2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
hayırlı sabahlar güzel anneler. dün benimde kızımında kontrolü vardı.benim kontrolüm gayet iyi geçti.kızımın doktoruna gelince bezini görene kadar onunda gayet iyiydi altını açtığında yeşil renk kaka sümüksü dedi hemen eşime tahlile götürmesini istedi amip mi yoksa alerji mi bakalım dedi canım çok sıkkın.ilk çıkan sonuç lokosit. bugün saat 4 de kesin sonuçlar çıkacak yaklaşık 15 gündür böyle ben grip olmuştum o yüzden kızımın kakası yeşil diye düşünüyodum ama yanılmışım.doktorumuz saolsun endişelendirmedi sonuca göre takip ederiz benim içtiğim yediğim süt ürünlerine karşı alerjide olabilirmiş bunlar olabilen bir durum falan filan dedi.bakalım inşallah hayırlı sonuçları çıkar kızımın dua edin bize kızlar

Insallah bu durum duzelir cnm..esin icinde kolay olmayabilir seni acitma korkusu veya bebekle olan yeni situation..sen kendini kotu hissetme..ilk adimi sen at suslen puslen 2cift guzel laf oda yeter..

Bende normal dogum yaptim haftaya taktiricam insallah ozaman hbr veririm:)

Gunaydin arkadaslarim ve minnaklari

Mervecim son aldigim 200 u de okudum toplamda 200+100+200=500 oldu canim. Daha okudukca yazarim.

Cnm cok gecmis olsun insallah sonuclar temiz cikar!!!

buyur burdan yak, bütün kv var bu algı. çocuk kendilerine ait sanıyorlar hayır biz sanki aile deiliz öğrenciyiz ne biliiim ev arkadaşı filanız... bazı durumların çiftleri uzaklaştırdığına bende katılıyorum en azından kendi adıma konuşayım. adamla film bile izleyemiyoruz artık. hayırlısı artık.. kv ne Allah akıl fikir versin ne diyeyim canım. bende bebek sünneti taraftarıyım. dinleme yaptır canım oğlum olsaydı yaptırırdım valla

ay dur dur okumuştum da sen olduğunu unutmuşum.. balayında kv ha?? her gelinin hayaliii bırak gelsin kıııız, bebeğine bakar, gece gelir senin üzerinden çarşafı çekip kocanın üstünü örter, gece yatmak bilmez filan

BENDE HER AKSAM AYNI SEYLERI Yapmaya ozen gosteriorum..bende altini degistirmiyorum geceleri..bizim kiz aksamlari kendi uyuyor ama gunduz mumkunu yok illa beraber yaticaz:)

ben geceleri bile açtığım halde bizim oğlanın idrar kültüründe mikrop çıktı dr ekoli üremiş dedi şimdi antibiyotik şurup kullanıyoruz buradaki dr da bu durumun tenin kakyla teması gibi bişi söyledi şimdi ne yapcaz peki

var ya o kv nin aklını alırım o ne biçim laf yaaa senin gibi gelini bulmuş şükür secdesi yapacağına laf mı sokuyor bir de...

günaydın anneler ve cücükleri
kandiliniz mübarek olsun..... rabbim hepimizin dualarını kabul etsin.
kandilin yüzü suyu hürmetine en başta selim bebeğe ve tüm şifa bekleyenlere şifa versin inşallah..

morgökyüzü kv ni boğasım geldi... sakın sünnet için karıştırma benim oğlum kaldı 4 yaşında
o manyak yüzünden.... ve eğer mümkünse foto olayına katılıyorum o yüz şeklini gösterbizlerinkine örnek olur..işlerimize burnunuzu sokarsanız böyle olursunuz diyelim

Kızlar size sahilden bildiriyorum :)) iki aylık bebekle de tatil yapılabilir galiba .. bugün üçüncü günümüz iyi gidiyo çok şükür..

Gecmis olsun canim insallah sonuclar temiz cikar

Canim tekrar gecmis olsun annene ne okunuyor ben kacirmisim orayi malum her sayfayi okuyacak kadar duramiyoruz artik

Bende merak ediyorum bunu ama oglum 55 gunluk 5 dakka emip birakiyor o da tek gogus ama 3 saate yakin meme istemiyor banada bu garip geliyor doymasa aglar demi yoksa bende mi sagip biberonla versem diye dusunmeye basladim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…