Canım maşallah size..çok takdir ediyorum sizin gibi çiftleri..biz erken doğum tehlikemizden ötürü maalesef hiç öyle olamadık :/ hatta hala eskisi gibii değiliz..geçen gün eşimle bu nedenle kavga ettim.. Bana neden soğuk davranıosun kendimi kötü hissediyorum diye( beyefendi hala hamilelik modundan çıkamamış..ona ne oluyorsa :/ bir de ben ayıptır söylemesi hamileyken bile fıstık gibiydim.. Sadece göbek vardı o kadar..şimdi de eski kilomdan 3 kilo fazlam var sadece onu da vermek gibi derdim yok..ama alakası yok bununla demekki.. İsteyen her halinle istiyor :/
Canım ben de spiral taktırmayı çok istiyorum ama korkuyorum yaa( çünkü normal doğum yaptığım için alttan muayene artık canımı yakmaya başladı.. Ki ben çatı muayenesinden sonra " amann o kadar korktukları şey bu muymuş pehhh" diyen insanım.. Ama şimdi fena (( sen sezeryan oldun sanırım.. normal doğum yapıp ta spiral taktıran var mı acep??
hayırlı sabahlar güzel anneler. dün benimde kızımında kontrolü vardı.benim kontrolüm gayet iyi geçti.kızımın doktoruna gelince bezini görene kadar onunda gayet iyiydi altını açtığında yeşil renk kaka sümüksü dedi hemen eşime tahlile götürmesini istedi amip mi yoksa alerji mi bakalım dedi canım çok sıkkın.ilk çıkan sonuç lokosit. bugün saat 4 de kesin sonuçlar çıkacak yaklaşık 15 gündür böyle ben grip olmuştum o yüzden kızımın kakası yeşil diye düşünüyodum ama yanılmışım.doktorumuz saolsun endişelendirmedi sonuca göre takip ederiz benim içtiğim yediğim süt ürünlerine karşı alerjide olabilirmiş bunlar olabilen bir durum falan filan dedi.bakalım inşallah hayırlı sonuçları çıkar kızımın dua edin bize kızlar
Cnm cok gecmis olsun insallah sonuclar temiz cikar!!!
Canım bizimkinin de ağzından sürekli su akıyor. Fiskirtarak kustugunda reflü demişti doktor ilaç kullandık 1 hafta. Şimdi fiskirtmiyor çok şükür.
Evet, bizde de düşük tehdidi vardi sonra da erken doğum riski o sebepten aylarca uzak durduk. Şimdi de bir defa oldu berbattı :-(
Bu durum aramızda soğukluğa sebep oluyor. Her gün tartışacak bir şeyler buluyoruz ilişkimiz çok kötü durumda nasıl yoluna girecek bilmiyorum. Kv sag olsun her gelişinde evimizin huzurunu alıp götürüyor. Telefonla bile uzaktan her şeye karışıyor. Bebeğimizi sünnet ettirecegiz. Doktor genel anestezi yapıyorum dedi tahlil yaptı anestezi uzmanı kontrol etti sıkıntı Haftaya gun verecek. Kv telefonda engel olmaya çalışıyor bizimki de onun karşısında hemen çark ediyor. Sadece kontrol için gittik tam karar vermedik diyor ben çıldırdım tabii. Biz 3 kişilik bir aileyiz artık farkına var kararlarimiza kimse karışmasın artık dedim. Annemi babamı kiramam dedi. Beni kırıyorsun ama dedim. Sen annem babamdan değerli misin deyince ben ağlayarak odayı terk ettim. Geldi yatistirmaya çalıştı çok sedt çıkıyorsun erkek gibi sonra ben kızıp yalan yanlış cümleler sarfediyorum dedi. Aramızda soğuk bir savaş var ve her gün yeni bir sebepten diriliyor. Ne olacak böyle dedi. Ben de bizim huzurumuzu kaçıran hep dış etkenler dedim. Annesini böyle idare etmemi istiyor zaten ediyorum hiçbbi iğnelemesine cevap veriyorum susup içime atıyorum yine ben suçlu oluyorum dedim.
Neyse annesi benim teli aradı birkaç kez açmadık. Babası arayinca acti bebeği yıkıyorduk diye yalan attı. Içlerine dert olmuş sünnet olayı niye tahlil yapılmış narkoz bebek için tehlikeli olurmuş vs vs. Doktor kesildiler başımıza. Genel anestezi ben de istemiyorum ama doktor diğer türlü travma yaşayabilir ve hareketli olduğu için sıkıntı olabilir dedi.
Sonunda kaynana benimle konuşmak istedi yaptirmamaya ikna edecek güya. Ben de anesteziyi yapan doktor da çocuğunu bu şekilde yaptırmış dedim. Herkes yaptırıyor dedim. Olsun çok küçük dedi. Sanki benden çok düşünüyor bebeğimi. En son patladım bebeğin böbrek girişinde küçük çaplı genişleme var sünnet bu sebeple sağlığı açısından iyi olacak dedim. Sustu sonunda.
Asıl derdi ne biliyor musunuz kızlar, sünnet onun yanında olacak sünnet düğünü yapacak oğluna yapmamamis çünkü kayın pederi bunlardan habersiz sünnet ettirmiş eşimi. Hem ona kızıyorlar hem de hala bizi anlamiyorlar. Bebek bizim ya SİZİN DEĞİL! !!!
Ne çok yazdım affedin ama çok doldum ondan. Duâ edin ne olur eşimle aramız düzelsin, kaynananin çenesi kapansın. Öpüyorum hepinizi
Kv bizim geç balayına da gelmek istiyor demiştim ya lafta amacı bebeğime bakmak. Ben bakamıyor muyum kendi çocuğuma. Ağustosta onsuz gidiyoruz tabii kiHenüz durumdan haberi yok yüzünü çok merak ediyorum duyunca. Uçak biletleri Odamız her şey tamam. Allah izin verirse ağustosta Çeşme'de olacağız
BENDE HER AKSAM AYNI SEYLERI Yapmaya ozen gosteriorum..bende altini degistirmiyorum geceleri..bizim kiz aksamlari kendi uyuyor ama gunduz mumkunu yok illa beraber yaticaz:)
Nasil yani?? Sicaklik artiyor?
Cnm umarim esinle araniz duzelir. Ilk zamanlar normal olabiliyormus hormonlardan dolayi fln.. kvnin yuz ifadesini bende merak ediorum mumkunse o ani ölumsuzlestir hihi:) dediklerinede kulak tika(lalalala) benimkide dun diyor hemen birtane daha yapacaksin ben seni ogluma niye aldim..bende yok spiral taktircam dedim cvp:sanki isteyince hamile kalabilionda sorunlusun ztn korunma..ama artik icim okadar sogumuski sizlamadi bile..daha neler neler salla gitsin.hayat canini boyle gereksiz seyler icin sIkmaya degmez!!
Kızlar size sahilden bildiriyorum :)) iki aylık bebekle de tatil yapılabilir galiba .. bugün üçüncü günümüz iyi gidiyo çok şükür..
hayırlı sabahlar güzel anneler. dün benimde kızımında kontrolü vardı.benim kontrolüm gayet iyi geçti.kızımın doktoruna gelince bezini görene kadar onunda gayet iyiydi altını açtığında yeşil renk kaka sümüksü dedi hemen eşime tahlile götürmesini istedi amip mi yoksa alerji mi bakalım dedi canım çok sıkkın.ilk çıkan sonuç lokosit. bugün saat 4 de kesin sonuçlar çıkacak yaklaşık 15 gündür böyle ben grip olmuştum o yüzden kızımın kakası yeşil diye düşünüyodum ama yanılmışım.doktorumuz saolsun endişelendirmedi sonuca göre takip ederiz benim içtiğim yediğim süt ürünlerine karşı alerjide olabilirmiş bunlar olabilen bir durum falan filan dedi.bakalım inşallah hayırlı sonuçları çıkar kızımın dua edin bize kızlar
Kizlar anne sutunu kac ml veriyosunuz bebeklerinize tamamen ac durumdayken? bizimkinin emmesi cok duzensiz oldugu icin geceleri sagip biberonla icirmeye basladim tam doysunda iyi uyusun diye, cunku emerken uyuya kaliyor hep doymuyor 1 saate geri kalkiyordu geceleri,once 90 ml icirdim yine 1-2 satte kalkti simdi 120 iciriyorum 2-3 saate cikardi cok sukur ama biyanda emin olamiyorum fazla mi az mi daha bibucuk ayligiz...
ben geceleri bile açtığım halde bizim oğlanın idrar kültüründe mikrop çıktı dr ekoli üremiş dedi şimdi antibiyotik şurup kullanıyoruz buradaki dr da bu durumun tenin kakyla teması gibi bişi söyledi şimdi ne yapcaz peki
daha açık yazamam arkadaşım anla işte.. evde saklanbaç oynuyoruz kazaya kurban gitmeyelim yasak delinmesin diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?