2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

Son düzenleme:
kızlar maşallah bebişlerinizin kilosuna. benim ki 15 nisanda doğdu. temmuz 15 te 5860gr idik. ve ben artık 4 nolu beze geçtim yeni. dışkısı bezden çıkıyordu. benimkinin boyu uzun o yüzden 4 daha rahat oldu.
birde benim kendi kıyafetlerim bile 1 beden büyüktür
salaşım salaş oğlanı da salaş alıştıracağım herhalde

selam kızlar benim bebişte 25 nisan doğumlu 5.900 kilosu ben 2 beden kullanıyorum şimdi sizin yazdıklarınızı okuyunca 3 e geçmem gerektiğini arkettim sanırım :)

Tesekkur ederim canım arife günü ultrason aynı gün doktor görcek inşallah bayrama mutlu gireriz değerlerde büyüme olursa ameliyat etcekler kuzumu, eger küçülüyorsa deme keyfimize...

Kızlar minikleriniz kaç kg oldular ve kaç numara bez kullanıyorsunuz??

merhaba benim kızımda 8 nisan doğumlu ve 11 temmuz kontrolünde 5840 geldi boyumuzda 62 cm 3 numara bez kullanıyoruz ama bizimkinin kakasıda hep sırtından çıkıyo. 1 numara daha büyütsekmi diyorum ama zaten 3 numara bile kocaman 4 numarada kaybolur yavrum.ya bir de benim kız 1 gün yapmıyo ertesi gün 2-3 kere baya dolduruyo belkide bez ondan taşıyo:)

Selamlar guzel anneler
Uc aylik aylik ozel asiyi yaptirdiniz mi ya da yaptirmayi dusunuyormusunuz ??

rota virüsü aşısı o dediğin biz yaptırdık.

Tesekkur ederim canım arife günü ultrason aynı gün doktor görcek inşallah bayrama mutlu gireriz değerlerde büyüme olursa ameliyat etcekler kuzumu, eger küçülüyorsa deme keyfimize...

canım çok geçmiş olsun. inşallah kuzun ameliyata gerek kalmadan iyileşir

Evet rota virus asisi
kizim uc ay bir haftalik
karar veremedim yaptirip yaptirmamak konusunda
gerekli olsaydi zorunlu olurdu diye dusunuyorum ..
bilemedim ne yapsam :/
sanirim ucretli bir asi yaptiranlar ne kadara yaptirdi ??

merhabalar rota aşısının ilk dozunu yaptırdık, 140tl.
ikinci doz 2ay sonra.

gecenlerde sling sornuştum,
pek cvp veren olmadı.
ben de "olmazsa iade ederim" diyerek aldım
ve kelebeğimle başbaşa ilk gezimi yaptık:)
rahattık, bir süre beni izledi,
sonra uyudu:))

en azından ekmek almaya gidebileceğim artık.

ekmek demişken;
şu kilo sorunu geldi aklıma.

dr 3ay spor yok demişti,
ben de iyice saldım,

3 haftadır leslie yapıyorum,
daha mekiğe başlamadım,
diyet de yapamıyorum,
zaten sütüm uç uca yetiyor,
sizler neler yapıyorsunuz?

haa bir de gecen hemşire aradı aşı için,
bu ay hangi aşı dedim
karma dedi,
yine 5li mi dedim
evet dedi.
ama ası kartına bakınca kafam karıştı.

beni bir aydınlatsanız,
yine 2kol 1bacaktan mı yapılacak.

daha önceki karmada ateş yoktu,
aynı aşı ise bu niye ateş yapıyormuşki

2 bacaktan yaptılar. bugünde ateşli geçti günümüz

sling almadım ben kullanmıyorum bişey diyemem ama yorucumu olur acaba ağırlaştıkca
biz bebek arabasıyla gezmeye başladık bile birazcık sürsem hemen uyuyooo sonra rahat ediyoruz.. uyanıksada etrafı izliyooo..

kilolarla benimde başım dette hiç veremedim bi çabada harcamıyorum. ama aynadaki görüntümden de hiç memnun değilim

Maşallah kuzucuklara totolarını yerim hepsinin :)) benim oğlum da 7.300 63 cm 4 numara kullanıyorum epeyce de almışım acaba abarttımmı ki diye düşündüm.. Hasta olanlara Allah şifa versin insan anne olunca kimşn kuzusuna bişey olsa içim sızlıyor.. Aşılarımız da yaklaştı inşallah kolay atlatırız

ateş için fitil veya calpol bir şey verdin mi,
çok geçmiş olsun.

araba konusunda; tam 9ay araba araştırdım,
sonra bukadar araştırmaya fırsatım olmaz diye,
doğumdan önce iyi de para vererek aldık.

özellikle tam yatabilen aldık ki
yazın eve kapanmayalım.

4-5 defa da kullandık,
içinde çok rahattı.
biraz etrafı izleyip, uyuyordu.

ama, özellikle son 1 aydır, ne oldu bilmiyorum,
(gerçi biraz etrafı insanları yabancılamaya başladı,
sadece evde ve bizimle mutlu,
buyüzden olduğunu düşünüyorum),
arabayla dışarı çıkmak işkenceye döndü.

bu süreci atlatana kadar sling iş görecek gibi duruyor.

ne olacak bu kilolar yaa

ahhh kilolar ahh bayramdan sonra birde iş başı yapacağım ne giyecek kıyafetim var nede cesaretim gecen seneye göre 18 kg fazlam var (

bende kanguru ile taşıyorum bebğimi grçi belim ağrıyor artık ama benim bebeğim kanguru ile çokmutlu biraz etrafı izliyor sora uyuyor arabayı daha yeni aldığımızdan daha kullanma fısatı bulamadık ama her akşam yürüyüşe başlayacağız.

3 aylıkkn bennm bebeğimde 6.800 gr 63 cmde boyu vardı.

bi mukabil kilo konusuna katılıyorum. sütümde uç ucuna yetiştiği için yeme konusuna kısıtlama geiremiyorum. kıyafetlerin hiç biri olmuyor. bir ay sonra çalışmaya başlayacağım ne olcak bilemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…