Allah acil sifalar versin, bazen sunu unutmamak lazim, doktorlar ailelere olabilecek en kotu ihtimali soyluyorlar, bu oyle olacagi anlamina gelmiyor. Bizimkine de dogmadan neler neler dediler 8. ayda amniosentez testi yapmaya kalkan doktor bile oldu. Ama tanidik bir doktora telefon actim ve bana dedi ki doktorlar en kotusunu soyluyorlar ki eger bisey olursa dava acilmasin ama bize soylenmediki denmesin diye. O yuzden gonlunuzu ferah tutun, Allahin izniyle kendi kendine durum duzelir insallah.mrb nisan anneleri beni hatırladınız mı bilmiyorum ama arada geliyordum 2 cocuk olunca coz zor oluyor size bişe sorcom kafamız cok karışık cok üzülüyoruz anneler sizden başına böyle bişe gelen var mı yada duyan varmı diye sorcam ne olur dua edin bizee 12 nisan günü dogum yaptımm bi oglum dogdu halil 2 3 gün sonra alnıının bi tarafı şiş bi tarfı cöküktü biz gomunda oldu zannetil biraz bekledk gecr felan 20 günlkken bi dkt gösterdim gecr dedi normal dogumlarda olur feln gecmese cocuk dkt git dedi bi aylık oldu gecmedi cocuk dkt gittik usg film felen cekildi bişe yok dedi ama içinz raht etsin diye bi beyin cerahine giden dedi hemen o gün gittik beyin emarı cekildi şükr bişe cıkmadı ama yine gecmedi 2.5 aylık felan biz başka bi cerraha sorduk odaa plastk ceraha gidn dedi gittk bize hiç durmayın ankaraya hacettepeye gidindedi acil ameliyt olunması lazım türkiyede 2-yada 3 kiş yapıy nesi vr dedik alnın cökük oln kısmı erkn kaynamış oda yakında beyne baskı yapar beyin gelişimi etkilr dedi bebeklerde 1 yaşına kadar beyin gelişim hızlı olyo beyin büyüdkce oda baskı yapr engeller cocuk özürlü olabilr felen yıkıldık resemn şimdilk bi sıkıntımız yok emmesi iyi erzuruma gittik plastk cerahı gördü o ben ameliytlık durrum yok dedi olsa bile bu cocuk ameliyatı kaldırmz ölür dedi cok riskli bi amelit dedi biz kafayı iki kesip kemilkeri kesik vidalıyorz dedi ack beyin cerhı bize olmasıs lzım derse yprz dedi beyin cerhına gösterdk tkrk oda iki aaya gün verdi emr için bakacklr egr beyni etkilemiyorsa ypmyız dedi ama baskı yprsa mecbur olck dedi ne ypcagımızı bilmiyorz baktıkca kahroluyorz dualrını esirgemeyin yavrumdn ne olu lütfeennn
Ben hipp in combiatic olanını kullanıyorum o kabızlık yapmiyo ama oda internette bulunuyor sadece
Allah acil sifalar versin, bazen sunu unutmamak lazim, doktorlar ailelere olabilecek en kotu ihtimali soyluyorlar, bu oyle olacagi anlamina gelmiyor. Bizimkine de dogmadan neler neler dediler 8. ayda amniosentez testi yapmaya kalkan doktor bile oldu. Ama tanidik bir doktora telefon actim ve bana dedi ki doktorlar en kotusunu soyluyorlar ki eger bisey olursa dava acilmasin ama bize soylenmediki denmesin diye. O yuzden gonlunuzu ferah tutun, Allahin izniyle kendi kendine durum duzelir insallah.[/QUOT
tşk edrim cnm evet dkt bize söyledi cocuk bunu kaldırmaz altından kalkamaz cok zor bi ameliyt puff ALLAHIMacil şifa versin yavrularımızaa
Teşekkürler canım tavsiyen için. Sanırım bu olay çocuktan çocuğa değişiyor. İlk kızım şuan 7 yaşında ve ben onu hero baby ile büyüttüm hiç bir şikayetim olmadı. Şuanda da öyle allaha şükür kolay kolay hasta olmaz. Dediğim gibi çocuktan çocuğa değişiyor galiba bu bünye meselesi. Tavsiyeniz için çok teşekkürler.Merhabalar,
Biz de benzer bir kilo alımı sorunu yaşamıştık. Doktorun tavsiye ettiği market mamalarını ben pek tutmuyorum. Biraz araştırdım, bir beslenme uzmanının tavsiyesi üzerine Golden Goat diye bir mama buldum ve aldım. Keçi sütünden yapılıyor ve şeker içermiyor. Şeker içermediği için bebeğiniz ilk başta içmeye isteksiz olabilir. Ama anne sütüne en yakın mamaymış. Biraz pahalıca ama değiyor. Ben internet üzerinden mamacım"dan siparişle getirttim. Kolaylıklar.
Allahım acil şifalar versin inşallah önemli bişey çıkmazda ameliyata felan gerek kalmaz. Ama siz içinizi ferah tutun ki allahta size kolaylık versin.mrb nisan anneleri beni hatırladınız mı bilmiyorum ama arada geliyordum 2 cocuk olunca coz zor oluyor size bişe sorcom kafamız cok karışık cok üzülüyoruz anneler sizden başına böyle bişe gelen var mı yada duyan varmı diye sorcam ne olur dua edin bizee 12 nisan günü dogum yaptımm bi oglum dogdu halil 2 3 gün sonra alnıının bi tarafı şiş bi tarfı cöküktü biz gomunda oldu zannetil biraz bekledk gecr felan 20 günlkken bi dkt gösterdim gecr dedi normal dogumlarda olur feln gecmese cocuk dkt git dedi bi aylık oldu gecmedi cocuk dkt gittik usg film felen cekildi bişe yok dedi ama içinz raht etsin diye bi beyin cerahine giden dedi hemen o gün gittik beyin emarı cekildi şükr bişe cıkmadı ama yine gecmedi 2.5 aylık felan biz başka bi cerraha sorduk odaa plastk ceraha gidn dedi gittk bize hiç durmayın ankaraya hacettepeye gidindedi acil ameliyt olunması lazım türkiyede 2-yada 3 kiş yapıy nesi vr dedik alnın cökük oln kısmı erkn kaynamış oda yakında beyne baskı yapar beyin gelişimi etkilr dedi bebeklerde 1 yaşına kadar beyin gelişim hızlı olyo beyin büyüdkce oda baskı yapr engeller cocuk özürlü olabilr felen yıkıldık resemn şimdilk bi sıkıntımız yok emmesi iyi erzuruma gittik plastk cerahı gördü o ben ameliytlık durrum yok dedi olsa bile bu cocuk ameliyatı kaldırmz ölür dedi cok riskli bi amelit dedi biz kafayı iki kesip kemilkeri kesik vidalıyorz dedi ack beyin cerhı bize olmasıs lzım derse yprz dedi beyin cerhına gösterdk tkrk oda iki aaya gün verdi emr için bakacklr egr beyni etkilemiyorsa ypmyız dedi ama baskı yprsa mecbur olck dedi ne ypcagımızı bilmiyorz baktıkca kahroluyorz dualrını esirgemeyin yavrumdn ne olu lütfeennn
Kızlar benim sütüm hiç beveğimi doyuracak kadar artmadı sarılık nedeniyle Dr tavsiyesiyle ilk günden beri mama yiyor yavrum son 1 Aydın'da asla beni emmiyor hastanede sma mama ile başladılar ben hiç değiştirmedim gaz sorunumuz vardı halada aralıklarla devam ediyor ama kabızlık nerdeyse hiç yaşamadık 1 defa oldu oda rota virüs aşısı yapıldığında... Ben göğsümü sıktığımda hala ucuna bi damla süt geliyor sağdığımdaysa gelen doğru düzgün bişey yok bu hormonlar emzirme kampı yapsam yeniden canlanırmıki acaba benim durumumda olupta deneyen varmı ?
mrb nisan anneleri beni hatırladınız mı bilmiyorum ama arada geliyordum 2 cocuk olunca coz zor oluyor size bişe sorcom kafamız cok karışık cok üzülüyoruz anneler sizden başına böyle bişe gelen var mı yada duyan varmı diye sorcam ne olur dua edin bizee 12 nisan günü dogum yaptımm bi oglum dogdu halil 2 3 gün sonra alnıının bi tarafı şiş bi tarfı cöküktü biz gomunda oldu zannetil biraz bekledk gecr felan 20 günlkken bi dkt gösterdim gecr dedi normal dogumlarda olur feln gecmese cocuk dkt git dedi bi aylık oldu gecmedi cocuk dkt gittik usg film felen cekildi bişe yok dedi ama içinz raht etsin diye bi beyin cerahine giden dedi hemen o gün gittik beyin emarı cekildi şükr bişe cıkmadı ama yine gecmedi 2.5 aylık felan biz başka bi cerraha sorduk odaa plastk ceraha gidn dedi gittk bize hiç durmayın ankaraya hacettepeye gidindedi acil ameliyt olunması lazım türkiyede 2-yada 3 kiş yapıy nesi vr dedik alnın cökük oln kısmı erkn kaynamış oda yakında beyne baskı yapar beyin gelişimi etkilr dedi bebeklerde 1 yaşına kadar beyin gelişim hızlı olyo beyin büyüdkce oda baskı yapr engeller cocuk özürlü olabilr felen yıkıldık resemn şimdilk bi sıkıntımız yok emmesi iyi erzuruma gittik plastk cerahı gördü o ben ameliytlık durrum yok dedi olsa bile bu cocuk ameliyatı kaldırmz ölür dedi cok riskli bi amelit dedi biz kafayı iki kesip kemilkeri kesik vidalıyorz dedi ack beyin cerhı bize olmasıs lzım derse yprz dedi beyin cerhına gösterdk tkrk oda iki aaya gün verdi emr için bakacklr egr beyni etkilemiyorsa ypmyız dedi ama baskı yprsa mecbur olck dedi ne ypcagımızı bilmiyorz baktıkca kahroluyorz dualrını esirgemeyin yavrumdn ne olu lütfeennn
mrb nisan anneleri beni hatırladınız mı bilmiyorum ama arada geliyordum 2 cocuk olunca coz zor oluyor size bişe sorcom kafamız cok karışık cok üzülüyoruz anneler sizden başına böyle bişe gelen var mı yada duyan varmı diye sorcam ne olur dua edin bizee 12 nisan günü dogum yaptımm bi oglum dogdu halil 2 3 gün sonra alnıının bi tarafı şiş bi tarfı cöküktü biz gomunda oldu zannetil biraz bekledk gecr felan 20 günlkken bi dkt gösterdim gecr dedi normal dogumlarda olur feln gecmese cocuk dkt git dedi bi aylık oldu gecmedi cocuk dkt gittik usg film felen cekildi bişe yok dedi ama içinz raht etsin diye bi beyin cerahine giden dedi hemen o gün gittik beyin emarı cekildi şükr bişe cıkmadı ama yine gecmedi 2.5 aylık felan biz başka bi cerraha sorduk odaa plastk ceraha gidn dedi gittk bize hiç durmayın ankaraya hacettepeye gidindedi acil ameliyt olunması lazım türkiyede 2-yada 3 kiş yapıy nesi vr dedik alnın cökük oln kısmı erkn kaynamış oda yakında beyne baskı yapar beyin gelişimi etkilr dedi bebeklerde 1 yaşına kadar beyin gelişim hızlı olyo beyin büyüdkce oda baskı yapr engeller cocuk özürlü olabilr felen yıkıldık resemn şimdilk bi sıkıntımız yok emmesi iyi erzuruma gittik plastk cerahı gördü o ben ameliytlık durrum yok dedi olsa bile bu cocuk ameliyatı kaldırmz ölür dedi cok riskli bi amelit dedi biz kafayı iki kesip kemilkeri kesik vidalıyorz dedi ack beyin cerhı bize olmasıs lzım derse yprz dedi beyin cerhına gösterdk tkrk oda iki aaya gün verdi emr için bakacklr egr beyni etkilemiyorsa ypmyız dedi ama baskı yprsa mecbur olck dedi ne ypcagımızı bilmiyorz baktıkca kahroluyorz dualrını esirgemeyin yavrumdn ne olu lütfeennn
tşk ederim hanımlar cok saolunAllah acil şiflar versin, maalesef hiç bilgim yok, inş. ameliyata gerek kalmaz, kendi kendine düzelir
saol cnminş bizde hep onu umut ediyoruz ameliyt olmadan gece3r diyeeallah yardımcınız olsun,normal doğum kaynaklı kafatasında şekil bozuklukları gördüm canım, gördüklerim de hep kendiğinden düzeldi. umarım sizinki de kendiliğinden düzelir. halil bebek ameliyat falan olmadan atlatır.geçmiş olsun
tşk ederim cnm inşAllah acil sifalar versin canim insallah ameliyats gerek kalmadsn iyileşir yavrun...
Merhaba kızlar,
Bir marüzatım var. Biz miniğimize mobilya beşik almıştık ama bizim oğlan çok hareketli, elini kolunu vuruyor oraya buraya hem de beşik küçük gelmeye başladı. Zaten idareten diye almıştık beşiği şimdi zaman yatak değiştirme zamanı. Mobilya pek istemiyorum gene vurur orasını burasını diye, park yatak alayım diyorum, kullandığınız memnun kaldığınız markalar modeller var mı?
hadi oğlumun saçları yenilenecek dökülüyor, benimkiler neden dökülüyor
hadi onu da geçtim, oğlum neden saçlarımı yoluyor
cnm bizimki yatış sekliyde deildoguştn gelen bişeymiş keske yatmayla ilgili olsaydı o zaman daha rahat olurduk bizimkide hep sagına yatıyor ama sol taraf cökük cnmslm canım benim oğlum 4 aylık olacak 27 temmuzda.ben sezeryanla doğum yaptım
ama benim oğlumun da bir tarafı çok yassıydı hep bir tarafına yattığı için ben her nekadar yatış şeklini değiştirsem de o hep sağına yatıyordu.aynı senin dediğin gibi bir tarafı içine göçük gibiydi.ve son 1 ayda yatış şeklini kendi kendine değiştirdiği için diğer tarafıda gelişip düzelmeye başladı.oğlun daha 2.5 aylıkmış çok acele edip kendini üzme bence 5 aylık olana kadar bekle sonra düzelme olmazsa araştırmaya başlarsın tekrar ama ben düzeleceğini düşünüyorum zaten doktorların hepside bir sorun olmadığını söylemiş
saol cnm cok tşk ederim erzurumda hani girişte atatürk üniversitesi var oraya gittk bilmiyorduk aslında bölge araştırmaya gitmeniz lazımmış orda proflar varmış bize öyle söylediler dogru mu biliyorumcanım çok geçmiş olsun. ben erzurumdayım, hangi hastaneye gittiniz?
inşallah hiç bir sorun olmadan kendiliğinden geçer.
Allah'ım yavrularımızı bizlere bağışlasın.
içini ferah tut.
nurten36 çok geçmiş olsun umarım biran önce düzelir
tşk ederim cnm
kraft alma sakına bebeğime o kadar eşya aldım en pişman olduğum ürün oldu
sallayınca cırr cırr ddiye ötüyor
garantiyi aradım ben istanbul ataşehirdeyim istanbul halkalıya siz getirin diyorlar
almanya ile de bir bağlantıları yokmuş o yüzden kraftın tüm ürünlerinden korkun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?