cnm maaşallah bebeğine bırak uyusun bebiş gece zaten deliksiz uyumayı öğrenmeleri lazım ne güzel seninki erken öğrenmiş..annen haklı acıksa uyanır o kan şekeri muhabbeti daha çok yeni doğan için bizler aştık o dönemi artık
Bize de teyyzesi almis Bulgaristan dan..60 tl ye geliyor turk parasiyla.cok çok çok sevdi kizim..donencesini de oraya bagladim tam oldu..valla ben aldığımda kızı 2 aylık bile olmamıştı o kadar çok sevdiki mutfakta falan iş yaparken koyuyorrum içine bir yandan bana bakıyor bir yandan oynuyor şimdi 84 günlük oldu içinde ters dönüyo oyuncakları yakalamaya çalışıyor valla aldığımda bu kadar para verdim iyimi yaptım acaba diyordum ama helal olsun verdiğim paraya playgro mutlu çiftlik gittigidiyordan 95 TL ye aldım burda bir mağazaya sormuştum 140 tl demişti tavsiye ederim başla müzik kutusunun sesi çok az gibi gelmişti ama adamlar biliyorda yapıyor uzun süre dinleyince kafası şişerdi sesi fazla olsaydı umarım yorumum faydalı olurEki Görüntüle 758546 Eki Görüntüle 758546
Graco bizim park yatagimiz ve ben cok memnunum..cok saglam ve naylon olmadigi icin cok saglikli..titrsimi ve muziklerini cok kullaniyorum..Merhaba kızlar,
Bir marüzatım var. Biz miniğimize mobilya beşik almıştık ama bizim oğlan çok hareketli, elini kolunu vuruyor oraya buraya hem de beşik küçük gelmeye başladı. Zaten idareten diye almıştık beşiği şimdi zaman yatak değiştirme zamanı. Mobilya pek istemiyorum gene vurur orasını burasını diye, park yatak alayım diyorum, kullandığınız memnun kaldığınız markalar modeller var mı?
saç dökülmesi mi aman Allah'ım bu derdim bitecek yakında çünkü dökülecek saç kalmayacak kafamda
tokalarım kafamdan düşer oldu. Doktoruma sormuştum, hamileliğin son 4 ayında çok çok az dökülüyordu. Doktorum bebeğinin 3-4 ayı bitsin onlar toptan dökülecek demişti valla kehanet çıktı :)
Aboo kimseler yok yok gene. .
Bu Da bizim oyun halimiz..bu tarz basit ve daha uygun hali alabilirsiniz..iciniz de yanmaz verddiginiz paraya ve bebeginiz de 3- 4 ay oyalanir en azindan..
Eki Görüntüle 765208
merhaba hanımlar bebeğim 79 günlük oldu birkaç gündür gece meme için uyanmıyor akşam saat 10 gibi uyuyor 5 yada 6 da kalkıyor gece sütümü sağıp biberonla veriyorumki tok uyudundan içim rahat kimi kaldır kan şekeri düşer diyor annemde uyanmasın aç olsa uyanır düzen kuruyordu dedi napıcam şaşırdım bu şekilde olan var mı yadımcı olun lütfen3 kilo 48 cm doğdu şimdi 59 cm 5600 sadece anne sütü alıyor
Canlarimm..selim bebwkten sonra bir aofukluk oldu içimde giremedim bir süre. .ama bugun dayanamayip girdim tekrar ve ne cok ozledigimi anladim..öpüyorum tek tek..
Bize de teyyzesi almis Bulgaristan dan..60 tl ye geliyor turk parasiyla.cok çok çok sevdi kizim..donencesini de oraya bagladim tam ooldu bizimkide aysı ilk önce anlamdı 10 dk sonra aglıyodu ama şimdi bakıyorumda elleriyle yakalamış cekiştiriyo oyunckları ne ucuzmuş öyle cnm bulgaristanda gidip ordan mı alsaydıkk
merhaba kızlar saç dökülmesi sorunu yaşayanlar var sanırım benimde başım dertte saçlarımla. ne yapacağımı şaşırdım her yer saçbu konuyla ilgili doktora giden var mı ya da gitmek gerekir mi acaba ne zaman kendiliğinden düzelir.
kızlar bir de ben çok çok çok bunaldım. akşama kadar evde çocukla baş başayız hala hiç bir iş yapamıyorum.gidecek kimsem yok burda sıkıntıdan patlıyorum. akşam eşim gelince kızımı veriyorum babasına o arada iş yapmaya çalışıyorum. eşimlede sürekli tartışıyoruz bunalıp bunalıp eşime takıyorum kafayı. hep bi konu bulup kızıyorumne yapacağımı bilemez oldum. bu durumda olan tavsiye verecek birileri var mı tatile mi gitsek acaba diyorum ama çocukla yolda otelde deniz kenarında ne yaparız nasıl olur kestiremiyorum.
Bende memurum ama canım süt izni için dilekçeyi ilk defa senden duyuyorum. Doğum izni bittikten sonra otomatik olarak başlıyor süt izni. Dilekçeye gerek olduğunu sanmıyorum. İlk altı ay günde 3 saat, ikinci altı ay günde 1,5 saat. İnşallah bakıcıdan memnun kalırsın. Kurumun kreşi yok muydu? Allaha şükür benim çalıştığım hastanenin kreşi var ve minişim hep gözümün önünde olacak.ben memurum .bu pazartesi işe başlıyorum. bakıcı tuttum. 600tl ye. yemek yapacak hafif temizlik o kadar.
sütümü sağıp bırakacağım. mama takviyeli vermesini isteyeceğim.
süt izin için 6 aylık sürenin belirlenmesi için dilekçe verilmesi bence uygundur. zaten o tarz dilekçeler de internette var.
işe gittiğimde belli olur.
bu arada hergün 5 defa kakasını yapan oğlum 3 gündür günde 1 defaya düşürdü kaka sayısını.sizde durumlar nasıl?
laktamax kullanan var mı. bende son günlerde karın ağrısı ve ishal oldu. acaba bunun yan etkisi olabilir mi diye düşünüyorum.
Çok normal bir durum canım. Hatta dönmüyorsa kork. Bu şekilde kasları gelişiyor bebişlerimizin. Anlayacağın zararı yok oldukça yararlı. Hatta yüz üstü yatınca benimkisi emeklemeye bile çalışıyor. Henüz çok erken ama temellerini atıyor benim cadıArkadaşlar oğlum uyanıkken sürekli yüzüstü durmak istiyor. Kertenkele gibi :) ellerinden destek alıyor, belden yukarısı kafa sürekli havada arada yorulunca yastığa yatıyor ellerini kollarını emiyor sonra yine hoop kafa yukarı :)
Tecrübeli annecikler bunun bir zararı var mı acaba ?
Çalıştığın yerde buzdolabı yok mu canım? Buzdolabında daha uzun süre dayanıyor. Yolda da sorun olacağını sanmıyorum gider gitmez dolaba koyarsın yine yada yanında küçük termos çantalardan taşıyacaksın bence işe yarar. Gün içinde sağmazsan eğer çok daha çabuk biter sütün.öyle yapayım olmazsa peki elektrikli pompa ile sağmak kaç dakika sürüyor? birde kafama takılıyor oda ısısında 3 saat bozulmadan duruyormuş ya anne sütü e ben işyernde sağsam gelene kadar bozulur ilçede çalışıyorum yolum 1 buçuk saat sürüyor zaten
Canım bence gece çocuğu kaldırmadan besleyebilirsin çünkü çok uzun süre uyuyormuş. Benim kızım gece uyanmasa da ben mutlaka besliyorum. Uykuda beslenmesi çocuğa daha faydalı bence. Zaten uyanmıyor da beslenirken. Bence sende dene. Rahatlığına rahat olur senin için ama küçük bir çocuk için uzun bir süre bence.çok sevindim gelişimi falan durur diyenler olunca gece yine kaldırmıştım o zmn bundan sonra kaldırmıyım kendisi ne zaman isterse patron onlar
Tatlım korkma bebekle dışarıya çıkmaya. Evde kapalı kaldıkça bebekte hisseder stresini. Eşine de yazık, sana da yazık. Yaz bitmeden şöyle güzel bir tatil ayarlayın. Üstündeki rehaveti at biran önce. Bebeğin ihtiyaçlarını stres yapmadan karşıladığın zaman emin ol oda çok sevecektir gezmeyi.merhaba kızlar saç dökülmesi sorunu yaşayanlar var sanırım benimde başım dertte saçlarımla. ne yapacağımı şaşırdım her yer saçbu konuyla ilgili doktora giden var mı ya da gitmek gerekir mi acaba ne zaman kendiliğinden düzelir.
kızlar bir de ben çok çok çok bunaldım. akşama kadar evde çocukla baş başayız hala hiç bir iş yapamıyorum.gidecek kimsem yok burda sıkıntıdan patlıyorum. akşam eşim gelince kızımı veriyorum babasına o arada iş yapmaya çalışıyorum. eşimlede sürekli tartışıyoruz bunalıp bunalıp eşime takıyorum kafayı. hep bi konu bulup kızıyorumne yapacağımı bilemez oldum. bu durumda olan tavsiye verecek birileri var mı tatile mi gitsek acaba diyorum ama çocukla yolda otelde deniz kenarında ne yaparız nasıl olur kestiremiyorum.
Benim kiz sürekli memede durmak istiyor..aksam saatleri özellikle kriz yasiyor resmen. .nu aksam halam iftara çağırmışti, gitmeden once 30 dk emmesine ragmen oraya gittigimizde sofraya oturduk hemen daha tabagimdan bir kasik aldim bizimki basti çığlığı. ..baktim olmuyor içeriye girip biraz emIrdim ama birakacak gibi değil tekrar bahçeye ciktim ( bahcedeydik yemekte) biraz sonra daha beter ağladı tekrar emzirdim ve uzuunca mdikten sonra uyudu biraz..tabii gürültüye tekrar uyandi niz de eve geldik..hemen yanyanayiz halamin eviyle..eve geldik hatun melek..emdi uzuuun uZunn kwyif yaptı uyudu...bana gezmekler haram oldu..mama veren anneler en azindan bu durum icin sevinebilirler..biz de bunlari cekiyoruz iste.. arkadas muhabberltlerimi özlüyorum. .cay keyfi yapmayi..
Sizde nasil durumlar
iyi geceler annedaşlar:))
öncelikle herkesin bebeğini allah bağışlasın,
sağlık ve mutluluk versin.
ben de nisan annesiyim,
anne kız mutlu mesut geçiniyoruz:)
ama sadece evde!
dışarı çıkmak veya misafir ağırlamak işkence.
bizim cadı yabani çıktı:)
düzelecek inşallah.
benim sizlere bir sorum olacak.
aranızda sling kullanan var mı?
uzun araştırmalar sonucu araba almıştık,
ilk zamanlar çok da güzel kullanıyorduk.
son günlerde kızımız kucakta, araba başıboş koşa koşa eve geliyoruz.
içinde durmak istemiyor.
en azından markete gidip gelsem yeter bana.
"ezio baby sling" işimi görür gibi geldi bana.
kullanan, bir fikri olan var mı?
p.tesi sipariş vereceğim.
bebeğimizin cicilerine de yazdım ama,
düşündüm de nisan annelerinde kesin bilen vardır,
bana yardımcı olursanız çok sevinirim.
iyi geceler
ben pek yazmiyorum buraya ama soruna yanit vermek istedim. ben wrap sling kullaniyorum. degil markete gitmek 2-3 saat avm bile gezdim onunla. kizim 2 kez uyudu uyandi icinde. cok rahatmis tavsiye ederim. baglamasi biraz sorunlu yere degiyor uclari ama o kismi bebege degmedigi icin sakincali degil bence zaten evde baglayip cikiyorsun
Kızlaaar, benim saçlar da avuç avuç dökülmeye başladı.. Banyo yapmaya korkuyorum artık.. Kafada saç kalmayacak böyle giderse.. Bu dökülmeler ne zaman bitiyor acaba..Tecrübeli anneler cevap verirse çook sevinirim(
Kızlaaar, benim saçlar da avuç avuç dökülmeye başladı.. Banyo yapmaya korkuyorum artık.. Kafada saç kalmayacak böyle giderse.. Bu dökülmeler ne zaman bitiyor acaba..Tecrübeli anneler cevap verirse çook sevinirim(
ben memurum .bu pazartesi işe başlıyorum. bakıcı tuttum. 600tl ye. yemek yapacak hafif temizlik o kadar.
sütümü sağıp bırakacağım. mama takviyeli vermesini isteyeceğim.
süt izin için 6 aylık sürenin belirlenmesi için dilekçe verilmesi bence uygundur. zaten o tarz dilekçeler de internette var.
işe gittiğimde belli olur.
bu arada hergün 5 defa kakasını yapan oğlum 3 gündür günde 1 defaya düşürdü kaka sayısını.sizde durumlar nasıl?
laktamax kullanan var mı. bende son günlerde karın ağrısı ve ishal oldu. acaba bunun yan etkisi olabilir mi diye düşünüyorum.
merhaba kızlar saç dökülmesi sorunu yaşayanlar var sanırım benimde başım dertte saçlarımla. ne yapacağımı şaşırdım her yer saçbu konuyla ilgili doktora giden var mı ya da gitmek gerekir mi acaba ne zaman kendiliğinden düzelir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?