapmazsa sakın açmayın dedi ki ben bunu doğduğundan beri yapıyorum. gece altını açmamak ilerde çiş eğitimde çok destek olurmuş.. çocuklu tüm arkadaşlarımdan aynı tavsiyeyi duydum..

BENDE HER AKSAM AYNI SEYLERI Yapmaya ozen gosteriorum..bende altini degistirmiyorum geceleri..bizim kiz aksamlari kendi uyuyor ama gunduz mumkunu yok illa beraber yaticaz:)

düzen konusuna katılıyorum bende aynı şeyleri yapıyorum özellikle geceleri dikkat eidyorum oğlanı karanlıkta besliyorum inşallah en kısa zamanda alışacaklar tabi bide sonraları kendi odasında yatma muhabbeti varki bu konu beni geriyo çünkü odada tek olduğunu tuhaf bi şekilde hissediyo ve çok kötü ağlıyor içten korkarak.
cinsellik konusunda da isteksiz eşinizin hatrı için olmasın ilk sefer çünkü ben istekli olduğum halde biraz canım acıdı demekki diğer türlü çok yanar.eşlere bu konuda çok iş düşüyor onların anlayışı çok önemli.ben şanslıyım bu konuda çok şükür. ama acilen bir doğum kont yöntemi bulmayım prz.e güvenmiyorum gerçi bizim zorla olmuştu ama

yaa bizim de olmuyor dediğimiz ay olmuştu.. ben spiral taktırcam ama önce aşmam lazım kendimi çok şükür eşim daha bir kere off demedi bu konuda.. sen iyi ol yeter ki der çekilir kenara.. ama artık aramız çok açılcak diye korkuyorum.. şöyle bi süslenip püsleneyim kendime güvenim gelsin önce sonra gerisi gelir herhal

bu arada biz hafta sonu tatile çıkmayı planlıyoruz.. inşallah sorunsuz günler geçiririz..

Nasılsınız gızlaar ,
Bize tatil geçen hafta başladığı için alıştık sayılır.
Yımırtalarımla ayıptır söylemesi kurabiye yaptık canınız istemesin
Ben Kazımlıktan çıktım ,gecen bir gün deneme yaptık ama bence berbattı.zaman hemen geçsin istedim.yada uyumak.
Çünkü hiç aklımın ucundan geçmezken hadi hadi daha ne bekleyeceğiz .ayyyy
Sarımsağın dibine tükürmüşler görüp göreceğin su bu diye .
Artık zor bulur.

Neyse Temmuz sana diyeceklerimin altını üstünü doldurdum esas mevzu;
Benim büyük kızım hala 7-7,5 arası uyanır.oğlum daha kötü 5-6 gibi uyandırdı .bende öyleydim hatırlıyorum. Annemin başına biterdim acıktım hadi kalk anneee ayy

Birde süt korur olayı varsa çok güvenme.bende bir yıla yakın adet olmam ama hamile de kalmadım.korundum ne olur ne olmaz diye.genelde doğumdan sonra 3-6 ay arası kalıyorlar ,bakalım bizden ilk kimin haberi gelecek

Son düzenleme:
slm arkadaşlar uzun zamandan sonra ilk defa giriyorum çünkü benim oğluşumdurmuyor
denemediğim yöntem kalmadı daha yeni yeni gece gündüz ayrımını öğrendi
ama gündüzleri hiç uyumuyor uyusa bile 10 dk sürüyor

çok geçmişi okuymmadım bebeişimi ayağımda sallıyorum :S

sizler nasılsınız bebişleriniz nsıl
varmı keşfettiğniz güzel taktikler.

voltajjj kız korkutma beni her iki konuda da...
oğlanlar erkenci oluyo demekki gerçi bende hamileliğimin son zamanlarında öyleydim, erkenden uyanırdım çocuk alışmış karnımda.
süt korur meselesine inanmak güvenmek istiyorum. zira 1.sine ilk denemede hamile kalmıştım.
canım ayakta sallama olayına erken başlamışsın. puset yada beşik yok mu sallanan.

Ben doguma kadar calistigim icin iznim de gec bitiyor agustosta. Bu iki hafta gecici calistim ve iznimin sonuna eklenecek sukur, haziranin son haftasi da caliscam bir hafta etti uc. Agustosta da tatil olmus olcak bir haftasi da bayram zaten :) eylulde is basi ins.

ay yok artık ben soğumadım da üstelik tövbe tövbeeee....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…