merhaba canımMerhaba sevgili anneler,
Benim kızım da 17 Nisan doğumlu, 20 Temmuz'da 5400 kg, 61 cm idi. Sizinkileri okuyunca çok zayıf geldi. Sadece anne sütü alıyor ilk günden beri ve hiç ağlamayan düzenli uykusu olan mutlu bir bebek. Doktor istersen iki kez mama ver dedi ama ben istedim. Sizinkilerin kilosuna göre de versem mi acaba dedim şimdi. Doyduğu için kilosunu önemsemiyordum açıkçası.
Bir de çok hareketli bir bebek, uyanır uyanmaz yüzüstü dönüp emekleme çabasında. Sizinkiler dnmeye başladı mı? Bebek arabasında ya da anakucağında da durmuyor artık, bugün pazarda arabanın ucuna kadar gelmiş ve hala tepiniyor. Kemer zamanımız da gelmiş.
Rota virüs aşısını ben de yaptırmadım. Oğlum da mart ayında doğmuştu ona da yaptırmadım, inşallah kötü bir şey yaşamayız...
Bebeğiyle denize giren var mı göremedim ama geriye dönüp okumaya devam edeyim.
Hepinize sevgiler...
Rotayi bende yaptirdim doktorumun onerisiyle. Ben yapmadigim seyler icin vicdan azabi cekmek istemiyorum. Doktor ne onerdiyse onu uyguluyorum ben.
Kanguru bende almak istiyorum ama yazin sicaginda da alistirmak istemiyorum sicak gelmiyor mu ? Ben emzirirken bile yapisiyoruzkucagima almamaya calisiuorum yanina yatip oynuyorum seviyoum bu sicakta benim sicakligimla terlemesin diye .
Bezde bizde 4 numaea kullaniyoruz aslinda premium serisinde 4 bacaklarinda iz yapti 5 kocaman geldi aktif bebek deneyim dedim onda da farkinda olmadan 4+ almisim :) ama cok da buyuk degil. Sanirim o bize uygun. Molfix denemek istedim pisik yapmak uzere oldugunu fark ettim ve cok oturmadi kenar bantlari hep cikti koselerden belki 4 kucuk geldi. Bilemedim :/
3,5 aylıkken bana dr ver dedı ama ben vermedım.4.ay ılk hafta yalattım.sonra yavas yavas basladım.ama karpuz cok gaz yapıyo hbr olsun
ahhh kilolar ahh bayramdan sonra birde iş başı yapacağım ne giyecek kıyafetim var nede cesaretim gecen seneye göre 18 kg fazlam var(
bende kanguru ile taşıyorum bebğimi grçi belim ağrıyor artık ama benim bebeğim kanguru ile çokmutlu biraz etrafı izliyor sora uyuyor arabayı daha yeni aldığımızdan daha kullanma fısatı bulamadık ama her akşam yürüyüşe başlayacağız.
3 aylıkkn bennm bebeğimde 6.800 gr 63 cmde boyu vardı.
Canim hangi ildesin bakici kacta gelip gidecek fiyat arastirmasi yapiyorum da
Selamlar sut pomasi almayi dusunuyorum elektrikli pilli karar veremiyorum bir turlu kullananlar yardimci olun nolur medela iyi diye duydum ama bir sitedede medelanin iki ay sonra emis gucunun dustugunu bozuldugunu falan yazmislar kararsiz kaldim cok o kadar para vermisken iyi olsun istiyorum yorumlarinizi bekliyorum
Merhaba benim kızımda 14 nisan doğumlu 17 temmuzdaki kontroller göre 5880 gram ve 57cmdi . Şuan 3 ay 15 günlük ben ufak ufak yiyeceklerden tattırmaya başladım meyveleri genelde yalatıyorum çorbalardan da bi çay kaşığı veriyorum mesela ..Her gün tek çeşit ve bir kez veriyorum ..Ha bide özellikle gündüzleri veriyorum ki gaz yaparsa yavrum gece uykusundan mahrum kalmasın....Aslında sütüm gayet iyi doyuruyor ama ne zaman yeni bi şey versem bizim sıpa çok mutlu oluyor seviniyor devamını istiyor iştahını yerinde olacak galiba boydan biraz kısayız zaten bide tombiş olduk mu vay halimize .....Bence sende ver arkadaşım 6 aya bırakma sonra yemek problemleri daha sık oluyor...
Kendime bi kader ortağı bulmak mutlu etti beni benimde geçen seneye göre 8 kilo fazlam var ama benim işe başlamama daha 3 ay var ne olacak halimiz bilmem ki her ramazan da oruçtan dolayı kilo verirdim bu sene oruçta tutmayınca kilolar olduğu gibi duruyor maşallah ....
Bizde çok seviyoruz kanguruyu helede marketlerde çok hoşuna gidiyor yorulunca da uyuyup kalıyor içinde sadece acıktığında ve altı kirlendiğinde mola veriyoruz ...3 aylıkken bebişim 5880 gram 57 cm di
süt pomasını bende çok araştırdım.ve avent de karar kıldım.elektrikli olanlardan tavsiye ederim.medela olanından kız kardeşim kullanıyordu.çok gürültülü olduğunu söyledi.araştırmalarım da o yönden di.
o yüzden avent aldım.
çok rahat kullanımı.manuel pomalar çok canımı yakıyordu.ama bu elektrikli olan lar harika.
of of of şu bayram bir geçseydi ilk defa bir bayram gözümde büyüyor sizdede aynı durumu yaşayan varmı kızım ben eşim ve annem dışında kimi görse bi tarafı yırtılıyormuş gibi ağlıyor 2 buçuk aylık olduğundan beri böyle bayramda napcam bilmiyorum(
birde kayınvalidemlere gitcez 3 saatlik yolda arabada nasıl oyalıyacam o da ayrı bir dert evde oda oda gezdiriyorum arabada napcam bilmem fikirlerinize açığım(((
bebeklerinize ne tür oyuncaklar almaya başladınız arkadaşlar?eğitici ve eğlendirici-oyalayıcı oyuncak tavsiyeleriniz var mı?şu markalı oyuncaklardan hangilerini tavsiye edersiniz. hani bazıları çok gereksiz olabilir ya.
Benim kizimda cok yabanciliyor ama bikac saat sonra alisiyor..ne yalan soyliyim hosuma bile gidiyor benim:) arabada genelde uslu durur bebekler insallah problem cikarmaz uslu uslu oturur:)
ahhh kilolar ahh bayramdan sonra birde iş başı yapacağım ne giyecek kıyafetim var nede cesaretim gecen seneye göre 18 kg fazlam var(
bende kanguru ile taşıyorum bebğimi grçi belim ağrıyor artık ama benim bebeğim kanguru ile çokmutlu biraz etrafı izliyor sora uyuyor arabayı daha yeni aldığımızdan daha kullanma fısatı bulamadık ama her akşam yürüyüşe başlayacağız.
3 aylıkkn bennm bebeğimde 6.800 gr 63 cmde boyu vardı.
bebeklerii uyuyan annelerde uykuya dalldı sanırım kimsecikler yokkk..... eşimle sahura kadar ayaktayız bugün....
bir nisan annesi olarak aranıza geç katıldım ama umurım aranıza alırsınız benide :26:
.. kk da sohbet etmeyi seviyorum daha öncede 2009 ocak annesiydim..
aranıza kayseriden katılıyorum.. bi kayserili var mı aceepppp
1nisan doğumlu oğlum yusuf agahtüm annişlere iyi uykular
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?